چند روزی بود فعالیت نداشتم اومدم جبران کنم
۱۱:۴۴
موادلازم
ژله دلخواه یک بسته
یک پیمانه اب جوش
ژلاتین یک ق غ
اب سرد برای ژلاتین۴ق غ
شیر یک و نیم پیمانه
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه پاکتی ۲۰۰ گرم یک بسته
اب سردو ژلاتین و ترکیب کنید ژله دلخواه و اب جوش و ژلاتین و قشنگ هم بزنید ذرات ژله باقی نمونه بزارید سرد شه شیرو بهش اضافه کنید حالا خامه و بیسکوییت و مواد ژله رو داخل میکسر بریزید و قشنگ مخلوط کنید و بریزید داخل هر قالبی که دوس دارید کافیه یک ساعت بره داخل یخچال طعمش بی نظیر و جدیده واقعا نوش جان
╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
لطفاً پستُ لایـ
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#دسر_بیسکوییتی #دسر_توت_فرنگی
۱۱:۴۹
مافین موز و شکلات چیپسی🧁
مواد لازم:
۳ عدد موز رسیده
۶ ق غ خ کره ذوب شده
۱/۴ پیمانه ماست به دمای محیط رسیده
۱ ق چ خ وانیل
۱ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۳/۴ ق چ خ جوش شیرین
۱/۲ ق چ خ بکینگ پودر
نوک ق چ خ نمک
۱ پیمانه شکلات چیپسی و نصف پیمانه شکلات چیپسی برای روی مافین
طرز تهیه:
موزها رو پوره کرده و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و بهش کره ذوب شده، ماست، وانیل، شکر سفید، شکر قهوه ای و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب با ویسک هم میزنیم (تقریبا ۳ دقیقه ای هم میزنیم). توی یه کاسه دیگه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو ریخته و هم میزنیم و به مواد مایع الک میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم تا یکدست بشه فقط زیاد هم نزنید توی این مرحله.
درآخر شکلات چیپسی رو اضافه کرده و به ارامی هم میزنیم تا موادمون یکدست بشه.
مواد کیک رو به کمک یه اسکوپ توی کپسولای کاپ کیک ریخته و روشون یه مقدار شکلات چیپسی میریزیم و میفرستیمش توی فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم به مدت ۵ دقیقه بپزه و سپس بدون اینکه درفر رو باز کنیم دمای فر رو به ۱۹۰ درجه سانتی گراد برمیگردونیم و میذاریم ۱۵ دقیقه دیگه مافین ها بپزه و با یه سیخ چوبی کنترل کنید که مافین ها کامل پخته باشه.
نکات مهم:
برای اینکه مافین های نرم و عالی داشته باشین مواد رو زیادی با همزن هم نزنید.
دمای بالای اولیه پخت باعث گنبدی شکل شدن مافین ها میشه پس حتما این مرحله رو با دقت رعایت کنید
╔═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╗
@deserkadeh
╚═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╝
لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#مافین_موز
۳ عدد موز رسیده
۶ ق غ خ کره ذوب شده
۱/۴ پیمانه ماست به دمای محیط رسیده
۱ ق چ خ وانیل
۱ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۳/۴ ق چ خ جوش شیرین
۱/۲ ق چ خ بکینگ پودر
نوک ق چ خ نمک
۱ پیمانه شکلات چیپسی و نصف پیمانه شکلات چیپسی برای روی مافین
موزها رو پوره کرده و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و بهش کره ذوب شده، ماست، وانیل، شکر سفید، شکر قهوه ای و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب با ویسک هم میزنیم (تقریبا ۳ دقیقه ای هم میزنیم). توی یه کاسه دیگه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو ریخته و هم میزنیم و به مواد مایع الک میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم تا یکدست بشه فقط زیاد هم نزنید توی این مرحله.
درآخر شکلات چیپسی رو اضافه کرده و به ارامی هم میزنیم تا موادمون یکدست بشه.
مواد کیک رو به کمک یه اسکوپ توی کپسولای کاپ کیک ریخته و روشون یه مقدار شکلات چیپسی میریزیم و میفرستیمش توی فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم به مدت ۵ دقیقه بپزه و سپس بدون اینکه درفر رو باز کنیم دمای فر رو به ۱۹۰ درجه سانتی گراد برمیگردونیم و میذاریم ۱۵ دقیقه دیگه مافین ها بپزه و با یه سیخ چوبی کنترل کنید که مافین ها کامل پخته باشه.
برای اینکه مافین های نرم و عالی داشته باشین مواد رو زیادی با همزن هم نزنید.
