ساندویچ گوشت مواد لازم : آرد ۵۰۰ گرم شکر ۲۰ گرم خمیرمایه ۱۰ گرم نمک ۱۰ گرم شیر ۲۷۰ گرم کره ۶۵ گرم تخم مرع یک عدد ابتدا همه مواد خشک رو باهم ترکیب می کنیم شیر رو اضافه کرده هم می زنیم تا خمیر جمع بشه بعد کره رو اضافه می کنیم ورز میدیم تا خمیر صاف و یکدستی در بیاد ، نیم ساعت استراحت میدیم بعد به ۵ قسمت تقسیم میشه چونه می کنیم ، بعد خمیر رو با وردنه باز کرده از مواد گوشتی داخلش پر می کنیم ، سروته رو بهم وصل می کنیم داخل سینی فر قرار میدیم، روش رو می پوشونیم، و مجدد یکساعت استراحت میدیدم ( استراحت دوم بستگی به دمای محیط داره ) بعد رومال می کنیم و کنجد پاشی میره داخل فر با دمای ۲۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه #نان_ساندویچی #نان_غذایی #ساندویچ_گوشت
۶:۱۶
نان ساندویچی باهم بپزیم
۹:۱۵
سلام عزیزان ممنون که مارو برای آموزش دیدن انتخاب کردید این دوره برای افراد مبتدی که تاحالا نون نپختن هم مناسبه مواد آموزشی کلاس :
جامع ترین و کامل ترین پکیج آموزشی نان های حجیم و فانتزی 
آموزش صفر تا صد ۱۲مدل نان پر مصرف خانواده
شناخت مواد اولیه نان
اصول اندازه گیری و ترکیب مواد
اصول و نکات مهم خمیرگیری و ورز اصولی
تکنیک رسیدن به تست پنجره با دست و دستگاه
چانه گیری درست و اصولی
پشتیبانی و رفع اشکال دائمی با خودم
🟡پخت نان ها در فر گازی و برقی و سولاردوم و تستر می توانید انجام بدهید
آموزش ها در برنامه تلگرام برگزار میشود و نیاز به انلاین بودن دائمی ندارند و پس از یکبار دانلود کردن میتونید هر زمان که خواستید آن هارو تماشا کنید
نان ها شامل :
نان اک مک ترکی
بربری مخصوص
همبرگر
باگت ایرانی
نان تست سبوسدار
نان تست کرهای
نان شیرمال
نان سیمیت ترکیه
نان لایه ای لیمو
نان پوگاچا ترکی
بابکا شکلاتی
نان پنچیک ( کرمدار شکلاتی )و هدیه ما : آموزش خمیر پیتزا
قیمت اصلی دوره ۶۰۰ هزار تومن هست که در جشنواره با تخفیف استثنایی ,۳۹۸هزار تومن می تونید دریافت کنید
🟡پخت نان ها در فر گازی و برقی و سولاردوم و تستر می توانید انجام بدهید
۱۴:۴۶
۱۴:۴۹
۱۴:۵۰
۱۵:۳۷
۱۵:۳۸
حالا چی یاد می گیریم ؟
سرفصل های دوره مجازی نانوایی پایه :
آشنایی با ابزار نانوایی و کاربرد آن
شناخت مواد اولیه نان :انواع اردها ، انواع خمیر مایه ، بهبود دهنده ، نقش شکر و نمک و چربی در خمیر
آشنایی با ابزار پخت نان : تستر ، سولاردوم، فر گازی و برقی
خمیر گیری اصولی با دست و میکسر
تست پنجره
ریاضی نان
تکنیک های خمیرگیری اتولایز، پولیش
خمیرترش مطلوب
خمیرهای پرهیدراته
تکنیک پخت بخاردهی تیع زدن نان
۱۵:۴۳
شماره کارت جهت واریزی 6219861804574829 به نام نرجس خاتون وریج کاظمی فیش پرداختی رو به آیدی زیر @narges_kazemi
ارسال کنید تا لینک کانال کلاس رو دریافت کنید
ارسال کنید تا لینک کانال کلاس رو دریافت کنید
۱۵:۵۸
دوره اول آموزش ۱۲ تا نان حجیم هست که در کانال تلگرام قرار داده عصویت دائمی هست ، رفع اشکال دائمی توسط خودم هست نان ها بسیار جذاب و مناسب سفارش گیری هستن شامل: تست کره ای و سبوسدار پوگاچا ترکی ( نان مغز دار ) پُنچیک ( نان کرمدار ) همبرگر حرفه ای بادبزنی یه نون کره ای مناسب عصرونه لایه ای لیمو ( گل سرسبد نون ها )
نان بابکا شکلاتی ....
