بازارسال شده از لذت اشپزی
سیمیت
مواد لازم برای خمیر:1 لیوان شیر1 لیوان آب1 استکان روغن مایع1 عدد تخم مرغ1.5 قاشق غذاخوری شکر1 قاشق چایخوری نمک1 قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه 6 لیوان آرد
- لیوان: 200ml
مواد لازم برای آغشته کردن:2 قاشق غذاخوری شیره انگور1 لیوان آب1 قاشق چایخوری آرد
برای روی سیمیت:200 گرم کنجد
مواد لازم برای خمیر:1 لیوان شیر1 لیوان آب1 استکان روغن مایع1 عدد تخم مرغ1.5 قاشق غذاخوری شکر1 قاشق چایخوری نمک1 قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه 6 لیوان آرد
- لیوان: 200ml
مواد لازم برای آغشته کردن:2 قاشق غذاخوری شیره انگور1 لیوان آب1 قاشق چایخوری آرد
برای روی سیمیت:200 گرم کنجد
۱۴:۵۷
بازارسال شده از لذت اشپزی
۱۴:۵۷
بازارسال شده از لذت اشپزی
سینی فینگرفود بهترین گزینه برای مهمونیاس🥰ًخیلی راحت تو خونه با چندتا قلم یه سینی فینگرفود خوشمزه بچین🥰این سینی شامل ۵ مدل فینگرفود هستش .اول تست کالباس:نان تستکالباس پنیر چدارسس مایونزگوجه گیلاسیمدل دومرول پپرونینان تافتون بسته ایسسپپرونیکاهوگوجهمدل سومرول نان و پنیرنان تستپنیر خامه ایخیارگردو و خرما.مدل چهارمکاسه نان و پنیرنان تافتونپنیر ریحون تازهفلفل و لیمو تازهگردو رول خیارمدل پنجمتاکو تن ماهیتن ماهیچیپس خلالیخیارشورنمک و فلفل و پاپریکاسس مایونزنان تافتونکلم قرمززیتوننوش جونتون
۱۴:۵۷
بازارسال شده از لذت اشپزی
سلامروزتون به خیر
کیک خرماتخممرغ ۴عددخرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین ولی اگر پوست خرماتون نازکه جداش نکنید)آب جوش نصف لیوانآرد سفید یک و نیم لیوانشکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوانروغن مایع نصف لیوانبیکینگ پودر ١ق چ سرپروانیل یک چهارم ق چخرما و آبجوش را با قاشق خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شودآرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک و کنار میگذاریمتخم مرغ و شکر و وانیل را دو دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه،پوره خرما و روغن را اضافه و میکنیم و به آرامی مواد رو مخلوط میکنیمترکیب آرد را در دو مرحله اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط میکنیمو در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه دقیقه با دمای۱۷۵ درجه میگذاریم بپزد.و یا در مایکروفر به مدت پنج دقیقه میذاریم بپزه.اگر نخواستید میتونید روغن رو حذف کنید.
کیک خرماتخممرغ ۴عددخرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین ولی اگر پوست خرماتون نازکه جداش نکنید)آب جوش نصف لیوانآرد سفید یک و نیم لیوانشکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوانروغن مایع نصف لیوانبیکینگ پودر ١ق چ سرپروانیل یک چهارم ق چخرما و آبجوش را با قاشق خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شودآرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک و کنار میگذاریمتخم مرغ و شکر و وانیل را دو دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه،پوره خرما و روغن را اضافه و میکنیم و به آرامی مواد رو مخلوط میکنیمترکیب آرد را در دو مرحله اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط میکنیمو در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه دقیقه با دمای۱۷۵ درجه میگذاریم بپزد.و یا در مایکروفر به مدت پنج دقیقه میذاریم بپزه.اگر نخواستید میتونید روغن رو حذف کنید.
