د

دسر های ( الهامی)

۵عضو

۷ بهمن ۱۴۰۱

بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
thumnail
#پودینگ_شکلاتی#دسر#شکلاتمنبع:1min_ashpazi@
دوستان پسند undefined فراموش نشه@ashpazi

۴:۰۰

بازارسال شده از آشپزی سنتی
حلوا یکی از خوراکی‌هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا نیز به روش‌های گوناگون پخته می‌شود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبت‌های مذهبی مثل عزاداری‌های ماه محرم و شب‌های قدر و سفره افطار تهیه می‌کنند. حلوا علاوه‌بر این‌که به صورت یک دسر شیرین سرو می‌شود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب می‌شود. حلوا مسقطی یکی از حلوا‌های سنتی و مشهور ایرانی است که اصالت آن به شهر شیراز بر می‌گردد. این حلوای خوشمزه به دلیل داشتن گلاب و زعفران عطر و بوی بسیار خوبی دارد و یکی از سوغاتی مشهور شهر شیراز است. اگر دوست دارید با روشی آسان در منزل یک حلوا مسقطی خوشمزه و اصیل را تهیه کنید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی را همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم:- شکر: یک و نیم لیوان- نشاسته گل: ۱ لیوان- گلاب: نصف لیوان- زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم- آب: ۴ لیوان- آب لیمو ترش: سه قطره- روغن مایع: یک سوم لیوان- کره: ۳۰ گرم- خلال بادام تفت داده: یک سوم لیوان
طرز تهیه:۱ ـ برای شروع کار ابتدا شکر را همراه با دو لیوان آب و چند قطره لیمو ترش داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی هم بزنید تا شکر حل شود و زمانی که هنوز شربت به جوش نیامده است، اجاق گاز را خاموش کنید.
۲ ـ داخل یک قابلمه دیگر نشاسته را همراه با دو لیوان آب حل کنید تا نشاسته حل شود و آن را روی اجاق گاز بگذارید؛ سپس شربت را کم کم به قابلمه نشاسته اضافه کنید و حدود نیم ساعت مدام هم بزنید.
۳ ـ در مرحله بعد گلاب و زعفران را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید؛ سپس کره و روغن را اضافه کنید و باز هم نیم ساعت دیگر به هم زدن ادامه بدهید. حالا خلال بادام تفت داده شده را داخل مواد بریزید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا رد قاشق کف قابلمه دیده شود. وقتی مسقطی به غلظت کافی رسید، قابلمه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و داخل ظرف مورد نظر یا قالب بریزید. نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست. اجازه بدهید حلوا مسقطی یک ساعت داخل محیط آشپزخانه بماند و خنک شود. وقتی حلوا مسقطی سفت شد، به راحتی می‌توانید آن را برش بزنید و از قالب جدا کنید. بهتر است حلوا مسقطی را داخل یخچال نگه دارید، نوش جان.
نکته مهمتهیه حلوا مسقطی حدودا دو ساعت زمان می‌برد و هرچه حرارت اجاق گاز کمتر و زمان پخت طولانی‌تر باشد، نشاسته بهتر می‌پزد و مسقطی شما طعم بهتری خواهد داشت. اگر مسقطی خوب قوام نیاید، داخل یخچال آب می‌اندازد.

undefined لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن (undefined) از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله :undefined https://ble.ir/ashpazisonati

۴:۰۵

بازارسال شده از آشپزی سنتی
thumnail
امروز سفر می کنیم به شهر راز، شیراز با حلوا مسقطی شیرازی

۴:۰۵

بازارسال شده از آشپزی سنتی
thumnail
دسر خوشمزه ترکی؛ نوزینه متناسب با ذائقه ایرانی!

۴:۰۶

بازارسال شده از آشپزی سنتی
اگر به دنبال دسری متفاوت هستید که هوس شیرینی شما را رفع کند، دسر نوزینه می‌تواند مناسب‌ترین انتخاب باشد.
اگر تا به حال دسر نوزینه را امتحان نکرده اید، حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم:- 2 لیوان آب- 2 لیوان شکر- 3-4 قطره آب لیمو- 1/2 فنجان شیره خرما- 125 گرم کره با دمای اتاق(معادل 4 قاشق غذاخوری سرپر)- 1 فنجان روغن- 1 فنجان شیر- 1 فنجان ارده- 1 قاشق غذاخوری سرکه- 1 بسته بیکینگ پودر- 1/2 بسته وانیل- 3 لیوان آرد- 1 لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:قابلمه را روی اجاق بگذارید و شکر را اضافه کنید. سپس آب و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا به جوش بیاید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کره را در یک کاسه عمیق بریزید و ارده را روی آن اضافه کنید. سپس شیر را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و ورز دهید. باید خمیری نسبتاً نرم به دست بیاورید اما در عین حال به دست نچسبد.
در آخر گردو را هم اضافه کنید. خمیر را در ظرفی چرب شده ریخته و با دست پهن کنید.
با چنگال خراش هایی ایجاد کنید و با چاقو به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
شیره خرما را به شربت خنک شده اضافه کنید. دسر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا رنگ آن تغییر کند.
بعد از بیرون آوردن دسر از فر، شربت شیره خرما را در حالی که داغ است روی آن بریزید. نوش جان!
undefined لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن (undefined) از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله :undefined https://ble.ir/ashpazisonati

