عکس پروفایل گلاب و عرقیات گیاهی ممتازگ

گلاب و عرقیات گیاهی ممتاز

۱۶۱عضو
thumnail
علت و درمان سفید شدن مو. این سفیدی یا ناشی از تغذیه غلط است یا از سردی روان.undefined استاد حسین خیراندیش

۲۱:۳۰

thumnail

۲۱:۳۱

thumnail

۱۰:۴۵

thumnail

۱۰:۴۹

thumnail

۱۳:۳۸

thumnail
برای حفظ و سلامتی از بلایا 🧿 در کتاب بهجت‌الدعاء، که مجموعه‌ی ادعیه، اذکار و دستورالعمل‌های عبادی مورد توصیه حضرت آیت‌الله بهجت می‌باشد آمده است که، عارف گرانقدر روزگار ما حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت توصیه می‌فرمودند که:undefinedبرای حفظ سلامتی، این دعا را هر #صبح و #شب بخوانید.به این صورت که یک مرتبه صلوات می‌فرستیم، بعد دعا را سه مرتبه می‌خوانیم و باز یک مرتبه صلوات می‌فرستیم.اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ (یک مرتبه)اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ (سه ‌مرتبه)اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ (یک مرتبه)undefinedبهجت الدعاء، ص347

۷:۵۱

thumnail
فوائد سویق undefined استخوان ها را نیرومند می سازد. از امام صادق (ع) داریم:« سویق گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.»undefined شانه ها را نیرومند می سازد. در روایتی از امام صادق (ع) آمده است:« هر که چهل بامداد سویق بنوشد، شانه هایش نیرومند گردد.»undefinedساق ها را تقویت می کند.روایت شده که امام ابوالحسن (ع) فرمودند:« هر گاه سویق را هفت بار بشویی و آن را از ظرف به ظرف دیگر بریزی، تب را از میان می برد و ساق ها و قدم ها را نیرومند می سازد.»undefined حرارت را خاموش می سازد . در روایت آمده است:« هر گاه سویق خشک را صبحانه بنوشد، حرارت را خاموش می کند و صفرا را آرامش می بخشد.»undefined پوست را لطیف می کند.undefinedآمیزش جنسی را فزونی می بخشد از امام صادق (ع) آمده است:« نوشیدن سویق با روغن زیتون، گوشت را می رویاند ، استخوان را نیرومند می سازد، پوست را لطیف می کند و نیروی جنسی را می افزاید.»undefinedمنبع: سایت دکتر روازاده

۷:۵۶

thumnail
#عسلاب چیست؟ 🟨 یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوشیده ولرم عسلاب میگوییم.🟨 اگر غلبه خلط #صفرا دارید چند قطره سرکه انگور طبیعی یا آبلیموی طبیعی اضافه شود.🟨 اگر سرد مزاج #رحمی و یا #مجاری‌ادراری دارید تا سه لیوان عسلاب عالیست اگر گرده گل اضافه شود و یک نخود ژل رویال هم افزوده شود برای درمان ناباروری ناشی از سردی بسیار عالی خواهد بود.🟨 عسلاب برای زخم معده بهترین داروست. اگر کمی بابونه هم در عسلاب مخلوط و دم بکشد تاثیرش چند برابر خواهد شد.🟨 بعد از مجامعت شرعی و غسل که با بدن داغ از حمام بیرون میایید یک لیوان عسلاب، جایگزین قوای بدن خواهد شد.

