عکس پروفایل آشپزی مدرنآ

آشپزی مدرن

۱۸۸عضو
thumnail
#کاپ_کیک_زعفرانی
موادی که لازم داریم undefinedتخم مرغ : ۳ عددشکر : ۱ پیمانه وانیل : ۱/۲ ق‌چشیر یا ماست : ۱ پیمانه روغن : ۱/۲ پیمانهآرد قنادی : ۲ پیمانهبکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
https://ble.ir/ashpazimodern64

۳:۱۳

thumnail
پیتزای پولد بیف
مواد لازم :قارچ و پیاز بنفشگوشت گوساله ۲۰۰ گرمنمک، فلفل سیاهپنیر پیتزا

 https://rubika.ir/ashpazbashi42

۷:۴۰

thumnail
#کباب_لبنانی
گوشت چرخ کرده جعفری خردشدهنمک وادویهسماقپیازدرشت یک عددگوشت چرخ شده ،جعفری ،نمک وادویه ،سماق باپیاز همه رومخلوط میکنیم حدوداده دقیقه ورزمیدیم بعدیکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدداخل سیخ میزنیم وداخل تابه میزاریم درتابه رومیزاریم تایک طرف اون پخته بشه بعدطرف دیگه رومیزاریم میتونیدهم بانان هم بابرنج سروکنید


https://ble.ir/ashpazimodern64

۲۱:۳۷

thumnail
ساندویچ پیتزایی
مواد برای خمیر :شکر ½ قاشقماست ۱ قاشق غ شیر ولرم ½ لیوانآرد نان فانتزی ۲ لیوانخمیر مایه ۱ قاشقنمک ½ ق چ روغن ۴ ق

https://ble.ir/ashpazimodern64

۵:۵۶

thumnail
مواد لازمundefinedاسفناج ۱ کیلوگوجه ۳عددقارچ ۴۰۰ گرم پنیر لبنه ۱ ق غپنیر پیتزا به مقدار لازمسیر ۱ بوتهخمیر یوفکاپیاز ۱ عدد بزرگسیب زمینی ۳ عدد متوسطادویه ها نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه
طرز تهیهundefinedبعد از تفت پیازها سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و در‌ِ ماهیتابه رو میبندیم تا با روغن کم سیب زمینی ها بپزن.اسفناج ها رو هم خرد میکنیم وداخل ماهیتابه بدونِ در میذاریم تا آبش کشیده بشه و بعد با کمی روغن و سیر های خرد شده سرخشون میکنیم خیلی تفت ندین که خواص اسفناج ها از بین بره.گوجه های خرد شده روهم با روغن کم سرخ میکنیم و بعد قارچها رو بهشون اضافه میکنیم و در آخر همه مواد، به اضافه پنیر خامه ای رو باهم ترکیب میکنیم و ادویه های لازم رو بهش میزنیم.و در نهایت مانند تصویر موادمونو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا میذاریم و به هرشکلی خواستین در بیارین.دمای فر روی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه.یه غذای گیاهیه فوق العاده برای کم کردن غذاهای گوشتی...https://ble.ir/ashpazimodern64

۴:۴۰

thumnail
#طبخ_ماهی_در_توسترundefined دستور تهیه :undefinedاول از همه یک ماهی انتخاب کنید.برای من ماهی قزل آلا بود.بعد نمک و فلفل سیاه و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید و با برس به تمام قسمت های ماهی بمالید و مزه دارش کنید.روی بدن ماهی رو مانند فیلم چاک بزنید. دوساعت داخل یخچال بذارید بمونه.سینی فر رو چرب کنید وماهی رو بذارید داخل سینی.شکم ماهی رو سیرهای ورقه شده بچینید.برای 1ساعت بذارید داخل فر یا توستر( 160درجه) از قبل گرم شده تا بپزه.وقتی ماهی پخت از فر خارج کنید و کره و زعفران رو با هم مخلوط کنید و با برس روی ماهی بمالید.دوباره بذارید داخل فر و المنت بالا رو روشن کنید به مدت ده دقیقه تا ماهی طلایی بشه (یا اینکه برشته بشه).خیلی خوشمزس undefinedحتماً امتحان کنیدundefined
https://ble.ir/ashpazimodern64

