عکس پروفایل انجمن فلسفه تحلیلی و منطق ریاضیا

انجمن فلسفه تحلیلی و منطق ریاضی

۲۲۰عضو
بازارسال شده از کبوتر بله
thumnail
برنامۀ زمان‌بندی نهمین همایش بین‌المللی فلسفۀ دین معاصرفلسفۀ دین: آموزش و پژوهش
به اطلاع علاقمندان می‌رساند نهمین همایش بین‌المللی فلسفۀ دین معاصر « فلسفۀ دین: آموزش و پژوهش» با حضور اندیشمندان داخلی و چهره‌های سرشناس بین‌المللی طی روزهای ۹ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.
undefinedundefined برنامۀ همایش

لینک ورود به اتاق نشست‌های فارسی

لینک ورود به اتاق نشست‌های انگلیسی

جهت کسب اطلاعات بیش‌تر به سایت انجمن مراجعه نمایید.
http://philor.org/

۷:۴۷

thumnail

۳:۴۱

undefinedدوره مقدماتی معرفت‌شناسی تحلیلی (به صورت آنلاین)
undefinedمدرس: دکتر حمید وحید
undefinedبه اطلاع می‌رساند دوره مقدماتی معرفت‌شناسی با تدریس آقای دکتر حمید وحید به صورت آنلاین برگزار می‌شود. این دوره فاقد پیش‌نیاز است، و دانشجویان فلسفه که پیش از این درسی در معرفت‌شناسی نگذرانده‌اند نیز می‌توانند در آن شرکت کنند. متن محوری دوره کتاب زیر است، هرچند مباحث ارائه شده منحصر به این کتاب نخواهد بود:
Goldman, Alvin & McGrath, Matthew (2014) Epistemology: A Contemporary Introduction, Oxford University Press.
تعداد جلسات دوره حداقل هشت جلسه است، که در طی آن فصل‌های اول تا نهم این کتاب (به جز فصل هفتم) ارائه می‌شود. لازم است شرکت کنندگان فصل‌های یادشده را با دقت مطالعه کنند و در همه جلسات حضور داشته باشند.
از متقاضیان شرکت در دوره درخواست می‌شود نام و نام خانوادگی و سوابق تحصیلی خود را تا تاریخ 30/7/1400 به ایمیل ارسال کنند. با توجه به ظرفیت دوره، پذیرفته‌شدگان نهایی بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب خواهند شد.
undefinedفضای برگزاری دوره: اسکای روم
undefinedزمان: یکشنبه‌ها، ساعت 16 تا 17:30. آغاز دوره: 9/8/1400
ble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic

۹:۱۶

انجمن فلسفه تحلیلی و منطق ریاضی
undefinedدوره مقدماتی معرفت‌شناسی تحلیلی (به صورت آنلاین) undefinedمدرس: دکتر حمید وحید undefinedبه اطلاع می‌رساند دوره مقدماتی معرفت‌شناسی با تدریس آقای دکتر حمید وحید به صورت آنلاین برگزار می‌شود. این دوره فاقد پیش‌نیاز است، و دانشجویان فلسفه که پیش از این درسی در معرفت‌شناسی نگذرانده‌اند نیز می‌توانند در آن شرکت کنند. متن محوری دوره کتاب زیر است، هرچند مباحث ارائه شده منحصر به این کتاب نخواهد بود: Goldman, Alvin & McGrath, Matthew (2014) Epistemology: A Contemporary Introduction, Oxford University Press. تعداد جلسات دوره حداقل هشت جلسه است، که در طی آن فصل‌های اول تا نهم این کتاب (به جز فصل هفتم) ارائه می‌شود. لازم است شرکت کنندگان فصل‌های یادشده را با دقت مطالعه کنند و در همه جلسات حضور داشته باشند. از متقاضیان شرکت در دوره درخواست می‌شود نام و نام خانوادگی و سوابق تحصیلی خود را تا تاریخ 30/7/1400 به ایمیل phil@ipm.ir ارسال کنند. با توجه به ظرفیت دوره، پذیرفته‌شدگان نهایی بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب خواهند شد. undefinedفضای برگزاری دوره: اسکای روم undefinedزمان: یکشنبه‌ها، ساعت 16 تا 17:30. آغاز دوره: 9/8/1400 ble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic
می توان به جرئت گفت که دکتر وحید در میان ایرانیان شاخصترین فرد در معرفت شناسی تحلیلی است.لذا به دوستانی که علاقه مند به مباحث فلسفی هستند حتما توصیه می شود که این دوره را از دست ندهند، خصوصا اینکه این دوره پیش نیاز خاصی ندارد.با توجه به اینکه ظرفیت کلاس محدود است، اگر کسی از دوستان احتمال می دهد که با توجه به سوابق تحصیلی‏ اش احتمال پذیرفته شدنش کم است، به آیدی ادمین همین کانال پیام بدهد، شاید بتوان احتمال پذیرش را بالاتر برد.

