عکس پروفایل واحد مشاوره مجتمع معلمو

واحد مشاوره مجتمع معلم

۵۷۸عضو
بازارسال شده از
undefined۶. سقوط برج گلوله برفی
تعدادی گلوله برفی درست کنید و با آن‌ها یک برج بسازید. به بچه‌هایتان توپ یا کیسه‌های پر از لوبیا بدهید و از آن‌ها بخواهید با آن برج را خراب کنند. چند بار تلاش می‌کند تا برج سقوط کند؟ و شما چقدر می‌توانید برج بلندی از گلوله‌های برفی بسازید بدون اینکه سقوط کند؟undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۸:۴۷

بازارسال شده از
undefined۷. یک آدم برفی وارونه بسازید
یک بازی سنتی زمستانی را برعکس انجام دهید! بخش دشوار این بازی این است که گلوله برفی کوچک‌تر باید در پایین تنه آدم برفی قرار گیرد و حفظ تعادل بین گلوله‌های برفی بزرگ‌تر در بالای آن بسیار سرگرم‌کننده است.undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۸:۴۷

بازارسال شده از
undefined۸. ساخت و ساز برفی
اسباب‌بازی‌های ساختمانی فرزندانتان مانند کامیون کمپرسی، حفار، بیل مکانیکی، لودر و بولدوزر را بیرون بیاورید و از آن‌ها بخواهید حفاری کنند، پر کنند و تخلیه کنند. بچه‌ها عاشق داشتن موادی برای جابه‌جایی با اسباب‌بازی‌های ساختمانی خود هستند. برف ماده مناسبی برای این کامیون‌ها در این بازی زمستانی می‌سازد
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۸:۴۷

بازارسال شده از
thumbnail
معرفی کتاب خوب در زمینه فرزند پروری🪴

۴:۳۴

بازارسال شده از
thumbnail

۴:۳۴

بازارسال شده از
thumbnail

۴:۳۴

بازارسال شده از
thumbnail

۴:۳۴

undefined راهنمای برگزاری مراسم شب‌های قدرویژهٔ کودکان زیر هفت سال
اگر این شب‌ها مراسم فامیلی یا هیئت برگزار می‌کنید و دنبال برنامه‌هایی برای بچه‌ها هستید، این فایل مناسب شماست. از قصه‌گویی تا سرود و بازی، با محوریت آشنایی با مفاهیم این شب‌ها را ببینید و به کار بگیرید.
undefined ایستگاه اول: قصه‌گویی
undefined ایستگاه دوم: سربند دوستی
undefined ایستگاه سوم: هیئت
undefined سفرهٔ نذری
undefined بازی آزاد

