#دسر روکر موزموادلازمشیر2لیوانژلاتین 2ق غنشاسته ذرت 3 ق غشکر دوسوم لیوانخامه صبحانه یه بسته 200گرمیوانیل کمیآب سرد برای مخلوط کردن ژلاتین دوسوم لیوان ژله موز 1بستهآب جوش برای ژله یک ونیم لیوانموز 2عددبیسکوییت پتی پور نصف بستهگردوبه دلخواهاول از همه قالب بزرگ رو چرب میکنیم میزاریم یخجال، برای قالب تک نفره نیاز نیس، ژلاتین وبا آب سرد قاطی میکنیم میزاریم رو بخار کتری تابنماری شه، توی یه قابلمه شیر ونشاسته وشکر را روی حرارت میزاریم هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی شدنی خامه صبحانه ووانیل وژلاتین بنماری شده رو میریزیم میزاریم کنار، ژله ی موز رو با آب جوش مخلوط کردم وریختم توقالب میتونین موز هم داخل ژله بریزین براینکه موزها شناور نشن یکمی ژله بریزین تاببنده بعد بقیه ژله رو بریزین حالا بیسکوییت پتی پور را به دلخواه خرد میکنیم یه بیسکوییت رو به 4قسمت خرد میکنیم یا 6قسمت یه عدد موز رو خرد میکنیم موز به دلخواهه وگردوی خرده شده رو به کرم ولرم اماده شده اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه روی ژله ی آماده شده ریختم گذاشتم4ساعت موند بعد باچاقو کناره هاشو آزاد کردم وبرگردوندوم توظرف مورد نظر نوش جون همتونحتما درس کنین منتظر عکس هاتون هستم هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم. موزرو اگه ندارین میتونین حذف کنین@cake_deser