ف

فعالیت های کلاسی ۴/۱ خانم قاسمی

۵۱عضو
thumbnail

۹:۱۴

thumbnail
پاسخنامه کاربرگ ۲۱

۹:۱۵

thumbnail

۹:۱۵

با سلام و درودلطفا پاسخ های خود را با پاسخنامه های ارسالی بررسی کنید و در صورت نیاز اصلاح بفرمایید.

۹:۱۷

thumbnail

۸:۱۶

thumbnail

۱۳:۱۹

سلام وقت بخیرپاسخ سوالات درک مطلب و واژه آموزی فردا در کلاس گفته خواهد شد.

۱۳:۲۰

موش برای رهایی از چنگال شیر چه کرد؟موش به التماس و گریه کردن افتاد و از شیر به عنوان سلطان جنگل تعریف کرد.
۲- هدف صیاد از گذاشتن دام چه بود؟گرفتن گرگ
۳- از میان ویژگی های زیر، یک ویژگی برای شیر و یک ویژگی برای موش انتخاب کنید. از متن برای پاسخ خود دلیلی بیاورید.■ باهوش ■ قوی پنجه ■ بازیگوش ■ قدرشناس ■ بزرگ منش ■ ترسموش: بازیگوش زیرا انقدر گوش شیر را گاز گرفتقدرشناس زیرا موش چون حال شیر را دریافت * از برای خلاص او بشتافتشیر: قوی پنجه زیرا در تلاش بود که موش را له کندبزرگ منش زیرا شیر از این لابه، رحم حاصل کرد
۴- از بیت زیر چه پندی می گیرید؟«شیر چون موش را رهایی داد * خود رها شد ز پنجه ی صیاد»پاسخ: به دیگران کمک کن تا خدا تو را کمک کند.
۵- چرا موش به کمک شیر رفت؟پاسخ: چونکه می‌خواست خوبی شیر را در حق خودش جبران کند.

بخش درک مطلب خوش خط و خوانا در دفتر تکلیف نوشته شود.

۳:۲۲

- نمک‌زار جایی است که …پاسخ: پر از نمک است.🟧- چمن‌زار جایی است که …پاسخ: در آن چمن روییده است.🟧- گل‌زار جایی است که …پاسخ: در آن گل روییده است.
بخش واژه آموزی به طور کامل خوش خط و خوانا در دفتر لغت نوشته شود.

۳:۲۲

۱- در ابتدای داستان، چرا با اینکه نین درسش را خوانده بود، نتیجه خوبی نگرفته بود؟پاسخ: چون برادر کوچکتر، دوستش و مادرش حواسش را پرت کرده بودند و او نتوانسته بود با تمرکز کافی درسش را بخواند
۲- خانم ژرمن بیشتر وقت خود را به چه کاری مشغول بود ؟پاسخ: به نگهداری از باغ خود و گل ها.
۳- چرا با اینکه خانم ژرمن به نین گفته بود تا هر بار یکی از مرواریدها را کنار بگذارد، او برای همه مرواریدها درس را تکرار کرد؟پاسخ: زیرا نین می‌خواست مطمئن شود که مرواریدها واقعا سحرآمیز هستند یا نه، پس آن ها را امتحان کرد.
۴- با وجود موفّقیت نین، چه مسئله‌ای باعث نگرانی او در مدرسه شده بود؟پاسخ: چون فکر می‌کرد موفقیت از آن مروارید هاست و دیگران را گول میزد.
۵- به نظر شما مروارید اصلی چه چیزی بود؟پاسخ: درس خواندن با تمرکز و دقت بیشتر و تکرار بیشتر درس ها
۶- جمله‌های زیر را با توجّه به متن داستان، مرتّب کنید:برعهده دانش آموزان

۳:۲۳

جواب درک و دریافت صفحه ۱۲۱ فارسیundefinedدر دفتر تکلیف خوش خط و خوانا نوشته شوند. نیازی به نوشتن سوال ۶ نیست.

