رازهای وانرفتن کوفته تبریزی قطعا همیناست

اگه میخوای مهموناتو با یک غذای خوشمزه سوپرایز کنیبه این روش کوفته هاتو درست کن که مطمئنم ازت میپرسن چطور درست کردی که کوفته هات وا نرفتن
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
اگه میخوای مهموناتو با یک غذای خوشمزه سوپرایز کنیبه این روش کوفته هاتو درست کن که مطمئنم ازت میپرسن چطور درست کردی که کوفته هات وا نرفتن
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۶:۵۰
#دسر#یلدایی
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
مواد لازم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۲۱:۰۶
#کلوچه
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
مواد لازم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۲۱:۰۸
#مارشمالو#یلدا
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۲۱:۰۹
راز پنبه ای شدن نخود در ۴۰ دقیقه بدون زود پز 

شما نخود رو به چه طریقی پخت میکنید که زود پخت بشه خوشحال میشم تجربیاتتون رو این زیر برای ما کامنت کنید.
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ)
شما نخود رو به چه طریقی پخت میکنید که زود پخت بشه خوشحال میشم تجربیاتتون رو این زیر برای ما کامنت کنید.
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۹:۳۸
بستنی زمستونی خونگی
حالا که حال و هوای زمستون شده این
بستنی زمستونی نوستالژی حالتون رو خوب میکنهمواد لازم:
آبليمو ١ ق چ
پودر ژلاتين ٢ ق م
سفيده تخم مرغ ٢ عدد
شكلات تختهای ½ پيمانه
پودر قند ½ پيمانه
آب سرد ٣ ق غ
وانيل ½ ق چ
روغن ٣ ق غ
بيسكوئيتپیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
حالا که حال و هوای زمستون شده این
بستنی زمستونی نوستالژی حالتون رو خوب میکنهمواد لازم:
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۹:۴۰
این کنجد بار مقوی بدون شکر درست میشه!و برای تغذیه بچه ها هم مناسبه و کنار چای واقعا میچسبه🥰تازه خیلییییییییی سریع آماده میشه، میگی نه؟ امتحان کن 
مواد لازم: ١ پیمانه کنجد
_١/٣ پیمانه شیره خرما یا انگور
١ قاشق غذاخوری عسلنصف ق چایخوری پودر هل
۴/١ ق چایخوری پودر دارچین_گردو تفت داده شده یا مغزیجات، خرما خشک به مقدار لازم به مقدار لازم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
مواد لازم: ١ پیمانه کنجد
_١/٣ پیمانه شیره خرما یا انگور
١ قاشق غذاخوری عسلنصف ق چایخوری پودر هل
۴/١ ق چایخوری پودر دارچین_گردو تفت داده شده یا مغزیجات، خرما خشک به مقدار لازم به مقدار لازم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۱۲
دسر یلدایی بدون فر و همزن ،خیلی راحت و اقتصادی و خوشمزهمطمعنم از خوردنش سیر نمیشی 

