خ

خانواده سفینه النجاه

۵۲۲عضو
خ
۵۲۲ عضو

خانواده سفینه النجاه

دانش آموزان موسسه سفینه النجاه

۲۱ فروردین

بازارسال شده از ماه خدا

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از ماه خدا
thumnail

۴:۲۵

بازارسال شده از ماه خدا

4_5875364340072190465.mp3

۰۱:۴۸-۱.۶۷ مگابایت

۴:۲۵

بازارسال شده از ماه خدا
آیه ۲۹
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَآءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَفَرِحِينَ بِمَآ آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ۞ يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ وَأَنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ (آل عمران، ۱۶۹ الی ۱۷۱)
هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده اند مرده مپندار، بلکه زنده اند که نزد پروردگارشان روزی داده میشوند به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است شادمانند، و برای کسانی که از پی ایشانند و هنوز به آنان نپیوسته اند شادی می‌کنند،که نه بیمی بر ایشان است و نه اندوهگین میشوند بر نعمت و فضل خدا ، و اینکه خداوند پاداش مؤمنان را تباه نمی‌گرداند ،شادی می‌کنند.

همانطور که از آیاتی از قران مشخص است، خداوند قرار دادن واسطه برای ارتباط با خود و برای بخشوده شدن بندگان را پذیرفته و به آن دستور داده است. مثلا در قرآن، پیامبر اکرم صلي‌الله‌عليه‌وآله به عنوان واسطه بخشش برای گناهکاران معرفی شده است. اما این واسطه‌گری پس از فوت یا شهادت هم وجود دارد؟ مگر پس از خروج از این دنیا، انسان می‌شنود یا اصلا احساسی دارد که بتواند واسطه باشد؟ مخالفین افراطی مکتب اهل بیت علیهم السلام با سوء استفاده از برخی آیات قرآن و کنار گذاشتن برخی دیگر به دنبال قطع رابطه مسلمانان با پیامبر و اهل بیت علیهم‌السلام و صالحین هستند.در حالیکه قرآن به زنده بودن و احساس داشتن برخی از افرادی که از دنیا رفته اند اشاره فرموده است. یک گروه مهم که قرآن به زنده بودن آنها اشاره نموده شهداء هستند. خداوند به پیامبرش با صراحت بیان می‌دارد که کشته شدگان در راه خدا، مرده نیستند. آنها زنده اند و در نزد پرودگارشان روزی می‌خورند و از آنچه خدا به واسطه فضلش به ایشان داده خوشحال هستند. ادامه آیه نشان می دهد این گزارش مربوط به پیش از قیامت است یعنی در برزخ، چرا که شهداء به کسانی که هنوز به آنان ملحق نشده اند یعنی شهید نشده اند، بشارت می دهند. پس هنوز قیامت برپا نشده است. قرآن خبر از زنده بودن کسانی می کند که بشر با درک و فهم محدود خود فکر می‌کند مرده اند و هیچ احساساتی ندارند. در آیه دیگری از قران هم تاکید شده است که آنان زنده اند اما شما (یعنی مسلمانان) نمی‌فهمید. (بقره/۱۵۴)آیات دیگری از قران هم نشانگر زنده بودن افرادی در عالم برزخ است. مثلا در مورد فردی با ایمان که از دنیا رفت و گفت و گو با او در عالم برزخ (یس/۲۵)همه این ها و آیاتی دیگر نشان می دهند زنده بودن در برزخ و داشتن احساسات در آن دنیا حقیقتی است که انسان با توجه به محدودیتهای خود متوجه آن نیست. بنابراین واسطه قرار دادن پیامبر و اهل بیت ایشان که مقامشان والاتر از همه شهدا و بندگان است، امری طبیعی و قرآنی است.

