عکس پروفایل کانال رسمی «حسینیه اندیشه»ک

کانال رسمی «حسینیه اندیشه»

۳۹۵عضو
عکس پروفایل کانال رسمی «حسینیه اندیشه»ک
۳۹۵ عضو

کانال رسمی «حسینیه اندیشه»

«بیش از ۵۰ سال پژوهش در مسیر انقلاب فرهنگی؛ بستر تحقق تمدن نوین اسلامی»جهت ارتباط با مدیر کانال: @azn1360
آدرس وب سایت:http://hosseiniehandisheh.ir

undefinedفتنه اعتقادی، مشروطه اقتصادی ۲undefined
undefined درست است که امتداد پیام امام حسین(ع) در زمان ما، جلوگیری از تسلط کفر در نحوه اداره کشور اسلامی است اما از سوی دیگر، موضوع اداره‌ی کشور یک موضوع پیچیده‌ و چند بُعدی و مرکب است. حال اسلام و احکامش چگونه بر این موضوع پیچیده تطبیق می‌شود؟
undefined️به همین علت، بعضی می‌گویند کیفیت اداره‌ی کشور و نحوه‌ی حکمرانی، یک امر عقلایی است و شارع مقدس به جز اوامر و نواهی که در رساله‌ها آمده، نص خاصی ندارد و لذا تأمین معاش و امثال آن باید به نحو عقلایی انجام شود.
undefinedاما مقام معظم رهبری این نحوه اداره‌ی کشور را که در جهان جاری است، مصداق تسلط کفر می‌داند و لذا می‌فرماید: «توسعه‌، دارای بار ارزشی است.»
undefined️اگر ساده‌اندیشی کنیم و یک کالا مانند ماشین شخصی را از همه‌ی امور مربوط به آن تفکیک کنیم و سیاست‌های صنعتی حاکم بر کارخانه‌های یک کشور و استراتژی صنعتِ حاکم بر دنیا و آثار این امور بر سرنوشت بشر را در نظر نگیریم، ملاحظه اوصاف مادی یا الهی در آن بسیار سخت است.
undefined سوره فجر به عنوان سوره امام حسین (ع) و سایر آیات و روایات مرتبط با آن به ما نشان می‌دهد که شهر و زندگی شهری و مدیریت ابعاد حیات بشری و محیط حاکم بر آن، با کفر و اسلام و حیات و ممات و طغیان و طاعت کاملاً ارتباط دارد.
undefined️به طور نمونه، کیفیت رفع نیاز به مسکن، یکی از مظاهر روبنایی و چشم‌گیر زندگی و حاکمیت‌هاست که در زندگی روزمره مورد توجه است و گمان می‌شود که امری مشترک بین کافر و مسلم است.
undefined اما خداوند متعال درباره کیفیت ساخت مسکن توسط کفار این‌گونه توصیف می‌فرماید: «أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِعَادٍ؛ إِرَمَ ذَاتِ الْعِمَادِ» (فجر/۶ و ۷) «وَثَمُودَ الَذِينَ جَابُوا الصَخْرَ بِالْوَادِ» (فجر/۹). در واقع تراشیدن کوه برای ساخت خانه توسط این قوم، مورد تقبیح و مذمت خداوند قرار گرفته که در این سوره مبارکه به آن اشاره می‌شود.
undefined️در تفاسیر نقل شده که قوم عاد زندگی پر زرق و برق و تمدن پر رونق و پر تحرکی داشتند. هم از نظر کشاورزی قوی بودند ـ که آیات سوره شعراء نیز به آن اشاره می‌کند ـ و هم از نظر ساخت مسکن و شهرسازی بسیار ماهر بودند.
undefinedپیامبر آنها نیز مأمور می‌شود تا از طرف خداوند متعال، قوم عاد را به همین مظاهر زندگی (که مشترک بین کافر و مومن پنداشته می‌شود) توبیخ ‌فرماید: «أَتَبْنُونَ بِكُلِّ رِيعٍ آيَةً تَعْبَثُونَ وَتَتَخِذُونَ مَصَانِعَ لَعَلَكُمْ تَخْلُدُونَ وَإِذَا بَطَشْتُمْ بَطَشْتُمْ جَبَارِينَ فَاتَّقُوا اللَهَ وَأَطِيعُونِ وَاتَّقُوا الَّذِي أَمَدّكُمْ بِمَا تَعْلَمُونَ أَمَدَكُمْ بِأَنْعَامٍ وَبَنِينَ وَجَنَاتٍ وَعُيُونٍ» (شعراء/۱۲۸ تا ۱۳۴)
undefinedگزیده‌ای از کتاب تبلیغی «فتنه اعتقادی، مشروطه اقتصادی» (جلد یک)

undefined@HossiniehAndisheh

۷:۳۲