سوپ گندم
مواد لازم:
گندم پوست گرفته۱.۵ پیمانهپیاز متوسط۱ عددمرغ یا گوشت گاو۱/۲ پیمانهسیب زمینی متوسط نگینی خردشده۱ عددهویج بزرگ نگینی شده۱ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خورینمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازمجعفری و گشنیز خردشده۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:اول ازهمه پیاز رو با یک قاشق روغن یه تفت کوچیک میدیم سپس زردچوبه و فلفل و رب رو اضافه کرده خوب هم میزنیم تا بوی خامی رب گرفته بشه.آب ریخته پس از جوش آمدن آب ،گندم خیس خورده، هویج، سیب زمینی، گوشت و سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته با شعله ملایم اجازه میدیم به مدت دو ساعت خوب بپزه،در این مابین هر وقتی باید هم زده بشه که ته نگیره.در آخر اگه تمایل داشتیدبا بلندر سوپتون رومیکس کنین.
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
مواد لازم:
گندم پوست گرفته۱.۵ پیمانهپیاز متوسط۱ عددمرغ یا گوشت گاو۱/۲ پیمانهسیب زمینی متوسط نگینی خردشده۱ عددهویج بزرگ نگینی شده۱ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خورینمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازمجعفری و گشنیز خردشده۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:اول ازهمه پیاز رو با یک قاشق روغن یه تفت کوچیک میدیم سپس زردچوبه و فلفل و رب رو اضافه کرده خوب هم میزنیم تا بوی خامی رب گرفته بشه.آب ریخته پس از جوش آمدن آب ،گندم خیس خورده، هویج، سیب زمینی، گوشت و سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته با شعله ملایم اجازه میدیم به مدت دو ساعت خوب بپزه،در این مابین هر وقتی باید هم زده بشه که ته نگیره.در آخر اگه تمایل داشتیدبا بلندر سوپتون رومیکس کنین.
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۸:۰۸
#شامی_کباب .بنظرم معرکه بود
.دستور:پیاز یه عدد بزرگلپه 200گرمیه دونه سیب زمینی متوسطادویه(نمک،فلفل سیاه،کمی سبزی خشک،زردچوبه،زعفران دم کرده)گوشت چرخ کرده 200 گرمکمی پودر سوخاریدو عدد تخم مرغ.سیب زمینی رو آب پز کنید،پیاز رو به همراه لپه ها(که از شب قبل،خیسانده شدند،و حدود بیست دقیقه جوشانده شدند)و همراه ادویه ها و سیب زمینی آب پز شده،داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید تا مواد به خورد هم برند. بعد ازون مواد رو با تخم مرغ ها و گوشت چرخکرده،مخلوط و کامل ورز بدید..
مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره..بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید..
دقت کنید همه مواد موقع ریختن تو غذاساز کاملا خنک باشن
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره..بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید..