#شب_قدر@yarestankoodakestanyarestankoodakestan.ir

۴:۵۸

undefined زنان چگونه میتوانند همسرانشان را ترغیب کنند که به صحبت هایشان گوش دهند؟
undefined برای صحبت کردن با همسر خود زمان مناسبی را انتخاب کنید؛ مردان وقتی خسته اند حوصله شنیدن ندارند.undefined صحبت های خود را با گله و شکایت و غر زدن آغاز نکنید؛ این کار باعث خستگی بیشتر مردان می شود.undefined با لحنی آرام و رویی گشاده با او صحبت کنید؛ گرفتن ژست طلبکارانه باعث می شود بیشتر در لاک دفاعی فرو رود.undefined برای خواسته های خود دلیل منطقی بیاورید؛ مردان از صحبت های منطقی بیشتر خوششان می آید تا از مباحث عاطفی و احساسی.undefined شنونده خوبی باشید؛ اجازه دهید همسرتان نیز صحبت کند و میان حرف های او نپرید.undefined از این شاخه به آن شاخه نپرید؛ پرداختن به موضوعات حاشیه ای تمرکز همسرتان را از بین میبرد.undefined از او قدردانی کنید؛ اگر به حرف هایتان گوش داد از او تشکر کنیدمثلا بگویید« مرسی که با وجود خستگی وقت گذاشتی»undefined به او بگویید؛ از اینکه به حرف هایتان گوش می کند احساس آرامش می کنید؛ این کار باعث ایجاد انگیزه در او می شود.undefined او را مورد تحسین قرار دهید؛ زبان عشق بیشتر مردان تحسین است.بنابراین به جای سرزنش کردن، ویژگی های مثبت او را پررنگ کنید.undefined خواسته های خود را واضح و شفاف و در چند جمله کوتاه مطرح کنید و از حاشیه پردازی بپرهیزید؛ مردان پیچیدگی ذهنی کمتری نسبت به شما دارند و فقط به چند جمله اولتان گوش می کنند.
undefined یکی از تفاوت های ملموس بین زن و مرد، تفاوت در احساس نیاز به شنیدن و شنیده شدن است. زنان ارتباط کلامی را دلیلی بر صمیمیت بین فردی می دانند، در صورتیکه مردان بعضا صحبت کردن را برای تبادل اطلاعات می خواهند و میانه خوبی با حاشیه پردازی ندارند. undefined زنان بیشتر دوست دارند با درد و دل کردن علائق خود را با شوهرشان در میان بگذارند، در صورتیکه مردان ممکن است به مسائل  دیگری فکر کنند و گاهی حوصله شنیدن نداشته باشند.
#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#روابط_همسران#آقای_دکتروکیلی

۱۱:۱۱

thumbnail
#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#پنج_زبان_عشق#آقای_دکتروکیلی

۱۱:۲۴

پیامی از واحد مشاوره مجتمع پسرانه معلم
undefined گاهی از ما سوال میشه که با چالش های فرزندمون در دوره دبستان و دبیرستان چطور برخورد کنیم؟ ویا:undefined با مسئله درگیری بچه ها در فضای مجازیundefinedundefined مشکلاتی که در پیگیری درس‌هاشون دارنundefined درگیری با بازی رایانه‌ای و تنبلی‌هاundefined مشکلاتی که با همسالان پیدا میکننundefined یا خدایی نکرده درگیر آسیب‌هایی در این دوره شده باشن،...چگونه باید رفتار کرد ؟
undefined به همین منظور برنامه‌آموزشی رو آماده کردیم که بر اساس مبانی دینی و با نگاه روانشناسانه به این دوره نگاهی داشته باشیم و راهکارهایی رو برای بالابردن توان خودمراقبتی، تقوا و خیرگزینی در دوره دوم رشد مرور کنیم.
کارگاه آموزش خانواده مهارت‌های پرورش خودمراقبتی
و خیرگزینی در کودک و نوجوان

undefinedبرای شرکت در کارگاه فردا هنوز ظرفیت محدودی باقی مونده
undefined این کارگاه آموزشی اولین برنامه از سلسله همایش‌های آموزشی مبتنی بر منظومه رشد قرآنی هست که در قالب کارگاه‌های کاربردی ویژه والدین و مربیان برگزار میشه.
undefined پنجشنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۰ الی ۱۲undefined سعادت‌آباد، بلوار دریا، روبروی پارک دلاوران، سالن همایش اندیشه معلم
undefined پیوند ثبت نام در کارگاه undefined formafzar.com/form/ebqev