۱۰:۱۸

بازارسال شده از ماه خدا

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از ماه خدا
🌻نکاتی در رابطه با عید فطر:
🔹۱- گاهی در اعلام اول ماه توسط فقها، اختلاف نظر وجود دارد. دلیل این موضوع، "تفاوت در فتوای ایشان" در راه های تشخیص اول ماه است. این که ماه کجا دیده شود(در کدام قسمت کره زمین ماه را دیده اند) و چگونه دیده شود(با چشم مسلح یا غیر مسلح) در این اختلاف نظر ها موثر است.
🔹۲- روزه گرفتن در روز اول شوال (عید فطر) و عید قربان حرام است.
🔹۳- روزی که انسان "نمی داند" اول شوال است یا آخر ماه رمضان، باید روزه بگیرد.
🔹۴- کسی که موقع غروب شب عید فطر بالغ و عاقل باشد و فقیر نباشد باید برای خودش و کسانی که نان خور او به حساب می آیند فطریه بدهد.
🔹۵- مقدار فطریه تقریبا "برای هر نفر" سه کیلو گندم یا برنج یا مواردی که در رساله آمده است می باشد که می تواند به جای این موارد، پول آن را نیز به فقیر بدهد که مبلغ آن همه ساله توسط دفاتر مراجع اعلام می شود و هرکس طبق نرخ های شهر زندگی خودش پرداخت کند. ممکن است قیمت برنج مثلا در قم و تهران متفاوت باشد.
🔹۶- فقیر به چه کسی می گویند؟ کسی که مخارج سال خود و عیالش را ندارد و کسبی هم ندارد که بتواند مخارج سال خود و عیالش را بگذراند، فقیر است و دادن زکات فطره بر او واجب نیست.
🔹۷- زمان پرداخت فطریه صبح عید فطر قبل از نماز عید است. اگر نشد تا ظهر عید فطر و اگر نشد حتی الامکان تاخیر نیندازند و بپردازند.اگر مثلا فقیر خاصی مد نظرش است و می خواهد پول را به او برساند ولی فعلا به آن فقیر دسترسی ندارد، باید فطریه را از مال خود جدا کند و کنار بگذارد تا به فقیر مورد نظرش بدهد.
🔹۸- اگر فردی پول فطریه را شب عید فطر به صورت نقدی کنار گذاشته که البته واجب است شب عید فطر، مبلغ فطریه را از مال جدا کرده و کنار بگذارد.اگر شخص این کار را کرد و پولی را کنار گذاشت، پولی که کنار گذاشته برای فقراست و بعدا نمی تواند کارت به کارت کند؛ اما اگر پولی در دسترس او نیست و در کارت او قرار دارد که اغلب افراد هم همینطور هستند و پول نقد با خود نگه نمی دارند، کارت به کارت کردن برای فقیر مشکلی ندارد.

🔹۹- وقتی می گوییم فقیر منظور، فقرای "شیعه" هستند و فرموده اند اولویت با فقرای خویشان است. یعنی اگر در خویشاوندان خود شخصی، فقیر است اولویت با اوست سپس همسایگان فقیر و در درجه ی بعد فقرای غریبه.
🔹۱۰- چه بهتر که اگر خودمان فقیر مورد اطمینانی رو می شناسیم فطریه را به او بدهیم اگر نه می توان به موسسات خیریه ی مطمئن داد تا آن ها از جانب ما به فقیر واقعی بدهند.
🔹۱۱- سرپرست خانواده که می خواهد فطریه بدهد ، اگر سید است می تواند هم به فقیر سید فطریه را بدهد هم به غیر سید. اما اگر سرپرست خانواده که می خواهد فطریه را بپردازد، سید نیست، نمی تواند به فقیر سید فطریه بدهد حتی اگر نان خورهای او سید باشند.
🔹۱۲- به هر فقیر باید حد اقل یک فطریه داد نه کمتر. "فرض کنید" می گویند فطریه ی گندم برای هر نفر ۶۵ هزار تومان است. حالا شخصی می خواهد یک فطریه بدهد. باید ۶۵ هزار تومان به یک فقیر بدهد. نه اینکه این ۶۵ تومان را چند قسمت کند و به چند فقیر بدهد. پس هر فقیر "حد اقل" یک فطریه می گیرد. می شود بیشتر بگیرد اما کمتر نه.می شود مثلا یک خانواده سه نفره فطریه شان را به یک فقیر بدهند اما نمی شود همین خانواده سه نفره فطریه سه نفرشان را بین مثلا شش فقیر تقسیم کنند.