دمای بالای اولیه پخت باعث گنبدی شکل شدن مافین ها میشه پس حتما این مرحله رو با دقت رعایت کنید
╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
لطفاً پستُ لایـ
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
۱۱:۵۲
امروز ی دسر جنوبی آوردم براتون که مناسب ماه رمضانه مقوی و خوشمزه

هم شیک و خوشگله ومقویه و برای مناسبتا،ی پذیرایی عالیه
ارد گندم:یک لیوان
ارد نخودچی:1/2 لیوان
کره:100gr
روغن:60_80gr
دارچین:1 ق غ
هل:1 ق چ
پودر قند:2 ق غ
خرما و گردو:به مقدار لازم
ارد هارو حسابی تفت بدید تا بوی خامی نده
روغن رو کم کم و تاجایی اضافه کنید تا حلوا کمی روان بشه،غلظت فیلم و ببینید
میتونید از هر قالبی استفاده کنید
.╔═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╗
@deserkadeh
╚═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╝
لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#رنگینک_جنوبی
هم شیک و خوشگله ومقویه و برای مناسبتا،ی پذیرایی عالیه
ارد نخودچی:1/2 لیوان
کره:100gr
روغن:60_80gr
دارچین:1 ق غ
هل:1 ق چ
پودر قند:2 ق غ
خرما و گردو:به مقدار لازم
.╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
لطفاً پستُ لایـ
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
۱۲:۰۶
ایده خرما مجلسی مخصوص ماه رمضان
بنظرم خیلی ایده شیک و جذابی!!
مواد لازم :
خرما برای هر ترکیب :300 گرم
کره برای هر ترکیب : 100 گرم
پودر زنجبیل،پودر هل،پودر دارچین هر کدوم 1 ق چ
مغزیجات به اندازه دلخواه
پودر پسته و کنجد به اندازه لازم
بیسکوئیت به اندازه لازم
هسته و پوست خرما رو جدا کنید خرما رو کمی حرارت بدید تا گرم یا روی حرارت کره هم دمای محیط و اضافه کنید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید و ورز بدید تا یکدست بشه روی صفحه سلفون پهن کنید خمیر خرما رو با اندازه دو میل با وردنه پهن کنید
️رول خرمایی با سه ترکیب جذاب و خوشمزه
️
حتما قبل از برش زدن یک ساعت داخل یخچال بزارید
╔═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╗
@deserkadeh
╚═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╝
لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#خرما_مجلسی
بنظرم خیلی ایده شیک و جذابی!!
خرما برای هر ترکیب :300 گرم
کره برای هر ترکیب : 100 گرم
پودر زنجبیل،پودر هل،پودر دارچین هر کدوم 1 ق چ
مغزیجات به اندازه دلخواه
پودر پسته و کنجد به اندازه لازم
بیسکوئیت به اندازه لازم
هسته و پوست خرما رو جدا کنید خرما رو کمی حرارت بدید تا گرم یا روی حرارت کره هم دمای محیط و اضافه کنید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید و ورز بدید تا یکدست بشه روی صفحه سلفون پهن کنید خمیر خرما رو با اندازه دو میل با وردنه پهن کنید
╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
لطفاً پستُ لایـ
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
۱۲:۱۸
دسر فول شکلاتی مخصوص میز پذیرایی 
خیلی خوشمزه و راحته حتما یکبار امتحانش کن مطمئنم پشیمون نمیشی
میتونی از چند روز قبل مهمونی درستش کنی هیچیش نمیشه
شیرکاکائو ۴ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غ خ
شکلات سکه ای ۵۰ گرم
ژلاتین ۲ قاشق غ خ
خامه ۱۵۰ گرم یا یک بسته
برای درست کردنش فقط کافیه همه مواد توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید و هم بزنید تا همه مواد یکدست بشه بعد توی قالب مورد نظر بریزید حتما صافی بزارید تا گلوله چیزی توی دسر نباشه اصلا قالب نیاز به چرب کردن نداره چون خامه داره به راحتی جدا میشه سپس ۵ ساعت توی یخچال بزارید بعد دور دسر رو آزاد کنید توی ظرف مورد نظر برگردونید روش هم پودر کاکائو الک کنید و با هر چیزی که دوس داشتین تزیین کنید
این دسر بی نظیره
╔═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╗
@deserkadeh
╚═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╝
لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#دسر_شکلاتی
خیلی خوشمزه و راحته حتما یکبار امتحانش کن مطمئنم پشیمون نمیشی
