بازارسال شده از
-قــسمـت دوم برنامه جـذاب #جـوکـر بـانـوان رســیـد . . .

بـا 5 کـیفـیت مُـختـلف بـصـورت رایـگـان فـقط و فـقط از چـنل مـا دانـلود کـنـید️

دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید+قسمت های قبلی

دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید
دیدین قسمت جدید+قسمت های قبلی
۶:۵۳
هم برای تمرین و هم برای تغذیه بچه ها عالیه
مواد لازم
:يك فنجان پودر نارگیل يك سوم فنجان شیر كمچرب١٤ عدد خرمای بدون هستهصد و پنجاه گرم شکلات تلخ، ذوب شده
روش تهيه :در یک کاسه، پودر نارگیل و شیر را با هم ترکیب کنید تا بافتی نرم و پرکننده داشته باشید. اگر مخلوط خیلی خشک بود شیر بیشتری اضافه کنید.هر خرما را با مخلوط نارگیل پر کنید. برای اینکه روکش شکلاتی سریعتر ببندد خرماها را به مدت پانزده دقیقه در فریزر قرار دهید.خرماها را از فریزر خارج کرده و هر کدام را در شکلات آب شده فرو کنید.اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد، سپس ميتونيد آنها را تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.#انرژی_بار #خرما@clip_ashpazi
روش تهيه :در یک کاسه، پودر نارگیل و شیر را با هم ترکیب کنید تا بافتی نرم و پرکننده داشته باشید. اگر مخلوط خیلی خشک بود شیر بیشتری اضافه کنید.هر خرما را با مخلوط نارگیل پر کنید. برای اینکه روکش شکلاتی سریعتر ببندد خرماها را به مدت پانزده دقیقه در فریزر قرار دهید.خرماها را از فریزر خارج کرده و هر کدام را در شکلات آب شده فرو کنید.اجازه دهید شکلات خودش را بگیرد، سپس ميتونيد آنها را تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.#انرژی_بار #خرما@clip_ashpazi
۱۱:۳۱
کلیپ آشپزی
موهام و از روی صورتم کنار زد و با صدای خش دارش گفت : +خودت دلبری کردی واسه شوهرت دیگه زرزر کردنت واسه چیه!؟ ابراز علاقشم عین آدم نبود ، در حالی که چونم میلرزید گفتم : _ارباب توروخدا بس کنید مادرتون از من بدش میاد چرا هی این ازدواج رو کش میدید !؟ خودش بغلم کرد و پچ زد : +اگه کل دنیا هم نخواد تو عقد من باشی تو زن منی و به کسی نمیدمت خدمتکار کوچولوی من . . 🥹

ادامه رمان
ادامه رمان
۱۶:۰۸
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کن

خوشمزه ترین ترشی همینه

ببین درستش کنی یک روزه حاضره هااااا
از بس لذیذه توی پذیرایی و مهمونی هات همه ازش دستورش رو میخوان🤌

لا.یک و سی.و رو بزن تا گمش نکنی
مقداری که من درست کردم
بادمجان : ۵ عدد
هویج : ۴ عدد
خیار : ۳ عدد
سرکه : به مقدار کافی
فلفل سبز تند
فلفل دلمه ای : ۱ عدد متوسط
سیر تازه : ۱۰ حبه درشت
ادویه : نمک ، تخم گشنیز ، سیاهدانه ، گلپر
__
خیار و هویج رو جدا میکس کنید
بادمجان رو جدا میکس کنید
خیلی مواد رو له نکنید چند پالس بزنيد کافیه
سرکه رو کم کم اضافه کنید مواد ترشی که روان شد کافیه
میزان تندی ترشی بستگی به ذائقه خودتون داره
داخل یخچال نگهداری کنید یک روز بعد حاضره ولی هر چی بمونه جا افتاده تر میشه #ترشی #ترشی_لیته@clip_ashpazi
مقداری که من درست کردم
__
۹:۴۰
از این به بعد خرما و گردو رو اینجوری شیک و مجلسی درست کن
مناسب مهمونی هاتونو مراسم هاتون🥰
یک لیوان گردو دو لیوان خرما بدون هستهشکلات تخته ای خرد شده یک لیوانکنجد ب میزان لازم
حتما حتما درست کن هم خوشمزه هم سالم هم مقوی دیگه چی بهتر از این