راستی میتونی از هر ژله و میوه ای هم جای انار استفاده کتی 
#دسر_یلداییژله انار ۲ بسته ( ۱/۵ بسته هم میشه)۲ لیوان اب جوش برای ژله اناریک و نیم لیوان اب سرد برای ژله انارانار دون شده به اندازه نیازمواد لازم برای مواد لایه ایبیسکویت پتی بور ۳ بسته ( یا هر بیسکویت دلخواه)شکر ۱/۲ لیوانشیر ۳ لیواننشاسته ذرت ۳ ق غآرد ۳ ق غوانیل ۱/۲ ق چکره ۱ ق غ
مواد خشک و کره رو ترکیب کرده شیر و اضافه کرده روی حرارت هم برنید تا به غلطت فرنی برسهبعد تو ظرف مورد نظر که مشما انداختید یک لایه بیسکویت بچینید و روی بیسکویت ها از مواد فرنی داغ بریزید و کاملا صاف کنید اینکارو تکرار کنید تا یک سانت موتده ظرف پر بشه بزارید یخچال تا مواد فرنی مانند خودشو بگیرهتو این فاصله ژله انار رو با دو لیوان اب جوش ترکیب کتید بزارید روی حرارت کتری تا ژله انار حل بشه بعد یک و نیم لیوان اب سرد اضافه کنید و بزارید ژله سرد بشه
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
#دسر_یلداییژله انار ۲ بسته ( ۱/۵ بسته هم میشه)۲ لیوان اب جوش برای ژله اناریک و نیم لیوان اب سرد برای ژله انارانار دون شده به اندازه نیازمواد لازم برای مواد لایه ایبیسکویت پتی بور ۳ بسته ( یا هر بیسکویت دلخواه)شکر ۱/۲ لیوانشیر ۳ لیواننشاسته ذرت ۳ ق غآرد ۳ ق غوانیل ۱/۲ ق چکره ۱ ق غ
مواد خشک و کره رو ترکیب کرده شیر و اضافه کرده روی حرارت هم برنید تا به غلطت فرنی برسهبعد تو ظرف مورد نظر که مشما انداختید یک لایه بیسکویت بچینید و روی بیسکویت ها از مواد فرنی داغ بریزید و کاملا صاف کنید اینکارو تکرار کنید تا یک سانت موتده ظرف پر بشه بزارید یخچال تا مواد فرنی مانند خودشو بگیرهتو این فاصله ژله انار رو با دو لیوان اب جوش ترکیب کتید بزارید روی حرارت کتری تا ژله انار حل بشه بعد یک و نیم لیوان اب سرد اضافه کنید و بزارید ژله سرد بشه
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۱۳
#پاناکوتا_انار
از دسرهای دوست داشتنی و خوشمزه . چندین مورد پاناکوتا همراه ژله براتون گذاشتم این بار این طرح رو با توجه به قالبم که این شکلی هست انتخاب کردم 
شیر ۲ لیوانپودر ژلاتین ۲۰گرم (۲ ق غ)خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)شکر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)وانیل ۱/۴ ق چپودر ژله انار و پودر ژله آلوورا
یک بسته پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد مقداری ازش برداشتم و گداشتم یخچال نیم بند بشه .نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش روی حرارت عیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه .قالب من پلاستیکی هستش و خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم . از ژله انار نیم بند شده داخل قسمت طرح دار دور گل ریختم و بعد گداشتم یخچال که کمی خودش رو بگیره . بعد از ژله آلوورا نیم بند شده داخل طرح گل ریختم و از دونه های انار و خلال پسته هم استفاده کردم . این رو چند بار تکرار کردم و کمی ریختم و ار بار گداشتم یخچال که کمی بگیره تا نهایت کل قسنت طرح دار پر بشه .
برای پاناکوتا نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر هستش .ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم .خامه رو هم در ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه .خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم ،از مواد شیر مقداری برداشتم و داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و بعد کلش رو داخل مواد ریختم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم ، کنار قرار دادم که خنک بشه .روی لایه قبلی مقداری از پاناکوتا ریختم (پاناکوتا گرم نیست) و داخل یخچال قرار دادم . مابقی ژله انار که مونده بود رو روش ریختم و یخجال قرار دادم و مابقی پاناکوتا رو ریختم و در آخر ۶ الی ۷ ساعتی یخچال بمونه .وقتی که کامل بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و بعد بیرون آوردم و دیدم کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
شیر ۲ لیوانپودر ژلاتین ۲۰گرم (۲ ق غ)خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)شکر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)وانیل ۱/۴ ق چپودر ژله انار و پودر ژله آلوورا
یک بسته پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد مقداری ازش برداشتم و گداشتم یخچال نیم بند بشه .نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش روی حرارت عیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه .قالب من پلاستیکی هستش و خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم . از ژله انار نیم بند شده داخل قسمت طرح دار دور گل ریختم و بعد گداشتم یخچال که کمی خودش رو بگیره . بعد از ژله آلوورا نیم بند شده داخل طرح گل ریختم و از دونه های انار و خلال پسته هم استفاده کردم . این رو چند بار تکرار کردم و کمی ریختم و ار بار گداشتم یخچال که کمی بگیره تا نهایت کل قسنت طرح دار پر بشه .
برای پاناکوتا نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر هستش .ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم .خامه رو هم در ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه .خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم ،از مواد شیر مقداری برداشتم و داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و بعد کلش رو داخل مواد ریختم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم ، کنار قرار دادم که خنک بشه .روی لایه قبلی مقداری از پاناکوتا ریختم (پاناکوتا گرم نیست) و داخل یخچال قرار دادم . مابقی ژله انار که مونده بود رو روش ریختم و یخجال قرار دادم و مابقی پاناکوتا رو ریختم و در آخر ۶ الی ۷ ساعتی یخچال بمونه .وقتی که کامل بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و بعد بیرون آوردم و دیدم کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۱۴
برای میز میزه یا برای تولد و مهمونیات یه گزینه فوق العاده خوشمزه و راحته..حتی برای تغذیه مدرسه بچه ها یه گزینه ی عالیه..شک نکن همه عاشقش میشن
موادلازمسیب زمینی آبپز ۳عددفلفل دلمه ای ۱عددژامبوننمک و آویشنسس کچاپتخم مرغنان لواشپنیرپیتزا
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۱۴
راز و رمز سر شیر خونگی 