۹:۲۵

thumnail
undefined همایش دانشجویی فلسفه undefined
undefined هشتمین همایش دانشجویی فلسفه دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.
نسخه کامل شده مقالات پذیرفته شده در صورت تایید داوران در نشریه اندیشه فلسفی دانشگاه تربیت مدرس منتشر خواهند شد.
اطلاعات بیشتر: jphil.ir
ble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic

۷:۱۸

thumnail
دومین نشست از سلسله نشست‌های الحادپژوهی به همت دفتر قم موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در روز یکشنبه مورخ 30 آبان ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می‌شود.
الحاد و طبیعت‌گراییدکتر محمد لگنهاوزن
دکتر اسماعیل علی‌خانیناسازگاری‌های درونی و پیامدهای الحاد
این نشست در روز یکشنبه 30 آبان‌ماه ۱۴۰۰، ساعت 14 آغاز خواهد شد.
علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند در ساعت تعیین‌شده از طریق لینک اختصاصی (www.irip.ac.ir/u/138) در نشست شرکت کنند.

۸:۴۸

thumnail
undefined به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ششمین سلسله‌نشست تخصصی با عنوان «کواین و مسئله اول‌شخص» در روز سه‌شنبه 23 آذرماه 1400، ساعت 15 الی 17 برگزار خواهد شد. 🟦 سخنران این نشست دکتر علی حسینخانی استادیار موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران خواهد بود.
🟨 علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک (https://www.skyroom.online/ch/irip/mt) در این سخنرانی شرکت کنند.

۵:۱۸

thumnail

۱۶:۵۸

thumnail
undefined معرفی اثر علمی
undefinedنام کتاب: Necessary Existence and Monotheism - وجود ضروری و توحیدundefinedنویسنده: محمدصالح زارع پور (استاد ایرانی دپارتمان فلسفه دانشگاه منچستر)undefinedزبان کتاب: انگلیسی
کتاب دکتر صالح زارع پور با عنوان Necessary Existence and Monotheism که به تازگی منتشر شده است خوانشی ست تحلیلی از استدلالهای ابن سینا در اثبات واجب الوجود و توحید. این کتاب مورد توجه و ستایش فیلسوفان دین و پژوهشگران متعدد قرار گرفته است. از جمله در مجله religious studies دانشگاه کمبریج، مروری از این کتاب به قلم دکتر نادر الصمعانی از دانشگاه قصیم عربستان سعودی نوشته شده است. الصمعانی ابتدای یادداشت خود را اینگونه آغاز میکند:
«سالهای اخیر شاهد شکل گیری علاقه و توجه به مفاهیم اسلامی و رویکردهای تحلیلی فلسفه دین بوده ایم. اثر اخیر محمد صالح زارع‌پور اثری خوشایند است که به این پروژه بدیع اضافه شده است. زارع پور در این کتاب شش استدلال برای وجود خداوند و وحدتش را از آثار ابن سینا بازسازی کرده است.»
آدرس مقاله دکتر الصمعانی: https://b2n.ir/camsale
کانال انجمن فلسفه تحلیلی و منطق ریاضیble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic

۱۵:۲۴

thumnail
نهمین همایش دانشجویی فلسفه
بین‌المللی (فارسی و انگلیسی)
گروه و انجمن علمی-دانشجویی فلسفه دانشگاه تربیت مدرس نهمین همایش دانشجویی فلسفه را در ۳۰ آذر و ۱ دی ۱۴۰۱برگزار خواهند کرد. از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته فلسفه و رشته‌های مرتبط (شامل تمام گرایش‌های فلسفه و رشته‌های کلام و ادیان و عرفان و رشته‌های حوزوی) دعوت می‌کنیم مقالات خود را برای ارزیابی به ایمیل همایش به آدرس   ارسال کنند.
اطلاعات تکمیلی در:http://jphil.ir/t.me/tmuphil

۱۲:۰۱

thumnail
#معرفی_کتابپروفسور سجاد حیدر رضوی Sajjad H. Rizvi از فیلسوفانی پاکستانی است که در زمینه بازسازی تحلیلی از فلسفه اسلامی پژوهش و تحقیق می‌کند. وی استاد دانشگاه Exeter در انگلستان است و عمده فعالیت‌های او متمرکز بر فلسفه اسلامی، خصوصا ملاصدراست. مدخل ملاصدرا نیز در دانشنامه آنلاین استنفورد به قلم او نوشته شده است. کتاب اخیر او با نام Mulla Sadra and Metaphysics: Modulation of Being که انتشارات راتلج چاپ کرده است، به دیدگاه‌های متافیزیکی ملاصدرا درباره وجود پرداخته و تلاش کرده با خوانشی تحلیلی، نظریات ملاصدرا را بازسازی کند.
این کتاب ریویوهای مثبت و مختلفی دریافت کرده است؛undefined جناب Alparslan Acikgenc درباره این کتاب نوشته است: «رضوی در این کتاب با دقت شدید فلسفی و منطقی، با نظرگاه فلسفه اسلامی کلاسیک و نگرش معاصر فلسفی در جهان بر قلب نظام صدرایی تمرکز کرده است.» وی همچنین معتقد است که باید اعتراف کنیم با کار رضوی آشکار شده است که فلسفه ملاصدرا دارای بینش‌های بدیع و افق‌هایی جدید است.- Alparslan Acikgenc, Journal of Shi'a Islamic Studies, Summer 2010. Vol III. No 3
undefinedدکتر Jan-Peter Hartung در مطلبی که برای این کتاب نوشته است، عنوان کرده که پژوهشهای پیشین درباره ملاصدرا نسبت به این کتاب، شبیه پژوهشهایی مقدماتی هستند که برای دانشجویان لیسانس مناسب است؛ اما سجاد رضوی در این کتاب اثری ستودنی ارائه داد که مناسب کار آکادمیک پیشرفته است.- Jan-Peter Hartung, School of Oriental and African Studies, University of London, The Journal of JRAS, Series 3 - Volume 20/3 - 2010
undefinedدکتر Mohammed Rustom نیز در ریویو خود درباره کتاب پروفسور رضوی، آن را کتاب موفقی دانسته که توانسته عظمت کار ملاصدرا را بازنمایی کند. وی در نگاشته خود توضیح داده که فلسفه صدرا در تلاش است که مسائل مهم و متعدد فلسفی را حل کند و برای فهم فلسفه ملاصدرا و نوآوری و اهمیتش، لازم است شناخت کافی به ابعاد پژوهشی و گستره نگرش او داشته باشیم. کتاب رضوی توانسته است این ابعاد را نشان بدهد.- Mohammed Rustom, Carleton University; Journal of Islamic Studies, vol 22, no 3, September 2011.
https://ble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic

۱۹:۴۳

thumnail

۹:۰۳

undefined انجمن فلسفه تحلیلی مشکات و خانه علم و مهارت طه برگزار می‌نماید:
undefined مدرسه بهاره: در آمدی بر فلسفه تحلیلی
undefinedشامل سه دوره: undefinedدوره مقدماتیundefinedدوره متافیزیک تحلیلی undefinedدوره فلسفه زبان undefined مدت زمان مدرسه: ۲۴ جلسه (اصلی و تسهیل‌گری)
undefinedبا تدریس: دکتر محمود مروارید ( عضو هیئت علمی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و استاد انجمن فلسفه تحلیلی مشکات) و دکتر هادی صفائی پژوهشگر پسا‌دکتری پژوهشگاه دانش‌های بنیادی؛ undefinedهمراه با تسهیل‌گری اعضا انجمن فلسفه تحلیلی مشکات؛
undefined زمان برگزاری: از ۲۱ اردیبهشت الی ۱ تیرماه ۱۴۰۲ ( در شش هفته) undefined خواهران و برادران undefined حضوری ( قم) و مجازی؛undefinedمهلت ثبت نام: از ۸ اردیبهشت الی ۱۸ اردیبهشت
undefined برای کسب اطلاعات بیشتر، بروشور معرفی تفصیلی مدرسه را مطالعه نمائید.
undefined۰۹۹۰۱۶۷۶۵۴۵
undefinedلینک ثبت نام:https://formafzar.com/form/l0ap5
•┈┈••••✾•undefinedundefinedundefined•✾•••┈┈•موسسه آموزش عالی حوزوی مشکات - قم
ایتا، بله: undefined @takhasos_meshkat_qom

۹:۰۳

1085939456_619325189 (1).pdf

۲.۶۹ مگابایت


undefined بروشور معرفی تفصیلی مدرسه بهاره درآمدی بر فلسفه تحلیلی
undefinedمقدمه undefinedضرورت تشکیل مدرسه undefinedاهداف برگزاری مدرسه undefinedدر این مدرسه چه می‌گذرد؟ undefinedمعرفی و سرفصل‌های دوره مقدماتی undefinedمعرفی و سرفصل‌های دوره متافیزیک undefinedمعرفی و سرفصل‌های دوره فلسفه زبان undefinedمعرفی بخش منتوری و فرآیند برگزاری آن undefinedمعرفی اساتید مدرسه undefined مزایای شرکت در مدرسه
undefined اطلاعات جزئی برگزاری مدرسه بهاره
undefinedهزینه ثبت‌نام‌ در مدرسه
موسسه آموزش عالی حوزوی مشکات - قم
ایتا، بله: undefined @takhasos_meshkat_qom

۹:۰۴

thumnail

۱۴:۵۲

undefined بیست و هفتمین دوره از دوره های کوتاه مدت موسسه امام هادی «علیه السلام»
undefinedمسأله شر و خداباوری بررسی چالش وجود خداوند و رنج بشر   undefined جناب آقای دکتر محمود مروارید
undefined۶ جلسه پنج شنبه ها از ۲۱ اردیبهشت الی ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
   undefined ساعت ۸ صبح


مهلت ثبت نام تا دوشنبه۱۸ اردیبهشت  ۱۴۰۲
undefinedundefined لینک ثبت نام undefinedundefined
https://survey.porsline.ir/s/kv2tqTU
undefined راه های ارتباطی  undefined02537725225-7

@emamhadi_qom

۱۴:۵۳

thumnail
#گزارش_تصویری
undefined گزارش تصویری مدرسه بهاره درآمدی بر فلسفه تحلیلی؛
undefined هفته اول/ پنج‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
ble.ir/Association_of_Philosophy_and_Logic

۱۸:۱۲

thumnail

۱۸:۱۳

thumnail

۱۸:۱۳

سلام علیکمپژوهشگاه ولیعصر (عج) قم، تحت نظر آیت‌الله لاریجانی، یک پژوهشکده فلسفه تأسیس کرده است که این پژوهشکده شامل سه بخش است:1- فلسفه زبان2- فلسفه اخلاق3- فلسفه حقوقاین سه بخش با همکاری یکدیگر، جلسات علمی منظمی برگزار می‌کنند. در این جلسات، هر هفته یک مقاله مهم یا کلاسیک توسط یکی از اعضا یا فردی مدعو ارائه می‌شود.
همه اعضای انجمن فلسفه تحلیلی در پژوهشکده مذکور نیز فعالیت دارند و جلسات مذکور برای علاقه مندان مفید و قابل استفاده خواهد بود.
همچنین، این عزیزان یک کانال اطلاع‌رسانی دارند که برنامه جلسات هر ماه در آن قرار می‌گیرد. حضور در این جلسات برای همه علاقه‌مندان آزاد است. لینک کانال:https://eitaa.com/joinchat/561251361C26243fb395

۱۴:۱۱