عکس پروفایل کلیپ آشپزیک

کلیپ آشپزی

۸,۴۸۹عضو
بازارسال شده از
thumnail
‌‌-قــسمـت دوم برنامه جـذاب #جـ‌وکـ‌ر بـ‌انـ‌وان رســیـد . . .undefinedundefinedundefinedبـا 5 کـیفـیت مُـختـلف بـصـورت رایـگـان فـقط و فـقط از چـنل مـا دانـلود کـنـید️undefinedundefined
دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید

دیدین قسمت جدید
‌+قسمت های قبلیundefinedundefined

۶:۵۳

thumnail
هم برای تمرین و هم برای تغذیه بچه ها عالیهundefinedمواد لازمundefinedundefined:يك فنجان پودر نارگیل يك سوم فنجان شیر كمچرب١٤ عدد خرمای بدون هستهصد و پنجاه گرم شکلات تلخ، ذوب شده
روش تهيه :در یک کاسه، پودر نارگیل و شیر را با هم ترکیب کنید تا بافتی نرم و پرکننده داشته باشید. اگر مخلوط خیلی خشک بود شیر بیشتری اضافه کنید.هر خرما را با مخلوط نارگیل پر کنید. برای اینکه روکش شکلاتی سریعتر ببندد خرماها را به مدت پانزده دقیقه در فریزر قرار دهید.خرماها را از فریزر خارج کرده و هر کدام را در شکلات آب شده فرو کنید.اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد، سپس ميتونيد آنها را تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.#انرژی_بار #خرما@clip_ashpazi

۱۱:۳۱

کلیپ آشپزی
undefined موهام و از روی صورتم کنار زد و با صدای خش دارش گفت : +خودت  دلبری کردی واسه شوهرت دیگه زرزر کردنت واسه چیه!؟ ابراز علاقشم عین آدم نبود ، در حالی که چونم میلرزید گفتم : _ارباب توروخدا بس کنید مادرتون از من بدش میاد چرا هی این ازدواج  رو کش میدید !؟ خودش بغلم کرد و پچ زد : +اگه کل دنیا هم نخواد تو عقد من باشی تو زن منی و به کسی نمیدمت خدمتکار کوچولوی من . . 🥹undefinedundefined
undefined🥵با خجالت چشمامو بستم : +خدمتکار کوچولوم خجالت کشیده!؟- ارباب یکم آرومتر قربون صدقم‌ برید مامانتون میشنون...+ به درک بزار همه بفهمن تو فقط عقد منی بلای جونم ! تو فقط مال مهام خانی! 🥵undefinedundefinedundefined
ادامه رمان

ادامه رمان

۱۶:۰۸

thumnail
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کنundefinedundefinedundefinedخوشمزه ترین ترشی همینهundefinedundefinedundefinedببین درستش کنی یک روزه حاضره هاااااundefinedاز بس لذیذه توی پذیرایی و مهمونی هات همه ازش دستورش رو میخوان🤌undefinedundefinedundefinedلا.یک و سی.و رو بزن تا گمش نکنیundefined
مقداری که من درست کردمundefinedundefinedبادمجان : ۵ عددundefinedهویج : ۴ عددundefinedخیار : ۳ عدد undefinedسرکه : به مقدار کافی undefinedفلفل سبز تند undefinedفلفل دلمه ای : ۱ عدد متوسطundefinedسیر تازه : ۱۰ حبه درشتundefinedادویه : نمک ، تخم گشنیز ، سیاهدانه ، گلپر
__undefinedخیار و هویج رو جدا میکس کنید undefinedبادمجان رو جدا میکس کنید undefinedخیلی مواد رو له نکنید چند پالس بزنيد کافیه undefinedسرکه رو کم کم اضافه کنید مواد ترشی که روان شد کافیه undefinedمیزان تندی ترشی بستگی به ذائقه خودتون دارهundefinedداخل یخچال نگهداری کنید یک روز بعد حاضره ولی هر چی بمونه جا افتاده تر میشه #ترشی #ترشی_لیته@clip_ashpazi