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۸:۰۹
#خورشت لوبیا_سبز
گوشت 400 گرملوبیا سبز 300 گرمگوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عددسیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 ق غنمک و فلفل وزردچوبه گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازمسیب زمینی هم بدلخواه
پیاز نگینی ریز به همراه مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیر رنده کرده اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیمسپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.سپس آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.پس از 1 ساعت رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم.لوبیا سبز رو به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵دقیقه بخارپز می کنیم سپس با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
گوشت 400 گرملوبیا سبز 300 گرمگوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عددسیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 ق غنمک و فلفل وزردچوبه گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازمسیب زمینی هم بدلخواه
پیاز نگینی ریز به همراه مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیر رنده کرده اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیمسپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.سپس آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.پس از 1 ساعت رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم.لوبیا سبز رو به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵دقیقه بخارپز می کنیم سپس با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۸:۱۲
#نکته_آشپزی
️
اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید

مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین.#ایده #بدون_فر
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین.#ایده #بدون_فر
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۸:۱۴
#ترفند_آشپزی🍵فوت و فن قورمه سبزى
موقع تفت گوشت خیلی کم از شنبلیله خشک استفاده کنید خورش خوش عطر میشه
برای سرخ کردن سبزی اونو ریز خرد کنید بزارید روی حرارت اب سبزی کشیده شد روغن اضافه کنید(روغن جامد) وسرخ کنید با شعله کم ومرتب هم بزنید تا سبزی به پرش بیفته ومواظب باشید نسوزه
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۸:۱۵
#کیک_کشمش_وگردو

یک و یک سوم لیوان آرد
دوم سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن
دوعدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق چ بکینگ پودر
نصف لیوان شیر
کمی زعفران دم کرده
کشمش و گردو
تخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختموقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۴
تزیین پلو به شکل گل آفتابگردون
آموزش آشپزی
#تزیین#تزیین_پلو_به_شکل_آفتابگردان
⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh
آموزش آشپزی
#تزیین#تزیین_پلو_به_شکل_آفتابگردان
⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۵
#اگردك_(اردح)
شير ولرممم 1 ليوانشكر نصف ليوانروغن مايع نصف ليوانزردچوبه 1 ق مخمير مايه 1 ق مآرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده
داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيد
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
شير ولرممم 1 ليوانشكر نصف ليوانروغن مايع نصف ليوانزردچوبه 1 ق مخمير مايه 1 ق مآرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده
داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيد
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۷
#کیک_دورنگ
تخم مرغ ۴ عددشکر. 1 لیوانشیر. 1 لیوانبکینگ پودر. 1 ق غوانیل. 1 ق چروغن مایع. نصف لیوانآرد. 2/5 لیوانپودر کاکائو. بمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ وانیل و شکر را باهمزن همراه بمدت 7 دیقه تا کرم رنگ بشه بعد بتدریج شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم همزده حالا آرد را بهمراه بکینگ پودر سه بار الک کرده آروم آروم ب مواد کیک اضافه میکنیم
قالب مورد نظر را چرب کرده ی مقدار از مواد را ریخته بعد بکمک صافی پودر کاکائو را الک کرده دوباره مواد کیک را میریزیم بعد قالب را داخل فر از قبل شده با درجه حرارت 185 بمدت 45دقیقه قرار میدهیم .
https://ble.ir/ashpazkhonh
تخم مرغ ۴ عددشکر. 1 لیوانشیر. 1 لیوانبکینگ پودر. 1 ق غوانیل. 1 ق چروغن مایع. نصف لیوانآرد. 2/5 لیوانپودر کاکائو. بمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ وانیل و شکر را باهمزن همراه بمدت 7 دیقه تا کرم رنگ بشه بعد بتدریج شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم همزده حالا آرد را بهمراه بکینگ پودر سه بار الک کرده آروم آروم ب مواد کیک اضافه میکنیم
قالب مورد نظر را چرب کرده ی مقدار از مواد را ریخته بعد بکمک صافی پودر کاکائو را الک کرده دوباره مواد کیک را میریزیم بعد قالب را داخل فر از قبل شده با درجه حرارت 185 بمدت 45دقیقه قرار میدهیم .
