دردونه.اگر کودک شما همراه با شیر مادر از پستونک هم استفاده میکند، توجه داشته باشید که به هر دو آنها عادت کرده و ترک همزمان این دو برای بچه ها یعنی ترک دو عادت و موجب بروز فشار روانی و مشکلات رفتاری در آنها می شود. پس یکی یکی، اول کودک خود را از شیر مادر بگیرید و بعد آن را از پستونک بگیرید.
۲۰:۴۵
مراقب بند ناف نبریده خود باشید
۲۲:۰۳
دردونه.در یکسال اول زندگی کودک، اولویت با شیر مادر است پس بعد از شش ماهگی، ابتدا به کودک شیر مادر بدهید و بعد از غذاهای کمکی استفاده کنید.در سال دوم زندگی کودک، اولویت با غذای کمکی است پس اول کودک را با غذا سیر کنید و بعد به او شیر بدهید.این شیوه علاوه بر تقویت رشد کودک، باعث کاهش وابستگی کودک به شیر مادر شده و فرآیند از شیر گرفتن را تسهیل میکند..
۲۰:۲۹
دردونه."دام کودکانه". اکثر کودکان از سن دوازده ماهگی، زمان خیس کردن پوشک به مادر اعلام می کنند و یا به سمت سرویس بهداشتی می روند و از مادر می خواهند که پوشک آنها را عوض کند.در این مرحله بسیاری از مادران فکر می کنند که زمان مناسب از پوشک گرفتن فرارسیده اما.... از پوشک گرفتن دارای دو مرحله است: کودک بعد از انجام عمل دفع خود و یا در حین آن به آن آگاه می شود که یک مرحله پیش آمادگی برای از پوشک گرفتن است نه زمان مناسب برای از پوشک گرفتن. کودک بر عمل دفع خود کنترل پیدا می کند که این مرحله زمان مناسب برای از پوشک گرفتن است.
۴:۵۲
دردونه.🥳🥳آخ جون مسابقه🥳🥳.هر کسی بچه اش رو زودتر از پوشک بگیره برنده است.از پوشک گرفتن کودکان مسابقه نیست و این موضوع هیچ ارتباطی با سطح هوش کودک ندارد. پس لطفا... با آرامش کامل و به دور از مقایسه کودک خود با دیگران، متناسب با شرایط کودک خود و در زمان مناسب اقدام به از پوشک گرفتن آنها کنید.
۳:۵۶
دردونه. اگه بچه ات می تونه ادرارش رو کنترل کنه ولی تو کنترل مدفوع هنوز مسلط نشده غصه نخور، زمان نیازه...چون... عمل دفع ادرار و مدفوع از دو عضو متفاوت بدن صورت می گیرد و زمان توانمندی کودکان بر کنترل هر یک از آنها متفاوت است و کودک پس از توانمندی در کنترل ادرار تقریبا یک ماه بعد بر کنترل مدفوع خود مسلط می شود. پس به کودک خود سخت نگیرید و با او همراهی کنید.
۲۱:۲۶
دردونه. عبور از بحران. فرآیند از پوشک گرفتن، دوره ای بحرانی و سخت برای کودکان می باشد زیرا در این دوره در حال ترک یک عادت و تمرین کنترل عمل دفع خود بطور همزمان می باشند و احیانا شکستهای این دوره در کنترل خود، برای آنهای شرایط استرس آور و سختی را فراهم می کند. پس لازم است برای گذر از این مرحله، کودک در شرایطی پایدار و به دور از استرس اضافه را تجربه کند و پروسه های بحرانی دیگر مانند از شیر گرفتن، جدا کردن محل خواب و... به زمانی دیگر موکول شود.
۳:۰۶
دردونه. اشتباه بزرگ!!!. ️ هرگز نباید کودکان خود را بدون آمادگی و در بازه زمانی کوتاه بصورت دفعه ای از پوشک بگیرید زیرا:. ترک عادت و سازگاری با شرایط جدید، نیازمند گذر زمان است و حذف یک عادت بطور دفعه ای موجب ایجاد استرس،اضطراب و مشکلات روانی برای کودکان می گردد. کنترل ادرار و مدفوع با آزمون و خطا بدست می آید و در شیوه دفعه ای این امکان از کودک گرفته می شود و به یکباره از او انتظار می رود که عمل دفع خود را کنترل کند و فشار روانی زیادی به کودک وارد می گردد. کودک به دلیل نداشتن تجربه کافی در کنترل خود، دچار شکست و سرخوردگی مکرر در بازه زمانی کوتاهی شده و اعتماد به نفس خود را از دست می دهد.
