ز

زندگی از منظر سوره الرحمن- استادغفرانی

۳۴۳عضو
ز
۳۴۳ عضو

زندگی از منظر سوره الرحمن- استادغفرانی

ارتباط با ادمین:@afarahani

۲ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
پاسخ پرسشِ دوم سه‌شنبه‌ها:
پیامِ‌ِ جمله أَ فَلا تَعْقِلُونَ*‏ (چرا به عقل رجوع نمی‌کنید؟) *چیست؟
تعقّل حتماً تفکّر نیست، زیرا تفکر برای فهمیدن چیزی است که نمی‌فهمم در حالی که تعقّل یعنی: فطرتاً هم می‌دانم که صداقت خوب است و دروغ بد است، و هم دوست دارم همه با من صادق باشند و از دروغ و دروغگو نفرت دارم.
أَ فَلا تَعْقِلُونَ؟ ‏یعنی: شما (و هر انسان باسواد و بی‌سواد، زن و مرد، پیر و جوان) قطعاً و حتماً از قوّه تشخیص و عقلِ فعّال (نظری و عملی) برخوردارید و در هر شرائطی می‌توانید حق و باطل و مجاز و غیر مجاز بودن هر کاری را بدانید و بفهمید.
أَ فَلا تَعْقِلُونَ؟*‏ یعنی: شما *موظّفید هر لحظه برای انجام و یا ترک هر کلام و رفتار و هر واکنشی، از خودتان بپرسید: چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟چـــرا این را گفتم؟ چـرا نگفتم؟ چــرا دیدم؟ چــرا ندیدم؟ چــرا شنیدم؟ چـــرا نشنیدم؟ چـــرا رفتم؟ چــــرا نرفتم؟ چــــرا خوردم؟ چـــــرا نخوردم؟ چـــرا این کار را انجام دادم؟ چـــرا انجام ندادم؟ ....آیا منِ مخلوق و عضوی از این جهان و از این کشور و از این شهر و از این محلّه و از این کِشتی و هواپیما و قطار و اتوبوس و تاکسی و از این خانواده آیا إجــــازه چنین گفتار و رفتار و برخوردی را دارم؟ یا ندارم؟
أَ فَلا تَعْقِلُونَ*‏ یعنی: اگر از نعمت عظیم *عقل و قوّه تشخیص برخوردار نبودم حتماً متعهّد و مکلّف نبودم و در هیچ دادگاهی (در دنیا و آخرت)(مثل حیوانات) بازخواست نمی‌شدم و مورد تشویق و سرزنش قرار نمی‌گرفتم و خودم از گفتار و رفتار و اخلاق و واکنش‌های خودم، خشنود و یا متأسف و پشیمان نمی‌شدم و شکر و یا استغفار و توبه نمی‌کردم و خالقم به من نمی‌فرمود: « أفلا تعقلون؟ »
أَ فَلا تَعْقِلُونَ؟*‏ یعنی: *تنها وجه مشترک همه مردم همین بدیهیات عقلی و مبانی تشخیص آنهاست. لذا همه مردم طول تاریخ، صداقت و طهارت و متعهّد بودن و عدالت و أمنیت و فضائل و زیبائی و نظم ... را تحسین می‌کنند،و دروغ و شلختگی و بی‌نظمی و وظیفه‌نشناسی و نجاست و خباثت و ظُلم و دزدی و خیانت و رذائل را تقبیح می‌کنند.
به خاطر همین مشترک بودن مبانی عقلی در آحاد مردم اینهمه مراکز بین‌المللی و دادگاه بین‌المللی و المپیاد و المپیک و استاندارهای بین‌المللی در جهان مطرح است و همه (دانشمند و غیر دانشمند) می‌توانند منظور منطقی نژادها و گویشهای مختلف را بفهمند و با هم مکاتبه و مکالمه و مذاکره و ازدواج کنند و به تفاهم و وحدت برسند.
خدایا؛ ما را از خواب غفلت و جهالت و لجاجت، بیدار کن تا با تعقّل در همه گفتار و رفتارهایمان بتوانیم مقدمات اُمت واحده اسلامی را مهیا کنیم و زمینه ظهور بقیه الله به زودی فراهم شود.

