عکس پروفایل زندگی سالم ز

زندگی سالم

۸۱عضو
خبرنگاران جوان به نقل از الکوثر، عسل سیاه حاوی درصد بالایی از مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، منیزیم و فسفر ونیز انواع کربوهیدرات ها، ویتامین‌ها و درصد کمی چربی است؛ بنابراین فواید زیادی برای سلامتی دارد.
عسل سیاه در بین عموم مردم معمولا به عسل هایی گفته می شود که نسبت به دیگر نوع های آن رنگ نسبتا تیره تری دارد. البته منظور این نیست که عسل مورد نظر کاملا سیاه رنگ است بلکه نسبت به دیگر انواع آن رنگ تیره تری دارد.
فواید عسل سیاه
۱- روند بهبودی را تسریع می‌کند
عسل سیاه چه در زخم‌های جزئی و چه حتی در بسیاری از جراحی‌ها در تسریع روند بهبودی مؤثر است؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین "C" است، بنابراین خوب است روزانه و به طور منظم از آن بخورید تا بیشترین فواید را کسب کنید.

۲- حاوی درصد بالایی آنتی اکسیدان است
به دلیل خاصیت ضد ویروسی و باکتریولوژیکی و همچنین محتوای آنتی اکسیدانی بالا، در کاهش عملکرد رادیکال‌های آزاد بسیار مفید است؛ بنابراین از خطر سرطان جلوگیری می‌کند و علائم پیری را کاهش می‌دهد.
۳- ایمنی بدن را تقویت می‌کند
عسل سیاه در تقویت ایمنی بدن چه برای کودکان، نوزادان و یا حتی افراد مسن موثر است و از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.
۴- برای بیماران دیابتی مفید است
عسل سیاه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان و توانایی کاهش قند خون در حد طبیعی، برای بیماران دیابتی مفید است.
۵- استقامت شما را افزایش می‌دهد
خوردن عسل سیاه از تنبلی و کمبود تمرکز در محل کار محافظت می‌کند و فعالیت، تناسب اندام و نشاط شما را افزایش می‌دهد؛ بنابراین در صورتی که احساس کمبود انرژی کردید، به جای خوردن غذاها، نوشیدنی‌های انرژی زا و سایر مکمل‌های موجود در بازا، عسل سیاه بخورید.
از آنجایی که عسل سیاه حاولی میزان بالایی ویتامین B۶ است، باعث افزایش سطح سروتونین در مغز می‌شود که سلول‌های مغزی مرتبط با خلق و خو، میل جنسی، اشتها، خواب، حافظه و یادگیری را تحت تأثیر قرار می‌دهد. برعکس، عدم تولید مجدد ممکن است منجر به افسردگی، رفتار اجباری، اضطراب، وحشت و عصبانیت شود.
همچنین این ماده مغذی حاوی مقداری زیادی منیزیوم است که کمبود این عنصر در بدن، می‌تواند باعث اضطراب، بی علاقگی، افسردگی، سردرد، عدم امنیت، تحریک پذیری، بی خوابی و تنش شود.
۶- عوارض اسید اوریک را کاهش می‌دهد
اسید اوریک بیماری است که در اثر تجمع چربی در بین مفاصل ایجاد می‌شود که منجر به درد، مشکل در حرکت و ناراحتی می‌شود؛ بنابراین روزانه عسل سیاه را به طور مرتب بنوشید تا درد را تسکین داده و زمان بیماری را کاهش دهد.
۷- سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد
خوردن عسل سیاه به طور منظم از خطرات کلسترول خون که باعث بسیاری از بیماری‌ها از جمله حملات قلبی، سکته‌های مغزی، فشار خون بالا یا حتی سرطان می‌شود، جلوگیری می‌کند.
۸- زخم معده را درمان کنید
استفاده از دارو‌های حاوی مواد شیمیایی ممکن است برای شما مشکلات گوارشی به وجود آورد. خوردن منظم عسل سیاه به اشکال مختلف درد معده را تسکین داده و قدرت معده را افزایش و علائم بیماری‌های مختلف را کاهش می‌دهد. 
۹- برای سلامتی کبد مفید است
عسل سیاه به کبد کمک می‌کند تا به راحتی و به طور طبیعی از سموم جمع شده در بدن رهایی یابد و در نتیجه سلامت و ایمنی بدن و تصفیه مداوم آن حفظ شود.
۱۰- اسید‌های معده را خنثی می‌کند
خوردن روزانه عسل سیاه به طور منظم به جلوگیری از خطر ابتلا به GERD به دلیل مصرف بیش از حد قهوه و غذا‌هایی که اسید‌های زیادی دارند، کمک می‌کند.