۱۴:۵۷
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
•پیراشکی فینگرفود راحت•
مواد لازم :نان تستپنیر موزارلاسس گوجه فرنگی
مواد لازم :نان تستپنیر موزارلاسس گوجه فرنگی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
راز و رمز ترشی گل کلم
ترشی دوست جنوبیمخیلی سریع و راحت درست میشه و خیلی هم خوشمزست، درست کن و لذتشو ببر
مواد لازم:گل کلم ۵۰۰ گرمهویج ۲ عدد متوسط کلم سفید یک مُشتفلفل تند ۲ عدد سرکه به اندازه ظرفتونپودر انبه تند ۱ ق غزردچوبه ۱ ق غنمک ۲ ق غشکر ۲ ق غ
این ترشی بعد از یک هفته قابل خوردنه.نوش جان
ترشی دوست جنوبیمخیلی سریع و راحت درست میشه و خیلی هم خوشمزست، درست کن و لذتشو ببر
مواد لازم:گل کلم ۵۰۰ گرمهویج ۲ عدد متوسط کلم سفید یک مُشتفلفل تند ۲ عدد سرکه به اندازه ظرفتونپودر انبه تند ۱ ق غزردچوبه ۱ ق غنمک ۲ ق غشکر ۲ ق غ
این ترشی بعد از یک هفته قابل خوردنه.نوش جان
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
#قیمه_به
🟡طرز تهیه قیمه به
موادلازم
گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرمبه : یک عدد بزرگ پیاز : یک عددسیر : 2حبه(اختیاری )لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفللیمو عمانی / آبلیمو /یا آلو : 2 یا 3 عدد(اختیاری) / یک قاشق غذاخوری/ به ازای هرنفر 3 عدد زعفرانروغن
لپه ها را بشویید و چند ساعت خیس کنید و بعد بگذارید تا پخته شوند
پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را هم به دلخواه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت بپزد وقتی گوشت نیم پز شد نمک و لپه ها را اضافه کنید
لیمو عمانی ها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و در آبجوش قرار دهید تا کمی نرم شوند سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید ، بعد از اینکه لیمو ها پخته شدند آنهارا خارج کنید و پوست و هسته آنها را جدا و گوشت قهوه ای رنگ لیمو ها را دوباره به خورش اضافه کنید( استفاده از لیمو عمانی اختیاری است و میتوانید از آبلیمو یا آلو هم استفاده کنید)
به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود سپس به قیمه اضافه کنید
اواخر پخت زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید و کمی بعد زیر قیمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید تا روغن آن بالا بیاید
میتوانید برای رنگدهی از پوره کدو حلوایی هم استفاده کنید در این صورت رنگ قیمه شما نارنجی خوشرنگ میشود و مصرف زعفران هم کمتر میشود
کپی مطالب فقط با ذکر منبع@tabkheslami.
🟡طرز تهیه قیمه به
موادلازم
گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرمبه : یک عدد بزرگ پیاز : یک عددسیر : 2حبه(اختیاری )لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفللیمو عمانی / آبلیمو /یا آلو : 2 یا 3 عدد(اختیاری) / یک قاشق غذاخوری/ به ازای هرنفر 3 عدد زعفرانروغن
لپه ها را بشویید و چند ساعت خیس کنید و بعد بگذارید تا پخته شوند
پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را هم به دلخواه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت بپزد وقتی گوشت نیم پز شد نمک و لپه ها را اضافه کنید
لیمو عمانی ها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و در آبجوش قرار دهید تا کمی نرم شوند سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید ، بعد از اینکه لیمو ها پخته شدند آنهارا خارج کنید و پوست و هسته آنها را جدا و گوشت قهوه ای رنگ لیمو ها را دوباره به خورش اضافه کنید( استفاده از لیمو عمانی اختیاری است و میتوانید از آبلیمو یا آلو هم استفاده کنید)
به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود سپس به قیمه اضافه کنید
اواخر پخت زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید و کمی بعد زیر قیمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید تا روغن آن بالا بیاید
میتوانید برای رنگدهی از پوره کدو حلوایی هم استفاده کنید در این صورت رنگ قیمه شما نارنجی خوشرنگ میشود و مصرف زعفران هم کمتر میشود
کپی مطالب فقط با ذکر منبع@tabkheslami.
