ف

فن بیان و مجری گری

۲۶عضو
ف
۲۶ عضو

فن بیان و مجری گری

آموزش فن بیان و مجری گری

۱۸ تیر ۱۴۰۲

با سلام و تبریک میلاد باب الحوائج آقا موسی کاظم ع . این گروه جهت استفاده بیشتر عزیزان از مطالب کلاس فن بیان ایجاد گردیده است.امید موثر باشد.ارژنگ

۱:۳۹

undefined 9 کلمه کلیدی :


undefined1- سست‌ ترین کلمه "شانس" است، به امید آن نباشید.


undefined2- محکم ‌ترین کلمه "پشتکار" است، آن را حفظ کنید .


undefined3- سالم ‌ترین کلمه "سلامتی" است، به آن اهمیت بدهید.


undefined4- شایع ‌ترین کلمه "شهرت" است، آلوده اش نشوید.


undefined5- ضروری ‌ترین کلمه "تفاهم" است، آن را ایجاد کنید.


undefined6- دوستانه‌ ترین کلمه "رفاقت" است، آن را به بهترین شکل حفظ کنید.


🤎7- اصلی ‌ترین کلمه "اطمینان" است، آن را باور کنید.


undefined8- سمی ‌ترین کلمه "حسرت" است، آن را هرگز نخورید.


undefined9_ بهترین کلمه ( امید ) است ، آن را هرگز از دست ندهید!!


undefinedکلمات عطر دارند....تا می توانیم از کلمات معطر استفاده کنیم.

۱:۴۲

تمرینات سخنوری :
undefined ضبط صدا و تصویر
سخنرانی های خود را ضبط کنید . (چه ویدیو و چه به صورت صوتی) و این فایل ها را چندین بار تماشا (ویا گوش) کنید .
undefined در هنگام مشاهده این فایل ها سعی کنید تا نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کرده و آن ها را در جایی یادداشت نمائید.
برای مثال : undefinedدر 2 سخنرانی قبلی دو شروع مختلف را امتحان کردم. که شروع به همراه داستان برای مخاطبین جذاب تر بودundefinedدر بعضی قسمت ها به دلیل تند صحبت کردن نتوانستم منظور را به خوبی منتقل نمایم .undefinedدر هنگام صحبت کردن بیش از حد دست خود را درون جیب قرار میدهمundefinedزیاد راه رفتنم در برخی مواقع باعث حواس پرتی مخاطبین میشود.خود من اوایل بدلیل خشک شدن لبهایم مدام زبانم ره بدور لبهام میزدم و بمرور ترکش کردمundefined

این نکته بسیار حائز اهمیت است که شما بتوانید از صدا و تصویر خود در جهت بهبود قدرت سخنوری و فن بیان خود استفاده کنید .مشخص کردن این آیتم ها باعث می شود تا به مرور زمان اشکالات موجود در خود را به راحتی حل وفصل نمایید.

۱:۴۳

#مدیریت‌_ارتباطات
undefined️از گفتن دو جمله پرهیز کنید؛
undefinedجمله‌ی نخست (فرقی نمی کنه...)undefinedاوقاتی که نظرمان را در مورد موضوعی جویا می شوند مگر می شود فرقی نکند؟ این جمله نشانِ منفعل بودن مخاطب یا بی تفاوتی اوست و از نظر آداب اجتماعی جمله مودبانه‌ای نیست.
undefinedجمله ی دوم (بد نیستم...)undefinedوقتی که کسی حالمان را جویا می شود، اگر بد نیستیم چرا نمی‌گوییم خوبم؟ این جمله موجب می شود گمان کنیم مخاطب در ابراز احساسات مثبتش، بخل می ورزد یا انسان شاکری نیست. از همه مهمتر به خودِ ما تلقینِ احساسِ ناخوشی می کند.undefinedلطفا حساس باشیم، نظر بدهیم، ابرازِ وجود کنیم و مثبت بیاندیشیم.undefinedحساس ها نمی‌گویند: به من چه، فرقی نمی کنه، بد نیستم، من این مدلی ام، حوصله ندارم، نظری ندارم، که چی؟ تحمل ندارم، اعصابم خرده، همین که گفتم و... این جملات فاقد شعور عاطفی است.

۱:۴۳

@businesstrickشازده کوچولو به سیاره دوم رفت. آنجا فقط یک پادشاه تنها زندگی میکرد.بعد از ملاقاتی کوتاه , شازده کوچولو خواست که سیاره را ترک کند. اما فرمانروا که دلش میخواست او را نگه دارد گفت:نرو, تورا وزیر دادگستری میکنیم.
شازده کوچولو گفت: اینجا کسی نیست که من او را محاکمه کنم فروانروا گفت: خب, خودت را محاکمه کن! این سخت ترین کار دنیاست! اینکه بتونی درباره خودت قضاوت درستی داشته باشی و عادلانه خودت رو محاکمه کنی...
"آنتوان دوسنت اگزوپری

۱:۴۴

undefined کلمات را واضح ادا کنید
وقتی کلمات را واضح ادا کنید مردم بهتر صدای شما را می‌شنوند. برای تمرین می‌توانید صدای خود را ضبط کرده یا از یک دوست کمک بگیرید تا حروف را واضح‌تر ادا کنید. چیزهایی که می‌تواند به شما کمک کند شامل موارد زیر است:
– شمرده صحبت کردن– پایین آوردن تن صدا– گوش دادن و تقلید از بازیگران یا صداپیشگانی که تن صدا و لهجه آن‌ها به شما شبیه است.
در طول صحبت با یک تن خاص حرف نزنید. این کار باعث می‌شود این حس در مخاطبان به وجود بیاید که اعتماد به نفس ندارید. به جز این با یک تن صحبت کردن شنونده را بعد از مدت کوتاهی خسته می‌کند.
از مِن مِن کردن و تپق زدن پرهیز کنید. مردم از اینکه نتوانند منظور کسی که مِن مِن می‌کند را درست متوجه شودند، خجالت‌زده می‌شوند. به همین دلیل بعد از مدتی بهانه‌ای برای فرار از گوش کردن به حرف‌ها پیدا می‌کنند. اگر مِن مِن شما به دلیل شرم است، سعی کنید ریشه آن را یافته و آن را حل کنید.

۱:۴۴

thumnail

۱:۴۹