۱۵:۱۴

thumnail
خداوند به موسی بن عمران (علیه السلام) فرمود: اگر کسی یک دینار برای حسین من خرج کند، تا از دنیا نرفته است پاداش او را هفتاد برابر خواهم داد.مشارکت در پذیرایی از جاماندگان اربعین حسینی یکشنبه ساعت 6 الی 12 خیابان هفده شهریور نبش خ زندیه جلوی بیمه ایران 5892101014619072 جواد عباسی
گروه جهادی اجود

۱۰:۳۴

thumnail
undefined فوائد #سویق
undefined استخوان ها را نیرومند می سازد. از امام صادق (ع) داریم:« سویق گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.»
undefined شانه ها را نیرومند می سازد. در روایتی از امام صادق (ع) آمده است:« هر که چهل بامداد سویق بنوشد، شانه هایش نیرومند گردد.»
undefined ساق ها را تقویت می کند.روایت شده که امام ابوالحسن (ع) فرمودند:« هر گاه سویق را هفت بار بشویی و آن را از ظرف به ظرف دیگر بریزی، تب را از میان می برد و ساق ها و قدم ها را نیرومند می سازد.»
undefined حرارت را خاموش می سازد . در روایت آمده است:« هر گاه سویق خشک را صبحانه بنوشد، حرارت را خاموش می کند و صفرا را آرامش می بخشد.»
undefined پوست را لطیف می کند.
undefined آمیزش جنسی را فزونی می بخشد از امام صادق (ع) آمده است:« نوشیدن سویق با روغن زیتون، گوشت را می رویاند ، استخوان را نیرومند می سازد، پوست را لطیف می کند و نیروی جنسی را می افزاید.»

۱۸:۳۸

thumnail

۱۸:۳۸

thumnail

۲:۳۷

thumnail
سرکه سیب علاوه بر اسید استیک، اسید کلروژنیک هم دارد. این اسید یک آنتی‌اکسیدان است که تأثیری مشابه کافئین دارد و بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، جلوی اکسید شدن ذرات کلسترول LDL را می‌گیرد. اکسید شدن ذرات کلسترول LDL یکی از عوامل مهم پیشرفت بیماری قلبی است.
این راه هم اضافه کنید که اسید استیک می‌تواند فشار خون را کم کند. البته بیشتر آزمایش‌ها در این زمینه روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده است.
تنها شواهد انسانی درباره تاثیر سرکه سیب در پیشگیری از بیماری‌های قلبی مربوط به تحقیقی است که در دانشگاه هاروارد انجام شد. نتایج این تحقیقات نشان دادن زن‌هایی که سالاد را با روغن و سرکه می‌خوردند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار داشتند.

۱۹:۰۴

thumnail

۲۰:۲۴

thumnail

۲۰:۲۴

thumnail
undefinedسخن حکیمانه: مسواک لثه چیست؟undefinedدر فرهنگ بومی و طب اسلامی ما دو نوع مسواک داشتیم یکی مسواک دندانها و دیگری مسواک لثه. مسواک دندانها در قدیم از چوب درخت مسواک که انتهای آن به صورت رشته رشته بوده است استفاده می گردید. درختا مسواک درختچه ای است به ارتفاع متوسط 3 متر که شاخه های زیادی دارد.. این گیاه همیشه سبز است.در کشور عربستان و یعضی کشورهای عربی دیگر قطعات حدوداً 10 سانتی متر با قطر حدود یک یا نیم سانتیمتر از ساقه های گیاه به صورت بسته های 50 تا 100 عددی به وفور بفروش می رسد که هر قطعه از آن به مدت یک روز در آب قرار گرفته و سپس پوست همان قسمت جدا می شود. به این ترتیب فیبرهای طول این ساقه به شکل مسواک در می آید که آن را به آرامی بر روی دندان ها می کشند، با این عمل ضمن مسواک شدن دندان ها مواد مختلف این چوب که دارای خواص زیادی می باشند در بزاق حل شده و آثار مختلف آن در دهان ، لثه و دندان ها اعمال می شود. همچنین از فیبرهای نازک ساقه جهت خلال کردن دندان ها استفاده می گردد. از خواص چوب مسواک می توان به کلراید موجود در چوب مسواک اشاره کرد که از ایجاد جرم بر روی دندانها جلوگیری می کند، لازم به ذکر است مسواک دندان هر روز انجام می گردد اما در شب نباید از مسواک دندان استفاده کرد زیرا به خاطر عدم ترشح کافی بزاق باعث تحریک لثه و آسیب پذیری بیشتر آن می گردد.اما در مورد مسواک لثه جهان امروز هیچگونه طرحی ارائه نکرده است. در طب اسلامی در طول تاریخ از انگشت سبابه به خاطر نرم و مناسب بودن آن به عنوان مسواک لثه استفاده می شده است. نحوه عمل بدینگونه است که انگشت سبابه را در دهان قرار داده و مک زده شود و به لثه فشار آورده شود تا در صورت شل بودن لثه خون از لثه در آید این عمل هر روز یک بار تکرار شود تا روزی که لثه محکم شده و خونریزی نکند.