#خرما #معجون #گردو #میان_وعده #عصرونه@clip_ashpazi
مناسب مهمونی هاتونو مراسم هاتون🥰
یک لیوان گردو دو لیوان خرما بدون هستهشکلات تخته ای خرد شده یک لیوانکنجد ب میزان لازم
حتما حتما درست کن هم خوشمزه هم سالم هم مقوی دیگه چی بهتر از این
#خرما #معجون #گردو #میان_وعده #عصرونه@clip_ashpazi
۸:۳۸
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کن
راحت و بی دردسرترین دونات همینه
دستور ازین راحتتر و خوش قلق تر جایی پیدا نمیکنی از من گفتن 
پس لایک و سیو رو بزن تا سر فرصت درستش کنی_سلام دوست قشنگم 
این مقدار مواد ۱۰ عدد دونات متوسط بهم داد
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف ق چ خ
شکر : ۴ ق غ خ
روغن : ۵ ق غ خ
ماست پر چرب : ۴ ق غ خ سرپُر
بکینگ پودر : ۱ ق غ خ
آرد : ۲ لیوان __
اگر مواد هنوز چسبنده بود یه مقدار کمی آرد اضافه کنید
خمیر لطیفی که به دست اومده رو به قطر نیم سانت پهن کنید
داخل روغن داغ و شناور سرخش کنید
از روغن داغ روی دونات ها بریزید تا بصورت یکسان پوف کنه و خوشرنگ بشن
با هر چیزی که دوس داشتین تزیین کنید من از سس شکلاتی و ترایفل استفاده کردم
میتونید مقدار مواد اولیه رو چند برابر کنید تا تعداد بیشتری تحویل بگیرید🤌
اگر بازم سوالی بود برام کامنت بزار
#دونات@clip_ashpazi
۱۲:۴۶
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کن
هنرتو به همه نشون بده 
نکته
حتما نشاسته رو با آب و گلاب مخلوط کنید که گلوله نداشته باشه بعد شعله رو روشن کن
نکته
با شعله ملایم این کار نجام بده که بوی خامی نشاسته گرفته بشه
نکته
به سلیقه خودتون میتونید رنگ خوراکی یا زعفران هم اضافه کنید تا باسلوق رنگی داشته باشید
مقدار مواد :
نشاسته گل یک پیمانه شکر یک پیمانهآب یک پیمانه کره یک قاشق گلاب دو قاشق
#باسلوق #باسلوق_خونگی @clip_ashpazi
نکته
نکته
نکته
مقدار مواد :
نشاسته گل یک پیمانه شکر یک پیمانهآب یک پیمانه کره یک قاشق گلاب دو قاشق
#باسلوق #باسلوق_خونگی @clip_ashpazi
۴:۴۲
_سلام دوست قشنگم
۷:۵۲
بازارسال شده از جوکر | گردن زنی | بازنده | غربت | قهوه پدری | شام ایرانی | زخم کاری
اینم برداشت من از برنامه میلی گلدبا اولین ورود 25تومن هدیه و با هر دعوت از دوستات 25 تومن هدیه میدهبرداشت انیمیتونی در لحظه برداشت بزنیفقط کافیه وارد لینک زیر بشی و ثبت نام کنی
https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-hpfam
دوستاتو دعوت کن 25تومن رایگان بگیر #تضمینی
۱۳:۲۳
شیرینی کشمشی حتما امتحانش کن
تخم مرغ يك عددپودر قند ٢/٣پيمانهوانيل نوك ق چروغن مايع يك سوم پيمانه آرد يك پيمانه سر پربيكينگ پودر ١ ق چكشمش نصف پيمانه
تخم مرغ و وانيل و پودرقند را با چنگال بزنيد
روغن مايع را اضافه كرده و تركيب ميكنيم.
تركيب ارد و بيكينگ پودر را طي ٢الي٣مرحله الك ميكنيم و با قاشق تركيب ميكنيم
در اخر كشمش ميريزيم و تركيب ميكنيم
نكته:اصلا ورز ندين
نكته:كف ظرف و قالب حتما چرب شه
نكته:كف دست چرب بشه و بعد گرد كنيد
برای پخت روی گاز حتما شعله پخش کن و دم کنی بزارید حرارت متوسط رو به کم بمدت ۱۵الی۲۰دقیقه