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
فینگر فود آسان در سه شماره: آموزش فست فود راحت و ساده
آموزش امروز یکی از خوشمزه و متفاوت ترین فینگر فود یا فست فود هاست که به راحتی و تو کمترین زمان ممکن آماده میشه و من که صداش میکنم فینگر فود ۱ ، ۲ ، ۳
بهتون پیشنهاد میکنم حتما از این آموزش استفاده کنید این فینگرفود لذیذ و سریع رو برای مهمونی ها و دورهمی ها و یا برای بچه ها آماده کنید و نوش جان کنید چون حتما با یکبار امتحان کردن عاشقش میشید. ———————————————مواد لازم؛سوسیس آلمانی ۵ عددپنیر ورقه ای ۲۰ عددسس کچاپ ۳ قاشق سوپخورینان لواش ۵ عددتخم مرغ ۲ عددپودر سوخاری ۱۵۰ گرم
آموزش امروز یکی از خوشمزه و متفاوت ترین فینگر فود یا فست فود هاست که به راحتی و تو کمترین زمان ممکن آماده میشه و من که صداش میکنم فینگر فود ۱ ، ۲ ، ۳
بهتون پیشنهاد میکنم حتما از این آموزش استفاده کنید این فینگرفود لذیذ و سریع رو برای مهمونی ها و دورهمی ها و یا برای بچه ها آماده کنید و نوش جان کنید چون حتما با یکبار امتحان کردن عاشقش میشید. ———————————————مواد لازم؛سوسیس آلمانی ۵ عددپنیر ورقه ای ۲۰ عددسس کچاپ ۳ قاشق سوپخورینان لواش ۵ عددتخم مرغ ۲ عددپودر سوخاری ۱۵۰ گرم
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
پیراشکی گوشتاین پیراشکی رو هم میتونید برای خودتون هم برای مهمونی هاتون میتونه یه انتخاب خیلی خوب باشه درست کردنش هم خیلی آسونه
مواد لازمگوشت ۲۵۰گرمنصف فلفل دلمهپیاز یک عدد متوسطرب گوجه یک تا دو قاشق غ خادویه آویشن زردچوبه فلفل سیاه و نمکقارچ ۲۰۰ گرمپنیر پیتزا به مقدار لازم
برای خمیر:۳ لیوان آرد۱ لیوان آب ولرمخمیر مایه یک قاشق غ خشکر ۱ قاشق غ خنمک نوک قاشق چ خروغن مایع ۴ قاشق غ خبرای رومال زرده تخم مرغ و کنجد زدم.ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید کمی که سرخ شد بهش ادویه هارو اضافه کنید سپس رب گوجه کمی باهم تفت بدید من همیشه خیلی کم آبجوشیده بهش اضافه میکنم تا گوشت نرم تر بشه بعد بهش قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده رو اضافه کنید کمی تفت بدید برای خمیر آرد و آب و خمیر مایه و نمک و روغن رو ده دقیقه ورز بدید اگه خمیر سفت بود بهش کمی آب اضافه کنید اگه به دست میچسبید کمی آرد 🥰
بعد از درستکردن خمیر یک ساعت بهش استراحت بدید بعد روی سطح کار کمی آرد بپاشید خمیر رو باز کنید کاتر بزنید اگه نداشتید با لیوان هم میشه کمی بازش کنید با وردنه ابتدا از مواد گوشتی بعد خیلی کم پنیر پیتزا لبه هاش روی هم بزارید با چنگال فیکس کنید زرده تخم مرغ بزنید بعد در صورت تمایل کنجد بپاشید روش دما برای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ برای فر برقی ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه من آخرش حدودا ۵ دقیقه گریل رو زدم تا روش کمی برشته بشه بعد از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت ده تا ۱۵ دقیقه بهتره یه دستمال روش بندازید با اینکار پیراشکی خیلی نرم و خوشمزه تر میشه
