بله | کانال دسر مسر آموزش انواع کیک ژله شربت شیرینی کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک اینستا چالش کلیپ موزیک لینکدونی فیلترشکن آهنگ عاشقانه فیلم خنده جوک رقص پاکت فوتبال
عکس پروفایل دسر مسر آموزش انواع کیک  ژله  شربت شیرینی  کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک   اینستا   چالش  کلیپ  موزیک  لینکدونی  فیلترشکن  آهنگ  عاشقانه  فیلم  خنده  جوک  رقص  پاکت  فوتبالد

دسر مسر آموزش انواع کیک ژله شربت شیرینی کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک اینستا چالش کلیپ موزیک لینکدونی فیلترشکن آهنگ عاشقانه فیلم خنده جوک رقص پاکت فوتبال

۲,۹۶۶عضو
thumbnail
من بهت قول میدم این بهترین کیک کدو حلوایی که تا حالا دیدی خواص کدو براتون استوری کردم که چقدر واسه رشد کودکان مناسبهundefined
پس حتما واسه عصر پاییز درست کن و کنار خانواده لذت ببرundefinedمواد اولیه:تخم مرغ سه عددشکر ۲۵۰ گرموانیل ۱ق چروغن ۱۵۰ گرم یک پیمانه قنادیماست ۱۰۰ گرم سه ق سپوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم یک پیمانهارد۳۰۰ گرمبکینگ پودر۳ ق چدارچین ۱ ق چهل یک ق چ گردو۵۰ گرمیک ق غ شکر اگه دوست داری یه لایه نازک بریز روی کیک ترد میشه ترک میخورهundefinedحتما اب کدو بگیرید بعد وزن کنیدمرحله تخم مرغ حسابی بزنیدundefinedسایز قالب ۲۰ در ۲۰ مربع یا گرد ۲۰ تا ۲۳مغز اماده تخم کتان واسه تزیینundefined

۱۸:۱۰

thumbnail
موس انار تاحالا خوردید ؟ undefinedundefinedاز زیبایی و خوشمزگی این دسر هرچقدر بگم کم گفتم ، فقط باید امتحانش کنید برای عزیزانتون هم بفرستید undefined 🫶
مواد لازم undefined پودر ژله انار ۲ بسته پودر قند ۳ ق.غ خامه ۱ عدد ۲۵۰ گرمی پنیر خامه ای ۱ عدد ۲۵۰ گرمی شیر ۱ لیوان پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته انار ۱ عدد undefinedنکاتundefinedاگر انسجام بیشتری از دسر میخواید بهش تا ۱ ق.غ میتونید پودر ژلاتین هم اضافه کنید .نوش جانتون undefined

۱۸:۱۱

thumbnail
این دسر بقدری خوشمزه هستش که تو یک چشم بهم زدن تموم میشهگزینه مناسب برای شب یلدا هستشو شما میتونید در ظرف های تک نفره هم درستش کنیدقول میدم هرکی کدو حلوایی دوست نداره هم عاشقش بشه قول🫡
مواد لازم:کدو حلوایی متوسطسه قاشق شکریک لیوان آبدو قاشق ژلاتینهلخلال بادامسه لیوان شیرمواد پودینگ آمادهدو قاشق ژلاتینیک بسته شعریهیک استکان شیره انگور یا خرما که با کمی آب رقیق شدهپنجاه گرم کرهخلال پسته و انار برای تزیین#دسریلدایی #دسرخانگی #پودینگ #کدوحلوایی #یلدا #دیزاین_یلدا #دسرایرانی #دسرلیوانی

۱۹:۱۱

thumbnail
یه دسر یلدایی فوق‌العاده خوشمزه و راحتبدون فر و همزن undefined مطمئنم اگر درست کنی اهل خونه عاشقش میشن قول میدمundefinedundefinedundefined

undefinedدسر یلداییمواد ژله یک بسته ژله اناریک لیوان آب گرم نصف لیوان آب سردانار دون شده
undefinedمواد کرم و لایه ای بيسکوئيت پتی بور ۲بستهآرد۱/۵ق غذاخوری سرپرنشاسته ذرت ۱/۵قاشق غذاخوری شکر یک ۳ق غذاخوری شیر ۱/۵ لیوان کره نصف ق غذاخوری وانیل یک دوم ق چایخوری