۸:۱۸

undefined والدینِ دوران مقاومت
این دوران، دوران عجیبی است. ما نسل جوان که والدینِ این روزگاریم، اینچنین روزهایی را زیاد در عمر خود ندیده‌ایم. اما فرزندان ما هر روز با اخبار جنگ و جهاد و شهادت از خواب بیدار می‌شوند و به خواب می‌روند.
undefined ضرورت تربیت متمایز در دوران طلایی مقاومت اسلامیسرعت اتفاقات و حوادث در تقابل جبهه مقاومت علیه ظلم‌هایی بی سابقه تاریخی و ظالمان جهان در سال‌های اخیر با سرعت بی سابقه‌ای در حال وقوع است و هر چه پیش می‌رویم سرعت و تعداد آن افزوده می‌شود.سال‌های اخیر از دوران رشادت‌های مدافعان حرم و شکست داعش تا شهادت حاج قاسم، انقلاب طوفان الاقصی و حوادث پرشمار و دردناک پیرامون این مقاومت مقدس صحنه‌های پر شماری از تجلی مقاومت و ثمرات انقلاب اسلامی ایران از سوریه و عراق و یمن و لبنان و فلسطین را جلوه‌گر شده و قدرت و عمق نفوذ آن در آزادگان عالم را به ما نشان می‌دهد.این روزها و به ویژه در یک سال گذشته سرعت حوادثی که شاهد آن بوده ایم غیر قابل تصور شده و این روزها را به روزهای اولیه انقلاب اسلامی شبیه کرده است.هنوز مبهوت اتفاقات دردناک غزه و خوشحال از حمله مستقیم به رژیم صهیونیستی بودیم که ناگهان رئیسی عزیز و دیپلمات مقاومت شهید شدند. هنوز حال و هوای انتخابات تمام نشده بود که شهادت رهبر مقاومت فلسطین را در آغوش خود دیدیم. در حالی که هر روز با خبر شهادت یک به یک فرماندهان مقاومت رنجیده بودیم، با خبر شهادت سید مقاومت داغی بزرگ را به جان خریدیم. و اندکی بعد، آسمان فلسطین را با فتاح و خیبر روشن کردیم...
فرزندان این نسل بیش از نسل‌های قبل نیاز دارند تا در جریان مفاهیم مقاومت و روحیه انقلابی باشند.برخی تصور می‌کنند روحیه مقاومت روحیه جنگ طلبی است و خشونت آن موجب عبور از آن توضیح و توجیه فرزندان است.و برخی هرگاه صحبت از جنگ می‌شود ترس از خود نشان داده و برای بدترین‌ها خود را آماده می‌کنند.اما نه...اگرچه مقاومت را نمی‌توان از دفاع و سلاح و جنگ جدا دانست،اما
ویژگی متمایز این نسل، داشتن الگوهای معاصر و بی‌نظیری از رهبران درخشان مقاومت مانند حاج قاسم و سید حسن نصرالله است،
که نگاه توحیدی و لطافت در عشق به مردم در بیان‌شان موج می‌زند.
رهبرانی که جان خود را در کف دست گرفته و در کنار جهاد سخت، در جهاد فرهنگی و تبیین معارف دینی کوشا ترند.
ما والدینِ دوران مقاومت نیاز داریم بیش از هر زمان دیگری خود و فرزندانمان را مخاطب پیام‌های این رهبران تاریخ طلایی مقاومت قرار دهیم و آن را مستقیم و غیر مستقیم به فرزندان خود، نسل طلایه دار و وارث این انقلاب منتقل کنیم.
یادمان باشد،الان و در حاشیه تقابل های مستقیم ایران و رژیم صهیونیستی آنچه به فرزندان خود منتقل می‌کنیم به جای ترس و هیجان و نا‌امیدی،روحیه حق طلبی و شجاعت است که می‌تواند فرزندان ما را در این دوره حساس با اندوخته‌ای سرشار از امید و حس حرکت و تلاش رشد دهد.دقیقا همان چیزی که هرکسی برای فرزند خود می‌خواهد...#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#والدین_دوران_مقاومت#آقای_اخوت