نکته:پخت با فر:۱۵دقیقه در فر گرم شده با دمای۱۷۰درجه اگ فر برقی هست فن خاموش با دمای۱۶۰
#شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_کشمشی #کلوچه@clip_ashpazi
تخم مرغ يك عددپودر قند ٢/٣پيمانهوانيل نوك ق چروغن مايع يك سوم پيمانه آرد يك پيمانه سر پربيكينگ پودر ١ ق چكشمش نصف پيمانه
#شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_کشمشی #کلوچه@clip_ashpazi
۸:۴۷
قلب قرمزش کن
حلیم داریم چه حلیمیییی
مواد لازم بلغور گندم ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا بوقلمون ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک اب کره به میزان دلخواه دارچین و روغن برای تزیین شکر به دلخواه برای روی حلیم
بلغور را با آب حدود 12 ساعت بخیسونید
حالا با 18 لیوان آب تو قابلمه ای مناسب با حجم مواد حلیم بزارید تا حلیم بپزه.
تو قابلمه دیگه گوشت رو با پیاز و 3 لیوان آب بزارید تا بپزه بعد بگوبید
بعد از اینکه گندم ها کمی خنک شدن با کمک گوشت کوب برقی و یا با کمک مخلوط کن خوب له کنید تا به شکل پوره بشه بعد گوشت کوبیده و اب گوشت رو بهش اضافه کنین ، کره هم بزنید اگه دوس داشتین بعد درشو بزارین با حرارت خیلی کم تا جا بیوفته
نمک هم میتونین بهش در اخر اضافه کنین
نوش جااان
#حلیم #صبحانه #حلیم_گندم #حلیم_خونگی
حلیم با شکر یا نمک؟؟@cooki_ashpazi
مواد لازم بلغور گندم ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا بوقلمون ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک اب کره به میزان دلخواه دارچین و روغن برای تزیین شکر به دلخواه برای روی حلیم
بلغور را با آب حدود 12 ساعت بخیسونید
حالا با 18 لیوان آب تو قابلمه ای مناسب با حجم مواد حلیم بزارید تا حلیم بپزه.
تو قابلمه دیگه گوشت رو با پیاز و 3 لیوان آب بزارید تا بپزه بعد بگوبید
بعد از اینکه گندم ها کمی خنک شدن با کمک گوشت کوب برقی و یا با کمک مخلوط کن خوب له کنید تا به شکل پوره بشه بعد گوشت کوبیده و اب گوشت رو بهش اضافه کنین ، کره هم بزنید اگه دوس داشتین بعد درشو بزارین با حرارت خیلی کم تا جا بیوفته
نمک هم میتونین بهش در اخر اضافه کنین
نوش جااان
#حلیم #صبحانه #حلیم_گندم #حلیم_خونگی
حلیم با شکر یا نمک؟؟@cooki_ashpazi
۱۰:۵۲
قلب قرمزش کن
مارشملو یلدااونم هندوانه ایمی خوام با یه عالمه مارشملوی (مارشمالو) شیک و جذاب برای یلدا بهتون یاد بدممی گم یه عالمه چون منتظر پست بعدی هم باشید که اونم منحصربفرد هست
برای این مارشملو احتیاج داریم به یک بسته ژله قرمز با هر طعمی و یک بسته ژله آلوئه ورا و رنگ خوراکی سبز و نشاسته ذرت یه بسته ژله قرمز رو با ۱/۴ لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و می ذاریم روی بخار کتری تا تمام ذراتش حل بشهبعد از ۳ دقیقه که از روی بخار برداشتیم با همزن می زنیم تا کامل رنگش عوض بشه و صورتی رنگ بشه مثل فیلمژله آلوئه ورا هم همین طور آماده می کنیم و وقتی با همزن زدیم و کامل سفید شد ۱/۳ از اون رو در ظرف جداگانه می ریزیم چون به رنگ سفید هم نیاز داریمبه مابقیش یه کم