undefined️مواد خشک ترکیب بشه بزارین روی حرارت مداوم هم بزنین تا مثل فرنی بشه
undefined️ تو ظرف مورد نظر کیسه فریزر بزارین یه لایه بيسکوئيت و بعد یه لایه کرم تا جایی که کرم و بيسکوئيت دارین ادامه بدین بزارین یخچال تا خودشو بگیرهتو این زمان ژله ی انار و با آب‌جوش حل کنین بهش آبسرد و اضافه کنین بعد یه لایه ی نازک بریزین روی دسر انار دون شده رو اضافه کنین بزارین یخچال نیم بند شد باقی ژله روش بریزین و حداقل ۱۰ ساعت تو یخچال بمونه تا کاملا بيسکوئيت نرم بشه و بعد به هر شکلی دوست دارین برش بدین
undefinedundefinedممنون که برای حمایت من این پست و برای دوستات میفرستی

۱۹:۱۱

thumbnail
#پودینگ_خرما
سلام دوستان گلمundefined
روزتون پر از مهربونے خداundefined
#دسرخرما
مواد لازم :خرما هستہ گرفتہ ۱۲عددشیر ۳ پیمانہ (لیوان فرانسوی)نشاستہ ذرت ٣ ق غ آرد ٣ ق غشڪر ٣ الے ۴ ق غ ڪرہ ۲۰گرم ( ۲ ق غ )پودر دارچین ۱ق چگردو پودر شدہ بہ مقدار دلخواہ وانیل نوڪ ق چطرز تهیہ :ابتدا هستہ خرما رو گرفتہ با یڪ لیوان از شیر داخل مخلوط ڪن یا میڪسر میڪس میڪنیم و (پورہ خرما) ڪنار میذاریم . دو لیوان شیر رو باآرد و نشاستہ ذرت و شڪر و دارچین و وانیل مخلوط ڪردہ و روے حرارت قرار میدیم.مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشہ ، وقتے غلظتش مثل فرنے شد پورہ خرما رو اضافہ میڪنیم و هم میزنیم در نهایت ڪرہ رو اضافہ میڪنیم و حرارت رو خاموش میڪنیم و گردو رو هم اضافہ ڪردہ و داخل ظرف سرو میریزیم . (من داخل شات هاے تڪ نفرہ سرو ڪردم) بہ صورت دلخواہ تزیین ڪردہ و داخل یخچال میذاریم.مناسب براے روزهاے نسبتا سرد #پاییز و مخصوصا #ڪودڪان خیلے خوشمزہ و مقویہ حتما امتحان

۱۹:۱۱

thumbnail
#‌تاتلیسی_روانی
مواد ‌لازم
3 عدد تخم مرغ ‌کمتر از 1 لیوان ماست ‌1 لیوان شکرنصف لیوان روغن1 فنجان سمولینا(ایرمیک)‌آرد به مقدار لازم 1 ق غ بکینگ ‌پودر1 ق چ وانیل ‌1 قاشق چایخوری جوش شیرین ‌‌‌طرز تهیه:
‌همه مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید .در آخر بکینگ پودر و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید و در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه بذارید.‌‌پنج لیوان آب و چهار لیوان شکر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوش آید و غلیظ شود.درصورت تمایل میتونید کمی آب لیمو بریزید.بعد ازینکه کیک حاضر شد،بعد از پنج دقیقه که شربت خنک شد،روی کیک بریزید.

۱۹:۰۸

thumbnail
نان رز Gül Poğaça
.