۱۱:۱۲

undefined چطور یک منبع دلبستگی خوب باشیم؟
۱- باشید :فرزند شما نیاز داره همیشه حضورتون رو حس کنه ، مخصوصا در سنین پائین تر نیاز دارد بدونه مادرنزدیکشه ، مواظبشه و حواسش بهش هست تا حد امکان از فرزند زیر سه سالتون از نظر فیزیکی دور نشید .
۲-نباشید :فرزند شما نیاز داره بعضی کارها رو به تنهایی امتحان کنه ، حتی اگر قرار باشه شکست بخوره ، مخصوصا در سنین بالاتر تا حد امکان تو دست و پای فرزند بالای پنج سالتون نباشید ، ولی همیشه از دور هواشو داشته باشید.
undefinedنکته :یه آشپز خوب صد درصد حواسش به غذاش نیست ، ولی دقیقا میدونه که کی باید مواد اولیه رو اضافه کنه و کی باید ادویه و ....رو به غذاش اضافه کنه .undefined والدگری از این جهت شبیه به آشپزیه ، شما قرار نیست صدردصد حواستون معطوف به کودکتون باشه ، اما باید حواستون باشه که کی و چه جوری بهش نزدیک یا دور بشید .
۳-پیش بینی پذیر باشید: فرض کنید شما کارمند یه اداره مهم هستید ، روز اول کاریتون دیر میرسید سرکار، رئیستون ۱۰ درصد از حقوق اون ماه رو ازتون کم میکنه ، روز دوم هم دیر میرسید ، اما اون روز  رئیس چون حالش خیلی خوبه ، نهار رو هم بهتون پاداش میده . این دوگانگی چه حسی بهتون میده ؟undefined  والدگری هم به همین شکله ، برای رفتار یکسان کودک ، همیشه واکنش یکسان داشته باشید و واکنشتون رو به حال عمومی خودتون تقلیل ندید.
۴- حضور با کیفیت : این مورد بیشتر برای مادران شاغل کاربرد داره اما شما حتی اگر مادر خانه دار هستید هم بهتره این رو مد نظر قرار بدید . یه بازده زمانی رو در روز (حداقل ۲۰ دقیقه و حداکثر ۲ ساعت ) به کودکتون اختصاص بدید. فقط و فقط  کودک ، اتفاقا شاید برای شما تو اون بازه زمانی کار دیگه ای پیش بیاد ، ولی حضور شما کنار کودکتون و پشت گوش انداختن هر کاری به جز فرزندتون حس مهم بودن رو درش تقویت میکنه .#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#منبع_دلبستگی_خوب#آقای_دکتروکیلی

۷:۲۵

| علائم هشدار دهنده سندرم امید کاذب |
وقتی یک احساس مثبت مانند امید از کنترل خارج می شود چه اتفاقی می‌افتد؟ امید این است که «باور داشته باشیم که یک نتیجه مثبت در آینده، همراه با میل به آن نتیجه در ما وجود دارد». اما اگر باور به آنچه ممکن است با واقعیت در تضاد باشد چه؟ چه اتفاقی می‌افتد وقتی میل به یک نتیجه، انتظارات غیرواقعی در ما ایجاد می‌کند؟
این موضوع باید بتواند تناسبی بین تلاش‌های مداوم ما برای تغییر خود و میزان دستیابی به موفقیت را توجیه کند اما اگر تلاش مداوم کنیم ولی شکست‌های مکرر بخوریم، قابل توجیه نیست. گاهی دیگران به ما امید کاذب می دهند و از موفقیتی صحبت می کنند که با منطق ما و واقعیت موجود همخوانی ندارد، اینجا جایی است که انتظار موفقیت می‌تواند بارها و بارها مخدوش شود و اثرات مخربی بر روی روان انسان بگذارد.به عنوان نمونه ، تبلیغی که وعده‌ی کاهش وزن فوق‌العاده در چند روز را می‌دهد، فرصت سرمایه‌گذاری که به شما وعده دو برابر شدن پولتان را می‌دهد، و بدن جدیدی که در عرض چند ساعت با این روال تمرینی جدید خواهید داشت، همگی به فانتزیات دامن می‌زنند. با کمی تلاش می‌توانید به آنچه می‌خواهید سریع و بدون دردسر برسید.
وقتی این تلاش ها را شروع می کنیم، احساس کنترل و خوش‌بینی به وجود می‌آید و به راحتی بیش از حد اعتماد به نفس پیدا می کنیم. با این حال، از آن‌جایی که این تلاش‌ها بر پایه انتظارات غیرواقعی ساخته شده‌اند، زمان زیادی نمی‌گذرد که ما دچار پریشانی و شکست نهایی خواهیم شد. آنچه توهین به خودمان است میزان تلاش، سرعت تلاش و میزان کمکی است که در راه رسیدن به هدف انجام داده ایم ولی نتیجه قابل قبولی نگرفته ایم.از نظر علمی به اینها تحریف میگویند. این تحریف‌ها می‌توانند باعث احساس شکست در ما شوند و ما در دنیای پیچیده سندرم امید کاذب (FHS) گیر می‌کنیم.
ادامه دارد ....#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#سندرم_امید_کاذب۱#آقای_دکتروکیلی