رنگ سبز می زنیم تا رنگش سبز ملایم بشه،حالا یه قالب ناردونی که همه ی لوازم قنادیا دارند قیمتش ۱۰-۱۵ تومن رو چرب می کنیم نشاسته ذرت داخلش الک می کنیم و مواد قرمز رنگرو داخل قیف ریخته و یا با قاشق داخل قالب ناودونی پایپ می کنیم یا می ریزیم پنج دقیقه داخل یخچال می ذاریمش و بعد از رنگ سفید یه لایه ی نازک روی قرمز به همون ترتیب قبلی ریخته ومجدد ۳ دقیقه داخل یخچال می ذاریم و در آخر ژله ی سبز رنگ را روی لایه سفید می ریزیمو ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته و بعدش براحتی از قالب جا می کنیماگه فیلم را ببینید متوجه میشوید که اگه نشاسته ذرت نباشه این مارشمالو چون خیلی چسبیده هست هم به قالب و هم به دست و هم به ظرفی که بر می گردونیم می چسبه به وجود نشاسته ذرت الزامی هستمن برای اینکه لایه ی قرمزش بزرگتر باشه از یک و نیم بسته ژله قرمز استفاده کردم ،دیگه سلیقه ای هست.و در نهایت برش می زنیم و از خوردنش لذت می بریمبرای برش بهتره از چاقو اره ای استفاده کنیدراستی اگه دیدید که تا اومدید کار انجام بدید مارشملو سفت شد بذارید روی بخار دوباره شل میشه.#مارشمالو #مارشملو #مارشمالو_یلدا #یلدا #دسر #دسر_یلدایی@cooki_ashpazi
برای این مارشملو احتیاج داریم به یک بسته ژله قرمز با هر طعمی و یک بسته ژله آلوئه ورا و رنگ خوراکی سبز و نشاسته ذرت یه بسته ژله قرمز رو با ۱/۴ لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و می ذاریم روی بخار کتری تا تمام ذراتش حل بشهبعد از ۳ دقیقه که از روی بخار برداشتیم با همزن می زنیم تا کامل رنگش عوض بشه و صورتی رنگ بشه مثل فیلمژله آلوئه ورا هم همین طور آماده می کنیم و وقتی با همزن زدیم و کامل سفید شد ۱/۳ از اون رو در ظرف جداگانه می ریزیم چون به رنگ سفید هم نیاز داریمبه مابقیش یه کم رنگ سبز می زنیم تا رنگش سبز ملایم بشه،حالا یه قالب ناردونی که همه ی لوازم قنادیا دارند قیمتش ۱۰-۱۵ تومن رو چرب می کنیم نشاسته ذرت داخلش الک می کنیم و مواد قرمز رنگرو داخل قیف ریخته و یا با قاشق داخل قالب ناودونی پایپ می کنیم یا می ریزیم پنج دقیقه داخل یخچال می ذاریمش و بعد از رنگ سفید یه لایه ی نازک روی قرمز به همون ترتیب قبلی ریخته ومجدد ۳ دقیقه داخل یخچال می ذاریم و در آخر ژله ی سبز رنگ را روی لایه سفید می ریزیمو ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته و بعدش براحتی از قالب جا می کنیماگه فیلم را ببینید متوجه میشوید که اگه نشاسته ذرت نباشه این مارشمالو چون خیلی چسبیده هست هم به قالب و هم به دست و هم به ظرفی که بر می گردونیم می چسبه به وجود نشاسته ذرت الزامی هستمن برای اینکه لایه ی قرمزش بزرگتر باشه از یک و نیم بسته ژله قرمز استفاده کردم ،دیگه سلیقه ای هست.و در نهایت برش می زنیم و از خوردنش لذت می بریمبرای برش بهتره از چاقو اره ای استفاده کنیدراستی اگه دیدید که تا اومدید کار انجام بدید مارشملو سفت شد بذارید روی بخار دوباره شل میشه.#مارشمالو #مارشملو #مارشمالو_یلدا #یلدا #دسر #دسر_یلدایی@cooki_ashpazi
۸:۳۶
نیم ساعته داخل تابه درست کن

