۲۱:۳۰
۱۶:۲۶
۱۶:۲۹
شیخ عفیف صالح حسن بن مثله جمکرانی میگوید:
۱۶:۳۴
۰:۰۹
پایداری آنلاین
راستینه: آقای نبویان از شما انتظار نبود!
احمد راستینه، نماینده مجلس دوازدهم: برادر عزیزم جناب آقای نبویان، این مرقومه را نه از جایگاه نمایندگی مجلس یا سخنگویی کمیسیون فرهنگی مجلس، بلکه از جانب یک برادری دلسوز نسبت به جناب عالی که سالیان درازیست از علاقمندان شماست مطرح مینمایم، باشد که به وظیفه برادری خود عمل کرده باشم!
اگر چه از مصلحت اندیشان محافظه کار یا دگراندیشان غربگرا توقع فهم مشترک نیست، اما ایراد این سخنان از شما بعید بود و توجهتان را به نکات زیر جلب میکنم.
کبرای کلام شما این است که اصل تحقق اسلام، برپایی حکومت است و احکام الهی ،قوانین اداره حکومت می باشند و تا هر زمانیکه که اجرای احکام موجب تضعیف اصل حکومت گردد، باید اجرای احکام تعطیل شود. حکومت تا میزانی که مقدورش هست باید احکام را اجرا کند، کما اینکه حضرت امیر هم همه احکام را اجرا ننمود.
صغرای کلام شما هم این است که، در شرایط کنونی ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب موجب دوقطبی است و دوقطبی نیز در این شرایط تضعیف نظام است، بنابراین ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب باید فعلا متوقف بماند.
#با_ما_همراه_باشید
@paydarionline
۲. ایا احکام الهی تابع میزان مصلحت و مفسده واقعی، در اهمیت مختلفند یا همه احکام الهی از نظر مصلحت و مفسده یکسان و اجرا و تحقق آنان دارای اهمیت یکسان است؟ و اگر امهات احکام الهی در یک حکومت یک به یک تعطیل شود تا جایی که برای نظام سلطه جهانی وجود این حکومت اسلامی، تهدید جدی محسوب نگردد، آیا میزان اهتمام به حفظ این اصول باید متفاوت باشد یا خیر؟
۳. ایا اسلام هرگونه تضعیفی را ولو تضعیف مقطعی که مصالح بلند مدت و بیشتری برای برپایی اصل حکومت را به دنبال دارد، هم جایز نمیداند؟ و به تعبیر دیگر، اجرای احکام و یا هر سیاستی همواره باید بدون تحمیل هرگونه هزینه ای برای نظام اسلامی باشد، تا اجرای آن از نظر اسلام بلامانع باشد؟ و اساسا ممکن است اجرای هر سیاستی بدون هزینه باشد؟
۴. تشخیص اینکه هزینه های یک سیاست و قانون در مجموع برای نظام اسلامی بیشتر است یا مصالح آن، با چه کسی است؟ اگر این قوانین و سیاست ها، قوانین بشری باشد و یا اینکه احکام الهی باشد، در اینکه مرجع صلاحیت دار برای این تشخیص، چه کسی باشد، تاثیری ندارد؟ ایا در موضوع تعطیلی احکام الهی، نمایندگان مجلس یا رئیس جمهور و وزرا(مسئولین میتوانند اظهار نظر کنند یا تشخیص آن با امام معصوم و در نبود او با ولی فقیه است؟
۵. اگر دشمن به این نتیجه برسد که ایجاد یک دوقطبی کاذب در رسیدن به اهدافش کاراترین حربه است که یک طرف این دو قطبی آن هدفی است که دشمن دنبال میکند و یک طرف این دو قطبی، شکل گیری دو قطبی های اجتماعی است، یعنی دشمن به این نتیجه برسد که بهترین ابزار برای ساقط کردن اصل حکومت اسلامی (و یا تحویل و تقلیل حکومت اسلامی به یک حکومت بیخطر مثل حکومتهای کشورهای سنی)، یک دوقطبی مدیریتی(یا به تعبیری دوقطبی تصمیم گیری) است که یک طرفش تعطیلی احکام الهی یا تعطیلی سیاستهای خارجی و حمایت از جبهه مقاومت یا دست برداشتن از مسئله هسته ای یا موشکی یا... می باشد و یک طرف آن ایجاد دوقطبی های اجتماعی، تکلیف چیست و تا کجا باید و تا چه مرزی، و با چه ملاکی باید در این دوقطبی قرار گرفت و یک طرف را انتخاب کرد؟
۶. اگر تعطیلی یک حکم الهی به گونه ای و در شرایطی باشد که مظنه تعطیلی همیشگی آن حکم داده شود یا لااقل برگشت آن بسیار دشوار و بسیار پرهزینه برای نظام اسلامی باشد، تکلیف چیست؟
۰:۳۷
پایداری آنلاین