[[حجم لیوان 200 میلی لیتر ]]
آرد 750 گرم (6 لیوان)200 میلی لیتر آب (1 لیوان)شیر 200 میلی لیتر (1 لیوان)روغن 75 میلی لیتر (1/2 لیوان)مخمر خشک 10 گرم (1 بسته یا 1 قاشق غذاخوری)15 گرم نمک (1 قاشق غذاخوری سرصاف)20 گرم شکر (1 قاشق غذاخوری)
برای فیلینگ(داخل نان): 400 گرم پنیر، 100 گرم چدار رنده شده، جعفری
برای روکش خمیر: 1/2 لیوان شیره انگور ،1 لیوان آب را با هم مخلوط کنید.
کنجد زیاد استفاده کنید .
طرز تهیه:آرد را در کاسه ای بریزید و وسط آن را گود کنید و مایه خمیر و شکر دانه ریز را اضافه کنید، سپس مایعات (آب، شیر، روغن) را که کمی ولرم کرده‌ ، اضافه کنید و بزارید مایه‌خمیر حدود 5 دقیقه فعال شود.در آخر نمک را اضافه کنید، خمیر را تا زمانی که کاملاً نرم و یکدست شود ورز بدید تا یکدست شود.
(بافت خمیر ممکنه بسته به نوع آرد کمی متفاوت باشد؛ در صورت نیاز کمی آرد اضافه کنید، در کل باید خمیر نرم باشد.) روی خمیر را بپوشانید تا هوا نگیرد و حجمش دو برابر شود.پس از استراحت، خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم و چانه کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید. هر چانه را به اندازه 15*15 سانتی متر باز کنید.ابتدا خمیر باز شده را در مخلوط آب و شیره انگور بزنید سپس در کنجد فراوان بغلطانید.طبق ویدیو برش بزنید و مقداری از مواد میانی پر کنید و شکل گل تا بزنید .نان‌ها را 10 تا 15 دقیقه دیگر استراحت دهید. در فر 180درجه (بدون فن) بپز تا طلایی شوند.

۱۹:۰۸

thumbnail
میتونی با این خاگینه قالبی میز مهمونیاتو قشنگ کنی خیلی هم سریع و راحت درست میشه

چهار عدد تخم مرغ همبزنید کرم رنگ‌و کشدار شه بهش ۶قاشق غذاخوری روغن (۷۰گرم)و ۶قاشق غذا خوری ماست (۱۲۰گرم) و کمی پودر زعفران یا دو قاشق زعفران دم کرده اضافه در حد مخلوط شدن ترکیب کنید۶قاشق غذاخوری ارد(۹۰گرم)+دو قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری پودر هل اضافه یکدست که شد داخل قالبهارو تا نصف با مایه پر کنید روش ترکیب گردو ریز خرد شده کمی دارچین و گل محمدی ریخته و مابقی مایه خاگینه روش ریخته بزارید تو فر ۱۷۵درجه ب مدت نیم ساعت بعد روش شهد خنک ریخته خاگینه باید داغ باشه و‌شهد خنک
شهد:یک لیوان شکر +یک لیوان اب+کمی زعفران ‌نصف لیوان گلاب ترکیب کنید شکر حل شد و کمی جوشید کافیه  بزارید خنک شهممنون از همراهیتون امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید undefined

۱۹:۰۸

thumbnail
#بورانی لبوundefined
لبو:۲ عددماست:۲پیمانهسیر رنده شده:۲حبهنمک و فلفل سیاه به میزان لازم.پوست لبو ها رو خوب بشورید و همون طور با پوست با کمی آب بپزید. (تجربه شخصیم میگه وقتی سر و ته لبو رو می گیرید و پوست می گیرید بعد پخت کمرنگ تر میشه.)وقتی لبو ها پخت پوست اونا رو بگیرید و خوب میکس کنید. به لبو ها نمک و فلفل و سیر رنده شده اضافه کنید و ماست رو کم کم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسه. من خیلی شل دوست ندارم. بعد هر طور دوست داشتید تزیین کنید.

۱۸:۲۴

thumbnail
سوپ زهرا پزundefined
هویج2عددسیب زمینی 1عدد گوجه2عددپیاز 1عددمرغ یک تکه ترجیحا سینه باشهجوپوست کنده1لیوانسبزی سوپ.. من جعفری و گیشنیرمیزنمنمک.. فلفل سیاه..زردچوبه.. ادویه کاریالیت طعم دهندی مرغ
سیب زمین.. هویج. گوجه پیاز.. رو شسته و ب چهارقسمت برش میدهیم.. داخل قایلمه 3لیوان اب میریزیم ومرغ هم میگذاریم با اینا بپزه...... حالا جوپوست کنده ک از قبل خیس کردیم میزاریم جدا بپزه قشنگ لح بشه...داخل جو من هویج هم نگینی ریزمیکنم امروز نداشتم.. بقیه مواد ک پخت میزاریم خنک بشه.. مرغ رو درمیاریم ریش میکنیم ب جو کاملا پخته اضافه میکنیم.. سیب زمین و هویج وگوجه.. پیازهم با ابش داخل مخلوط کن میریزیم کاملا میکس بشه.. وبه جواضافه میکنیم...داخل یک ظرف دیگه دوقاشق روغن میریزم یکم داغ شدادویه جات گفته شده رو ی تف میدیم وب سوپ اضافه میکنیم... سبزی هم ریخته و هم میزنیم میزاریم 30دقیقه بجوشه.. هراز گاهی هم میزنیم ته نگیره...... بعد الیت.. و رب هم میزنیم.. دوست داشتین یکم رشته سوپ هم بزنید نمکش رو اندازه کنید بزارید نیم ساعتم بجوشه... دوست داشتین زرشک هم بزنید