۹:۴۰

thumnail
از این به بعد خرما و گردو رو اینجوری شیک و مجلسی درست کنundefined
مناسب مهمونی هاتونو مراسم هاتون🥰
یک لیوان گردو دو لیوان خرما بدون هستهشکلات تخته ای خرد شده یک لیوانکنجد ب میزان لازم
حتما حتما درست کن هم خوشمزه هم سالم هم مقوی دیگه چی بهتر از اینundefinedundefined
#خرما #معجون #گردو #میان_وعده #عصرونه@clip_ashpazi

۸:۳۸

thumnail
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کنundefinedundefinedراحت و بی دردسرترین دونات همینهundefinedundefinedدستور ازین راحتتر و خوش قلق تر جایی پیدا نمیکنی از من گفتن undefinedundefinedپس لایک و سیو رو بزن تا سر فرصت درستش کنی_سلام دوست قشنگم undefined
undefinedاین مقدار مواد ۱۰ عدد دونات متوسط بهم دادundefinedundefinedتخم مرغ : ۱ عددundefinedوانیل : نصف ق چ خundefinedشکر : ۴ ق غ خundefinedروغن : ۵ ق غ خundefinedماست پر چرب : ۴ ق غ خ سرپُرundefinedبکینگ پودر : ۱ ق غ خundefinedآرد : ۲ لیوان __undefinedاگر مواد هنوز چسبنده بود یه مقدار کمی آرد اضافه کنید undefinedخمیر لطیفی که به دست اومده رو به قطر نیم سانت پهن کنیدundefinedداخل روغن داغ و شناور سرخش کنید undefinedاز روغن داغ روی دونات ها بریزید تا بصورت یکسان پوف کنه و خوشرنگ بشنundefinedبا هر چیزی که دوس داشتین تزیین کنید من از سس شکلاتی و ترایفل استفاده کردمundefinedمیتونید مقدار مواد اولیه رو چند برابر کنید تا تعداد بیشتری تحویل بگیرید🤌undefinedundefinedاگر بازم سوالی بود برام کامنت بزارundefined#دونات@clip_ashpazi

۱۲:۴۶

thumnail
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کنundefinedهنرتو به همه نشون بده undefined
نکته undefinedundefinedحتما نشاسته رو با آب و گلاب مخلوط کنید که گلوله نداشته باشه بعد شعله رو روشن کن
نکتهundefinedundefinedبا شعله ملایم این کار نجام بده که بوی خامی نشاسته گرفته بشه
نکته undefinedundefinedبه سلیقه خودتون میتونید رنگ خوراکی یا زعفران هم اضافه کنید تا باسلوق رنگی داشته باشید
مقدار مواد :
نشاسته گل یک پیمانه شکر یک پیمانهآب یک پیمانه کره یک قاشق گلاب دو قاشق
#باسلوق #باسلوق_خونگی @clip_ashpazi

۴:۴۲

thumnail
undefinedundefinedبی نهایت ترد و خوشمزه ستundefinedundefinedundefinedفقط کافیه یکبار درست کنی تا پایه ثابت خونتون بشه undefinedاز بس لذیذه همه عاشقش میشن🤌undefinedقلب بی رنگ منو هم قرمز کنundefined
_سلام دوست قشنگم undefinedundefinedسیب زمینی : ۴ عدد undefinedتخم مرغ : ۱ عدد undefinedنمک . فلفل : کمیundefinedبکینگ پودر : ۱ ق غ خundefinedنشاسته ذرت : ۲ ق غ خundefinedشیر : حدود نصف لیوان(کم کم اضافه کنید)__undefinedمواد باید چسبنده ولی روان باشه تا از قیف به راحتی بیرون بیاد undefinedبه هر شکلی که دوس دارین ماسوره بزنیدundefinedروغن داغ باشه ولی حرارت ملایمundefinedدو طرفش که سرخ شد بزارید روی دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه#سیب_زمینی #سوخاری@clip_ashpazi

۷:۵۲

بازارسال شده از جوکر | گردن زنی | بازنده | غربت | قهوه پدری | شام ایرانی | زخم کاری
thumnail
اینم برداشت من از برنامه میلی گلدبا اولین ورود 25تومن هدیه و با هر دعوت از دوستات 25 تومن هدیه میدهبرداشت انیمیتونی در لحظه برداشت بزنیفقط کافیه وارد لینک زیر بشی و ثبت نام کنیundefinedundefinedhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-hpfamundefinedدوستاتو دعوت کن 25تومن رایگان بگیر #تضمینی