۴:۰۶

بازارسال شده از آشپزی سنتی
thumnail
حمصبریم سراغ یکی از غذاهای خوشمزه عربی

۴:۴۹

بازارسال شده از آشپزی سنتی
در میان انواع غذای عربی، حمص یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذاها است
undefined مواد لازم: - نخود ۳۰۰ گرم- ارده کنجد ۳ ق غ- روغن زیتون ۳ ق غ- سیر ۱ حبه- لیمو ترش ۲ عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
undefined طرز تهیه حمصنخودها را از شب قبل در آب قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید تا نفخش آن از بین برود.نخود را درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب آن ها را به خوبی بپزید، سپس نخود را آبکش کنید.نصف لیوان از آب نخود ها را نگه دارید. نخود را به همراه سیر به خوبی به صورت پوره در بیاورید.درون یک ظرف ارده را به همراه لیموترش و روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید. نخود و سیر را به مواد خود بیفزایید و مجدد مواد را هم بزنید.اگر مواد خشک بود از آب نخود کمی درون آن بریزید. مواد را داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید به خوبی ترکیب شود.غذای شما آماده است و می توانید با آن نان نوش جان کنید.
undefined لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لینک کانال در پیام رسان روبیکا :undefined https://rubika.ir/ashpazisonati
لینک کانال در پیام رسان بله :undefined https://ble.ir/ashpazisonati

۴:۴۹

بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
thumnail
مواد لازم برای تهیه مسقطی شیراز

۲۲:۳۹

بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
thumnail

۲۲:۳۹

بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
مسقطی شیراز نشاط آوره و برای این روز های ما میتونه مفید باشه. ..
ابتدا نشاسته رو با مقداری آب حل کرده از صافی رد میکنیم و بعد مابقی آب و شکر و زعفران و گلاب اضافه میکنیمروی حرارت پایین مدام هم میزنیم ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و پودر هل اضافه میکنیم و اجازه میدیم آرام بپزد و قوام بیادحدودا ۲ الی ۳ ساعت طول میکشهاین پخت طولانی مدت باعث میشه بوی نامطبوع نشاسته کاملا گرفته شود و بدون نیاز به گلوکز مسقطی کشدار بدست بیاد
امیدوارم بپزید و لذت ببرید#آموزش #آشپزی_با_آفروشه
آموزش بعدی چی باشه؟ @ofroshe_foodبه ما بپیوندیدundefinedble.ir/join/ZDk5YTU3Mm

۲۲:۳۹

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#دسر
با بیسکویت کرم دار این دسر جذاب رو درست کنundefined
نوش جانundefined

مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۱

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#شله_زرد
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۴

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#پاپسیکل
آموزش پاپسیکل جذاب و راحتundefined
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۵

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#ترافل_شکلاتی
تهیه ترافل شکلاتی آسان و خوشمزه فقط با سه ماده اولیهundefined
به درخواست شماundefined
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۵

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
طرز تهیه باسلوق گردویی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
مواد لازم باسلوق شیره انگورنشاسته ½ لیوان آب ۱ لیوانشیره انگور ۲ لیوان گلاب ¼ لیوان شکر ( اختیاری) ½ لیوان مغز گردو ½ لیوان روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری وانیل ½ قاشق مرباخوری پودر هل ½ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه باسلوق شیره انگور
مرحله اول
برای تهیه باسلوق شیره انگور خوشمزه ابتدا درون یک ظرف مناسب نشاسته را به همراه آب اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. در ادامه شکر را به همراه شیره انگور به نشاسته اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا باسلوق ته نگیرد. در ادامه زمانی که باسلوق کمی غلظت پیدا کرد، گلاب را به همراه وانیل و پودر هل اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله باسلوق را هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم باسلوق غلیظ شود، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا باسلوق را از روی حرارت بر می داریم، سپس روی سطح کار را یک نایلون فریزر قرار می دهیم و سطح نایلون را با مقداری روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه باسلوق را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ۳ ردیف باسلوق را به صورت نواری نزدیک هم پایپ می کنیم، سپس مغزهای گردو را به تریتیب در کنار هم روی باسلوق می چینیم، سپس مجددا با مایه باسلوق روی گردو را می پوشانیم و به کمک نایلون باسلوق را رول می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت پس از اینکه باسلوق ها آماده شدند، آنها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند، سپس باسلوق ها را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم.
نوش جان.
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۲۲:۴۷

