عکس پروفایل دسر مسر آموزش انواع کیک  ژله  شربت شیرینی  کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک   اینستا   چالش  کلیپ  موزیک  لینکدونی  فیلترشکن  آهنگ  عاشقانه  فیلم  خنده  جوک  رقص  پاکت  فوتبالد

دسر مسر آموزش انواع کیک ژله شربت شیرینی کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک اینستا چالش کلیپ موزیک لینکدونی فیلترشکن آهنگ عاشقانه فیلم خنده جوک رقص پاکت فوتبال

۲,۴۲۲عضو
عکس پروفایل دسر مسر آموزش انواع کیک  ژله  شربت شیرینی  کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک   اینستا   چالش  کلیپ  موزیک  لینکدونی  فیلترشکن  آهنگ  عاشقانه  فیلم  خنده  جوک  رقص  پاکت  فوتبالد
۲.۴هزار عضو

دسر مسر آموزش انواع کیک ژله شربت شیرینی کلیپ اینستا دابسمش تیک تاک اینستا چالش کلیپ موزیک لینکدونی فیلترشکن آهنگ عاشقانه فیلم خنده جوک رقص پاکت فوتبال

تابع قوانین جمهوری اسلامی ایرانundefined🧿« ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ »🧿مدیر کانال@mahya_plus undefined

۱۷ مهر

thumnail
#شیرینی_فوری 🥯 undefined
undefinedاول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدیدبعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشهحالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید@deser_meser

۸:۳۸

۱۸ مهر

thumnail
.اگه برید قنادی و کیک شکلاتی تموم کرده باشه، انتخاب بعدیتون چیه؟؟ undefinedundefined خودم کیک قهوه یا گردو undefined
#کیک_قهوه undefinedundefined.مواد لازم :آرد  2 پیمانهشکر  1 پیمانهتخم مرغ  3 عددپودر قهوه فوری  3 قاشق چایخوریپودر کاکائو به میزان دلخواه (حداکثر دو قاشق غذاخوری)بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوریوانیل‏  یک چهارم قاشق چایخوریشیر  دو سوم پیمانهروغن مایع  نصف پیمانه..طرز تهیه :.● اول فر رو روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم تا گرم بشه.  آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم. تو یه ظرف دیگه شکر، وانیل، پودر قهوه و تخم مرغ رو حدود هفت دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه.بعد روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد یکدست بشن..● مخلوط آرد رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک هم می زنیم تا کاملا مخلوط بشن و خمیر یکدست بشه.قالب رو چرب کرده و خمیر رو توی قالب ریخته و میذاریم تو فر به مدت حدود 45 دقیقه تا کیک بپزه..مواد لازم کرم پنیری قهوه undefined:پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه)  200 گرمخامه فرم گرفته  200 میلی لیترپودر شکر  100 گرمپودر قهوه فوری  2 قاشق چایخوری یا بیشتر.طرز تهیه :● همه مواد رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه. هم برای وسط کیک و روی کیک میتونین استفاده کنید و با چند تا گردو تزیین کنید. undefined@deser_meser

۱۱:۱۹

thumnail
undefinedموادلازم1 لیتر شیر1 لیوان شکر4 قاشق غذاخوری آرد3 قاشق غذاخوری نشاسته1 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه (نوتلا و هر شکلات صبحانه دیگر)1عدد تخم مرغ1 پاکت وانیل 5گرمی ترک یا مقدار کمی وانیل ایرانی1پاکت پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75گرم پودر خامه است)undefinedبرای روی پودینگ200 میلی لیتر خامه صبحانه200 گرم شکلات (من از مخلوط شکلات شیری و تلخ استفاده کردم)
undefinedبرای تزئینشکلات سفید به روش بن ماری آب شده ، خامه فرم گرفته ، توت فرنگی ، پسته undefinedطرز تهیه
شیر ، تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بزارید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و بپزید . وقتی جوش آمد و قوام گرفت و غلیظ شد(مثل فرنی) زیر اجاق گاز را خاموش کنید. وانیل ، شکلات صبحانه و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس در کاسه یا ظرفهای پذیرایی تقسیم کنید . در این مرحله می توانید کیک ها ویا بیسکویت های باقی مانده در خونه تون را در ته و کف کاسه ها قرار دهید و روی آنها پودینگ بریزید.
برای روی پودینگ ها خامه را گرم کنید (نجوشد) شکلات ها را خرد کرده و به خانه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. گاناش را روی دسرها بریزید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال استراحت بدید. سپس روی آنها را به دلخواه تزئین کنید .نوش جانundefined@deser_meser