۱۱- از خطر کم خونی محافظت می‌کند
عسل سیاه یکی از بزرگترین منابع آهن است که کمبود آن منجر به کم خونی ناشی از تولید تعداد کافی سلول گلبول قرمز مورد نیاز برای انتقال اکسیژن به تمام نقاط بدن، خستگی، رنگ پریدگی پوست، شکاف لب، ریزش مو، شکنندگی ناخن ها، اضطراب، ریزش مو و سرگیجه می‌شود.
عسل سیاه از آنجا که حاوی آهن است، غذای بسیار مفیدی برای خانم‌ها در دوران قاعدگی است؛ زیرا باعث کاهش انقباضات رحمی و تأمین اجزای آهن در بدن و جبران کننده از دست دادن آن می‌شود. همچنین از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، بدن را به نشاط و فعالیت می‌رساند و از بیماری‌های استخوانی که بعد از یائسگی زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد جلوگیری می‌کند؛ زیرا حاوی درصد بالایی از کلسیم است.
۱۲- عسل سیاه حاوی درصد بالایی از کلسیم است
بنابراین باعث تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و دارای خواص ضد التهابی است که به درمان آرتروز و روماتیسم کمک می‌کند.
۱۳- عسل سیاه حاوی درصد زیادی پتاسیم است
این خوراکی باعث تقویت عضله قلب و جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.
۱۴- عسل سیاه حاوی ویتامین B۶ و اسید پانتوتنیک است

۲:۵۴

undefinedیکی از درمان های میگرن چیه؟!و خوردن عسل اسطوخدوسundefinedبوییدن گل محمدی یا چای الان باعث تقویت حافظه، افزایش روحیه و بهبود خلق و خو میشه!
بخور جوشونده ی عسل اسطوخدوس اون برای سردردهای میگرنی مناسبه!
undefinedگاهی میگرن از نوع گرمه که درمان اون حجامت و مصرف رب لیمو و رب غوره و مالیدن سرکه انگورمون به پیشونیه
undefinedundefined۴ گاهی میگرن از نوع سرده که درمانش جوشونده زعفران و چای الان یا که اگربخواد زودتر درمان شه حجامت کتف و ۳تا۵ بادکش هم زمان روی کتف انجام بده!

۲:۵۵

thumnail
میدونی میگرن چیه؟
undefinedمیگرن نوعی سر دردخ و متاسفانه همه گیر شده...
undefinedمیگرن سر دردیه که همراه با زدن رگی تو سر همراهه و درد اون در دو طرف سره و بعضا ممکنه در کل سر باشه!undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedتحریک کننده های میگرنundefined
undefinedشیرین کننده های مصنوعی undefinedغذاهای تخمیریundefinedغذاهای بی نمکundefinedشکلاتundefinedفست فودundefinedالکل

۲:۵۷

thumnail

۹:۲۶

پنی فنل یکی از آنتی اکسیدان های قوی است که در برخی مواد غذایی مانند توت‌فرنگی، انگور، سبزیجات و چای سبز وجود دارد. برخی از فواید پنی فنل عبارتند از:
1- جلوگیری از آسیب دیدن سلول‌ها و بافت‌های بدن به دلیل خنثی کردن رادیکال‌های آزاد2- کاهش خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی به دلیل کاهش التهابات و افزایش ترشح اکسید نیتریک که باعث توسعه عروق خونی می‌شود3- حفاظت از سلول های مغز و جلوگیری از بروز بیماری های مرتبط با مغز مانند آلزایمر4- کاهش خطر بروز بیماری های سرطانی به دلیل خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از تشکیل تومورها5- بهبود سلامت پوست و مو به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی پنی فنل6- تقویت سیستم ایمنی بدن به دلیل تاثیرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی پنی فنل.

