عکس پروفایل کانال اطلاع رسانی دفتر مشاوره و سلامتک

کانال اطلاع رسانی دفتر مشاوره و سلامت

۴۵۲عضو
عکس پروفایل کانال اطلاع رسانی دفتر مشاوره و سلامتک
۴۵۲ عضو

کانال اطلاع رسانی دفتر مشاوره و سلامت

۱۱ آذر

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

بازارسال شده از دفتر مشاوره،سلامت و سبک زندگی
thumnail

۱۶:۰۱

۱۲ آذر

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان خبر داد:
۶۰ درصد یادگیری دانشجویان در مهارت‌هایی زندگی توسط هم‌یاران سلامت
مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، گفت: هم‌یاران سلامت دانشجویی بیشترین اثر را در انتقال مفاهیم به سایر دانشجویان دارند و طبق پژوهش‌ها ۶۰ درصد یادگیری دانشجویان در مسائلی چون مهارت‌هایی زندگی، توسط هم‌یاران سلامت است.
ابراهیم نعیمی در اولین هم‌اندیشی (سمپوزیوم) راه‌کارهای کاهش مصرف سیگار در دانشگاه؛ از ایده تا عمل، اظهار داشت: دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان متولی سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی مجموعه دانشجویان و خانواده دانشگاهیان در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
وی، افزود: برای توجه به سلامت دانشجویان و برداشتن گام‌های موثر در این جهت ضمن توجه به درمان باید انرژی اصلی را بر پیشگیری متمرکز کنیم.
نعیمی، ادامه داد: دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، پژوهش‌های متعددی دارد که حاصل غربال‌گری دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه‌ها، سیمای زندگی که هر ۲ سال یک بار با نمونه‌گیری قابل توجه از دانشگاه‌های کشور آسیب‌ها و نقاط قوت را مورد بررسی قرار می‌دهد، است.
مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با اشاره به این که مهم‌ترین معضل اصلی و شماره یک بعد از کرونا افزایش شیب استفاده از دخانیات و مصرف سیگار است، تصریح کرد: مصرف سیگار دروازه ورود به سایر آسیب‌ها است، لذا باید با استفاده از دانش و تجربیات اندیشمندانی که در این حوزه فعالیت کرده‌اند و تجربه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و بهداشت و درمان به جمع‌بندی روشنی برسیم تا اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی، افزود: پیش از این هم برنامه‌هایی برای پیشگیری و کاهش وجود داشته، اما متاسفانه مصرف دخانیات در دانشجویان افزایش پیدا کرده است، پس مجموعه اقداماتی که تاکنون داشته‌ایم کافی و اثربخشی لازم را نداشته است.
دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی، با بیان این که فردی که دکتری می‌گیرد حداقل۲۲ سال را صرف یادگیری می‌کند، اذعان داشت: دانشجویان و فارغ‌التحصیلان سرمایه‌های انسانی و اجتماعی ارزشمندی هستند. اگر قرار باشد با آسیب‌های این چنینی دچار معضلاتی شوند تبعات آن به جامعه باز خواهد گشت.
وی، افزود: متولیان سلامت قبل از دانشگاه؛ خانواده، آموزش و پرورش و سیستم بهداشت و درمان هستند.
نعیمی، گفت: برخی از دانشجویان پیش از ورود به دانشگاه مصرف سیگار را آغاز می‌کنند و بخشی هم در دانشگاه‌ به این معضل گرفتار می‌شوند. این بخش در محیط دانشگاه‌ و خوابگاه درگیر این موضوع می‌شوند، بنابراین باید بررسی کنیم که چه اتفاقی برای مبتلایان چه قبل و چه بعد از ورود به دانشگاه‌ها که مصرف کننده می‌شوند، می‌افتد. باید دید چه زمینه‌های در دانشگاه‌ وجود دارد که موجب این می‌شود. آیا در تعامل با استاد یا در خوابگاه یا سایر محیط‌هایی که دانشجویان دیگر وجود دارند این اتفاق می‌افتد؟
مدیر کل دفترمشاور، سلامت وسبک زندگی سازمان امور دانشجویان، تصریح کرد: برخی دانشگاه‌ها پارک‌هایی دارند که محل قرار دانشجویان است. عوامل مختلف اعم از محیطی، خانوادگی، فردی و اجتماعی باید شناسایی شوند و بعد از آن ببینیم چطور می‌توانیم زمینه‌های مصرف را کاهش دهیم.
وی، افزود: دانشجو باید عنصری سازنده باشد و نباید سلامتش به مخاطره بیفتد، در نتیجه ضرورت دارد که در مدت حضور دانشجو در دانشگاه‌ توصیف واقعی و روشنی از مسئله داشته باشیم و اقدامات موثری که می‌توانیم برای کسانی که هنوز وارد مصرف نشده و آن‌هایی که وارد شده‌اند داشته باشیم.
دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی، اظهار داشت: باید عزم دانشگاه‌ها را جزم کنیم که مبتلا شدن دانشجویان به مسئله استعمال دخانیات که البته قبح اجتماعی دارد، می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به آسیب‌های دیگر باشد و ضرورت دارد که بسیجی را با کمک حوزه‌های فرهنگی، دینی و عقیدتی،‌ ورزشی و تربیت‌بدنی در کنار مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و بهداشت و درمان ایجاد و دستورالعمل روشنی را تدوین کنیم.
نعیمی، اظهار داشت: انتظار می‌رود خروجی این هم‌اندیشی نخبگانی روشن باشد، بنابراین نمی‌خواهیم صرفا توصیفی باشد بلکه باید کاربردی بوده تا نتیجه مطلوب حاصل شود. نباید فقط به کاستی‌ها اشاره کنیم زیرا خود دانشجو در اختیار ما است. حتما باید عوامل مختلف را ببینیم.
وی با بیان در نظر گرفتن نقش عوامل مختلف در مصرف دخانیات، گفت: اقداماتی را که می‌خواهیم طراحی کنیم باید امکان اثرسنجی داشته باشد.
مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، تصریح کرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهد هم‌یاران دانشجویی بیشترین اثر را در انتقال مفاهیم به سایر دانشجویان دارند.
وی با اشاره به نقش مهم دانشجویان در یادگیری مهارت‌های

