سوال یکی از عزیزان بود ، شاید سوال شماهم باشه
۹:۵۹
این نون مناسبه ماه مبارکه ، داخلش شیر داره بافتش پنبه ایه اسمش پیده ترکی هست شبیه بربری خودمون ولی خوشمزه تر و مقوی تر
۱۰:۰۳
اگه دستور این نون خوشمزه رو میخواین لایک کنید ببینم جند نفر تو کانال نون می پزید !

۱۰:۵۸
عواملی که در عمل آوری خمیر تأثیر داره
۱۲:۰۳
باهم بپزیم /آموزش نان حجیم خانگی
اگه دستور این نون خوشمزه رو میخواین لایک کنید ببینم جند نفر تو کانال نون می پزید !

دستور نون پیده نون پیده یه نون ترکیه ایه ، بافت نرم و پنبه ای داره و به نان رمضان هم معروفه موا لازم : آرد ۲۷۰ إلی ۳۰۰ گرم خمیرمایه ۸ گرم شکر ۱۰ گرم نمک ۶ گرم شیر ۱۲۵میلی لیتر ( میلی گرم )آب ۱۲۵ میلی لیتر ( میلی گرم ) روعن مایه ۱۵ گرم ابتدا آب و شیر و خمیرمایه و شکر رو باهم ترکیب کنید دو سوم آرد رو بریزید هم بزنید ، بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید ممکنه همه آرد استفاده نشه چون خمیرش باید چسبناک باشه تا بافتش لطیف بشه حالا نمک و روغن رو اضافه کنید بیارید رو سطح کار ، ورز بدید اگه به دستتون می چسبه ، بهتره باروغن چرب کنید تا اذیت نشید ، ده دقیقه ورز بدید بعد داخل ظرف بذارید درش رو ببندید و یکساعت استراحت بدید بعد استراحت مجدد بیارید رو سطح کار و به شکل بیضی فرم بدید با انگشتتون روی سطح خمیر رو شکل بدید داخل سینی فر قرار بدید و با درپوش نیم ساعت دیگه استراحت بدید تو این فاصله فر رو روشن کنید با دمای ۱۸۰ تا گرم بشه ، بعد نیم ساعت روی خمیر رو با شیر و زرده رومال کنید و کنجد بپاشید بذارید تو فر به مدت نیم ساعت تا بپزه ، بعد پخت سریع خارج کنید و روی توری قرار بدید تا خنک بشه سوالی داشتید بپرسید#باهم_بپزیم
۹:۵۵
نان با مغزیجات مقوی و خوشمزه
۱۰:۲۸
فر دست ساز
۹:۵۶
نان پنیر و زیتون
۷:۱۹
سلام با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان خوشامد میگم به عزیزانی که تازه به جمع ما پیوستند به زودی آموزش نان با آرد کامل رو براتون میذارم با فر و بدون فر روی گاز
۱۲:۲۸
قبل از آن میخوام در مورد آرد کامل کمی صحبت کنم
۱۲:۲۸
می دونید آرد کامل چیه ؟ و چه فرقی با بقیه آرد ها داره ؟
۱۲:۲۹
آیا آرد کامل همون آرد سبوسداره ؟ آیا مقداری سبوس موقع پخت به آرد سفید اضافه کنیم کافیه ؟ ......نون ما مغذی میشه ؟ .....
۱۲:۳۱
بعصی از نونوایی ها نون رو به خاطر آپشن "نان سبوسدار " با قیمت دوبرابر می فروشن
۱۲:۳۲
شما جقدر درمورد اردها و انواعش وفرق آرد سالم و مغذی با آرد ناسالم شناخت دارید ؟
۱۲:۳۳
گول تبلیغات رو نخورید
۱۲:۳۴
همه چیزهایی که تولید کننده های نان و شرکت های مربوطه میگن درست نیست فقط برای تبلیغات و فروش بیشتره مخصوصا از وقتی که مردم آگاه تر شدن در مورد سلامت نان و غلات ، اون ها هم روش های جدیدی رو اتخاذ کردند برای فروش و فریب مردم
۱۲:۳۷
برای آشنایی بیشتر با آرد و نان سالم این ویدئو رو ببینید
۷:۲۱
آرد کامل
۷:۲۴
سلاممن قدیما یه آرد گرفتم کامل کامل. دوستمون گندم داده بود آسیاب کرده بودن. رنگش مثل آرد تفت خورده بود.وقتی باهاش کاچی درست میکردم دو برابر آردهای دیگه ری میکرد و آب میخورد. کلی هم میجوشید تا جا بیفته. وقتی هم میخوردی قشنگ سبوس رو زیر دندون حس میکردی.باهاش شیرمال هم درست کردم. سخت بود اما شد
۶:۰۹
پیام یکی از دوستان 

۶:۱۰