چند سوال: ۱. ایا بین تحقق احکام الهی و بین برپایی و بقای حکومت اسلامی ارتباط است یا هیچ ارتباطی وجود ندارد؟ به تعبیر دیگر آیا برپایی و بقای اصل حکومت الهی نسبت به تحقق و عدم تحقق احکام و هر گونه اداره ای، لا به شرط است؟ یا اینکه عدم تحقق احکام الهی و اداره مملکت به سبک غیر اسلامی، پایه های اصل حکومت (اسلامی) را متزلزل می نماید؟ ۲. ایا احکام الهی تابع میزان مصلحت و مفسده واقعی، در اهمیت مختلفند یا همه احکام الهی از نظر مصلحت و مفسده یکسان و اجرا و تحقق آنان دارای اهمیت یکسان است؟ و اگر امهات احکام الهی در یک حکومت یک به یک تعطیل شود تا جایی که برای نظام سلطه جهانی وجود این حکومت اسلامی، تهدید جدی محسوب نگردد، آیا میزان اهتمام به حفظ این اصول باید متفاوت باشد یا خیر؟ ۳. ایا اسلام هرگونه تضعیفی را ولو تضعیف مقطعی که مصالح بلند مدت و بیشتری برای برپایی اصل حکومت را به دنبال دارد، هم جایز نمیداند؟ و به تعبیر دیگر، اجرای احکام و یا هر سیاستی همواره باید بدون تحمیل هرگونه هزینه ای برای نظام اسلامی باشد، تا اجرای آن از نظر اسلام بلامانع باشد؟ و اساسا ممکن است اجرای هر سیاستی بدون هزینه باشد؟ ۴. تشخیص اینکه هزینه های یک سیاست و قانون در مجموع برای نظام اسلامی بیشتر است یا مصالح آن، با چه کسی است؟ اگر این قوانین و سیاست ها، قوانین بشری باشد و یا اینکه احکام الهی باشد، در اینکه مرجع صلاحیت دار برای این تشخیص، چه کسی باشد، تاثیری ندارد؟ ایا در موضوع تعطیلی احکام الهی، نمایندگان مجلس یا رئیس جمهور و وزرا(مسئولین میتوانند اظهار نظر کنند یا تشخیص آن با امام معصوم و در نبود او با ولی فقیه است؟ ۵. اگر دشمن به این نتیجه برسد که ایجاد یک دوقطبی کاذب در رسیدن به اهدافش کاراترین حربه است که یک طرف این دو قطبی آن هدفی است که دشمن دنبال میکند و یک طرف این دو قطبی، شکل گیری دو قطبی های اجتماعی است، یعنی دشمن به این نتیجه برسد که بهترین ابزار برای ساقط کردن اصل حکومت اسلامی (و یا تحویل و تقلیل حکومت اسلامی به یک حکومت بیخطر مثل حکومتهای کشورهای سنی)، یک دوقطبی مدیریتی(یا به تعبیری دوقطبی تصمیم گیری) است که یک طرفش تعطیلی احکام الهی یا تعطیلی سیاستهای خارجی و حمایت از جبهه مقاومت یا دست برداشتن از مسئله هسته ای یا موشکی یا... می باشد و یک طرف آن ایجاد دوقطبی های اجتماعی، تکلیف چیست و تا کجا باید و تا چه مرزی، و با چه ملاکی باید در این دوقطبی قرار گرفت و یک طرف را انتخاب کرد؟ ۶. اگر تعطیلی یک حکم الهی به گونه ای و در شرایطی باشد که مظنه تعطیلی همیشگی آن حکم داده شود یا لااقل برگشت آن بسیار دشوار و بسیار پرهزینه برای نظام اسلامی باشد، تکلیف چیست؟
راستینه
#با_ما_همراه_باشید
@paydarionline
۱. از نظر اجتماعی: تعطیلی احکام الهی، حمایت و امید متدینین که حامیان اصلی حکومت هستند را تضعیف مینماید و این موجب تضعیف اصل حکومت می باشد.
۲. از نظر فردی: مبنای پذیرش و انقیاد به اصل حکومت اسلامی، تعبد به خداوند متعال و احکام الهی است. التزام به حکومت اسلامی، التزام و تعبد به یک حکم شرعی و وظیفه شرعی است، اگر تعبد به احکام الهی جای خود را به طغیان نسبت به احکام الله بدهد، دلیلی برای انقیاد و التزام به اصل حکومت نیز باقی نمی ماند و جایگاه حکومت نیز تضعیف میشود.
۳. حجاب: یکی از نمادهای حاکمیت اسلامی است، تجری نسبت به حجاب تجری نسبت به اصل حکومت تلقی میشود. انقیاد اجتماعی به حکومت اگر جای خود را به تجری اجتماعی بدهد و جامعه نمادهای حاکمیت را بشکند، فضا برای شکست اصل حکومت و دیگر نمادها و شاخص های اساسی حکومت نیز فراهم میگردد.
۰:۳۷
۱۳:۰۸
۱۷:۳۹
۱۷:۴۳
۱۷:۴۸
۱۷:۵۰
۱۷:۵۸
۱۸:۰۱
سید حسین دهقان منشادی فوق تخصص بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم در گفتگو با مهر:
۱۸:۰۸
۱۸:۱۷
مشارکت ستاد اجرایی در آزادی ۶۱۸ زندانی جرائم غیرعمد مالی
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از مشارکت ۴۲ میلیارد تومانی این ستاد در تأمین هزینۀ آزادی ۶۱۸ زندانی جرائم غیرعمد مالی با دیون زیر ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد.
ستاد اجرایی در ابتدای امسال هم زمینۀ آزادی ۶۵۰ زندانی نیازمند جرائم غیرعمد مالی با دیون زیر ۱۰۰ میلیون تومان را فراهم کرده بود.
#با_ما_همراه_باشید
@paydarionline
۱۸:۲۰