۵:۳۷
شادی گم شده
۱۸:۵۹
دردونه پوشک گرون شده نمیخوای دست بکار بشی؟ بسه دیگه تا کی می خوای پوشکش کنی؟ ممکنه جملاتی از این قبیل اطراف شما زیاد گفته بشه اما دقت کنید که تنها و تنها زمان مناسب برای از پوشک گرفتن کودکتان زمانی است که آمادگی لازم را کسب کرده باشه. اما این آمادگی چیه وجود شرایط آرام و بدون تنش در فضای خانهافزایش گنجایش مثانه(بگونه ای که بتواند حدود ۳ تا ۴ ساعت پوشک خود را خیس نکند)مفهوم خیسی و خشکی را درک کنددستورات ساده را متوجه شود و بتواند آنها را اجرا کنداز نظر جسمی به حد کافی رشد کرده باشد و توانایی نشستن روی لگن و یا روی دو پا به مدت کوتاه را پیدا کرده باشدآمادگی ذهنی برای آشنایی با فرآیند دستشویی رفتن به وسیله قصه پیدا کرده باشد
۲۲:۵۹
دردونه. دختر و پسر دارهدخترت خیلی زودتر از پسرت از پوشک گرفته شد؟ با وجود کلی آزمون و خطا بالاخره با چند ماه تاخیر نسبت به دخترت تونستی پسرت رو از پوشک بگیری طبیعیه چون دختر و پسر داره. آمادگی جسمی و روانی پسران برای جدایی از پوشک مانند بسیاری از فرآیندهای تکاملی و رشدی، از دختران دیرتر صورت می گیرد. پس فقط به دنبال پیدا کردن علائم آمادگی برای از پوشک گرفتن در کودکان خود باشید و آنها را با دیگران مقایسه نکنید.
۱۹:۵۷
دردونه.خسته شدی همش شلوارشو خیس میکنه. هر کاری دلیلی داره، علت خیس کردن بچه ات رو پیدا کن تا بتونی مشکل رو بطور کامل حل کنی. بچه ها به این دلائل شلوارشون رو خیس میکنن: آزمون و خطا ناشی از عادت کردن به شرایط جدید مشغولیت به بازی چک کردن زیاد مادر و لجباز شدن کودک خوردن مایعات زیاد سرما بیماری هایی نظیر اسهال ترس و اضطراب نداشتن آمادگی های جسمی و روانی لازم برای از پوشک گرفته شدن
۲۳:۰۸
دردونه. نه به جایزه . جایزه دادن به کودکان در فرآیندهای طبیعی زندگی مانند غذا خوردن، خوابیدن، دستشویی رفتن و... موجب شرطی شدن آنها می شود و می آموزند که در قبال دریافت جایزه به انجام این کارها اقدام کنند. هشدارجایزه باعث می شود کودک، دستشویی رفتن را به عنوان اهرم فشار در برابر والدین استفاده کند و زمانی به دستشویی برود که جایزه دلخواه خود را دریافت کرده باشد.. تشویق کلامی و محبت رفتاری متعادل با جایزه متفاوت است و در فرآیند از پوشک گرفتن کودک، کمک کننده و مفید می باشد.
۱۹:۳۱
دردونه. راهش این نیست. انقدر به بچه هات نگو "بسه دیگه باهم دعوا نکنید، یه بار دیگه دعوا کنید اونوقت ..."اگر این روش درست بود تا حالا اثر کرده بود.پس چیکار کنیم. منشا مشاجرات کودکان را پیدا کنید و زمینه ایجاد آن را برطرف کنید.چطوراگر به خاطر گرسنگی دعواشون میشه...قبل رسیدن به اوج گرسنگی با یک ماده غذایی یا خوراکی از آنها پذیرایی کنید.اگر به خاطر خستگی دعواشون میشه...قبل از رسیدن به اوج خستگی آنها رو بخوابون.اگر به خاطر بیکاری دعواشون میشه...براشون سرگرمی های جمعی یا فردی ایجاد کن.اگر به خاطر حسادت دعواشون میشه...علت اصلی ایجاد حسادت، تبعیض بین کودکان توسط والدین است و برای حل آن رفتارهای حسادت برانگیز خود را کاهش دهید.