۱۷:۲۶

۶ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی

یک دقیقه با وحی ـ 31.pdf

۱۳۲.۶۵ کیلوبایت

هر جمعه یک دقیقه با وحی. 31

۱۵:۵۱

۷ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
اطلاعیه:إنا لله و إنا إلیه راجعون.
با سلام و احترام، شهادت پرچمدار سرافراز و با کفایت جبهه مقاومت حضرت آیه الله سیّد حسن نصرالله و همراهان مجاهد ایشان توسط خبیث‌ترین و شریرترین و منفورترین دنباله‌های فرعون را به محضر حضرت بقیه الله عجل الله تعالی فرجه الشریف و به محضر مقام معظم رهبری نایب حکیم و فرزانه ایشان و خدمت شما حامیان نظام مقتدر جمهوری اسلامی و طرفداران امّت واحد و جبهه مقاومت تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و نابودی باند مستکبر و اشغالگر و جنایتکار آمریکا و إسرائیل و أذناب خائن داخلی آنها را از خداوند مسئلت دارم.
به خاطر إحترام به پنج روز عزای عمومی إن شاء الله تعالی کلاس‌ها از هفته آینده برگزار خواهند شد.

۱۶:۰۵

۹ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
پاسخ سومین پرسشِ قرآنی سه‌شنبه‌ها: (9/مهر/1403)
... الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ*‏ ... (مجادله/5) *چه افرادی اند؟
همه مردم جهان دو دسته هستند:برخی از مردم با « خدا و رسول او » مخالف و دشمن هستند.اما برخی با « خدا و رسول او »، مخالفت و دشمنی می‌کنند.
گروه اول: کافرین و مشرکین اند که « خدا و رسول او » و در نتیجه حدود و احکام و خط‌قرمزهای آنها را اصلا قبول ندارند و انکار خود را با زبان و عمل خود ابراز میکنند و إبائی نیز از عناد و تکذیب خود ندارند.
گروه دوم: متأسفانه مسلمانانیند که « خدا و رسول او » را با زبان خود قبول دارند و برخی عبادتهای مذهبی (مثل: نماز، روزه، حج، عمره، ذکر صدقه، زیارت) را هم با دقت انجام می‌دهند، اما حدود و خط قرمزهای اصلی خدا و رسول او را (با بهانه‌های مختلفی) رعایت نمی‌کنند و یا از آنها تجاوز هم می‌کنند.
پس یُحادّون افراد کافر و مشرک و دشمنان خدا و رسول نیستند بلکه افرادی (به شدت) مذهبی (و گاه حافظ قرآن و نهج البلاغه و أهل نماز اول وقت و هیئت و رعایت احکام شرعی) هستند اما با حدود و خط قرمزهای مهم خدا و رسول او، عملا مخالفت و دشمنی دارند. که قرآن این مذهبی‌نماهای حریم‌شکن را ظالم می‌نامد:.... وَ مَنْ يَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ ... (طلاق/1)... وَ مَنْ يَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (بقره/229)
چند نمونه از دشمنی و یُحادون این مذهبی‌نماهای ظالم و خطرناک:
1ـ آنها تقاضای فرمانده برای جهاد می‌کنند اما با إعلان جهاد از شرکت در آن می‌گریزند: ... إِذْ قالُوا: لِنَبِيٍّ لَهُمُ ابْعَثْ لَنا مَلِكاً نُقاتِلْ في‏ سَبيلِ اللَّهِ ... فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتالُ تَوَلَّوْا إِلاَّ قَليلاً مِنْهُمْ وَ اللَّهُ عَليمٌ بِالظَّالِمينَ (بقره/246) ... إِنْ يُريدُونَ إِلاَّ فِراراً (أحزاب/13)
2ـ آنها با طرح مقبولیت و رد مشروعیت ، رهبری را حق خدا نمی‌دانند: ... قالُوا أَنَّى يَكُونُ لَهُ الْمُلْكُ عَلَيْنا وَ نَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْكِ مِنْهُ ... قالَ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاهُ عَلَيْكُمْ ... وَ اللَّهُ يُؤْتي‏ مُلْكَهُ مَنْ يَشاءُ ... (بقره/247)
3ـ آنها با منافقین خائن رابطه‌ای عمیق دارند: إِنَّ الَّذينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ ... (20)(21) ... يُوادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ ... (مجادله/22)
4ـ آنها با نام مسلمان!!! برای حل مشکلاتشان از مستکبرین متجاوز التماس می‌کنند: أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا ... يُريدُونَ أَنْ يَتَحاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ .... (نساء/60)
5ـ این وامانده‌ها!! بر خلاف سوگندهای خود نوکر مغضوبین الهی اند: يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ ..... (ممتحنه/13) أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ تَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ ما هُمْ مِنْكُمْ وَ لا مِنْهُمْ وَ يَحْلِفُونَ عَلَى الْكَذِبِ ... (مجادله/14)
6ـ این خائنان با صهیونیسم جنایتکار نیز مرتبطند: يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصارى‏ أَوْلِياءَ ... وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ... (51) فَتَرَى الَّذينَ في‏ قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فيهِمْ ... (مائده/52)
خدایا؛ ما را از دشمنان خود قرار نده و از دشمنی با خودت و با رهبرت حفظ فرما و معرفتی به ما بده تا همه حدود قرآنی و اسلامی را مؤمنانه رعایت کنیم و قول و عمل ما یکی باشد تا به رضوان تو نائل شویم.