مواد لازمگوشت ۲۵۰گرمنصف فلفل دلمهپیاز یک عدد متوسطرب گوجه یک تا دو قاشق غ خادویه آویشن زردچوبه فلفل سیاه و نمکقارچ ۲۰۰ گرمپنیر پیتزا به مقدار لازم
برای خمیر:۳ لیوان آرد۱ لیوان آب ولرمخمیر مایه یک قاشق غ خشکر ۱ قاشق غ خنمک نوک قاشق چ خروغن مایع ۴ قاشق غ خبرای رومال زرده تخم مرغ و کنجد زدم.ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید کمی که سرخ شد بهش ادویه هارو اضافه کنید سپس رب گوجه کمی باهم تفت بدید من همیشه خیلی کم آبجوشیده بهش اضافه میکنم تا گوشت نرم تر بشه بعد بهش قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده رو اضافه کنید کمی تفت بدید برای خمیر آرد و آب و خمیر مایه و نمک و روغن رو ده دقیقه ورز بدید اگه خمیر سفت بود بهش کمی آب اضافه کنید اگه به دست میچسبید کمی آرد 🥰
بعد از درستکردن خمیر یک ساعت بهش استراحت بدید بعد روی سطح کار کمی آرد بپاشید خمیر رو باز کنید کاتر بزنید اگه نداشتید با لیوان هم میشه کمی بازش کنید با وردنه ابتدا از مواد گوشتی بعد خیلی کم پنیر پیتزا لبه هاش روی هم بزارید با چنگال فیکس کنید زرده تخم مرغ بزنید بعد در صورت تمایل کنجد بپاشید روش دما برای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ برای فر برقی ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه من آخرش حدودا ۵ دقیقه گریل رو زدم تا روش کمی برشته بشه بعد از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت ده تا ۱۵ دقیقه بهتره یه دستمال روش بندازید با اینکار پیراشکی خیلی نرم و خوشمزه تر میشه
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
نان پیتزای نیمه آماده (خمیر پیتزا)
دیگه هر وقت هوس پیتزا کردی تو کمتر از ده دقیقه میتونی آمادش کنی
@Amouzesh_Pish_Ghaza
این نونای نیمه آماده پیتزا تا یک ماه تو فریزر ماندگاری دارنکافیه بیست دقیقه قبل از پخت از فریزر خارجش کنی تا کامل نرم بشه.
مواد خمیرآرد فانتزی. ۴۰۰ گرم( ۲ پیمانه + ۱ ق غ سرپر)شیر. ۱۳۰ گرم(نصف پیمانه + ۳ ق غ)آب. ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم(کم کم اضافه بشه)روغن مایع. ۲۰ گرم(۲ و نیم ق غ)شکر. ۷ گرم( نصف ق غ)نمک. ۸ گرم( ۲ ق چ)خمیر مایه. ۶ گرم( یک و نیم ق چ)
استراحت اول خمیر تا زمانی که حجمش دو برابر بشهدقت کنید خمیرتون باید کاملا نرم و لطیف باشه ، اگه سفت باشه نون نهایی هم سفت میشه
استراحت چونه ها ۱۰ تا ۱۵ دقیقهاستراحت نهایی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
خمیر به قطر ۲۳ تا ۲۶ باز بشه
مدت پخت خمیر : ۵ دقیقهدمای فر برقی : ۱۹۰ درجهدمای فرگازی : ۲۰۰ درجه
بعد از پخت روی توری بزارید تا خنک بشه و بعد فریز کنید.