۰:۳۸
دردونه. دعوای بین کودکان همواره موجب کینه و ناراحتی نمیشود بلکه اگر در چارچوب صحیح و سالم صورت گیرد باعث تقویت مهارت حل مساله آنها و آمادگی برای ورود به جامعه و حل تعارض های موجود می گردد. تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
۴:۱۸
دخالت نا بجای والدین در مشاجرات کودکان موجب خبرچینی آنها می شود و زمینه توجیه سازی آنان را فراهم می سازد تا بتوانند قضاوت والدین را به نفع خود برگردانند..
۲۰:۲۶
دردونه دو قلوها. دوقلو ها هم مثل تمام خواهر و برادرهای دیگر با هم دعوا می کنند و این اتفاق در سنین پایین به دلیل خودمداری کودکان، عدم توانایی در ابراز احساسات و ضعف در تعاملات اجتماعی طبیعی است و بخشی از مراحل رشدی آنان می باشد و البته مدیریت بیشتر والدین را می طلبد. راهکار: به صورت فردی به هریک از آنها توجه کنید و تامین عاطفی و روانی آنها را مورد توجه قرار دهید. حل مساله را به کودکان بیاموزید بستر و عوامل ایجاد دعوا را از بین ببرید، اموری نظیر خواب آلودگی، گرسنگی، موقعیت ویژه و... به کودکان خود برچسب منفی نزنید و ویژگی های مثبت او را تقویت کنید.
۲۱:۵۰
دردونه. مشاجرات بین فرزندان امری است که می توان باکاهش محرکهای محیطی آن را کاهش داد اما به دلیل اختلاف نظرهای موجود میان فرزندان هرگز نمی توان آن را به صفر رساند.پس سیاست مناسبی برای رفتار در مشاجرات اتخاذ کنید.قانون طلایی. به هیچ وجه وارد دعوای کودکان نشوید و بگذارید مشکلات خود را با یکدیگر حل کنند تا برای زندگی و حل مشکلات آینده آمادگی لازم را پیدا کنند مگر... مگر زمانی که مشاجرات به دعوای فیزیکی بینجامد. در این صورت به سرعت وارد دعوا شوید و با آرامش آنها را از یکدیگر جدا و دور کنید و به آنها یاد آوری کنید که هیچ کس حق آسیب رساندن به دیگری را ندارد....__#دردونه#مشاجره#مشاجرات#دعوا#دعوای_کودکان#مشاجره_کودکان#دعوای_خواهربرادری#فرزند#فرزند_پروری#فرزندپروری#فرزندپروری_ساده#فرزندپروری_مثبت#فرزندپروری_سالم
۱۹:۱۸
دردونه.دو سر باخت. در مشاجرات بین فرزندان هرگز نگویید ... تو بززگتری کوتاه بیا این کوچیکه نمی فهمه بهش بده صداش درنیاد. چون: در فرزند کوچک روحیه قلدری تقویت می شود . در فرزند بزرگ حس ظلم و ناعدالتی.
۲۱:۲۹
یک خبر خوب برای مامانایی که میخوان بچه هاشون رو از شیر بگیرن، خصوصا بچه هایی که خیلی به شیر وابسته هستن. کارگاه مجازی" آموزش از شیر گرفتن کودک" گام به گام، کاربردی و متناسب با ویژگی های رشد کودک سرفصلها: روشهای متداول از شیر گرفتن کودک(فوائد و آسیبها) پیش نیازهایی که مادران باید بدانند بهترین زمان از شیر گرفتن کودک فرآیند و مراحل صحیح از شیر گرفتن کودک جدول کلیدی شیردهی فعالیتهایی که فرآیند از شیر گرفتن را آسان می کند ۵۰ هزار تومان ظرفیت محدود زمان: جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۶مدرس: مرضیه باقری کارشناس ارشد، فعال و پژوهشگر حوزه تربیت کودک. لینک ثبت نام https://dordoonehaa.ir/events/از-شیر-گرفتن-کودک/