میتونی از چند روز قبل مهمونی درستش کنی هیچیش نمیشه
شیرکاکائو ۴ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غ خ
شکلات سکه ای ۵۰ گرم
ژلاتین ۲ قاشق غ خ
خامه ۱۵۰ گرم یا یک بسته
برای درست کردنش فقط کافیه همه مواد توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید و هم بزنید تا همه مواد یکدست بشه بعد توی قالب مورد نظر بریزید حتما صافی بزارید تا گلوله چیزی توی دسر نباشه اصلا قالب نیاز به چرب کردن نداره چون خامه داره به راحتی جدا میشه سپس ۵ ساعت توی یخچال بزارید بعد دور دسر رو آزاد کنید توی ظرف مورد نظر برگردونید روش هم پودر کاکائو الک کنید و با هر چیزی که دوس داشتین تزیین کنید
این دسر بی نظیره
╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
لطفاً پستُ لایـ
و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید
#دسر_شکلاتی
۱۲:۲۶
لایـ
ـڪ
پیشنهـاد به مجله
این پست فراموش نشه
مرررسی ڪه حمایت میکنید
پیشنهـاد به مجله
این پست فراموش نشه
مرررسی ڪه حمایت میکنید
۱۲:۲۸
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
فرنی بستنی دو رنگ مجلسی
🤌
اگه از طعم بستنی زعفرونی خوشتون میاد پس حتما این فرنی رو امتحان کنید
فرنی بستنی دو رنگ و مجلسی
🤌
شیر ۴ پیمانه
شکر ۸ ق.غ
آرد سفید ۲ ق.غ
نشاسته ذرت ۳ ق.غ
بستنی وانیلی لیوانی ۲ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( نصف پاکت)
زعفرون دم کرده ۳ ق.غ
گلاب ۴ق.غ
پودر پسته، پرک بادام ، و گل محمدی برای تزیین
نکته : برای اینکه فرنی تون خامه ای بشه حتما یه دقیقه با گوشتگوب برقی یا داخل مخلوط کن فرنی تون رو هم بزنید خیلی لطیف و یکدست میشه
نکته : اگه یه فرنی خوشمزه میخواین حتما حرارت ملایم باشه و مدام هم بزنید تا خامی آرد و نشاسته گرفته بشه
*_____



_____ @deserkadeh
*لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید و
پیشـنهـاد.ب.مجلـه بزنیـد ممنـون ڪه حمایت میڪنید
اگه از طعم بستنی زعفرونی خوشتون میاد پس حتما این فرنی رو امتحان کنید
شیر ۴ پیمانه
شکر ۸ ق.غ
آرد سفید ۲ ق.غ
نشاسته ذرت ۳ ق.غ
بستنی وانیلی لیوانی ۲ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( نصف پاکت)
زعفرون دم کرده ۳ ق.غ
گلاب ۴ق.غ
پودر پسته، پرک بادام ، و گل محمدی برای تزیین
نکته : برای اینکه فرنی تون خامه ای بشه حتما یه دقیقه با گوشتگوب برقی یا داخل مخلوط کن فرنی تون رو هم بزنید خیلی لطیف و یکدست میشه
نکته : اگه یه فرنی خوشمزه میخواین حتما حرارت ملایم باشه و مدام هم بزنید تا خامی آرد و نشاسته گرفته بشه
*_____
*لطفاً پستُ لایـ
۱۱:۵۱
کیا آتیش به پا میکنن امشب
۸:۳۶
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
پودینگ_خرما
مواد لازم:
خرما ۱۳عدد
نشاسته ذرت۲ق غ
شیر۲پیمانه
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۳ق غ
کره ۲۵گرم
پودر بیسکوییت
╔═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╗
@deserkadeh
╚═∞═☆•
⃟
•☆═∞═╝
*لطفاً پستُ لایـ
ڪ ڪنید و پیشنهاد به مجله بزنید
ممنـون ڪه حمایت میڪنید 

[
دســــ
ـــرکده]#پودینگ_خرما
خرما ۱۳عدد
نشاسته ذرت۲ق غ
شیر۲پیمانه
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۳ق غ
کره ۲۵گرم
پودر بیسکوییت
╔═∞═☆•
@deserkadeh
╚═∞═☆•
*لطفاً پستُ لایـ
[
۱۱:۱۳
چهارشنبه سوری تون پر از شادی
۱۷:۱۲
۱۶:۰۷
۱۶:۱۳
آســمان آبــی و ابــر سپید برگهــای سبــز بيد
نغــمهی شوق پرستــوهای شاد خلوت گــرم كبوتــرهای مست
نرم نرمک میرسد اینک بهارخوش به حال روزگار
در پس سالی سخت ،
دل بستهایم به بهار
که جانمان را زنده کند!
«به امید نو شدن»
فرارسیدن سال جدید و عید نوروز را به شما و خانواده محترمتان شادباش گفته و آرزو میکنم سال فوق العادهای زیر سایه پرمهر پروردگار مهربان و درکنار خانواده و دوستان داشته باشید.
امیدوارم سال جدید برای همگی پر از عشق ، آرامش و شادی باشد ، زندگیتان پر از برکت و وجود نازنینتان سلامت.
نوروزتان پر از لحظههای ناب!
۱۶:۱۵
سلام بچه ها ببخشید من تا ۱۳ بدر فعالیت ندارممالک کانال دسر کده
۱۲:۵۳