۱۱:۱۹

thumnail
#کیک_نارگیل
مواد لازم
تخم مرغ 4 عددشکر یک لیوان دسته داروانیل یک بسته ده گرمیبیکینگ پودر یک بسته ده گرمی یا دو ق مرباخوریروغن سه چهارم پیمانهماست یک لیوان دسته دارپودر نارگیل حدود سه چهارم پیمانهآرد دو پیمانهتکه های ورقه شده نارگیل به دلخواه شکلات چیپسی نسوز دو ق غنمک کمی مقداری که بین دوانگشت قرار بگیره
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم و سپس  همزنو کنار میزاریم و آرد و بیکینگ پودرو نمک و مخلوط کرده و الک میکنیم و باضافه پودر نارگیل به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم حسابی تا مخلوط و یکدست بشه و من در قالب مستطیلی که چرب شده و کاعذ انداخته بودم و سایزش 22 در 32بود ریختم و قالب رو چندین بار به زمین بکوبید تاحبابی نمونه و سپس روی سطح کیک ورقه های نارگیل تازه و شکلات چیپسی بزارید شما میتونین اگه نارگیل تازه در دسترستون نبود از پودر نارگیل استفاده کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 30 دقیقه میپزیم و سپس چند دقیقه گریلو روشن کردم تا روی کیک هم خوشرنگ بشه این کیک بسیار خوشمزست و بافت فوق العاده ای داره حتما امتحان کنید
⁣@deser_meser

۱۱:۲۰

۱۹ مهر

thumnail
#نان_صبحانه undefinedundefinedundefined#ناننان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.تخم مرغ : 3 عدد.پنیر پیتزا : نصف پیمانه.جعفری خرد شده : کمی.روغن مایع : 3 ق غ.نمک و فلفل : به میزان لازم
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه.به همین راحتی به همین خوشمزگی undefined
undefined@deser_meser

۹:۵۰

thumnail
#سالاد_سزاسیر۲ عددکاهو یک بوتهفیله مرغ ۸ عددنان تست ۲ عددلیمو ترش ۱ عددروغن زیتون ¼ فنجانسس مایونز ¾ فنجانپودر گردو ۱ قاشق غذاخوریپنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوریسس خردل ۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه به اندازه کافی@deser_meser

۹:۵۰

thumnail
#_کیک_ساده_با_آرد_گندم
3تخم مرغ2undefinedآرد گندم شکر نصفundefined شیر نصفundefinedروغن مایع نصفundefinedبکینگ پودر2ق چ__وانیل مقداری
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو  اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب کرده  مایع رو ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم.
undefined@deser_meser

۹:۵۰

۲۰ مهر

thumnail
undefinedپفک گردوییundefined
undefinedمواد لازم3 عدد زرده تخم مرغ150 گرم پودرقندیك فنجان مغز گردوی خشك شدهیك قاشق مرباخوری آردیك قاشق چایخوری بیكینگ پودركمی هل یا وانیل
undefinedطرز تهیهزرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودرقند را اضافه و آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم. سپس نصف پودرقند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه را نیز اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد.در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
undefined@deser_meser

۱۵:۰۴

thumnail
undefinedموس کره بادام زمینی
undefinedمواد لازمربع فنجان شکریک قاشق غذاخوری نشاسته ذرتربع قاشق چایخوری نمکیک فنجان شیرربع فنجان کره بادام زمینییک عدد زرده تخم مرغ‎نصف قاشق چای خوری وانیلیک فنجان خامه‎خرده شکلات (به دلخواه)
undefinedطرز تهیهشکر، نشاسته ذرت و نمک را در قابلمه ریخته و سپس شیر و کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره بادام زمینی ذوب شده و مخلوط یکنواخت و غلیظ شود و پس از دو دقیقه به هم زدن قابلمه را از روی حرارت بردارید.به آرامی مخلوط بالا را به زرده تخم مرغ افزوده و سپس آن را مجدداً درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.سپس وانیل را به آن افزوده و مخلوط را در یک کاسه ریخته و در آن را با سلفون بپوشانید و کناری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.در کاسه دیگری خامه را خوب بزنید تا سفت شود سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنید.سپس در صورت تمایل تکه های شکلات را به آن بیفزایید.undefined
undefined@deser_meser