https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۹
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۳۲
اینسری ماهیرو اینجوری درست کن عاشقش میشی🤌
مواد لازم:
ماهی یک عدد( من از سالمون استفاده کردم به نظرم از ماهی بدون تیغ استفاده کنید بهتره)سبزی گشنیز ۲۵۰گرم،شوید ۱۵۰ گرم(شنبلیله هم میتونید به مقدار ۱۵۰گرم استفاده کنید)برنج ۴ پیمانهتمرهندی دو ق غ خوری که با آب یکم رقیق میشه،سیر پنج حبه،پیاز یک عددزردچوبه و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۳
سوپ بروکلی
بروكلي هاتون رو تو اب خيس كنيد كمي تا اگر شن ريزه اي داره بره و بعد خرد كنيد (حدود ٢٠٠گرم )و بعد يك عدد سيب زميني و يك عدد پياز رو خرد كنيد .كمي كره بندازيد تو تابه پياز رو كمي تفت بديد نرم شد بروكلي و سيب زميني ها رو هم بريزيد تفا بديد دو ليوان اب رو به همراه يك عدد عصاره مرغ بندازيد توش و بزاريد با حرارت ملايم بپزه بعد از نيم ساعت چك كنيد وقتي ييب زميني ها پخته بودند با گوشكوب برقي خوب ميكس كنيد مجدد رو حرارت تا با خرارت ملايم كمي غليظ بشه و بعد با خامه سرو كنيد
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
بروكلي هاتون رو تو اب خيس كنيد كمي تا اگر شن ريزه اي داره بره و بعد خرد كنيد (حدود ٢٠٠گرم )و بعد يك عدد سيب زميني و يك عدد پياز رو خرد كنيد .كمي كره بندازيد تو تابه پياز رو كمي تفت بديد نرم شد بروكلي و سيب زميني ها رو هم بريزيد تفا بديد دو ليوان اب رو به همراه يك عدد عصاره مرغ بندازيد توش و بزاريد با حرارت ملايم بپزه بعد از نيم ساعت چك كنيد وقتي ييب زميني ها پخته بودند با گوشكوب برقي خوب ميكس كنيد مجدد رو حرارت تا با خرارت ملايم كمي غليظ بشه و بعد با خامه سرو كنيد
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۵:۲۴
#_ته_چين_بادمجان
مواد لازم:
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرمپياز ٣ عددبادمجان ٥٠٠ گرمبرنج ٤ پيمانهروغن مايع ١ پيمانهزرده تخم مرغ ٣_٤عددماست ١ پيمانهزعفران ٢ ق سوپخوريچوب دارچين ١-٢ عددنمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد.برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد و باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد و روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد.
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
مواد لازم:
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرمپياز ٣ عددبادمجان ٥٠٠ گرمبرنج ٤ پيمانهروغن مايع ١ پيمانهزرده تخم مرغ ٣_٤عددماست ١ پيمانهزعفران ٢ ق سوپخوريچوب دارچين ١-٢ عددنمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم
پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد.برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد و باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد و روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد.
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۹:۴۴
#هویج_پلو_مجلسی🥕😋🥙برای ۴ پیمانه برنج:۴ تا هویج بزرگ و با رنده رشته ای رنده کردم و با کره و روغن گذاشتم تو ماهیتابه و درش و گذاشتم تا نرم بشه و بپزه بعد شکر ؛زردچوبه .فلفل قرمز.دارچین.کمی پودر هل.زعفران و نمک و بهش اضافه کردم .و لابه لای برنج ابکش شده ریختم.زرشک و با کمی شکر تفت دادم .تزییناتش هم گوشت قلقلی کشمش تفت داده شدهزرشک و برنج زعفرانیو اضافه ی هویجمون ک سرخ کرده بودممیتونید از فیله مرغ هم ب جای گوشت قلقلی لابه لای برنج استفاده کنید .نوش جان
⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh
⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۹:۴۶
کوفته با سس گوجه فرنگی
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط (رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ کوفته با سس گوجه فرنگی
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط (رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط (رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ کوفته با سس گوجه فرنگی
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط (رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۹:۴۹
#دسر_هویج_بستنی ⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۹:۵۱
پیراشکی لقمه ای 

مواد لازمآرد الک شده ۲/۵لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ ۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه روغن برای سرخ کردن
مواد لازم سس شکلاتیخامه به میزان لازمشکلات تخته ای به میزان لازم
آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریمشکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداریدروی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنیدروغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزید
طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
مواد لازمآرد الک شده ۲/۵لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ ۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه روغن برای سرخ کردن
مواد لازم سس شکلاتیخامه به میزان لازمشکلات تخته ای به میزان لازم
آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریمشکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداریدروی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنیدروغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزید
طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh
۱۹:۴۳