عکس پروفایل عسل سرحد 🍯ع

عسل سرحد 🍯

۱,۸۸۷عضو
عکس پروفایل عسل سرحد 🍯ع
۱.۹هزار عضو

عسل سرحد 🍯

خانم زارع هستم .مدیر مجموعه عسل سرحد
عسل خام و حرارت ندیده طبیعیundefinedهمچنین پسته اعلا undefined
undefined️قیمتهامون منصفانه سصادقانه معرفی میکنیم undefinedحق انتخاب و خرید با شماستundefined
آدرس سایت: www.asalsarhad.ir ثبت سفارش: @zare92dشماره تماس: 09355812624شیراز .بهارستان

۱۱ مهر

thumnail
.صبح که میشهیه لبخند بزار گوشه‌ی لبتدنیا رو هم برای خودت هم برای دیگران قشنگتر کنجهان انرژی خوبتو‌ با قدرت بیشتری بهت برمیگردونه
صبح بخیر undefinedundefined
undefined @zare92d undefined.

۵:۲۶

thumnail
.#عسل_درمانی
درمان سوء هاضمه با عسل undefined
عسل خام چون یک ماده ی غذایی قلیاساز است می تواند درمان مفیدی برای سوء هاضمه باشد .undefined کافی است به جای شکر از عسل استفاده کنید .
undefined@zare92d undefined.

۷:۱۸

thumnail
.#عسل_درمانی
درمان کم خونی با عسل undefinedو گوجهundefined
undefined یک لیوان آب گوجه فرنگی رو که با عسل شیرین شده یک هفته به صورت ناشتا میل کنین تا کم خونی تون برطرف بشه و احساس نشاط و سلامتی بکنید.
undefined@zare92d undefined
.

۷:۲۸

thumnail
.#نکته_آموزشی
undefined کودک بد غذا undefined
undefinedخاکشیر یڪ قاشق غذاخوریundefinedآب گرم یڪ لیوانundefinedعسل مقدارے‌‌undefined طرز استفاده ↯
undefined مواد بالا را به خوبی باهم مخلوط کرده و به مدت ۲۱روز به کودک بدهید
undefined@zare92d undefined
.

۷:۲۸

۱۴ مهر

thumnail
.بیدار شو رفیق، روز جدیدی استفرصتی برای تعقیب رویاهای مان و رسیدن به ارتفاعات بلندundefinedundefined

undefined @zare92d undefined.

۵:۱۵

.امروزمیخوایم راجع به رس بستن و شکرک زدن عسل مطالبی رو بگیم undefined.

۹:۴۲

thumnail
.این عسل بهاره پارسالمونه که به این صورت رس بسته.

۹:۴۳

.undefined اینو نگه داشتم برای نمونه هاوگرنه عسلای ما تازه و امسالیهنگران نباشیدundefined.

۹:۴۳

.undefined عسل رس بسته چیست؟
شکل ظاهری و فیزیکی انواع عسل‌ها در طول گذشت زمان (از چند روز تا چند سال) تغییر می‌کند و از حالت مایع به حالت نیمه‌جامد و سفت تبدیل می‌شود.
از این فرایند به سه تعبیر یاد می‌کنند:
رس زدن عسل” که اصطلاح مرسوم بین زنبورداران است.

“شکرک زدن” اصطلاح عامیانه‌ای است که مردم عادی از آن استفاده می‌کنند.

_ “کریستال شدن عسل” نام‌گذاری علمی این فرآیند است.
بنابراین هیچ تفاوتی بین این سه اصطلاح وجود ندارد و هر سه یک معنا و مفهوم را دارند..

۹:۴۴

.undefinedشش باور اشتباه اما رایج در مورد عسل رس بسته
رس بستن عسل یک فرآیند طبیعی است. اما به‌ دلیل عدم آگاهی کافی و استفاده برخی افراد سودجو از این موضوع، باورهای اشتباهی در میان مردم رواج پیدا کرده است که گاهی باعث می‌شود تصمیمات اشتباهی در خرید عسل بگیرند. .
با ما همراه باشید تا در ادامه این باورهای اشتباه اما رایج را خدمت شما بیان کنیم و آن‌ها را بشناسیم..