۱۹:۰۸

thumnail
شاخص ترین خواص عرق نعناع چیست؟ضد نفخ ضد اسهالرفع دل درد و ناراحتی های معدهدرمان اسپاسم رودهموثر در سلامت دهان و دندان تقویت معده بهود فرایند هضم غذافعال کردن غدد بزاقیبهبود عملکرد سیستم گوارشخوش بو کننده دهاندرمان گرفتگی سینوس هادرمان بی خوابیدرمان مشکلات تنفسی

۳:۲۱

thumnail
امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام:«ابْدَءُوا بِالْمِلْحِ فِي‌ أَوَّلِ‌ طَعَامِكُمْ‌ فَلَوْ يَعْلَمُ النَّاسُ مَا فِي الْمِلْحِ لَاخْتَارُوهُ عَلَى التِّرْيَاقِ الْمُجَرَّب‌»🧂 در اول غذا نمک بخورید، اگر مردم بدانند در نمک چه چیز وجود دارد، آن را بر تریاق (دارو و پادزهر) امتحان شده مقدم می‌کنند.undefined منبع: المحاسن، ج۲، ص

۴:۲۷

چکیده آثار خوردن غذای داغ و غذای سرد:undefinedاز دیدگاه طب ایرانی، گرمی و سردی بالقوه یک غذا یعنی مزاج و طبع آن را (طبع غذا گرم است یا سرد؟) باید به دست بیاوریم و در تعامل با بدن آن را بررسی کنیم. امّا این که گرمی و سردی بالفعل یک غذا یعنی دمای غذا بالا یا پایین است خود اهمیت دارد.

undefinedوقتی یک غذای داغ را مصرف می‌کنید، از زمانی که وارد دهان می‌شود و با مخاط دهان برخورد می‌کند، حتی با ناحیۀ مخاط حلق و مسیر مری شما برخورد می‌کند؛ همه روی رشد و پرورش تأثیر می‌گذارد و باعث آزرده شدن، ایجاد التهاب، آسیب‌های سطحی و در طولانی مدت مشکلاتی مثل سرطان را به دنبال دارد. پس باید از خوردن غذای داغ پرهیز کرد.

undefinedخوردن غذای داغ دارای عوارض و مشکلاتی است که عبارت‌اند از:1.لذت نبردن از غذا (هدف اولیۀ غذا خوردن)2.خوب جویده نشدن غذا3.بالا رفتن حرارت معده و اختلال در هضم

undefinedدر روایات نیز به این مهم تأکید شده است. چنان‌که حضرت رسول خدا (ص) می‌فرمایند: از غذای داغ پرهیز کنید.
undefinedبرای هضم مناسب، به حرارت و رطوبت مناسب در معده نیاز داریم. اگر این حرارت از یک حدی پایین‌تر برود هضم با اختلال مواجه می‌شود. بنابراین از خوردن غذای سرد نیز باید پرهیز کرد. غذایی که مستقیم از یخچال بیرون آورده‌اید یا با چیزی مثل یخ یا خنک‌کننده‌ها سرد کرده‌اید، به هضم آسیب می‌زند.

۱۳:۵۱