۸:۱۸

زندگی بر یکدیگر، گفت: طبق پژوهش‌ها، در بحث علمی، کمتر از ۲۰ درصد دانشجویان به غیر اساتید رجوع می‌کنند، اما در مهارت‌های زندگی بالای ۶۰ درصد دانشجویان اظهار داشته‌اند که نقش مهم را در این یادگیری، دوستان آن‌ها داشته‌اند، بنابراین ضمن توجه به اساتید و استفاده از تجربیات آن‌ها باید از ظرفیت دانشجویان و هم‌یاران سلامت در این خصوص بهره‌مند شویم.
نعیمی، افزود: باید مجموعه‌های منسجمی از دانشجویان را توانمند کرده تا در سطح تماس با سایر دانشجویان تجارب و مفاهیم ارزشمند را به سایر دانشجویان انتقال دهند.
وی، اظهار داشت: امیدواریم نسل آینده خود را ایمن کنیم. ما موظفیم سلامت دانشجویان را طی تحصیل تامین کنیم. اگر دانشجویی سالم وارد دانشگاه شود ولی نا سالم خارج شود عیب است.
اولین هم‌اندیشی ( سمپوزیوم) راه‌کارهای کاهش مصرف سیگار در دانشگاه؛ از ایده تا عمل، دیروز شنبه ۱۱ آذر سال جاری در سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
شریف ترکمن‌نژاد؛ مشاور علمی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات، ویدا ودودی مفید؛ مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه شهید بهشتی، زهره عزیزی؛ مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران، مهدی وجدانی همت؛ مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبایی، ستار پروین؛ دانشیار مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، اسماعیل ناصری؛ دبیر کارگروه اعتیاد دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و خالد حدودی؛ کارشناس ارشد مددکاری اجتماعی و جمعیت‌شناسی دیگر سخنرانان این هم‌اندیشی بودند.

۸:۱۸

اولین هم‌اندیشی راهکارهای مصرف سیگار در دانشگاه‌ها، از ایده تا عملبازتاب رسانه ای در خبرگزاری مهر، فارس و ایسنا undefinedundefinedundefined

۱۵:۰۶

۱۵:۰۶

thumnail

۱۹:۰۷

thumnail

۱۹:۰۸

thumnail

۲۰:۵۵

۱۳ آذر

undefinedدانشجو روزت پیشاپیش مبارکundefined
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن برپایی مجموعه غرفه هایی با نام ((پاتوق روان)) و طراحی فعالیت ها و بازی های روانشناختی به استقبال روز دانشجو رفت.
مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی تصمیم گرفت روزهای منتهی به مناسبت روز دانشجو در حیاط دانشگاه غرفه هایی بر پا کند که به دانشجویان تبریک گفته و فعالیت های مرکز مشاوره را در قالب فعالیت ها و بازی های روانشناختی معرفی کند.undefinedتمام دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی برای حضور در غرفه ها دعوت می باشند.
undefined️ساعت۹تا۱۵ روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری، محوطه پردیس مرکزی دانشگاه
undefined اهم فعالیت های مرکز مشاوره دانشگاه؛۱)مهارت های زندگی دانشجویی۲)طرح پات۳)طرح حمایت روانی اجتماعی۴)طرح نشاط کارکنان۵)مرکز مشاوره عموم۶)خدمات مددکاری، روانپزشکی و روان‌درمانی۷)کانون همیاران سلامت روان و...
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۸:۴۵

thumnail

۱۸:۴۸

۱۴ آذر

thumnail

۵:۲۹

thumnail

۵:۲۹

thumnail

۵:۲۹