چویر گیاه خاص بومی منطقه غرب ایران استدامهای این منطقه چون از گیاه چویر استفاده میکنندمحصولات لبنی بخصوص روغنشون با سایر روغنهای حیوانی متفاوته وعطر وطنم مطبوع و دلنشینی داره وهمین باعث شده روغن حیوانی کرمانشاه در سراسر دنیا مشهور باشه در گذشته با اضافه کردن این گیاه به مواد لبنی بخصوص روغن به روغن عطر معطر میبخشیدن و از فساد اون جلوگیری میکردن چون این گیاه خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ داره و همین کمک میکنه به جلو گیری از اکسید شدن روغناما بعضی افراد سود جو با اضافه کردن این گیاه به روغن ناخالص یک عطر اغراق آمیز به روغنشون میدن و ناخالص بودن روغن رو پشت این گیاه قائم میکننمجموعه ما هیچگونه افزودنی به روغن اضافه نمیکنه و عطر و بوی روغن طبیعیه و خودتون که از نزدیک ببینید متوجه میشید