۱۸:۲۴

thumbnail
نان ایرلندیمواد لازمآرد ۴۰۰ گرمنمک ۲ ق چ خجوش شیرین ۶ گرمشیر ۳۰۰ گرمسرکه سفید ۱قطرز تهیه
همه مواد را با هم مخلوط و به صورت نامرتب داخل سینی بریزیدو رویش ارد الک کنیدو در فر گرم شده۲۰۰ درجه بمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه هنراه با یک کاسه اب که داخلش دستما گذاشتید پخت شود

۱۸:۲۴

thumbnail
دسر کاسترد تک نفره undefinedundefined
مناسب عصرونه و دورهمی های دوستانه🥰گنجایش لیوان من ۲۰۰میلی گرم بود
undefinedundefinedمواد لازم:
شیر undefined۵ لیوان پودر کاسترد undefined ۵ق غ شکر undefined ۸ق غ موز undefined ۲عدد بزرگبیسکویت پتی بور 🧇 ۲بسته (من بیسکویت جو استفاده کردم)گردوی خورد شدهundefined به اندازه لازم
ابتدا شیر سرد شکر و پودر کاسترد رو باهم مخلوط کنید بعد روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه.حالا ته ظرفهای تک نفره مقداری از کاسترد بریزید سپس بیسکویت خورد شده، دوباره کاسترد بریزید. این بار بیسکویت خورد شده ،بازهم گردو خورد شده وموز خورد شده ودر آخر کاسترد بریزید و روی اون رو تزئین کنید.
من به نصفش ۲ق غ زعفران زدم ونصف دیگرش ساده .
این مقدار مواد برای من ۶عدد ظرف تک نفره شد.
داخل یخچال بزارید تا خنک بشه و جا بیفته.
نوش جانundefinedundefinedundefined

۱۷:۱۱

thumbnail
رولت خرماundefinedمواد رولتundefined30الی 35 عدد خرمای بدون هسته15 عددمغز گردو18 عددبيسکوئيت پودر شده25 گرم کره ذوب شده1 ق چ پودر دارچینمواد داخلundefined8 ق غ سرخالی آرد گندم یا قنادی3 ق غ سرخالی آرد نخودچی100 گرم کره (یا ترکیب کره و روغن جامد یا نیمه جامد)1ق غ خلال پسته(دلخواه)به مقدار لازم کنجد یا پودر نارگیل برای غلطاندنطرز تهیه:هسته های خرما رو درآورده و با گردو چرخ کنیدپودر بيسکوئيت و کره ذوب شده و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنیدروی کیسه فریزر را چرب کنید و خرما را روش قرار بدید و یک کیسه فریزر ديگه روش قرار داده و با کمک وردنه خرما را پهن و باز کنیدآرد گندم را ده دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه.آرد نخودچی را هم اضافه و ده دقیقه دیگه تفت بدید.بعداز الک رد کنید تا رطوبت آرد گرفته و سبک بشهکره را بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید.undefined️بافتش اگر کمی شل شد نگران نباشید برای استراحت داخل یخچال که بره خودشو جمع میکنهخمیر را روی خرما بریزید و با پالت یا کاردک سطحش رو صاف کنید.خلال پسته را بریزیدخرما را با کمک نایلون فریزر رول کنیدو چند ساعت در یخچال قرار بدیدبعد در پودر نارگیل یا کنجد غلطانده و برش بزنید