۱۵:۰۴

thumnail
کیک سیب و دارچین

مواد میانی: یک سیب رو پوست بگیر و خرد کن و داخل قابلمه کوچیک بریز و کمی تفت بده حدود ۳ دقیقه با شعله کم بعد یک قاشق شکر.کمی دارچین و گردو خرد شده بریز و کنار بزار تا سرد بشه

حالا دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر و مقداری وانیل خوب مخلوط کن تا حجم دو برابر بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع .دو سوم لیوان آب یا شیر ولرم اضافه ودر حد مخلوط شدن مخلوط کنید

آرد یک لیوان و نصفی.بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری.یک قاشق آرد نشاسته الک کن و به مواد اضافه کن به ارومی
حالا قالب رو کاغذ یا چرب کنید
نصف مواد رو بریزید داخل قالب بعد سیب ها رو بریزید بعد دوباره باقی مواد کیک
یک سیب هم جدا خوب و نازک برش بزنید روی مواد بچینید(دلبخواهی)
داخل توستر المنت پایین درجه ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه
در آخر گریل بالا تا روش طلایی بشه‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀undefined❀✿┅┅┄┄@deser_meser

۱۵:۰۴

۲۱ مهر

thumnail
.این رولت موزاییکی ما نه نیاز به فر داره نه همزن خیلی راحت و بدون دردسر با مواد اولیه خیلی کمی هم آماده میشهundefined پس حتما امروز با این ویدیوی جذاب با ما همراه باشیدundefined.مواد لازمundefined
بیسکوییت پتی بور: ۴بسته(۳بسته ساده ۱بسته شکلاتی)شیر: ۲لیوانپودرکاکائو: ۲ق.غشکر: ۳ق.غخامه: ۱ق.غکره: ۱ق.غشکلات تخته ای: ۵۰گرم(شیری یا تلخ).برای درست کردن سسمون همه مواد بالا به جز بیسکوییتهارو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم وقتی کره و شکلات آب شدن سسمون آمادس.بیسکویتهارو با دست به تکه های متوسط خورد میکنیم و سسی که آماده کردیمو روش میریزیم و سریع هم میزنیم ولی نه زیاد که بیسکوییتها له بشن بعد بلافاصله روی سلفون میریزیم(مطابق فیلم)و رولش میکنیم.برای سه چهارساعت داخل یخچال یا یکی دو ساعت تو فریزر میذاریم بمونه وقتی آماده شد برشهای دوسانتی میدیم و تو شکلات آب شده میزنیم و روشو با شکلات سفید و پودر پسته یاهر طور دیگه ای که دوست دارید تزئین کنیدundefined
به همین راحتی یه رولت موزاییکی جذابو خوشمزه دارید که میتونه تو دورهمی هاتون خودنمایی کنهundefinedundefined
درست کنید و از خوشمزگیش کنار چای و قهوه@deser_meser

۱۱:۲۴

thumnail
#آش_ماست undefined
مواد لازم:undefinedیک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفریگشنیز و اینجیبیر کوهی کمی (اختیاری، من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه)undefinedبرنج ۲ فنجانundefinedبلغور گندم یک فنجانundefinedنخود پخته شده دو فنجانundefinedپیاز ۲ عدد بزرگundefinedگالیبلانکا undefinedنمک و سیر به میزان لازمundefinedماست به میزان لازمundefinedنعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه:undefinedپیاز‌ها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدیدundefinedبعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده undefinedبعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم می‌زنیم تا ته نگیرد و خوب بپزد و جا بیفتد. undefinedاگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین این آش باید کمی سفت باشد. undefinedبعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود.undefinedماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.