۳:۲۴

معنی لغات درس ۱۵بیشه: جنگلخفته: خوابیدهموشکی: موش کوچکآشفته: پریشان، ناراحتمتغیر: تغییر کردهیک غازی: بی ارزش، ناچیزگه: مخفف گاهیهراس: احساس نگرانی، ترسوحوش: جانوران وحشیمغفرت: آمرزشلابه: التماسصید: شکاربد رفتار: رفتار زشت و ناپسندگرفتار: زندانیصیاد: شکارچیحول و حوش: اطرافدریافت: گرفت

۳:۲۷

با دم شیر بازی کردن: کنایه از سر به سر بزرگ تر از خودت گذاشتن استالتماس: گریه و زاری، خواهشخطا کار: کسی که کار اشتباه انجام می دهدامید: امیدوارم، خواهش میکنمرحم حاصل کرد: دلش به رحم آمداز پی: به دنبالدام: تلهنهاد: گذاشتعوضِ: به جایِخلاص: نجات، رهاییبندها: ریسمان ها

۳:۲۸

کلمات هم خانوادهمتغیّر، تغییروحوش، وحشیمغفرت، استغفاررحم، رحیمصید، صیّادعوض، تعویضحاصل، محصولراضی، رضایتمیل، مایلوضع، اوضاع

۳:۲۹

کلمات مخالفخفته ≠ بیدارموشکی ≠ موش بزرگآشفته ≠ آسودهغازی ≠ با ارزشوحوش ≠ جانور اهلیدریافت ≠ نگرفت

۳:۳۰

معنی درس پانزدهم (نیازی به نوشتن معنی درس نیست) بود شیری به بیشه ای خفته / موشکی کرد خوابش آشفتهمعنی: یک شیری در یک جنگلی خواب بوده، که موش کوچکی خواب شیر را پریشان کرد (برهم زد).
آن قدر گوشِ شیر گاز گرفت / گه رها کرد و گاه باز گرفتمعنی: موش آنقدر گوش شیر را گاز گرفت، گاهی او را رها می کرد و دوباره آن را گاز می گرفت.

تا که از خواب شد شیر بیدار / متحیر ز موش بد رفتارمعنی: موش آنقدر گاز گرفت تا شیر از خواب بیدار شد ، و شیر از رفتار بد و ناپسند موش خشمگین و عصبانی شد.
دست برد و گرفت کلّه ی موش / شد گرفتار ، موش بازی گوشمعنی: دستش را بالا برد و سر موش را گرفت ؛ موش بازی گوش در پنجه های شیر گرفتار (زندانی) شد.

۳:۳۲

خواست تا زیر پنجه له کندش / به هوا برده بر زمین زندشمعنی: شیر خواست موش را در پنجه ی خود له کند و به آسمان ببرد و محکم موش را به زمین بزند.
گفت: ای موشِ لوس یک غازی / با دم شیر می کنی بازیمعنی: شیر گفت: ای موش بی ادب و بی ارزش ، چرا من را اذیت می کنی (با دم شیر بازی میکنی)؟
موش بیچاره در هراس افتاد / گریه کرد و به التماس افتادمعنی: موش بیچاره ترسید گریه کرد و به التماس و خواهش کردن افتاد.

۳:۳۲

که تو شاهِ وحوشی و من موش / موش هیچ است پیش شاه وحوشمعنی: موش گفت: ای شیر من در برابر شاه جانوران وحشی هیچ هستم.
تو بزرگی و من خطا کارم / از تو امّید مغفرت دارممعنی: تو از من قوی تر و بزرگ تر هستی من می دانم که خطا کارم ، من از تو امید آمرزش دارم.
شیر از این لابه ، رحم حاصل کرد / پنجه وا کرد و موش را ول کردمعنی: شیر از این همه التماس موش رحمش آمد، پنجه اش را باز کرد و موش گرفتار را آزاد کرد.

۳:۳۳

اتفاقاً سه چار روز دگر / شیر را آمد این بلا بر سرمعنی: اتفاقا (از قضا) سه چهار روز دیگر ، این بلا سر شیر آمد (شیر در دام شکارچی گیر افتاد).
از پی صید گرگ ، یک صیاد / در همان حول و حوش دام نهادمعنی: شکارچی برای شکار یک گرگ در همان اطراف تله گذاشته بود.
دامِ صیاد گیر شیر افتاد / عوض گرگ ، شیر گیر افتادمعنی: اما تله ی شکارچی نصیب شیر شد و شیر به جای گرگ در دام افتاد.
موش چون حال شیر را دریافت / از برای خلاص او بشتافتمعنی: موش که فهمید شیر در دام شکارچی گیر افتاده است به سرعت خود را به شیر رساند او رفت تا او را از دام آزاد کند.
بندها را جوید با دندان / تا که در بُرد شیر از آنجا جانمعنی: موش یکی یکی بند ها را با دندان خود جوید و پاره می کرد، تا اینکه شیر از داخل دام آزاد و رها شد.
شیر چون موش را رهایی داد / خود رها شد ز پنجه ی صیادمعنی: شیر که در آن روز موش را رها کرد و او را نکشت ، باعث رها شدن خود از دام شکارچی شد.

۳:۳۳

thumbnail

۸:۲۵