۱۷:۱۱

thumbnail
#پودینگ_خرما_و_گردو (طیبه)
موادلازم :پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره شیر سرد دو پیمانه شیر برای میکس خرما و گردو نصف پیمانه گردو پنج عدد خرما ده عدد نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری کره بیست و پنج گرم خامه صبحانه هم دمای محیط چهار قاشق غذاخوری دارچین کمی
طرزتهيه :خرما رو با کمی آب جوش ، نرم کرده و پوستش رو جدا کنین . بعد به همراه گردو و شیر ، خوووب میکس بشه . شکر ، نشاسته ذرت و شیر سرد رو مخلوط و روی حرارت متوسط قرار داده و بعد از کمی مخلوط شدن ، به ترتیب ، میکس خرما گردو ، خامه صبحانه هم دمای محیط و کره رو اضافه کرده و وقتی کامل داخل مایه دسر حل شدن و دسر به غلظت فرنی رسید ، وانیل رو بریزین و از روی حرارت بردارین . چون اگه وانیل ، زیاد حرارت بخوره ، دسر تلخ میشه . غلظت و میزان شیرینی پودینگ رو با توجه به ذائقتون میتونین کم یا زیاد کنین . نهایتا میشه به همین شکل داخل ظروف دلخواه ریخته و بعد از حداقل یکی دو ساعت استراحت توی یخچال ، سرو و میل کنین یا مثل من ، قالبی دربیارین که برای قالبی شدنش هم به ازای هر پیمونه مایه دسر ، به یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده باشه .  من برای تزئین ، روی دسر ، کمی پودر دارچین ، الک کردم که میتونین دارچین رو داخل مایه دسر هم بریزین . نوش جونتون عزیزانم undefined

۱۷:۱۱

thumbnail
شربت تمر هندی undefinedمواد لازم:1 بسته تمر هندی1 لیترآب داغ1 لیوان شکر1 ق غ گلاب
طرز تهیه:در ابتدا یک بسته تمر هندی را درون قابلمه پر از آب جوش ریخته و به خوبی هم بزنید تا تمرهندی‌ها داخل آب باز شوند. سپس نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنیدبعد از باز شدن تمرهندی لازم است در این مرحله کف جمع شده روی آن را بردارید تا در نهایت یک شربت شفاف داشته باشیدوقتی که تمرهندی به غلظت رسید، آن را از صافی رد کرده و اضافه‌های آن که درون صافی باقی می‌ماند را مجدد با آب حل کنید و دو سه مرتبه این روند را انجام دهیدتمرهندی‌ها را مجدد درون قابلمه ریخته و به همراه شکر و گلاب، روی شعله گاز قرار دهید تا غلظت نهایی شربت به دست آید. (من مقداری زعفران دمکرده هم ریختم).سپس زیر شعله گاز را خاموش کرده بعد از خنک شدن آن را یک شب در یخچال قرار دهیدمی‌توانید به همراه لیمو و نعنا و یخ نوش جان کنید.

۱۷:۱۱

thumbnail
#قرابیه_با_مغز_شکلاتی
مواد خمیرundefinedنصف بسته معادل ۱۲۵ گرم کره و‌ یا مارگارین۱ فنجان چایخوری روغن مایع۱ لیوان پودر قند۲ ق غ نشاسته ذرت۳-۴ ق غ پودر کاکائو۱ ق چ بکینگ پودرآرد به میزان لازم (مقدار آرد داخل رسپی اصلی نوشته نشده تا جایی آرد بریزید که خمیر خودش را جمع کند).مواد داخلشundefinedundefinedشکلات صبحانه نوتلا(یا هر مارک دیگری).طرز تهیهundefinedداخل یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید و از شکلات صبحانه با قاشق مربا خوری برداشته و روی کاغذ روغنی قرار دهید (تقریبا ۲۲ عدد و هر کدام ۱ ق م باشد) و سینی را داخل فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شود (با این روش راحتر میتوایند داخل شیرینی ها را پر کنید).همه مواد خمیر به غیر از آرد را با هم مخلوط کرده و سپس آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید (دقت کنید آرد زیاد نشود چون شیرینی سفت میشود و ترک میخورد).از خمیر به بزرگی گردو جدا کرده و داخل دستتان باز کنید و از شکلات هایی که داخل فریزیر گذاشته بودید، داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و گرد کنید و با چاقو روی خمیر را خطوطی ایجاد کنید (شکل دهید) و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرید بچینید.داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن با پودر قند تزیین کنید.