۴:۴۶

undefined#ترفند_آشپزی
#نکاتی_برای_متلاشی_نشدن_ماهیundefined برای پیش گیری از متلاشی شدن ماهی در هنگام آبپز کردن، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در ان بپزید.
#پختن_نخود_فرنگیundefined وقتی میخواهید نخود فرنگی را بپزید، ان رابا غلاف بپزید بعد از پختن، نخود فرنگی از غلاف جدا میشود و روی آب می‌آید درضمن نخود فرنگی طعم بهتری میگیرد.
#بهترین_روش_پخت_و_ادویه_مناسب_برای_ماهیچهundefined ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.
#نکاتی_برای_تخم_مرغ_کوکوبرای طبخ انواع کوکو و کتلت، بجای 1 زرده تخم مرغ 2 شماره سفیده تخم مرغ را جای گزین کنید.
#میزان_مناسب_تخم_مرغ_کوکوundefined در پخت کوکو سبزی بهترین حالت ان است که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند و میزان سبزی بیشتر از تخم مرغ نباشد.
#گوشت_مناسب_برای_خورشundefined گوشت گردن، ماهیچه ها، دنده هاي‌ گوشت دار گوسفند برای خورش مناسب است. با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر میشود. از گوشت گوساله نیز می‌توانید برای تهیه خورش استفاده کنید

https://ble.ir/ashpazimodern64

۸:۱۴

بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید undefined
undefinedچند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
undefinedپنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
undefinedموقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
undefinedیک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!
https://ble.ir/ashpazimodern64

۸:۳۴

thumnail
⁨خوشمزه ترین کوکوی عمرت میشهundefined🤌هم راحته هم پرخاصیت خیلی ام برای بچه ها مناسبهundefinedundefinedبدغذا ترین آدمم عاشقش میشه پس
مواد لازم:لوبیا چیتی یک لیوانسیب زمینی آب‌پز ۳عدد متوسطپیاز یک عدد متوسطسیر ۲ حبهآرد سوخاری ۳قاشق غذاخوری ادویه نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،پودر تخم گشنیز

لوبیا چیتی رو چند ساعت خیس کنید زیاد آبشو عوض نکنید که نشاسته اش از میره بعد کامل با حرارت کم بپزید حتما آب پیازو بگیرید که کوکو وا نرهundefinedکوکو هارو کوچک درست کنید حرارت متوسط باشه undefinedنوش جانundefined
https://ble.ir/ashpazimodern64

۱۹:۰۴

thumnail
⁨یکی از بهترین دسرها برای مهمونیundefinedundefinedدسر پلمبیر آناناس که طعمش بی نظیره
__مواد لازم:شیر:۱ لیوانبستنی وانیلی:۱ لیوانآب آناناس:۱ لیوانخامه صبحانه:۲۰۰ گرمآناناس خرد شده:۴ عدد(من از کمپوتش استفاده کردم)گردو،خلال پسته:به مقدار لازمژله آناناس:یه بستهپودر ژلاتین:۲ق،غ_نکات:بعد از اینکه ترکیب پودر ژلاتین و ژله و آب آناناسو گذاشتین بنماری شه بذارین کامل ولرم شه بعد به خامه و شیر و بستنی اضافه کنید که نبرهundefinedاگه خواستین روی دسر ژله بریزین بذارین ژله ولرم شه
https://ble.ir/ashpazimodern64 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲:۲۴

thumnail
undefined #فیلم_پیتزا_رولی
https://ble.ir/ashpazimodern64

۱۲:۲۶

thumnail
#ترفند😍👆ترفند فریزر کردن گوجه

https://ble.ir/ashpazimodern64

۱۲:۲۸

thumnail
#کیک_شکلاتی #کاپ_کیک_شکلاتی
🥳🥳🥳🥳
شکر ۱پیمانهتخم مرغ ۳عددوانیل۱/۸ق چماست پرچرب۱پیمانهشیر ۳/۴پیمانهروغن ۳/۴پیمانه شکلات تخته ای یا سکه ای رنده شده یا خرد شده ۳/۴پیمانه آرد ۲/۵پیمانهبیکینگ پودر ۲ق چپودر کاکائو۳/۴پیمانه
فر از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید
و به مدت  ۲۰تا ۲۵دقیقه با  دمای ۱۸۰درجه