۱۶:۱۹
ضمنا همراه آموزش این نان ها تمامی نکاتی که برای پخت نان لازمه رو توضیح دادم برای افراد مبتدی اگر تا حالا نون نپختن بتونن گام به گام با ما پیش برننحوه عمل آوری خمیر مایه نحوه ورز دادن درست چونه گیری صحیح استراحت مناسب و نکات اصولی پخت و نگهداری آن
۱۶:۲۰
امروز تعدادی از نون ها رو براتون توصیف میکنم نان پوگاچا با مغزی پنیر و جعفری می تونه به عنوان صبحانه و یا میان وعده در مهمانی ها بدرخشد، طعم بی نظیر کره ای این نون هوش از سر ما می بره ( این نون برای سفارش حتی کافه ها خیلی مناسبه نان لایه ای لیمو با اسانس لیمو و جوز هندی و سس پنیری بی نظیرش که موقع سرو روی نان داده میشه ، طعم متفاوتی رو تجربه خواهید کرد ( این نون هم برای سفارش گیری و هم هدیه بردن بسیار مناسب هست ) نان همبرگر با دستور متفاوت ، لذت پخت آن را زمانی تجربه می کنید که نانی بدون ترک و کاملا سالم از فر تحویل می گیرید ، به قدری طعم مطبوعی داره که دوست داری این نون رو خالی بدون هیچ مواد پر کننده ای میل کنی و نان پنجیک : این نان به خاطر کرم خوشمزه ای که داره ، متفاوتش کرده ، نان بسیار لطیف با کرم لطیف تر گزینه خوبی برای مهمانی هاستروزهای آتی در مورد نون ها عکس و فیلم میگذارم تا بهتر آشنا بشید
۱۶:۲۶
سلام دوست من 🥰
امیدوارم این نان رو بپزید و لدت ببرید
نان شکلاتی آرد ۲۵۰گرم خمیر مایه یک ق غذا خوری حدود ۷ گرم تخم مرغ یک عدد حدود ۶۰ گرم شیر ۱۲۵ گرم شکر ۱۰ گرم من از یک ق شیره استفاده کردم نمک یک گرم شکلات چیپسی با خرد شده بدلخواه ابتدا همه مواد خشک رو بجز نمک باهم ترکیب کنید تخم مرغ و شیر رو اضافه کنید هم بزنید بعد نمک رو اضافه کنید ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد یکساعت استراحت بدید بعد از استراحت شکلات خرد شده رو اضافه کنید و به اندازه دلخواه تقسیم کنید و جونه کنید نیم ساعت استراحت مجدد بدید روی نون ها رو بپوشونید ، فر رو از قبل گرم کنید ، خمیر ها رو قبل فر با آب اسپری کنید یا با شیر رومال کنید بره داخل فر حدودا بمدت ۲۰ دقیقه تا روی نون برشته بشه نکته من از آرد روگن استفاده کردم اگه شما نداشتید و می خواستید رنگ نونتون تیره بشه ۲۰گرم از آرد دستور رو کم کنید به جاش پودر کاکائو اضافه کنید فقط از آرد فانتزی استفاده کنید تا نون هاتون گردالی و تپلی بشهاگه سوالی داشتید موقع پخت بپرسید راهنمایی تون میکنم 
۷:۳۳
نان شکلاتی
۷:۳۷
عکس از هنرجو نان پوگاچا
۷:۵۱
عکس از هنرجو نان جو
۷:۵۲
نان پنیر و حعفری
۲۲:۰۰
#رول_پنیر_جعفری نان خوشمزه و آسون مناسب عصرونه مواد لازم آرد دو لیوان آب حدودا یک لیوان ( من از نصف لیوان شیر و نصف لیوان آب استفاده کردم ) نمک ۳ گرم شکر ۲ گرم خمیر مایه یک قاشق غذاخوری پنیر و جعفری خرد شده به مقدار لازم تخم مرغ یک عدد برای رومال کنجد یا سیادونه برای روی نان به دلخواهابتدا آب ولرم رو با شکر و خمیرمایه ترکیب کرده تا عمل بیاد سپس آرد و خمیر مایه و شیر رو باهم مخلوط می کنیم ، نمک رو اضافه می کنیم ، ورز میدیم تا خمیر یکدستی رو به ما بده ، یکساعت با درب بسته استراحت میدیم خمیر بعد از اینکه حجمش دوبرابر شد روی میزکار میاریم و به چونه های کوچیک تقسیم می کنیم خمیر رو باز کرده مقداری از پنیر و جعفری رو داخلش قرار داده و مانند تصویر رول کرده داخل سینی فر قرار میدیم، نیم ساعت استراحت دوم و با تخم مرغ رومال کرده کنجد پاشی و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط می پزیم شما می تونید به جای تخم مرغ با روغن زیتون رومال کنید همین طور فقط از شیر یا آب استفاده کنید ، کره هم بافت نان رو بسیار لطیف میکنه میتونید از یک قاشق کره هم استفاده کنید دوستان عزیزم عکس نان های خودتون رو برام بفرستید اگه این پست رو پسندیدید به دوستانتون معرفی کنید دوستون دارم
#نان_پنیرجعفری #نان_خونگی #نانهای_حجیم #نان_غذایی #نان_عصرونه #آموزش_نان_خانگی #نانوایی_در_منزل #نان_و_لذت #bahambepazim
۲۲:۰۳
۱۲:۳۷
۱۲:۳۸