بدون فر و همزن خوشمزه ترین و فوری ترین نون محلی گیلانی رو درست کن پس ذخیره اش کن تا گمش نکنی

مواد لازم
تخم مرغ : ۲ عددشکر : ۳/۴ لیوان پودر هل : نصف ق چ خروغن مایع : نصف لیوانماست : ۱ لیوان سرخالیگلاب : ۲ ق غ خزعفران دمکرده : به دلخواهآرد برنج : ۱ لیوانآرد گندم : نصف لیوانبکینگ پودر : ۱ ق چ خ
همه چی تو فیلم مشخصه بازم اگه سوالی داشتی کامنت بزار جواب میدم
شکرشو میتونید کمتر بریزید ولی این مقدار اندازه بود.
میتونید داخل تابه بزرگ کل مواد رو بریزید یا داخل تابه کوچیک مثل پنکیک درست کنید سلیقه ایه.
اگه داخل تابه مواد بیشتر بریزید ارتفاع نون شما بیشتر میشه.#نون #نون_تابه_ای@cooki_ashpazi
بدون فر و همزن خوشمزه ترین و فوری ترین نون محلی گیلانی رو درست کن پس ذخیره اش کن تا گمش نکنی
۹:۵۸
اگه دنبال یه پنکیک تپلی با بافت بینظیر هستین همینه ،سیوش کنید که محشره
مواد لازم برای پنکیک تپلی:آرد دو پیمانهشکر نصف پیمانهتخممرغ دو عددشیر یک پیمانه (۲۵۰ml)وانیل شکری ده گرم یا دو ق چروغن مایع نصف پیمانهبیکینگ پودر دو ق چ
اول وانیل و شکر و تخم مرغها رو میزنیم تا کرمرنگ و حجیم شه بعد شیر رو اضافه میکنم و چند وانیه در خد مخطوط شدن هم میزنیمارد و بیکینگ پودر رو مخلوط یکبار الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه و با لیسک هم میزنیم و در اخر روغن مایع رو اضافه مبکنیم در نهایت غلظت مایه باید مثل ویدیو باشه نکات مهم :برای پنکیک تپل باید تابه عمیق و کاملا سالم باشهحرارت ملایم و از شعله پخش کن استفاده کنید حتما در تابه رو بزارینتا وقتی که روی پنکیک حباب تو خالی نشده اصلا پنکیک رو جا به جا نکنید تقریبا هر کدوم یک ربع طول کشیداز این مقدار ۴ تا پنکیک تپلی و یه دونه استاندارد بدست اومد 🥰
#پنکیک #پنکیک_تپلی #پنکیک_شکلاتی #پنکیک_خونگی @cooki_ashpazi
اول وانیل و شکر و تخم مرغها رو میزنیم تا کرمرنگ و حجیم شه بعد شیر رو اضافه میکنم و چند وانیه در خد مخطوط شدن هم میزنیمارد و بیکینگ پودر رو مخلوط یکبار الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه و با لیسک هم میزنیم و در اخر روغن مایع رو اضافه مبکنیم در نهایت غلظت مایه باید مثل ویدیو باشه نکات مهم :برای پنکیک تپل باید تابه عمیق و کاملا سالم باشهحرارت ملایم و از شعله پخش کن استفاده کنید حتما در تابه رو بزارینتا وقتی که روی پنکیک حباب تو خالی نشده اصلا پنکیک رو جا به جا نکنید تقریبا هر کدوم یک ربع طول کشیداز این مقدار ۴ تا پنکیک تپلی و یه دونه استاندارد بدست اومد 🥰
#پنکیک #پنکیک_تپلی #پنکیک_شکلاتی #پنکیک_خونگی @cooki_ashpazi
۱۳:۱۴
پنبه ای ترین کیک دنیاست🥹بدون فر و همزن با قابلمه روی گاز
مواد لازم:تخم مرغ ۲ تاشکر ۱ لیوان سرخالی روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لیوان آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری وانیل نوک ق چ خ شکلات نسوز (دلبخواهی)
نکات:پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه
دم کنی و شعله پخش کن ضروریه
از بیست دقیقه قبل شعله پخش کن گرم بشه
روغن جدا کننده ۳ قلم مواد میخواد که همه دارید
هایلایت نکات کیکی آموزشش هست
اگر مشکل پف کیک داری نکات کیکی رو ببین
نیم ساعت اول در قابلمه رو باز نکن تا پفش نخوابه
شعله ملایم لازمه و حدود ۵۰ دقیقه
قطر قابلمه ۱۵ هست
#کیک #کیک_پنبه_ای@cooki_ashpazi
مواد لازم:تخم مرغ ۲ تاشکر ۱ لیوان سرخالی روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لیوان آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری وانیل نوک ق چ خ شکلات نسوز (دلبخواهی)
نکات:پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه
۱۶:۲۶
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کن
دیگه نوتلا نخر
خودت توی خونه درستش کن طعم و بافتش خیلی خوشمزه و عالیه بچه ها هم عاشقش میش
🤌جایگزین شکلات صبحانه هم هست

مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۲بستهشیر یک لیوان کره ۲۵گرمعسل یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
همه موادو خوب باهم میکس کنید تا بافت لطیف مثل شکلات صبحانه داشته باشه توی ظرف در بسته بریزید تا یک هفته قابل استفاده اس
حتما سیوش کن تا گمش نکنی
#دسر #آشپزی #ایده #دسر_مدرن #دسر_بیسکوییتی@cooki_ashpazi
مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۲بستهشیر یک لیوان کره ۲۵گرمعسل یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
همه موادو خوب باهم میکس کنید تا بافت لطیف مثل شکلات صبحانه داشته باشه توی ظرف در بسته بریزید تا یک هفته قابل استفاده اس
۱۹:۰۰
بازارسال شده از جوکر | گردن زنی | بازنده | غربت | قهوه پدری | شام ایرانی | زخم کاری
اینم برداشت من از برنامه میلی گلدبا اولین ورود 25تومن هدیه و با هر دعوت از دوستات 25 تومن هدیه میدهبرداشت انیمیتونی در لحظه برداشت بزنیفقط کافیه وارد لینک زیر بشی و ثبت نام کنی
https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-hpfam
دوستاتو دعوت کن 25تومن رایگان بگیر #تضمینی
۲۳:۲۳
بی زحمت این قلب بی رنگ رو قرمزش کن
خوشمزه ترین. ترشی همین ترشی گوجه یا ترشی مشهدی یا سالاد کوجه هستش شما بهش چی میگی ؟؟؟عزیزان. من مقادیر را چهار برابر کردم برای مصرف مواد لازم : گل کلم: 1 کیلو کوجه فرنکی : 4 کیلو کرفس : 300 گرم هویج : نیم کیلو سیر : 200 گرم فلفل : به مقدار دلخواهتون برگ کلم : نیم کیلو خیار : 300 گرم (البته قابل حذفه)سبزی های خشک : ترخون و نعنا و برگ کرفس هم عالی میشه ادویه ها : نمک فلفل و زردجوبه و پودر گلپر و سیاهدانه و تخم گشنیز
نکات مهم:حتما سبزیجات رو خوب بشورید و ریز کنژد و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه و هیچ آبی نداشته باشه که باعث کپک زدن میشه
برای هر یک کیلو کوجه شش قاشق سرکه استفاده کنید البته بازم بستگی به ذائقتون میتونید بیشتر بریزید 
استفاده از زاج باعث میشه که ترشی ترد بشه و کپک نزنه 
اب گوجه را همراه با نمک و سرکه بذارید یک ربع تا بیست دقیقه خوب بجوشه 
حتما از ظرف های شیشه ای استریل استفاده کنید و بعد از خنک شدن درب شیشه ها را ببندید و یه شب تا صبح در محیط آشپزخونه باشه و بعد باید در یخچال نگهداری شود جون در محیط بیرون کپک میزنه 
به هیچ عنوان از قاشق. کثیف و الوده در ظرف ترشی استفاده نکنید 
باقی ترشی مانده در سفره را به ظرف اصلی برنگردونید 
#ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشی_گوجه@cooki_ashpazi
نکات مهم:حتما سبزیجات رو خوب بشورید و ریز کنژد و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه و هیچ آبی نداشته باشه که باعث کپک زدن میشه
۴:۰۷
•توپک سیب زمینی
• ببین خیللللییی خوشمزه میشه اونم با سس مخصوص،درست کنی بشینی پای سریال🫠
~
مواد لازم برای سس:-سیر سه عدد-آرد یک قاشق غ خ-شیر ۲۰۰میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی)-پنیر چدار دو ورق-ادویه ها(نمک،فلفل،پونه)
#توپک_سیب_زمینی@cooki_ashpazi
~
#توپک_سیب_زمینی@cooki_ashpazi
۲۲:۱۶