۱۹:۴۲

نحوه مصرف کلی محصولات undefined ترکیب ربهارب (انار غوره زرشک و لیمو )از هر کدام یک قاشق غذاخوری با هم خوب مخلوط شود و ۳ قاشق  غذاخوری از مرباها با یک قاشق مربا خوری عسل (به غیر از عسل سیاه و عسل سفید) ترکیب شودو در یک لیتر آب جوشیده سرد شده حل نموده و در طول روز بین ساعت ۱۰ صبح تا ۵ عصر جرعه جرعه میل شود - یا بعد از هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری از مخلوط ربهادر یک لیوان آب جوشیده سرد شده همراه با یک قاشق مرباخوری عسل حل شود و جرعه جرعه میل شود
عسل‌ها
undefined عسل سیاه
صبح ناشتا همراه با گرده گل ساوان ( یا بدون گرده گل ساوان) یک قاشق مرباخوری در یک استکان آب ولرم حل و جرعه جرعه میل شود.
undefined عسل سفید شب ها و یا عصر یک قاشق مرباخوری در نصف استکان آب ولرم حل شود و جرعه جرعه میل شود
undefined بقیه عسل هادر روز دو نوبت ساعت ۱۰ صبح و ۵ عصر یک قاشق مرباخوری در نصف استکان آب ولرم حل شود و جرعه جرعه میل کنید (مصرف این عسل ها برای زنان باردار و کودکان زیر دو سال توصیه نمیشود)
گرده ها
undefined گرده گل ساوان
(به غیر از افرادی که آسم دارند یا تنگی نفس دارند) بقیه افراد روزانه با ۶ یا ۷ عددگرده در روز شروع و کم کم این مقدار افزایش یابد تا نهایتاً  یک قاشق چای خوری در طول روز مصرف شودنکته مصرف این گرده قبل از غذا باعث لاغری و مصرف بعد از غذا باعث چاقی میشود.
undefined گرده گل محمدی - گل ختمی و گل گاوزبانبه صورت دمنوش روزی دو بار هر بار یک قاشق مرباخوری در یک لیوان یا نصف لیوان آب جوش دم کرده  بعد از نیم ساعت دم کشیدن هم زده شود و جرعه جرعه میل شود.
undefined گرده خشخاش میشود عسل سیاه و گرده خشخاش را (از هر کدام یک قاشق مرباخوری )با هم ترکیب کرده و صبح ناشتا میل کنید .
undefined گرده چهار مغز و پسته وحشی روزی دو نوبت صبح و عصر یک قاشق مرباخوری به صورت تنها یا با عسل ترکیب و میل شود.
undefined عرقیات ترکیبی تمامی عرقیات در روز (نیم ساعت بعد از هر وعده غذایی) نصف استکان همراه با یک یا دو لیوان آب میل شود نکته (مصرف عرقیات برای زنان باردار و کودکان زیر دوسال ممنوع است )
undefined آب مویز یا شامپاینچون انرژی زا است و شاد میکند نصف استکان در صبح ناشتا به صورت جرعه جرعه میل شود.
undefined مربا و مارمالادقبل یا بعد از هر وعده غذایی یا بین غذا میشود مصرف کرد (هر وعده یک قاشق غذاخوری)
undefined چای الانمصرف روزانه یک قاشق غذاخوری در یک فلاکس نیم ساعت دم کشیده شود و بعد میل شود برای کسانی که خواب خوب ندارند بهتر است عصرها میل کنند.
undefined چای چشم زنبوریبه جهت اینکه بی خوابی دارد روزها میل شود (از صبح تا ظهر )مگر کسانی که نمی خواهند شب بخوابند. این چای میتواند جایگزین قهوه باشد از این چای می توان برای خوشرنگ شدن چای ئالان یک قاشق چای خوری به آن افزود.
undefined عرق چای مانند سایر عرقیات میشود مصرف کرد یا همراه چای ئآلان یک قاشق غذاخوری توی لیوان چای بریزیم و مصرف کنیم.
undefined سس شیلان این سس رامی‌ توان هم همراه غذا هم بین غذا و هم بعد از غذا میل کرد( یک قاشق غذاخوری تا ۴ قاشق در روز میتوان مصرف کرد)
undefined سس عسل و فلفل مانند سس شیلان (یک قاشق غذا خوری) میشود مصرف کرد  در صورت ترش کردن و رفلاکس معده یک قاشق مرباخوری در یک استکان آب حل شود ابتدا قرقره کرده و سپس قورت داده شود.
نکته مهم= تمامی عرقیات و محلول ها مانند( رب ها و عسل ها که در آب حل می شوند ) باید جهت جذب بیشتر و موثرتر به صورت جرعه جرعه مصرف شود به امید سلامتی تمامی مصرف کنندگان انشا.. با تشکرم.خبرای بیماران خاص دستور مصرف ها متفاوت هست حتما با مشاوران و سفیران سلامتی شرکت مشورت نمایید
از ترکیب محصولات با گیاهان دارویی یا چای و عسل‌های غیر از محصولات شرکت لایمن خودداری کنید،
چون محصولات ما تازه و بدون هیچگونه نگهدارنده و افزودنی است
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
#دستور_مصرف#نحوه#محصولات #محصول #لایمن