undefinedundefinedundefined@deser_meser

۱۱:۲۴

thumnail
#بيسکوئیت_وانیلی

مواد لازم برای۵ نفرمواد اصلی   آرد   دو  لیوانتخم مرغ درشت  یک عددکره یا روغن جامد  ۱۵۰ گرموانیل   یک چهارم قاشق چای خوریپودر قند   سه چهارم  پیمانه
طرز تهیه۱- ابتدا کره یا روغن ،پودر قند و آرد رو با همزن دستی میزنیم تا به خورد هم برن.۲- وانیل و تخم مرغ رو اضافه کرده و ترجیحا با نوک انگشت مخلوط کرده تا خمیری لطیف بدست بیاد.۳- بین دو تا کیسه فریزر ، خمیر رو حدود دو میلیمتر با وردنه باز کرده با قالب مخصوص و یا با ته لیوان قالب میزنیم.۴- کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییتها رو چیده و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۵ درجه و در توستر (اونم از قبل گرم شده) با دمای ۱۴۰ درجه (المنت پایین) و سینی در طبقه بالای توستر قرار میدیم تا زیرش طلایی بشه وبپزه.
سایر نکات* میتونید دو قاشق از آرد رو برداشته و بجاش پودر کاکائو بریزید.از اسانس های مختلف میشه استفاده کرد و بیسکوییت رو طعم دار کرد‌.این مقدار مواد حدود ۳۰ تا بیسکوییت بهتون میده. نوش جانتون.
undefinedundefinedundefined@deser_meser

۱۱:۲۴

۲۲ مهر

thumnail
#کیک_ژله_ای
سه عدد تخم مرغدو پیمانه آرد قنادییک پیمانه شکرنصف پیمانه روغن مایعیک بسته ژله با طعم دلخواه(من پرتقالی زدم)یک پیمانه آب جوشبکینگ پودر دو ق موانیل یک چهارم ق چ
اول از همه ژله رو تو آب گرم حل کنید کاملا و بعد بزارید کنار تا خنک بشه کف تابه رو کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید( میتونید کاغذ هم نزارید ) شعله پخش کن رو روی گاز بزارید و حرارت و روشن کنید تا گرم بشهآرد و بکینگ پودر و سه بار الک کنیدتخم مرغ+شکر+وانیل پنج دقیقه با همزن بزن بعد روغن رو اضافه و بعد مخلوط آب و ژلهدر آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید داخل تابه مواد بریزید بعد نیم ساعت چک کنید با خلال دندون نچسبید آماده است

undefinedundefinedundefined@deser_meser

۱۰:۳۲

thumnail
#حلوای_زنجبیلی_تبریز
( زنجفیل حالواسی )
مواد لازم
روغن جامد:نصف پیمانهکره:100 گرمآرد سفید:دو پیمانهآرد برنج:نصف پیمانهپودر قند:دو پیمانهپودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوریپودر هل سبز:یک قاشق مرباخوریپودر پسته:به میزان لازم
طرز تهیه
روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.
البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.
undefined@deser_meser

۱۰:۳۲

thumnail
#چیز_کیک_نسکافه
برای تهیه بیس چیز کیک از کیک شکلاتی استفاده کردم قبل هر چیز دو تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو به همراه نص ق چ وانیل و یک لیوان سرخالی شکر هم زدم تا کذمی و کشداربشه بعد نصف لیوان روغن مایع ویک لیوان شیر اضافه کردم ودر حد مخلوط شدن هم زدم حالا ۱/۵لیوان آرد و با یه پنس نمک و یک ق غ سرخالی بکینگ پودر ودو ق غ پودر کاکایو سه بارالک کردم و به مخلوطمون اضافه و با خیلی کم هم زدم تا مخلوط شه ودر آخر یک ق غ شکلات آب شده تلخ اضافه کردم و مایه رو درقالب چرب شده ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گذاشتم بپزه وبرای تهیه لایه پنیری باید کیک کامل خنک شده باشه حالا نیاز داریم به ۲۰۰گرم خامه قنادی یا(خامه صبحانه به همراه نصف لیوان پودر قند ودو ق غ عسل) با همزن میزنیم تا فرم بگیره و۲۰۰گرم پنیر ماسکاپونه یا پنیر خامه ایی لبنه بدون نمک رو بهش اضافه وهم میزنیم حالا ۲ق غ پودر نسکافه رو با یک ق غ شیر یا آبگرم مخلوط میکنیم تا حل شه وبه مایه پنیریمون اضافه میکنیم در این فاصله ۲ ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد بنماری میکنیم و کم کم به مخلوطمون اضافه میکنیم تا خامه نبره حالا نصف لیوان شیر یا نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه میکنیم وبه همراه ۲ق غ شکلات آب شده وهم میزنیم تا یکدست بشه و روی کیک خنک میریزیم وروشو صاف میکنیم ومیذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره وبه دلخواه برش بزنید وتزیین کنید.
.@deser_meser