https://ble.ir/as

۱۲:۵۲

thumnail
تو مهمونیا همش یه ژله ی ساده درست نکن هنرمند جان، اینهمه دسر جذاب یادت دادم undefinedundefined
مواد لازم مواد پایه : undefined
پودر ژلاتین : 4 قاشق غذاخوریآب سرد : یک سوم لیوانشیر : یک کیلونشاسته ذرت : سه قاشق غذاخوری شکر : 8 قاشق غذاخوریپنیر خامه ای : 200 گرمپودر قند : 4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه : 200 گرموانیل : نوک قاشق چایخوری
undefinedطعم اورئو :کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکوییت اورئو + یک قاشق نوتلا + نوتلا و بیسکوییت برای تزیین
undefinedطعم زعفرانی : کرم پایه + دو قاشق غذاخوری زعفران غلیظ + خلال پسته و گل برای تزیین
undefinedطعم لوتوس :کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکویت لوتوس + یک قاشق کرم لوتوس + بیسکوییت وکرم لوتوس برای تزیین
undefinedطعم توت فرنگی :کرم پایه + یک سوم بسته ژله فرنگی + یک سوم لیوان آب+ پوره ی توت فرنگی برای تزیین
نکات : undefined
undefinedتوی هر ظرفی میتونین درست کنین یا همه ی مواد رو یه طعم درست کنین
undefinedموادتون سرد بشه سفت میشه نمیتونین داخل ظرف بریزین تا شله انجام بدین
چند ساعت تو یخچال بمونه ببنده بعد تزیین کنین، نوش جانتون 🥰undefined
آشپزی مدرن
امتحان شده

۴:۴۸

thumnail
⁨چیکن استراگانف گول ظاهرشو نخورید این غذا به شدت آسون و خوشمزه‌س
مواد لازم :فیله مرغشیر یک لیواننصف خامه صبحانهکره، پیاز، سیر، قارچنمک، فلفل سیاهپیاز یک عددجوز هندیآرد ۲ ق غآویشن



آشپزی مدرنhttps://ble.ir/ashpazimodern64

۵:۳۱

thumnail
⁨بهترین دسر زمستونیبنظرم زمستون که میشه باید هرشب این دسرو بخوری،ازبس نرم ولطیف وخوشمزست ،درست کردنش هم خیلی خیلی راحتهundefinedundefined
undefinedواسه این فرنی خوشمزه چی میخوایم:برای دوکاسه:شیر:۳لیوانشکر:چهارقاشق سرپرآردبرنج:۸۵گرم معادل ۳/۴پیمانهوانیل:نصف قاشق چهل:یک قاشق چگلاب:چهارقاشق غکره:۳۰گرمundefinedطرز تهیه:همه مواد به جز کره رو باهم خوب مخلوط کنین که یکدست بشه بزارین روی حرارت ملایم مرتب هم بزنین تا کمی غلیظ بشه(مشابه فیلم)زیرشو خاموش کنین کره اضافه ویکدست کنین.بعد با پودرنارگیل،دارچین وگل محمدی وپودر پسته تزین کنید.نوش جانundefinedدرست کنین وشبهای پاییز وزمستون ازخوردنش لذت ببرین🥹undefinedاگه دوست دارین میتونین بزارین داخل یخچال، خنک که بشه هم بینهایت خوشمزه میشه.undefinedدراخر اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن که حتما درستش کنی بفرست واسه دوستات.

آشپزی مدرن
https://ble.ir/ashpazimodern64

۵:۴۰

thumnail
undefined ژله پرتقال.درست کردن ژله داخل این قالب ها بخاطر کوچک بودنشون باعث میشه ژله ها خیلی زودتر ببندن و دسرهاتون سریع تر آماده بشن..سرو کردنش هم جدیده هم خوردن ژله خیلی راحتتر هست.- - - - - - - - - - - - - - - -

آشپزی مدرن
https://ble.ir/ashpazimodern64

۵:۴۶

thumnail
⁨آب نخود درundefinedمان هردردundefined*
آب نخود یا نخود آب یکی از پر خاصیت‌ترین غذاهای ایرانیه که تو ایام سرماundefinedخوردگی میتونه به تقویت سیستم ایمنی تون کمک کنه و حالتون رو بهتر کنه.
undefinedمواد لازم برای ۴ نفر : undefinedنخود خیس شده دو لیوانپیاز متوسط دو عددسیب زمینی متوسط دو عدد گوشت گوسفندی با استخوان یا آب قلمنمک، فلفل و زردچوبهروغن یک قاشق
undefinedنکات تهیه : undefinedنکته ی مهم برا این غذا خیسوندنه نخوده،حتما از بیست و چهار ساعت قبل نخود و با آب داغ و نمک فراوون خیس کنید و بعد کامل بشورید تا حسابی پنبه ای شه.به هیچ عنوان قبل پخت کامل نخود بهش نمک رو اضافه نکنید. وقتی پخت و بین دو انگشت پختشو تست کردید نمک رو اضافه کنید، چون باعث دیر پخت شدن نخود میشه.

https://ble.ir/ashpazimodern64

۱۰:۱۴

thumnail
دستور تهیه عدسی

https://ble.ir/ashpazimodern64
#آشپزی مدرن

۱۰:۲۴