۱۶:۲۳

۱۳ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار

یک دقیقه با وحی ـ 32.pdf

۱۳۵.۹۳ کیلوبایت

هر جمعه یک دقیقه با وحی ـ 32

۱۵:۱۴

۱۴ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی برنامه کلاس‌های فصل پائیز (که امیدواریم فصل خزان رژیم سفّاک صهیونی باشد،) عبارت است از:
یکشنبه‌ها (از: 15 مهر 1403) از ساعت: 15 تا 16 به طور مجازی به ادامه بررسی مفاهیم قرآن از زبان قرآن می‌پردازیم.
دوشنبه‌ها (از: 16 مهر 1403) از ساعت: 15 تا 16 به طور مجازی با دومین سوره مهم قرآن آشنا می‌شو‌یم.
سه‌شنبه‌ها (هنوز مشخص نشده است.)
چهار‌شنبه‌ها (از: 18 مهر 1403) از ساعت: 8 تا 9.30 فقط به طور حضوری (با ثبت‌نام در دارالقرآن شهر ری: ۵۵۹۰۵۵۱۴ / ۵۵۹۰۶۴۳۶) صرف عربی را مرور می‌کنیم.
چهار‌شنبه‌ها (از: 18 مهر 1403) از: ساعت: 9.30 تا: 11 فقط به طور حضوری (با ثبت‌نام در دارالقرآن شهر ری: ۵۵۹۰۵۵۱۴ / ۵۵۹۰۶۴۳۶) نقش دعا در زندگی را بررسی می‌کنیم.
البته پرسش‌های جلسات مجازی إن شاء الله تعالی روز قبل از آن در گروه‌ها و وبگاه به آسمان نگاه کن مطرح خواهند شد.
نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح مربوطه به هر عنوان نیز بارگذاری خواهد شد.

۵:۱۸

بازارسال شده از مفاهیم قرآن از زبان قرآن
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی اولین جلسه دور شانزدهم مفاهیم قرآن از منظر قرآن به صورت مجازی فردا یکشنبه‌ 16 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:
1ـ « کتاب » چیست؟2ـ « انواع کتاب » کدامند؟3ـ « سجین یعنی » چه؟4ـ « کتاب آسمانی » چیست؟5ـ « قرآن » چیست؟6ـ « چه چیزهائی از منظر قرآن مبین » هستند؟7ـ « مبین » یعنی چه؟

نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح12 و در گروه مفاهیم به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/MGU1MmFiMW

۱۳:۲۵

۱۵ مهر

بازارسال شده از « زندگی » از منظر « سوره جمعه »
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی اولین جلسه زندگی از منظر دومین سوره مهم قرآن به صورت مجازی فردا دوشنبه‌ 16 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:

1ـ « اولین سوره مهم قرآن » کدامست؟و « أهمیّت هر سوره چگونه معلوم می‌شود؟2ـ « فرق اسم و نام » چیست؟3ـ خداوند « چه چیزهائی را به انسان بخشیده » است؟4ـ « رحمان » یعنی چه؟5ـ « کار دائم همه مخلوقات » چیست؟ 7ـ « چه خطر بزرگی انسان را در دنیا تهدید می‌کند؟ »8ـ برای « وارستگی انسان چه زمانی بهتر است؟ »

نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح10 و در گروه زندگی از منظر دومین سوره مهم قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:

ble.ir/join/YzhhMDIzM2

۱۲:۴۷

۱۶ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی اولین جلسه بانوی نمونه از منظر اسلام از فردا سه‌شنبه‌ 17 مهر 1403 از ساعت: 15.30 تا 16.30 برگزار می‌شود.
این جلسات برای بانوان مسجدی در حومه شهر، حضوری و برای سایرین به طور مجازی است.
نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح4 و در گروه بانوی نمونه از منظر قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/NGVkNjNmYm

۱۷:۵۱

۲۰ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار

یک دقیقه با وحی ـ 33.pdf

۱۴۶.۴۳ کیلوبایت

هر جمعه یک دقیقه با وحی. (34)

۱۳:۱۱

۲۱ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی دومین جلسه دور شانزدهم مفاهیم قرآن از منظر قرآن به صورت مجازی فردا یکشنبه‌ 22 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:
1ـ « بَین و تبیّنَ و تبیین » یعنی چه؟2ـ « تبیین » برای چیست؟ « بیّنات » برای کیست؟3ـ « مُبین » یعنی چه؟4ـ « چه چیزهائی از منظر قرآن مُبین » هستند؟5ـ « کتاب مبین » چیست؟6ـ « بیان » یعنی چه؟7ـ از منظر قرآن « أبکم » کیست؟8ـ « بیان چند جنبه » دارد؟9ـ « منظور از بهیمه » چیست؟10ـ « مبهم یعنی چه؟ إبهام چیست؟ »

نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح12 و در گروه مفاهیم به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/MGU1MmFiMW

۱۲:۳۷

۲۲ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی دومین جلسه زندگی از منظر سوره جمعه به صورت مجازی فردا دوشنبه‌ 23 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:

1ـ چرا « سوره جمعه، دومین سوره مهم قرآن » است؟2ـ همه مخلوقات « کدام خدا را تسبیح » می‌کنند؟3ـ « مَلِک » یعنی چه؟4ـ « ملک بودن خداوند » یعنی چه؟5ـ اگر خداوند « مَلِک است پس نقش حاکم اسلامی » چیست؟ 6ـ « انواع انتصاب » کدامند؟7ـ « القدّوس » یعنی چه؟8ـ « العزیز » یعنی چه؟9ـ « الحکیم » یعنی چه؟10ـ « پیام آیه اول این سوره برای زندگی انسان » چیست؟

نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح10 و در گروه زندگی از منظر دومین سوره مهم قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/YzhhMDIzM2

۱۳:۳۰

۲۳ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی دومین جلسه بانوی نمونه از منظر اسلام فردا سه‌شنبه‌ 24 مهر 1403 از ساعت: 15.30 تا 16.30 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:
1ـ چرا در جنگ أحزاب فقط حضرت أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه به عنوان اُسوه و نمونه‌ی حضرت رسول أکرم صلی الله علیه و آله معرفی شدند؟2ـ چرا از میان صحابه حضرت رسول أکرم صلی الله علیه و آله فقط جناب: سلمان و مقداد و أباذر و عمار به عنوان شاخص مطرح بودند و سایر صحابه نمونه نشدند؟مهمترین خصوصیات أسوه و افراد شاخص چیست؟
نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح4 و در گروه بانوی نمونه از منظر قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/NGVkNjNmYm