۱۷:۱۲

thumbnail
#کوکی شیره خرماundefined مواد لازمundefinedundefined شیره خرما ۱۵۰ گرم (من از ترکیب شیره خرما و انگور استفاده کردم )تخم مرغ یک عدد کره ۱۰۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم دارچین ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۲ق چ بکینگ پودر۱ ق چ جوش شیرین ۱/۲ ق چ نمک یک پینچ شکلات تلخ به میزان لازم طرز تهیهundefinedundefined ابتدا کره نرم رو با شیره خرما می‌زنیم تا کاملاً روشن ویکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه می‌کنیم در حین هم زدن حتماً دورگیری می‌کنیم در آخر مواد خشک را روی مواد قبلی الک کرده و خمیر را با لیسک جمع می‌کنیم خیلی هم نزنید که به روغن نیفتد و شکلات خرد شده را اضافه کرده بر روی خمیرنایلون کشیده و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم بعد از استراحت چونه‌های ۳۰ گرمی برداشته و در سینی می‌چینیم و دوباره نیم ساعت در فریزر استراحت میدهیم و در همین حین فر رو با دمای ۱۹۰ درجه گرم می‌کنیم وقتی سینی را داخل فر گذاشتیم دمای فر رو به ۱۷۰ می‌رسانیم و به مدت ۱۲ دقیقه زمان داده تا پخته شود بعد از این تایم اطراف کوکی صفر و وسط کوکی نرم و شل مانند هست به کوکی در سینی زمان داده تا خنک شود و نوش جان کنیدundefinedundefined

۱۷:۱۲

thumbnail
سوسیس بندری اولین روز از بهترین فست فودهای رستورانیundefinedundefined نکاتی که میگم حتما رعایت کنundefinedundefined
غذای بعدی رو شما بهم بگید چی باشه؟undefinedundefined
مواد لازمundefinedسوسیس ۳ عددپیاز دو عدد بزرگرب یک و نیم ق غنمک،فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازمفلفل قرمز(در صورت دلخواه)آب یک چهارم لیوان
در آخر میتونید بدون روغن یا با کمی روغن سرخ کنید.من از سوسیس آلمانی استفاده کردم.
اگه سوالی داری برام بنویس همه رو جواب میدمundefinedundefined
#سوسیس #سوسیس_بندری #ساندویچ #ساندویچ_خوشمزه #بندری

۱۹:۵۹

thumbnail
ساندویچ مرغ و قارچ با سس جذابشundefinedکه میتونه هم وعده ناهار و شام باشه و هم یه تغذیه خوشمزه برای مدرسه ی بچه ها
یدونه پیاز خلالی خرد شده رو تو کمی روغن تفت بدین سینه مرغ خرد شده رو اضافه و تفت بدین قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه خرد شده هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و پودر سیر بریزین و اجازه بدین مواد بپزن
در آخر هم پنیر چدار گذاشتم و این شد مواد ساندویچ خوشمزه مون .
اما سس جذابش که ترکیب یدونه پیاز بنفش ریز خرد شده و چند تا خیارشور خرد شده و کمی جعفری خرد شده و دو قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست سون بانمک و فلفل سیاه هستش که اول روی نون سس میزنیم بعدم از مواد ساندویچ میزاریم و میفرستیم داخل دستگاه گریل و تمام .طعمش عالیه حتما درستش کنید و لذتشو ببرید .

۱۹:۵۹

thumbnail
#کوکی_کره_با_مغز
مواد لازم
آرد 250گرمکره200گرمپودر قند150گرمتخم مرغ1 عددوانیل 1 ق چبکینگ پودر 1 ق منمک 1/4 ق چزرده تخم مرغ برای رومالمغز های بادام پسته فندق گردو. ارد و بکینگ پودر را الک کنیدکره و پودر قند را با همزن مخلوط کنید
تخم مرغ وانیل ونمک رااضافه کرده و مخلوط کنیدمخلوط ارد رااضافه کرده مخلوط کنید تا  خمیر یکدستی به دست بیاد نباید خیلی ورز بدین چون روغن پس میدهخمیر را در پلاستیک بزارین و یکساعت در یخچال بزارین سطح کار را آرد پاشی کرده وخمیر را به ضخامت ۸ میلیمتر با کمک وردنه پهن کنیدبا کاتر برش دهید و با ته ماسوره به قطر ۳ونیم وسط خمیر را سوراخ کنیدحدود 20دقیقه در فریزر قرار دهید
زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از هم باز شود و حلقه های خمیر را رومال کرده و در ظرف حاوی مغز خرد شده برگردانید در سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله چیده و در فر به مدت 12تا15دقیقه بپزید با دمای 200 درجه

۲۰:۰۰