دیگه سرشیر از بیرون نخر! با این ویدیو راحت و بی در دسر خودت تو خونه درست کن. چندتا نکته ریز هم داره که توی ویدیو کامل توضیح دادم.
درست کنید و در میز صبحانه نوش جان.
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
دیگه سرشیر از بیرون نخر! با این ویدیو راحت و بی در دسر خودت تو خونه درست کن. چندتا نکته ریز هم داره که توی ویدیو کامل توضیح دادم.
درست کنید و در میز صبحانه نوش جان.
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۲۰
راز و رمز خیارشور ترد خانگی


مواد لازم ؛خیار محلی و ریزآب جوشیده ی خنکنمکسرکه سفیدترخون و جعفری و فلفل قلمی سبز و سیرچند دانه نخود
نکات لازم۱-خیار رو بعد از شستن حتما خشک کنید۲-جعفری هیچ رطوبتی نداشته باشه۳_به ازای هر لیتر آب دو قاشق غذاخوری نمک و نصف استکان سرکه سفید اضافه کنید۴_آب حتما جوشیده و خنک باشه۵_نخود از له شدن و آب انداختن خیار جلوگیری میکنه و باعث تردی خیارشور میشه۶_بعد از گذشت چهار پنج روز ،زمانی که به رنگ خیارشور بیرون اومد تو یخچال نگهداری کنید۷_چنگال یا دست خیس و چرب وارد شیشه ی خیارشوری نکنید۸_همه ی مواد ، هم دمای محیط باشن
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
مواد لازم ؛خیار محلی و ریزآب جوشیده ی خنکنمکسرکه سفیدترخون و جعفری و فلفل قلمی سبز و سیرچند دانه نخود
نکات لازم۱-خیار رو بعد از شستن حتما خشک کنید۲-جعفری هیچ رطوبتی نداشته باشه۳_به ازای هر لیتر آب دو قاشق غذاخوری نمک و نصف استکان سرکه سفید اضافه کنید۴_آب حتما جوشیده و خنک باشه۵_نخود از له شدن و آب انداختن خیار جلوگیری میکنه و باعث تردی خیارشور میشه۶_بعد از گذشت چهار پنج روز ،زمانی که به رنگ خیارشور بیرون اومد تو یخچال نگهداری کنید۷_چنگال یا دست خیس و چرب وارد شیشه ی خیارشوری نکنید۸_همه ی مواد ، هم دمای محیط باشن
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۲۲
تمام رازهای خامه قنادی (خامه فرم گرفته) 

اول اینکه همون مقدار خامه ایی که لازم داری رو یخ زدایی کن خامه ایی که یخ زدایی شده رو دوباره فریز نکن چون دیگه فرم نمیگیره .
دوم اینکه برای فرم دادن خامه از کاسه پلاستیکی استفاده نکن کاسه یا شیشه ایی باشه یا استیل .
سوم اینکه بعد از فرم گرفتن دیگه بیش از حد خامه رو هم نزن چون خامه به کره تبدیل میشه
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۴:۲۳
۱۰:۱۰
#خوراک#میگو
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
مواد لازم
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۰:۱۰
#سُماق#پلوپیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۰:۱۱
ارزونترین و راحتترین ایده یلدا که خیلی هم شیک و خوشمزه ست
این ایده یلدایی اصلا وقت گیر نیست و سه سوته آماده میشه چقدم که دلبره پس از الان بزارش تو لیست خوشمزه هایی که میخوای برای شب یلدا درست کنی
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۰:۱۲
یک پست یلدایی
شیک ترین ژله عمرت رو درست کن

داخل لیوان یا گیلاس هم میشه درست کنید
مواد لازم:
سه رنگ ژله متفاوت(من از کیوی،پرتقال و انار استفاده کردم)برای رنگ سفید ژله آلوئه ورا و بستنیمیوه(کیوی،نارنگی و انار)
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
ble.ir/join/6ASk9jsTDZ
داخل لیوان یا گیلاس هم میشه درست کنید
سه رنگ ژله متفاوت(من از کیوی،پرتقال و انار استفاده کردم)برای رنگ سفید ژله آلوئه ورا و بستنیمیوه(کیوی،نارنگی و انار)
پیشنهاد به مجله فراموش نشه
بزن رو لینک زیر آموزش 20 مدل غذای نونی رایگان
۱۰:۱۳
بازارسال شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ | FaraTabligh
کارتون های دهه ۶۰،۷۰
آهنگهای دهه ۶۰،۷۰
خاطرات فراموش شده🪕
شروع #قسمت_اول
ble.ir/join/NDRjMWZmZW
ble.ir/join/NDRjMWZmZW
ble.ir/join/NDRjMWZmZW
فسیل ترین ها رو اینجا داریم
۱۷:۰۷