۱۰:۳۳

۲۳ مهر

thumnail
#نان روغنی افغانستانی آردیک کیلونصف آرد نونوایی نصف شیرنی پزی شیر یک لیوان روغن یک لیوان ونصف کمتر یک لیوان شکر یک لیوان سرخالی نه زیاد سر خالی تخم مرغ دوعدد یک زرده اش برا رومال جدا بشه خمیرمایه یک قاشق غذا خوری جوش شیرین یک قاشق چای خوری سر خالی حل و گلاب زعفران برای رومال اول تخم مرغ و روغنو شکررو داخل ضرف میریزیم خوب مخلوط میکنیم بعد بقیه موادو همرو میریزیم یکم هم میزنیم و آردو کم کم اضاف میکنیم تا خمیر نرمی بشه شاید یک کیلو کامل مصرف نشه آردها با هم فرق دارن اگرخمیرسفت بشه نان ها سفت میشه بایدخمیر لطیف باشه و نرم روشو میپوشونیم دو ساعت استراحت میدیم زرده رومالو بازعفران قاتی میکنیم من کمی گلابم میزنم بعد دو ساعت خمیررواندازه پرتقال برمیداریم اینه چونه درست میکنیم باچاقو کناره هاشو میزنیم تا خط خط بشه بعد وسطشو بازمیکنیم من باسرنوشابه حالت گرد گرد کردم رومالم میزنیم باچنگال چنتا سوراخ میکنیم میزاریم فرنیازی نیست کاغذ روغنی بزارید چون روغن داره نمیچسبه فر رو هم پونزده دقیقه قبل گرم کنین دویصت درجه زمانشم تاجایی که روش تیره بشه معلوم میشه کمی حالت ولرم باشه بزارین داخل پلاستیک یاظرف دردارروشم سلفن بکشید.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined@deser_meser

۱۱:۳۴

thumnail
#ساندویچ_مرغ
سینه مرغ و با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه قاشق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .مواد و گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم@deser_meser

۱۱:۳۴

thumnail
#کیک_کشک_بادمجون
نون تست رو کناره هاش رو باچاقو بریدم و۴ تا کنار هم گذاشتم وکشک بادمجون روش زدم و دوباره نون تست گذاشتم چند لایه همینطور به ترتیب گذاشتم و لایه اخر کشک بادمجون ریختم وکناره های تست رو کشک بادمجون زدم وصاف کردم دقیقا مثل خامه کشی کیک بعد کناره های نون تست رو به دیواره ها چسبوندم‌@deser_meser

۱۱:۳۴

بازارسال شده از گسترده پلاس
thumnail
تمام عکس های داخل تصویر موجودنگردنبند فقط 50 تومن 🫂⇝
دستبند 30 تومن 🤌undefined
انگشتر فقط فقط 10 تومن 🫀⇝
ساعت هوشمند فقط 150 تومن 🥰⇝
ble.ir/join/YmExM2U4ZT ⃢⃢⃢⃢⃢⃢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢⃢ آدرس سایت با نماد اعتماد الکترونیکی
بدون اینکه منتظر جواب بمونی یا موجودی محصولی رو چک کنی خیلی راحت میتونی از سایت برای خودت کنیشundefined
: undefined
سایت: https://merna.irکانال: ble.ir/join/YmExM2U4ZT⃢⃢⃢⃢⃢⃢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢↢⃢ انتخاب فوق العاده برای #هدیه undefinedundefinedانگشتر عینکیundefined
undefinedساعت و عینک
undefinedنیم ست گوشواره و گردنبند
تمام کارهاشون رنگ ثابته و عمراسیاه بشه‌منبع اکـ"سسوری های کیوت و خفن برا بِست فِرندا و ر^لا و دخترای سینگلمونundefinedundefined؛حلقه ست  مخصوص خواستگاری ازپارنتر🥺undefinedble.ir/join/YmExM2U4ZT

۱۶:۵۵