برای پخت پیتزا با این نونای نیمه آماده ، فر رو بزارید با دمای ۲۱۰ درجه کامل داغ داغ بشه ، بعد تاپینگ دلخواه رو قرار بدید و یکم اسپری آب روی پنیر بپاشید ، و بفرستید داخل فر و بهتره فقط حرارت بالا روشن باشهاطراف خمیرم پنیر بریزید تا توی فر خشک نشه.
مدت پخت پیتزا با این نونای نیمه آماده نهایت ۸ دقیقه است پس بیشتر داخل فر نزارید تا خشک نشه
دیگه هر وقت هوس پیتزا کردی تو کمتر از ده دقیقه میتونی آمادش کنی
@Amouzesh_Pish_Ghaza
این نونای نیمه آماده پیتزا تا یک ماه تو فریزر ماندگاری دارنکافیه بیست دقیقه قبل از پخت از فریزر خارجش کنی تا کامل نرم بشه.
مواد خمیرآرد فانتزی. ۴۰۰ گرم( ۲ پیمانه + ۱ ق غ سرپر)شیر. ۱۳۰ گرم(نصف پیمانه + ۳ ق غ)آب. ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم(کم کم اضافه بشه)روغن مایع. ۲۰ گرم(۲ و نیم ق غ)شکر. ۷ گرم( نصف ق غ)نمک. ۸ گرم( ۲ ق چ)خمیر مایه. ۶ گرم( یک و نیم ق چ)
استراحت اول خمیر تا زمانی که حجمش دو برابر بشهدقت کنید خمیرتون باید کاملا نرم و لطیف باشه ، اگه سفت باشه نون نهایی هم سفت میشه
استراحت چونه ها ۱۰ تا ۱۵ دقیقهاستراحت نهایی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
خمیر به قطر ۲۳ تا ۲۶ باز بشه
مدت پخت خمیر : ۵ دقیقهدمای فر برقی : ۱۹۰ درجهدمای فرگازی : ۲۰۰ درجه
بعد از پخت روی توری بزارید تا خنک بشه و بعد فریز کنید.
برای پخت پیتزا با این نونای نیمه آماده ، فر رو بزارید با دمای ۲۱۰ درجه کامل داغ داغ بشه ، بعد تاپینگ دلخواه رو قرار بدید و یکم اسپری آب روی پنیر بپاشید ، و بفرستید داخل فر و بهتره فقط حرارت بالا روشن باشهاطراف خمیرم پنیر بریزید تا توی فر خشک نشه.
مدت پخت پیتزا با این نونای نیمه آماده نهایت ۸ دقیقه است پس بیشتر داخل فر نزارید تا خشک نشه
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
مربای زرشک
زرشک تازه از اوایل مهر تا اواسط ابان فصلشه ، حتما تا فصلشه بگیرید و درست کنید این مربا رو که بهتون قول میدم عاشقش بشید
برای یک کیلو زرشک تازه ی پاک شده ۱ و نیم کیلو شکر احتیاج داریم و ۲ لیوان اب
نکات مهم :
حتما دم زرشک هارو بگیرید چون زرشک خودش ترش هست احتیاج به اب لیمو یا جوهر لیمو نداره این مربا برای طعم بهتر اخر پخت میتونید نوک ق چ وانیل اضافه کنید اگر میخوایین مربا خوش رنگ بشه زیاد نجوشونید
زرشک تازه از اوایل مهر تا اواسط ابان فصلشه ، حتما تا فصلشه بگیرید و درست کنید این مربا رو که بهتون قول میدم عاشقش بشید
برای یک کیلو زرشک تازه ی پاک شده ۱ و نیم کیلو شکر احتیاج داریم و ۲ لیوان اب
نکات مهم :
حتما دم زرشک هارو بگیرید چون زرشک خودش ترش هست احتیاج به اب لیمو یا جوهر لیمو نداره این مربا برای طعم بهتر اخر پخت میتونید نوک ق چ وانیل اضافه کنید اگر میخوایین مربا خوش رنگ بشه زیاد نجوشونید
۵:۳۶
بازارسال شده از لذت اشپزی
۵:۳۶