۱۳:۲۳

thumnail
شیرینی کشمشی حتما امتحانش کنundefined
تخم مرغ يك عددپودر قند ٢/٣پيمانهوانيل نوك ق چروغن مايع يك سوم پيمانه آرد يك پيمانه سر پربيكينگ پودر ١ ق چكشمش نصف پيمانه
undefinedتخم مرغ و وانيل و پودرقند را با چنگال بزنيد
undefinedروغن مايع را اضافه كرده و تركيب ميكنيم.
undefinedتركيب ارد و بيكينگ پودر را طي ٢الي٣مرحله الك ميكنيم و با قاشق تركيب ميكنيم
undefinedدر اخر كشمش ميريزيم و تركيب ميكنيم
undefinedنكته:اصلا ورز ندين
undefinedنكته:كف ظرف و قالب حتما چرب شه
undefinedنكته:كف دست چرب بشه و بعد گرد كنيد
undefinedبرای پخت روی گاز حتما شعله پخش کن و دم کنی بزارید حرارت متوسط رو به کم بمدت ۱۵الی۲۰دقیقه
undefinedنکته:پخت با فر:۱۵دقیقه در فر گرم شده با دمای۱۷۰درجه اگ فر برقی هست فن خاموش با دمای۱۶۰
#شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_کشمشی #کلوچه@clip_ashpazi

۸:۴۷

thumnail
قلب قرمزش کنundefinedحلیم داریم چه حلیمییییundefined
مواد لازم بلغور گندم ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا بوقلمون ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک اب کره به میزان دلخواه دارچین و روغن برای تزیین شکر به دلخواه برای روی حلیم
بلغور را با آب حدود 12 ساعت بخیسونید
حالا با 18 لیوان آب تو قابلمه ای مناسب با حجم مواد حلیم بزارید تا حلیم بپزه.
تو قابلمه دیگه گوشت رو با پیاز و 3 لیوان آب بزارید تا بپزه بعد بگوبید
بعد از اینکه گندم ها کمی خنک شدن با کمک گوشت کوب برقی و یا با کمک مخلوط کن خوب له کنید تا به شکل پوره بشه بعد گوشت کوبیده و اب گوشت رو بهش اضافه کنین ، کره هم بزنید اگه دوس داشتین بعد درشو بزارین با حرارت خیلی کم تا جا بیوفته
نمک هم میتونین بهش در اخر اضافه کنین
نوش جااان
#حلیم #صبحانه #حلیم_گندم #حلیم_خونگی
حلیم با شکر یا نمک؟؟@cooki_ashpazi

۱۰:۵۲

thumnail
قلب قرمزش کنundefinedمارشملو یلدااونم هندوانه ایمی خوام با یه عالمه مارشملوی (مارشمالو) شیک و جذاب برای یلدا بهتون یاد بدممی گم یه عالمه چون منتظر پست بعدی هم باشید که اونم منحصربفرد هستundefined
برای این مارشملو احتیاج داریم به یک بسته ژله قرمز با هر طعمی و یک بسته ژله آلوئه ورا و رنگ خوراکی سبز و نشاسته ذرت یه بسته ژله قرمز رو با ۱/۴ لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و می ذاریم روی بخار کتری تا تمام ذراتش حل بشهبعد از ۳ دقیقه که از روی بخار برداشتیم با همزن می زنیم تا کامل رنگش عوض بشه و صورتی رنگ‌ بشه مثل فیلمژله آلوئه ورا هم همین طور آماده می کنیم و وقتی با همزن زدیم و کامل سفید شد ۱/۳ از اون رو در ظرف جداگانه می ریزیم چون به رنگ سفید هم نیاز داریمبه مابقیش یه کم رنگ سبز می زنیم تا رنگش سبز ملایم بشه،حالا یه قالب ناردونی که همه ی لوازم قنادیا دارند ‌قیمتش ۱۰-۱۵ تومن رو چرب می کنیم نشاسته ذرت داخلش الک می کنیم و مواد قرمز رنگ‌رو داخل قیف ریخته و یا با قاشق داخل قالب ناودونی پایپ می کنیم یا می ریزیم پنج دقیقه داخل یخچال می ذاریمش و بعد از رنگ سفید یه لایه ی نازک روی قرمز به همون ترتیب قبلی ریخته و‌مجدد ۳ دقیقه داخل یخچال می ذاریم ‌و در آخر ژله ی سبز رنگ را روی لایه سفید می ریزیم‌و ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته و بعدش براحتی از قالب جا می کنیماگه فیلم را ببینید متوجه می‌شوید که اگه نشاسته ذرت نباشه این مارشمالو‌ چون خیلی چسبیده هست هم به قالب و هم به دست و هم به ظرفی که بر می گردونیم می چسبه به وجود نشاسته ذرت الزامی هستمن برای اینکه لایه ی قرمزش بزرگ‌تر باشه از یک و نیم بسته ژله قرمز استفاده کردم ،دیگه سلیقه ای هست.و‌ در نهایت برش می زنیم و از خوردنش لذت می بریمبرای برش بهتره از چاقو اره ای استفاده کنیدراستی اگه دیدید که تا اومدید کار انجام بدید مارشملو سفت شد بذارید روی بخار دوباره شل میشه.#مارشمالو #مارشملو #مارشمالو_یلدا #یلدا #دسر #دسر_یلدایی@cooki_ashpazi