۱۰:۴۰

علائم هشدار دهنده سندرم امید کاذب |قسمت دوم undefinedundefined
هنگامی که متوجه شدید که در حلقه امید کاذب هستید، سه چیز می‌تواند به شما کمک کند تا با اهداف واقعی‌تر هماهنگ شوید.هدف شما هر چه باشد – کاهش وزن، گرفتن مدرک، صرفه‌جویی در پول، عضله سازی و غیره – میانگین زمان و تلاشی که لازم است تا نتایجی به دست آورید را بررسی کنید. به عنوان مثال اگر میانگین کاهش وزن در هر دو هفته، در همه انواع رژیم‌ها یک کیلو گرم باشد، این معیاری است که باید از آن استفاده کنید، نه مقدار خیالی شما. عدم انجام این تنظیم اولیه یکی از بزرگترین مشکلات رژیم غذایی است.
از اهداف خرد برای افزایش انگیزه و پیشرفت استفاده کنید. اهداف خرد، راه‌هایی برای تسهیل امید هستند؛ اهدافی که شما را متمرکز نگه می‌دارند و در عین حال به شما اجازه می‌دهند در طول مسیر احساس موفقیت کنید.
تعیین اهداف بلندمدت و خردِ واقع‌بینانه مهم است، اما مهمتر از ارزیابی مجدد آن‌ها نیست. تنظیم منظم استراتژی، جدول زمانی و رویکرد خود، بخشی از انعطاف‌پذیری در قبال هدفتان است. در واقع، داشتن یک ذهنیت منعطف، هسته اصلی چیزی است که افراد را انعطاف‌پذیر می‌کند.#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#سندرم_امید_کاذب۲#آقای_دکتروکیلی

۱۰:۴۲

undefinedبازی سیستم ایمنی، رشد و هوش کودکان را تقویت میکندundefined
شغل اصلی کودک بازی است.حداقل زمان بازی کودک برای ارضا شدن از این نیاز 2ساعت است. موقع بردن کودک به مراکز تفریحی،حداقل 2 ساعت زمان بگذارید. بازی تاثیر مستقیمی روی ترشح هورمون رشد کودکان دارند. سیستم ایمنی کودکانی که بازی‌ می کنند، در مقابل بیماری‌ها قوی‌تر از کودکانی هستند که بی‌ تحرکند. زیرا کودکان در حین بازی لمس می کنند، بو می کنند، کشف می کنند و با انواع میکروبها سر وکله می زنند. اینکار باعث تقویت مغز و رشد هوش کودک و تقویت سیستم ایمنی کودکان خواهد شد. عدم تحرک کودکان، موجب ضعف عمومی سیستم دفاعی بدن می شود.
فقر فرهنگی یعنی به جای اینکه کمک کنیم بچه ها بازی کنند، تحرک داشته باشند و بچگی کنند یه تبلت بدیم دستشون و به حال خودشون رهاشون کنیم! این یعنی فاجعه فرهنگی!undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#بازی_سیستم_ایمنی#سرکارخانم_محفوظی#مشاوردبستان۱