۱۶:۲۸

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
پاسخ پنجمین پرسشِ قرآنی سه‌شنبه‌ها: (23/مهر/1403)
پیام عبارت: ... فَمَنْ حَجَّ الْبَيْتَ ... (بقره/158) اینست که:
حج سفر تفریحی زیارتی نیست، بلکه حج تمرین مُردن برای ورود به زندگی حقیقی است. به عبارت دیگر، حج تمرینی است برای: موتوا قبل أن تموتوا. (بمیرید قبل از اینکه بمیرید.) یعنی: مسافر حج باید مثل مُرده‌ها قطع علاقه به دنیا را در طول سفرش خوب تمرین کند.لذا حاجیان (به جز بانوان؟؟؟) برای شروع حج باید فقط لباس سفید مُردگان را بی‌هیچ نماد و نقش و رنگ و طرحی بپوشند و هیچ لباس زیر یا رو یا دکمه و سنجاقی نباید داشته باشند مثل کفن مُردگان.پس حاجی باید نقش یک مُرده را بازی کند لذا تا پایان حج (مثل مُرده‌ها) نباید به خود عطر بزند، نباید خود را در آینه ببیند، نباید با همسرش ارتباط برقرار کند، نباید دنبال قیمت ارز و سود و زیان و کارها و اخبار دنیائی باشد، نباید شکار کند حتی اگر پشه یا مگسی روی بدنش نشست نباید او را بُکشد و نباید دنبال عکس خویش‌انداز باشد! چرا؟ چون او باید خیلی جدّی نقش مُرده را ایفا کند.متأسفانه به خاطر عادّی شدن فریضه حجّ برای مسئولین و روحانیون کاروان‌ها و ناآگاهی خود حجّاج غالب آنها که به حجّ مشرّف می‌شوند نمی‌میرند و حاجی نمی‌شوند و مقصد و معشوق پیدا نمی‌کنند، و با کعبه به درک امام به عنوان قبله‌نما نائل نمی‌شوند و درس امامت را نمی‌آموزند و حتی با انجام چند بار مناسک (که عبادتهای جمعی است) هیچ سهمی در ایجاد اُمت واحده پیدا نمی‌کنند لذا اگر (مثل کوفیان) امامشان حج را به کربلاء منتقل کند، آنها همچنان دور قبله‌ی خالی از قبله‌نما به چرخیدن بیهوده خود سرگرم خواهند بود و نه در بازگشت به کشور حتی در مکه و مدینه نیز نمی‌توانند مثل یک مُرده مؤمن از خودخواهی و خصلتهای نفسانی و تعلّقات دنیوی خود دست بردارند. خلاصه حج دوره فشرده‌ای است برای آموزش این نکته که اگر عاقلانه و مؤمنانه بمیریم می‌توانیم عاشقانه و جاودانه زندگی کنیم. همین.

۱۸:۴۵

۲۴ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی قرار است فردا چهارشنبه 25 مهربعد از نماز عشاء حدود یکساعت،درباره سبک زندگی رضوی با محبین آن حضرت گفتگو کنیم.
نشانی جلسه حضوری:تهران ـ خیابان جمهوری اسلامی ـ نبش خیابان فخر رازی ـ مسجد امام سجاد صلوات الله علیه.

إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح 1 و تسبیح 8 نیز بارگذاری خواهد شد.

۱۷:۳۵

۲۷ مهر

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار

یک دقیقه با وحی ـ 34.pdf

۱۳۲.۸۵ کیلوبایت

هر جمعه یک دقیقه با وحی. (34)

۱۴:۰۵

۲۸ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی سومین جلسه دور شانزدهم مفاهیم قرآن از منظر قرآن به صورت مجازی فردا یکشنبه‌ 29 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:
1ـ « کتاب آسمانی، چند جنبه دارد؟ »2ـ « کتاب شخصی مثلِ چیست؟ »3ـ « برکات کتاب آسمانی » کدامند؟4ـ « منظور از أهل کتاب » چیست؟5ـ « برخورد مردم با کتاب آسمانی » چگونه است؟6ـ « کتمان » یعنی چه؟« کتاب آسمانی چگونه کتمان می‌شود؟ » 7ـ « سرانجام کتمان کتاب » چیست؟8ـ « کدام قوم، اولین وارث کتاب آسمانی بودند؟ » 9ـ « کدام قوم آخرین وارث کتاب آسمانی بودند؟ »10ـ « بهترین وارثان کتاب آسمانی چه قومی هستند؟ »

نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح12 و در گروه مفاهیم به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/MGU1MmFiMW

۱۰:۵۰

۲۹ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی سومین جلسه زندگی از منظر سوره جمعه به صورت مجازی فردا دوشنبه‌ 30 مهر 1403 از ساعت: 15 تا 16 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:

1ـ « مَلک، مالک چیست؟ »2ـ « مقدّس » یعنی چه؟3ـ « بعث یعنی چه؟ و برای چه منظوری است؟ »4ـ « اُمیین چه افرادی هستند؟ و أُمی کیست؟ »5ـ « اُم کیست؟ و امام کیست؟ »5ـ « رسول کیست؟ و مأموریتش چیست؟ »
نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح10 و در گروه زندگی از منظر دومین سوره مهم قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/YzhhMDIzM2

۱۴:۱۵

۳۰ مهر

بازارسال شده از سایت دکترغفرانی
اطلاعیه:
إن شاء الله تعالی سومین جلسه بانوی نمونه از منظر اسلام فردا سه‌شنبه‌ اول آبان 1403 از ساعت: 15.30 تا 16.30 برگزار می‌شود و به پرسش‌های زیر می‌پردازیم:
اسلام یعنی چه؟مسلمات چه بانوانی هستند؟ و چه فرقی با مشرکات و منافقات دارند؟
نشانی کلاس مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/majmaemadares/kelasaghayeghofrani
إن شاء الله تعالی صوت این جلسات در وبگاه به آسمان نگاه کن به نشانی:
https://mjghofrani.ir
و در کانال‌های تسبیح1 و تسبیح4 و در گروه بانوی نمونه از منظر قرآن به نشانی زیر بارگذاری خواهد شد:
ble.ir/join/NGVkNjNmYm

۱۴:۰۲

بازارسال شده از جوانان مهدوی و والدین امانتدار
پاسخ ششمین پرسشِ قرآنی سه‌شنبه‌ها: (30/مهر/1403)
پیام عبارت: ... كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ في‏ كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ .... (بقره/261) اینست که:
انسان یک دانه را در خاک زیر پای خود می‌کارد و خاک خوب آن را صد یا هفتصد دانه می‌کند و به او تحویل می‌دهد. این إعجاز خاک است.در حالی که اگر انسان همان دانه را به باد بدهد، باد آن را می‌پراکند.و اگر آن دانه را به آتش بسپارد، آن را می‌سوزاند.و اگر آن دانه را به آب بدهد، آن را با خودش می‌برد.
اما این خاک متواضع است که بی‌سر و صدا هر دانه‌ را با شیره جانش می‌پروراند و آن را برای انسان تکثیر و بی‌دریغ و بی‌هیچ منتی همه را تقدیم انسان می‌کند.
خاکی بودن و مفید بودن و اخلاص را باید از خاک آموخت.
محبّت نیز هم‌خانواده حبّ و دانه است و از یک رگ و یک ریشه اند.
یک محبت مخلصانه، به هفتصد محبت تبدیل می‌شود. زیرا هستی کاملا هوشمند است و هیچ دانه‌ی مخلصانه‌ای را بی‌جواب نمی‌گذارد.
شیطان این حقیقت را نفهمید لذا با غرور گفت: مرا از آتش آفریدی و آدم را از خاک و گِل، او نفهمید که از خاک متواضع کاری بر می‌آید که آتش از انجام آن عاجر است.
خدایا؛ به آبروی ابوتراب به ما توفیق بده قدر خاکی بودنمان را بفهمیم و آن را پاس بداریم و پاک و محفوظ نگهداریم و با خاک، بازی نکنیم و با خودخواهی و هوسها زمینمان را به شوره‌زار تبدیل نکنیم تا بتوانیم از خاک تا افلاک رشد کنیم.

۲۰:۱۱