۸:۳۶

thumnail
نیم ساعته داخل تابه درست کنundefinedundefined
بدون فر و‌ همزن خوشمزه ترین و فوری ترین نون محلی گیلانی رو درست کن پس ذخیره اش کن تا گمش نکنیundefinedundefined
undefinedمواد لازمundefinedتخم مرغ : ۲ عددشکر : ۳/۴ لیوان پودر هل : نصف ق چ خروغن مایع : نصف لیوانماست : ۱ لیوان سرخالیگلاب : ۲ ق غ خزعفران دمکرده :  به دلخواهآرد برنج : ۱ لیوانآرد گندم : نصف لیوانبکینگ پودر : ۱ ق چ خ
undefinedهمه چی تو فیلم مشخصه بازم اگه سوالی داشتی کامنت بزار جواب میدمundefined
undefinedشکرشو میتونید کمتر بریزید ولی این مقدار اندازه بود.undefinedمیتونید داخل تابه بزرگ کل مواد رو بریزید یا داخل تابه کوچیک مثل پنکیک درست کنید سلیقه ایه.undefinedاگه داخل تابه مواد بیشتر بریزید ارتفاع نون شما بیشتر میشه.#نون #نون_تابه_ای@cooki_ashpazi

۹:۵۸

thumnail
اگه دنبال یه پنکیک تپلی با بافت بینظیر هستین همینه ،سیوش کنید که محشرهundefinedundefinedمواد لازم برای پنکیک تپلی:آرد دو پیمانهشکر نصف پیمانهتخم‌مرغ دو عددشیر یک پیمانه (۲۵۰ml)وانیل شکری ده گرم یا دو ق چروغن مایع نصف پیمانهبیکینگ پودر دو ق چ
اول وانیل و شکر و تخم مرغها رو میزنیم تا کرمرنگ و حجیم شه بعد شیر رو اضافه میکنم و چند وانیه در خد مخطوط شدن هم میزنیمارد و بیکینگ پودر رو مخلوط یکبار الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه و با لیسک هم میزنیم و در اخر روغن مایع رو اضافه مبکنیم در نهایت غلظت مایه باید مثل ویدیو باشه نکات مهم :برای پنکیک تپل باید تابه عمیق و کاملا سالم باشهحرارت ملایم و از شعله پخش کن استفاده کنید حتما در تابه رو بزارینتا وقتی که روی پنکیک حباب تو خالی نشده اصلا پنکیک رو جا به جا نکنید تقریبا هر کدوم یک ربع طول کشیداز این مقدار ۴ تا پنکیک تپلی و یه دونه استاندارد بدست اومد 🥰
#پنکیک #پنکیک_تپلی #پنکیک_شکلاتی #پنکیک_خونگی @cooki_ashpazi

۱۳:۱۴

thumnail
پنبه ای ترین کیک دنیاست🥹بدون فر و همزن با قابلمه روی گازundefined
مواد لازم:تخم مرغ ۲ تاشکر ۱ لیوان سرخالی روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لیوان آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری وانیل نوک ق چ خ شکلات نسوز (دلبخواهی)
نکات:پیمانه لیوان دسته دار فرانسویهundefinedدم کنی و شعله پخش کن ضروریهundefinedاز بیست دقیقه قبل شعله پخش کن گرم بشهundefinedروغن جدا کننده ۳ قلم مواد میخواد که همه داریدundefinedهایلایت نکات کیکی آموزشش هستundefinedاگر مشکل پف کیک داری نکات کیکی رو ببینundefinedنیم ساعت اول در قابلمه رو باز نکن تا پفش نخوابهundefinedشعله ملایم لازمه و حدود ۵۰ دقیقهundefinedقطر قابلمه ۱۵ هستundefined#کیک #کیک_پنبه_ای@cooki_ashpazi