۱۰:۵۹

.undefined۱- عسلی که رس می‌بندد صددرصد طبیعی است!
این باور درستی نیست ، زیرا عسل‌های تغذیه‌ای، صنعتی و عموماً هر ماده‌ای که حاوی قند باشد هم رس می‌بندند و ربطی به طبیعی یا تقلبی بودن آن ندارد.
تنها راه مطمئن شدن از طبیعی بودن عسل، سنجش فاکتورهای ۶گانه آن در آزمایشگاه است..

۱۱:۵۵

.undefined️۲- دانه‌های رس عسل طبیعی ریز، و دانه‌های رس عسل تقلبی درشت هستند!
اندازه دانه‌های عسل رس زده به سه عامل بستگی دارد:
نوع گیاه منشأ عسلمیزان گلوکز عسلمیزان رطوبت عسلبه‌عنوان مثال دانه‌های بلوری عسل رس زدۀ خارشتر، ریز و دانه‌های بلوری عسل رس زدۀ برازمبل، درشت هستند.بنابراین از ریز و درشتی دانه‌های رس عسل نمی‌توان طبیعی یا تقلبی بودن آن را تشخیص داد..

۱۶:۵۵

.undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedعزیزان این مطالب خیلی مهمه و کاربردی اطلاعاتتون رو در مورد عسل مصرفیتون میبره بالابقیه مطالب رو فردا میذارم کم کم که وقت مطالعه داشته باشید .

۱۸:۴۳

۱۵ مهر

.undefined️۳- "رس بستن" فقط مخصوص عسل است!
برخی افراد معتقدند رس بستن فقط مخصوص عسل است اما باید بدانید هر محصول دارای گلوکز دیگر همانند شربت‌ها و مربا‌ها نیز ممکن است رس ببندند..

۷:۲۴

.undefined۴- هر چه عسل غلیظ‌تر باشد، امکان رس زدن آن بیشتر است!
این باور هم اشتباه است. غلیظ بودن یا رقیق بودن عسل به دلایل مختلف که مهم‌ترین آن میزان گلوکز عسل است، بستگی دارد.
بنابراین غلظت عسل دلیل رس بستن آن نیست و عسل‌های رقیق هم در دوره زمانی مشخص رس خواهند زد..

۱۲:۲۶

۱۸ مهر

thumnail
undefinedامروز رو قبلا هرگز نديده بودیم‌....از هر ثانيه اش لذت ببریم....
صبحت بخیر undefinedundefined
undefined @zare92d undefined.

۴:۱۳

.با تاخیر چند روزه بریم ادامه مطلبو بگیم.

۵:۵۹

.داشتيم چندتا باور اشتباه‌ راجع به رس بستن عسل رو میگفتیم چهار موردط رو گفتیم مونده دو مورد دیگه.

۵:۵۹

.undefined۵- اگر رس بستن عسل از پایین ظرف باشد، نشان‌دهنده طبیعی بودن عسل است!
برخی فکر می‌کنند اگر عسل از ته ظرف شروع به جامد شدن کند، عسل طبیعی است و اگر از بالای ظرف کریستاله شود، عسل تقلبی است!
این باور پایه و اساس علمی ندارد. تمام عسل‌ها، چه طبیعی و چه غیرطبیعی بعد از گذشت زمان مشخص، به تدریج ته‌نشین و در پایین ظرف جمع می‌شوند..

۵:۵۹

.undefined۶- اگر سرعت رس زدن عسل زیاد باشد و زود اتفاق بیفتد آن عسل طبیعی نیست!
این باور پایه و اساس علمی ندارد و سرعت رس بستن عسل به عوامل مختلفی بستگی دارد.
اکثراً عسلی که حاوی بیشتر از ۲۸ درصد گلوکز باشد فرایند رس زدن آن سریع‌تر اتفاق می‌افتد. به‌عنوان مثال عسل آفتابگردان، عسل کلزا، و عسل یونجه به‌دلیل داشتن گلوکز زیاد بعد از چند روز شروع به رس بستن می‌کنند. .

۹:۲۰