🔹۱۳- فرموده اند از آثار پرداخت فطریه دفع بلا و ایمنی از بلا در طول سال است. بنا بر این در پرداخت آن کوتاهی یا سخت گیری نکنیم.
🔹۱۴- اگر کسی غروب عید فطر (یعنی غروبی که فردایش عید فطر است) جایی مهمان باشد، در مورد اینکه فطریه اش به عهده ی چه کسی هست به مرجع خود مراجعه نمایید.
🔹۱۵- اگر کسی بر اثر عذری مانند حیض، بیماری یا سفر روزه نگرفت، فقط باید آن روز ها را قضا کند و کفاره ندارد. کفاره زمانی دارد که "بدون هیچ عذری" تا رسیدن ماه رمضان سال بعد در قضا کردن این روزه ها کوتاهی کند. آن وقت هم قضا دارد و هم کفاره. حکم بانوان باردار و شیرده قبلا بیان شد.
🔹۱۶- در مورد اینکه آیا می توان به جای پول فطریه، برای فقیر جنس خرید نیز نظر مرجع خود را جویا شوید.
عید سعید فطر پیشاپیش مبارک🌾💐

۱۲:۴۴

بازارسال شده از مربیان قم
thumnail
پروردگارا!
قصور و تقصیر ما را در این ماه انجام دادیم بر ما ببخشای!
عید بر شما مبارک

۱۶:۵۸

بازارسال شده از ماه خدا

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از ماه خدا
thumnail

۲۳:۳۶

بازارسال شده از ماه خدا

4_5875364340072190466.mp3

۰۱:۵۴-۱.۷۷ مگابایت

۲۳:۳۶

۲۲ فروردین

بازارسال شده از ماه خدا

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از ماه خدا
به نام خداسلام بر ماه خدا، سلامی که زینت عبادت کنندگان، امام سجاد علیه السلام به ما آموختند. اما سلامی در وداع و خداحافظی با ماه رمضان که حضرتش این‌گونه فرمود:پس ما او را وداع می‌کنیم؛ وداع کسی که هجرانش بر ما سخت و غم‌انگیز است... بر این اساس می‌گوییم: سلام بر تو ای بزرگ ترین ماه خدا! و ای عید دوستانش!و چندین سلام پرمفهوم و پرسوز دیگر که مولایمان زین العابدین در هنگام وداع این ماه رحمت به او هدیه دادند.امام سجاد علیه السلام، ماه رمضان را همسایه و همدم و رفیق و یاوری نامیدند که دلهای ما را نرم و ما را در مبارزه با شیطان یاری می کند و راههای نیکی را برایمان هموار ساخته و مونسان می شود. باشد که به برکت عید سعید فطر، این حالات خوش و دوست داشتی را به دست آورده باشیم و آن را تا ماه رمضانی دیگر حفظ کنیم و باشد که ما و تمامی مربیان و شاگردان و یاران سفینة النجاه در مسیر رشد و کسب رضایت پروردگار عالم و حجت او امام عصر علیه السلام روز به روز موفقتر باشیم. عید سعید فطر بر همه شما مبارک باد. احمد رضا کرمی

۱۹:۵۸

۲۴ فروردین

thumnail
🏴 مجلس یادبود و ترحیم شهداء حادثه تروریستی راسک و چابهار - دوشنبه بیستم فروردین ۱۴۰۳- کانون فرهنگی حضرت زینب سلام الله علیها، دلگان، موسسه فرهنگی سفینة النجاه بخش فرهنگی دفتر تهران حضرت آیت الله سیستانی

۱۳:۱۸

۱۷ تیر

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_5789538137445242371.m4a

۰۱:۴۷-۱.۶۶ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_5785091712422516844.mp3

۰۴:۲۰-۱۲.۹۸ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_5891264455030870122.mp3

۰۳:۵۴-۹.۹۳ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_5836783752658815718.mp3

۰۵:۲۲-۱۳.۰۳ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای یاس فاطمی1403

4_5976516008213482826.mp3

۰۴:۳۷-۱۱.۱۲ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_5886617502280060646 (1).mp3

۰۴:۲۲-۱۰.۰۳ مگابایت

۲۲:۴۵

بازارسال شده از محتوای سطح دو

4_6030793399718642880.mp3

۱۱:۳۹-۲۷.۱۲ مگابایت

۲۲:۴۵