۱۶:۲۶

thumnail
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کنundefinedدیگه نوتلا نخرundefined خودت توی خونه درستش کن طعم و بافتش خیلی خوشمزه و عالیه بچه ها هم عاشقش میشundefined🤌جایگزین شکلات صبحانه هم هستundefinedundefined
مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۲بستهشیر یک لیوان کره ۲۵گرمعسل یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
همه موادو خوب باهم میکس کنید تا بافت لطیف مثل شکلات صبحانه داشته باشه توی ظرف در بسته بریزید تا یک هفته قابل استفاده اسundefinedحتما سیوش کن تا گمش نکنیundefined#دسر #آشپزی #ایده #دسر_مدرن #دسر_بیسکوییتی@cooki_ashpazi

۱۹:۰۰

بازارسال شده از جوکر | گردن زنی | بازنده | غربت | قهوه پدری | شام ایرانی | زخم کاری
thumnail
اینم برداشت من از برنامه میلی گلدبا اولین ورود 25تومن هدیه و با هر دعوت از دوستات 25 تومن هدیه میدهبرداشت انیمیتونی در لحظه برداشت بزنیفقط کافیه وارد لینک زیر بشی و ثبت نام کنیundefinedundefinedhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-hpfamundefinedدوستاتو دعوت کن 25تومن رایگان بگیر #تضمینی

۲۳:۲۳

thumnail
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کنundefinedخوشمزه ترین. ترشی همین ترشی گوجه یا ترشی مشهدی یا سالاد کوجه هستش شما بهش چی میگی ؟؟؟عزیزان. من مقادیر را چهار برابر کردم برای مصرف مواد لازم : گل کلم: 1 کیلو کوجه فرنکی : 4 کیلو کرفس : 300 گرم هویج : نیم کیلو سیر : 200 گرم فلفل : به مقدار دلخواهتون برگ کلم : نیم کیلو خیار : 300 گرم (البته قابل حذفه)سبزی های خشک : ترخون و نعنا و برگ کرفس هم عالی میشه ادویه ها : نمک فلفل و زردجوبه و پودر گلپر و سیاهدانه و تخم گشنیز
نکات مهم:حتما سبزیجات رو خوب بشورید و ریز کنژد و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه و هیچ آبی نداشته باشه که باعث کپک زدن میشه undefinedundefinedبرای هر یک کیلو کوجه شش قاشق سرکه استفاده کنید البته بازم بستگی به ذائقتون میتونید بیشتر بریزید undefinedundefinedاستفاده از زاج باعث میشه که ترشی ترد بشه و کپک نزنه undefinedundefinedاب گوجه را همراه با نمک و سرکه بذارید یک ربع تا بیست دقیقه خوب بجوشه undefinedundefinedحتما از ظرف های شیشه ای استریل استفاده کنید و بعد از خنک شدن درب شیشه ها را ببندید و یه شب تا صبح در محیط آشپزخونه باشه و بعد باید در یخچال نگهداری شود جون در محیط بیرون کپک میزنه undefinedundefinedبه هیچ عنوان از قاشق. کثیف و الوده در ظرف ترشی استفاده نکنید undefinedundefinedباقی ترشی مانده در سفره را به ظرف اصلی برنگردونید undefinedundefined#ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشی_گوجه@cooki_ashpazi

۴:۰۷

thumnail
•توپک سیب زمینیundefinedببین خیللللییی خوشمزه میشه اونم با سس مخصوص،درست کنی بشینی پای سریال🫠undefined
~undefinedمواد لازم برای سس:-سیر سه عدد-آرد یک قاشق غ خ-شیر ۲۰۰میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی)-پنیر چدار دو ورق-ادویه ها(نمک،فلفل،پونه)
#توپک_سیب_زمینی@cooki_ashpazi

۲۲:۱۶