عکس پروفایل آشپز خونه منآ

آشپز خونه من

۸۳عضو
thumnail
سوپ گندم
مواد لازم:
گندم پوست گرفته۱.۵ پیمانهپیاز متوسط۱ عددمرغ یا گوشت گاو۱/۲ پیمانهسیب زمینی متوسط نگینی خردشده۱ عددهویج بزرگ نگینی شده۱ عددرب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذا خورینمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازمجعفری و گشنیز خردشده۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:اول ازهمه پیاز رو با یک قاشق روغن یه تفت کوچیک میدیم سپس زردچوبه و فلفل و رب رو اضافه کرده خوب هم میزنیم تا بوی خامی رب گرفته بشه.آب ریخته پس از جوش آمدن آب ،گندم خیس خورده، هویج، سیب زمینی، گوشت و سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته با شعله ملایم اجازه میدیم به مدت دو ساعت خوب بپزه،در این مابین هر وقتی باید هم زده بشه که ته نگیره.در آخر اگه تمایل داشتیدبا بلندر سوپتون رومیکس کنین.


⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۸:۰۸

thumnail
#شامی_کباب .بنظرم معرکه بودundefinedundefined.دستور:پیاز یه عدد بزرگلپه 200گرمیه دونه سیب زمینی متوسطادویه(نمک،فلفل سیاه،کمی سبزی خشک،زردچوبه،زعفران دم کرده)گوشت چرخ کرده 200 گرمکمی پودر سوخاریدو عدد تخم مرغ.سیب زمینی رو آب پز کنید،پیاز رو به همراه لپه ها(که از شب قبل،خیسانده شدند،و حدود بیست دقیقه جوشانده شدند)و همراه ادویه ها و سیب زمینی آب پز شده،داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید تا مواد به خورد هم برند. بعد ازون مواد رو با تخم مرغ ها و گوشت چرخکرده،مخلوط و کامل ورز بدید..
مواد شامی رو بذارید حدود چهل دقیق داخل فریزر بمونه تا منسجم بشه و موقع پخت وا نره..بعد هم به شکل دلخواه داخل روغن داغ سرخ کنید..undefinedدقت کنید همه مواد موقع ریختن تو غذاساز کاملا خنک باشن
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۸:۰۹

thumnail
#خورشت لوبیا_سبز
گوشت 400 گرملوبیا سبز 300 گرمگوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عددسیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 ق غنمک و فلفل وزردچوبه گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازمسیب زمینی هم بدلخواه
پیاز نگینی ریز به همراه مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیر رنده کرده اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیمسپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.سپس آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.پس از 1 ساعت رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم.لوبیا سبز رو به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵دقیقه بخارپز می کنیم سپس با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۸:۱۲

thumnail
#نکته_آشپزی
undefinedundefinedاگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزیدundefinedundefined
مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین.#ایده #بدون_فر

⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۸:۱۴

thumnail
#ترفند_آشپزی🍵فوت و فن قورمه سبزىundefined
undefinedموقع تفت گوشت خیلی کم از شنبلیله خشک استفاده کنید خورش خوش عطر میشه
undefinedبرای سرخ کردن سبزی اونو ریز خرد کنید بزارید روی حرارت اب سبزی کشیده شد روغن اضافه کنید(روغن جامد) وسرخ کنید با شعله کم ومرتب هم بزنید تا سبزی به پرش بیفته ومواظب باشید نسوزه


⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۸:۱۵

thumnail
#کیک_کشمش_وگردو undefined undefined
undefinedیک و یک سوم لیوان آردundefinedدوم سوم لیوان شکرundefinedنصف لیوان روغن undefinedدوعدد تخم مرغundefinedنصف قاشق چایخوری وانیلundefinedیک و نیم قاشق چ بکینگ پودرundefinedنصف لیوان شیرundefinedکمی زعفران دم کردهundefinedکشمش و گردو
undefinedتخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختموقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‎‌‌‎‌

⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۲۴

thumnail
تزیین پلو به شکل گل آفتابگردون
آموزش آشپزی
#تزیین#تزیین_پلو_به_شکل_آفتابگردان

⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۵:۲۵

thumnail
#اگردك_(اردح)
شير  ولرممم  1  ليوانشكر   نصف ليوانروغن مايع  نصف ليوانزردچوبه  1  ق مخمير مايه   1  ق مآرد  بميزان لازم

ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده
داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيد
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۲۷

thumnail
#کیک_دورنگ
تخم مرغ ۴ عددشکر. 1 لیوانشیر. 1 لیوانبکینگ پودر. 1 ق غوانیل. 1 ق چروغن مایع. نصف لیوانآرد. 2/5 لیوانپودر کاکائو. بمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ وانیل و شکر را باهمزن همراه بمدت 7 دیقه تا کرم رنگ بشه بعد بتدریج شیر و روغن مایع را اضافه می‌کنیم همزده حالا آرد را بهمراه بکینگ پودر سه بار الک کرده آروم آروم ب مواد کیک اضافه می‌کنیم
قالب مورد نظر را چرب کرده ی مقدار از مواد را ریخته بعد بکمک صافی پودر کاکائو را الک کرده دوباره مواد کیک را میریزیم بعد قالب را داخل فر از قبل شده با درجه حرارت 185 بمدت 45دقیقه قرار میدهیم .
https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۲۹

thumnail
undefined پاناکوتا نسکافه undefined
undefinedمواد لازم :شیر۲لیوانشکر۶ق غژلاتین۲ق غخامه ۱۰۰گرمپودر نسکافه۱بسته یا ۲ قاشق مربا خوری
undefinedطرز تهیه:شکر رو داخل شیر بریزین برارین رو شعله تا شکر حل بشه . خامه رو بنماری کنین تا کاملا شل بشه . حالا شعله رو خاموش کنین ژلاتین خامه رو به موادتون اضافه کنین و حالا نسکافه اضافه کنین. مواد رو بریزین داخل قالب یه شب تا صبح بمونه بعد داخل ظرف دسرتون برش گردونین
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۳۲

thumnail
دیزاین سالاد

https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۱۸

thumnail
دیزاین سالاد

https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۱۹

thumnail
دیزاین سالاد

https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۱۹

thumnail
اینسری ماهی‌رو اینجوری درست کن عاشقش میشی🤌undefinedundefinedمواد لازم:undefinedماهی یک عدد( من از سالمون استفاده کردم به نظرم از ماهی بدون تیغ استفاده کنید بهتره)سبزی گشنیز ۲۵۰گرم،شوید ۱۵۰ گرم(شنبلیله هم میتونید به مقدار ۱۵۰گرم استفاده کنید)برنج ۴ پیمانهتمرهندی دو ق غ خوری که با آب یکم رقیق میشه،سیر پنج حبه،پیاز یک عددزردچوبه و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
‎‌‌‌‌‌‌‌‌⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۲۳

thumnail
سوپ بروکلی
بروكلي هاتون رو تو اب خيس كنيد كمي تا اگر شن ريزه اي داره بره و بعد خرد كنيد (حدود ٢٠٠گرم )و بعد يك عدد سيب زميني و يك عدد پياز رو خرد كنيد .كمي كره بندازيد تو تابه پياز رو كمي تفت بديد نرم شد بروكلي و سيب زميني ها رو هم بريزيد تفا بديد دو ليوان اب رو به همراه يك عدد عصاره مرغ بندازيد توش و بزاريد با حرارت ملايم بپزه بعد از نيم ساعت چك كنيد وقتي ييب زميني ها پخته بودند با گوشكوب برقي خوب ميكس كنيد مجدد رو حرارت تا با خرارت ملايم كمي غليظ بشه و بعد با خامه سرو كنيد
‎‌‌‌‌‌‌‌‌⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۵:۲۴

