بله | کانال باهم بپزیم /آموزش نان حجیم خانگی
ب

باهم بپزیم /آموزش نان حجیم خانگی

۹۲عضو
thumbnail
سوال یکی از عزیزان بود ، شاید سوال شماهم باشه

۹:۵۹

thumbnail
این نون مناسبه ماه مبارکه ، داخلش شیر داره بافتش پنبه ایه اسمش پیده ترکی هست شبیه بربری خودمون ولی خوشمزه تر و مقوی تر

۱۰:۰۳

thumbnail
اگه دستور این نون خوشمزه رو میخواین لایک کنید ببینم جند نفر تو کانال نون می پزید !undefinedundefined

۱۰:۵۸

thumbnail
عواملی که در عمل آوری خمیر تأثیر داره

۱۲:۰۳

باهم بپزیم /آموزش نان حجیم خانگی
undefined اگه دستور این نون خوشمزه رو میخواین لایک کنید ببینم جند نفر تو کانال نون می پزید !undefinedundefined
دستور نون پیده نون پیده یه نون ترکیه ایه ، بافت نرم و پنبه ای داره و به نان رمضان هم معروفه موا لازم : آرد ۲۷۰ إلی ۳۰۰ گرم خمیرمایه ۸ گرم شکر ۱۰ گرم نمک ۶ گرم شیر ۱۲۵میلی لیتر ( میلی گرم )آب ۱۲۵ میلی لیتر ( میلی گرم ) روعن مایه ۱۵ گرم ابتدا آب و شیر و خمیرمایه و شکر رو باهم ترکیب کنید دو سوم آرد رو بریزید هم بزنید ، بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید ممکنه همه آرد استفاده نشه چون خمیرش باید چسبناک باشه تا بافتش لطیف بشه حالا نمک و روغن رو اضافه کنید بیارید رو سطح کار ، ورز بدید اگه به دستتون می چسبه ، بهتره باروغن چرب کنید تا اذیت نشید ، ده دقیقه ورز بدید بعد داخل ظرف بذارید درش رو ببندید و یکساعت استراحت بدید بعد استراحت مجدد بیارید رو سطح کار و به شکل بیضی فرم بدید با انگشتتون روی سطح خمیر رو شکل بدید داخل سینی فر قرار بدید و با درپوش نیم ساعت دیگه استراحت بدید تو این فاصله فر رو روشن کنید با دمای ۱۸۰ تا گرم بشه ، بعد نیم ساعت روی خمیر رو با شیر و زرده رومال کنید و کنجد بپاشید بذارید تو فر به مدت نیم ساعت تا بپزه ، بعد پخت سریع خارج کنید و روی توری قرار بدید تا خنک بشه سوالی داشتید بپرسید#باهم_بپزیم

۹:۵۵

thumbnail
نان با مغزیجات مقوی و خوشمزه

۱۰:۲۸

thumbnail
فر دست ساز

۹:۵۶

thumbnail
نان پنیر و زیتون

۷:۱۹

سلام با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان خوشامد میگم به عزیزانی که تازه به جمع ما پیوستند به زودی آموزش نان با آرد کامل رو براتون میذارم با فر و بدون فر روی گاز

۱۲:۲۸

قبل از آن میخوام در مورد آرد کامل کمی صحبت کنم

۱۲:۲۸

می دونید آرد کامل چیه ؟ و چه فرقی با بقیه آرد ها داره ؟

۱۲:۲۹

آیا آرد کامل همون آرد سبوس‌داره ؟ آیا مقداری سبوس موقع پخت به آرد سفید اضافه کنیم کافیه ؟ ......نون ما مغذی میشه ؟ .....

۱۲:۳۱

بعصی از نونوایی ها نون رو به خاطر آپشن "نان سبوس‌دار " با قیمت دوبرابر می فروشن

۱۲:۳۲

شما جقدر درمورد اردها و انواعش وفرق آرد سالم و مغذی با آرد ناسالم شناخت دارید ؟

۱۲:۳۳

گول تبلیغات رو نخورید

۱۲:۳۴

همه چیزهایی که تولید کننده های نان و شرکت های مربوطه میگن درست نیست فقط برای تبلیغات و فروش بیشتره مخصوصا از وقتی که مردم آگاه تر شدن در مورد سلامت نان و غلات ، اون ها هم روش های جدیدی رو اتخاذ کردند برای فروش و فریب مردم

۱۲:۳۷

thumbnail
برای آشنایی بیشتر با آرد و نان سالم این ویدئو رو ببینید

۷:۲۱

thumbnail
آرد کامل

۷:۲۴

سلاممن قدیما یه آرد گرفتم کامل کامل. دوستمون گندم داده بود آسیاب کرده بودن. رنگش مثل آرد تفت خورده بود.وقتی باهاش کاچی درست میکردم دو برابر آردهای دیگه ری میکرد و آب میخورد. کلی هم میجوشید تا جا بیفته. وقتی هم میخوردی قشنگ سبوس رو زیر دندون حس میکردی.باهاش شیرمال هم درست کردم. سخت بود اما شد

۶:۰۹

پیام یکی از دوستان undefinedundefined

۶:۱۰