۱۵:۰۶

تاثیر سرزنش کردن فرزندان:
undefined سرزنش و شماتت بیشترین آسیب را به عزت نفس و احساس ارزشمندی کودک می رساند .
undefined سرزنش پس از یک اشتباه هیچ تاثیری بر آن اشتباه یا احتمال کم شدن اشتباه های بعدی ندارد و تنها اتفاقی که می افتد کاهش جسارت و ایجاد احساس گناه و بی لیاقتی در کودک است.
undefined والدین با سرزنش کودک فقط کمی از ناراحتی خود را می کاهند در حالیکه حجم انبوهی از احساسات بد را به روح و روان او وارد می کنند .
undefined️اگر آینده روشنی برای فرزندتان می خواهید عزت نفس را به او هدیه دهید.undefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#اثرات_سرزنش_کودک#سرکارخانم_محفوظی#مشاوردبستان۱

۱۵:۱۴

undefinedکودک موجودی است استثنایی که باید به آن عشق داد و عشق بزرگترین نیاز او نیاز به محبت است.
از کنار خواسته های کوچکش نباید آسان گذشت پاسخ به این نیازها, پاسخ به امنیت کودک است.  فراتر از آن چیزی که فکر میکنید، میفهمد و راحتر از آن چیزی که فکر میکنید آرام میگیرد.
با او حرف بزن هر چند که زبان تو را نفهمد و او را لمس کن هر چند که پاسخی نگیری.
مطمئن باش پاسخ نگاه ها و مهربانی هایت را روزی به تو خواهد داد زیباتر و حساس تر از آن چیزی است که می اندیشی.
او را دریاب چرا که او...تنها یک کودک است.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
#واحدمشاوره_مجتمع_معلم #عشق_به_فرزند#سرکارخانم_محفوظی#مشاوردبستان۱

۱۵:۱۷

شیوه ی حرف زدن و برخورد والدین با کودک، در رشد شناختی و هیجانی کودکان تاثیر بسزایی دارد.
نمونه ای از شیوه‌ی درست صحبت کردن و برخورد با کودک:دوستت دارم ولی این کار تو را نمی‌پسندم؛کار درست و نادرست، را به صورت واضح برای کودک مشخص کنید، یعنی به او بیاموزید ما کار [درست] و کار [نادرست] را تعیین میکنیم، نه بچه‌ی خوب و بچه‌ی بد.و اکنون این کار غلط اوست که رد شده نه خودشundefinedundefined
#واحدمشاوره_مجتمع_معلم#رفتارصحیح_باکودک#خانم_دکترنامآور#مشاوردبستان۲

۶:۵۹

بازارسال شده از Hamid
thumbnail
undefined کارگاه آموزشی تربیت رسانه‌ای کودک و نوجوان و سواد رسانه والدین
undefined از سلسله همایش‌های آموزشی «والدین حرفه‌ای» با رویکرد تربیت پسرانه
undefined با تدریس محمدرضا اخوت؛ مشاور خانواده، کودک و نوجوان
undefined پنجشنبه ۱۶ اسفند ساعت ۱۰ الی ۱۲undefined سعادت‌آباد، بلوار دریا، روبروی پارک دلاوران، ورودی درب متوسطه دوم، سالن شهید مطهری
undefined پیوند ثبت نام در کارگاه undefined formafzar.com/form/16esfand
undefined امکان حضور عموم والدین علاقمند به یادگیری در همایش به صورت رایگان فراهم است.
undefined مـتـوسـطـه دوره اول مـعـلـممقطع | هفتم | هشتم | نهم | وبگاه | آپارات | مدبر | سمام | مربی | تربیت |

۴:۳۷