thumnail
#_ته_چين_بادمجان
مواد لازم:
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرمپياز ٣ عددبادمجان ٥٠٠ گرمبرنج ٤ پيمانهروغن مايع ١ پيمانهزرده تخم مرغ ٣_٤عددماست ١ پيمانهزعفران ٢ ق سوپخوريچوب دارچين ١-٢ عددنمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم
undefinedطرز تهيه:
پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد.برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد و باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد و روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد.
‎‌‌‌‌‌‌‌‌⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۹:۴۴

thumnail
#هویج_پلو_مجلسی🥕😋🥙برای ۴ پیمانه برنج:۴ تا هویج بزرگ و با رنده رشته ای رنده کردم و با کره و روغن گذاشتم تو ماهیتابه و درش و گذاشتم تا نرم بشه و بپزه بعد شکر ؛زردچوبه .فلفل قرمز.دارچین.کمی پودر هل.زعفران و نمک و بهش اضافه کردم .و لابه لای برنج ابکش شده ریختم.زرشک و با کمی شکر تفت دادم .تزییناتش هم گوشت قلقلی کشمش تفت داده شدهزرشک و برنج زعفرانیو اضافه ی هویجمون ک سرخ کرده بودممیتونید از فیله مرغ هم ب جای گوشت قلقلی لابه لای برنج استفاده کنید .نوش جان
‎‌‌‌‌‌‌‌‌⤹༢➥https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۹:۴۶

thumnail
کوفته با سس گوجه فرنگی
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط ​​(رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ کوفته با سس گوجه فرنگی
250 گرم گوشت چرخ کرده1 پیاز متوسط ​​(رنده و آب گرفته شده)2 حبه سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ2 قاشق غذاخوری شیر1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشن1/2 قاشق چای خوری زیره1/2 قاشق چایخوری پاپریکا1/2 قاشق چایخوری جوش شیرینفلفل سیاه جعفرینمک
مواد سس گوجه فرنگی:4 عدد گوجه فرنگی1 عدد پیاز متوسط3 حبه سیر رنده شده2 عدد فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق چایخوری رب فلفل1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز1 قاشق چایخوری آویشنفلفل سیاه 1/2 لیوان آبنمک
مواد کوفته را در ظرف مناسبی ریخته و خوب ورز دهید،داخل یخچال استراحت دهید،سپس به کوفته ها شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید،در همان تابه برای سس گوجه فرنگی به ترتیب پیاز و سیر و فلفل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید بعد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید آخر سر ادویه ها و نمک و ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و کوفته های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت بردارید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۹:۴۹

thumnail
undefined دسر هويج بستنى undefined
undefinedمواد لازم:١ليوان آب هويج تازه ١ليوان بستنى آب شده٢ق غ پودر ژلاتين١/٣ليوان آب سرد
undefined طرز تهیه:ژلاتين و آب سرد رو مخلوط كنين بزارين بنمارى بشه تا خوب ژلاتين حل بشهبعد اينكه ژلاتين كمى سرد شد به آب هويج اضافه كنينش،موقع ريختن ژلاتين داخل آب هويج حتما از صافى ردش كنينو براى خوش رنگ تر شدن كمى رنگ خوراكى نارنجى اضافه كنيندر اخر هم بستنى كه كاملا شُل شده بوده رو به اب هويج اضافه كنين خوب هم بزنينبراى حداقل يه شب تا صبح بزارينش داخل يخچالمن براى اين قالب رسپى رو ٣برابر كردم
#دسر_هویج_بستنی ⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۹:۵۱

thumnail
پیراشکی لقمه ای undefinedundefined
مواد لازمآرد الک شده ۲/۵لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ ۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه روغن برای سرخ کردن
مواد لازم سس شکلاتیخامه به میزان لازمشکلات تخته ای به میزان لازم
آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریمشکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداریدروی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنیدروغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزیدundefined
طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید
⤹༢➥ https://ble.ir/ashpazkhonh

۱۹:۴۳