۱۴:۰۲

thumnail

۵:۳۴

کبد چیست و کارایی کبد رو بشنوید undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۱۹:۲۶

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍

-457367805_-1982513524.opus

۰۲:۱۰-۳۰۳.۵۷ کیلوبایت

۱۹:۲۶

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍

876486402_759591715.opus

۰۵:۵۷-۸۳۳.۶۵ کیلوبایت

۱۹:۲۶

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍
کبد چیست و کارایی کبد رو بشنوید undefinedو کربو هیدانهاundefinedundefinedundefinedundefined

۱۹:۲۶

thumnail

۱۳:۵۱

thumnail

۱۳:۵۱

thumnail

۱۳:۵۱

آیا_میدانید
undefined وقتی یک قاشق عسل را با یک لیوان آب ولرم بخورید پس از 7 دقیقه در جریان خون پخش می شود.
undefined اینکار به عملکرد بهتر مغز کمک کرده و مانع از بروز خستگی می شود.

۱۳:۵۱

آنتی اکسیدان چیست؟همان‌طور که از نام‌شان پیداست ضد ا‌کسید شدن است و جلوی از دست رفتن و خراب شدن مواد مفید در بدن را می‌گیرد و با رادیکال‌های آزاد که برای بدن مضر می‌باشد مبارزه می‌کند. رادیکال‌های آزاد می‌توانند از طریق واکنش‌های درونی یا بیرونی تولید شوند. میتوکندری سلول که در واکنش‌های آن مصرف اکسیژن خیلی بالا است، یک منبع درونی برای تولید رادیکال آزاد حساب می‌شوند. از طرفی، ورزش‌های شدید، عفونت‌ و اضطراب هم می‌تواند باعث ایجاد رادیکال‌های آزاد بشود. آلودگی هوا، سیگار، الکل و... هم بخشی از منابع بیرونی رادیکال‌های آزاد هستند. فواید آنتی اکسیدان‌ها چیست؟ 1. جوانتر شدن پوست، چشم، مفاصل و مغز 2. کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان 3. بهبود سم‌زدایی در بدن 4. افزایش طول عمر 5. پیشگیری از بیماری‌های قلبی
منابع غذایی آنتی اکسیدان چیست؟ 1. سبزیجات 2. ادویه‌جات 3. انواع چای 4. میوه‌ها 5. ویتامین E 6. ویتامین C
نکته: مکمل‌های آنتی اکسیدانی هم داریم.

۱۳:۵۳

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍

بیماری ام اس.mp3 (2).mp3

۰۲:۰۱-۲۷۸.۵۱ کیلوبایت

۱۶:۵۳

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍
صحبت های جناب دکتر هیوا طاهری برای بیماری ام اس

۱۶:۵۳

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍

نقش عسل سماق بر روی تیروئید (1).mp3.mp3

۱۷:۵۳-۱۴.۳۹ مگابایت

۲۰:۰۹

بازارسال شده از 🌍💥PAYDARTEAM💥🌍
اطلاعات کامل عسل سماق برای تیروئیداز زبان جناب دکتر هیوا طاهری خالق لایمن

۲۰:۰۹