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#دسر
دوست داری مهموناتو سوپرایز کنیundefinedاین دسر آسون که مواد کم میخواد رو درست کنundefined
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۸

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#ماست_میوه_ایماست رو دیگه خالی به بچه ها ندید ، ماست میوه ایش خوشمزه ترهundefinedundefinedundefined
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۲:۴۸

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
طرز تهیه فرنی زعفرانی undefined
نوش جان undefined
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslame
رسانه تبلیغی ما باشیدundefined

۲۳:۰۰

۹ بهمن ۱۴۰۱

بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
thumnail
#آموزش_خاگینه_تبریزی

مواد لازم
تخم مرغ : ۲ عددآرد : سه قاشق سوپ خوریماست : سه قاشق سوپ خوری بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوریوانیل : خیلی کمشکر : یک لیواناب : نصف لیوانگلاب : چهار قاشق سوپ خوریزعفران : به مقدار نیازگردو : شش عدد خرد شدهپودر هل، پودر دارچین و پودر گل محمدی : هر کدام یک قاشق مرباخوری ( البته با توجه به ذائقه می توانید مقدار هر یک را کم یا زیاد نمایید)
طرز تهیه
برای تهیه خاگینه تبریزی نیز همانند خاگینه ساده باید ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم بزنید.سپس ماست شیرین را اضافه نموده و مجددا هم بزنید تا کاملا یکدست شود.حال ارد و بکینگ پودر را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید که اگر غلظت آن کمتر از فرنی بود باید کمی آرد به آن اضافه نمایید.در این مرحله تابه را چرب نموده و مایه را داخل آن بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. و صبر کنید تا سرخ شود. سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود.حال شعله را خاموش نموده و درب قابلمه را به مدت پانزده دقیقه برندارید تا خاگینه نرم و آماده رول کردن شودبعد از گذشت این زمان پودر ها را روی خاگینه پاشیده و گردو ها را وسط آن قرار دهید.سپس دو طرف آن را برگردانید و به اصطلاح رول نمایید. برای میکس کردن می توانید از خلال دندان نیز استفاده نمایید.حال شربت را که از ترکیب آب، گلاب، زعفران و شکر بدست آورده ایم ( توجه داشته باشید که شربت باید آنقدر روی حرارت بماند تا شکر کاملا حل شود و غلیظ گردد، سپس آن را در محل مناسبی قرار دهید تا خنک شود. ) شربت را روی خاگینه ها ریخته و صبر کنید تا جذب آن شود.خاگینه تبریزی ما آماده است، می توانید به دلخواه آن را برش زده و سپس نوش جان فرمایید.منبع : پارسینهundefinedundefinedundefined

۲۳:۳۴

بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
آموزش فرنی سه رنگ
آرد برنج/ ۲ قاشق سوپ خوریشیر سرد/ ۲ لیوانکره/ به مقدار لازمشکر/ ۴ قاشقگلاب/ ۲ قاشقزعفران دم کرده/ ۱ قاشق مرباخوریپودر کاکائو/ ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
شیر سرد را درون قابلمه‌ای مناسب بریزید، بعد آرد برنج را به آن بیافزاید و کاملا آرد را داخل شیر حل نمایید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید و دائما مواد را به هم بزنید (هم زدن مدام مواد باعث گلوله گلوله نشدن آرد برنج در شیر سرد می‌شود).پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن بیافزاید و تا زمانی که فرنی قوام یا غلظت کافی را پیدا نکرده است، مواد را مرتب به هم بزنید.در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی سه رنگ پس از قوام مواد، باید مقداری کره را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید.اکنون فرنی آماده شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگ‌های مختلف داشته باشد.فرنی زعفرانی:مقدار زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را قبل از سفت شدن فرنی به یکی از ظرف‌ها اضافه کنید و کاملا به هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خرد فرنی برود.فرنی کاکائویی:کاکائو را به همراه ۲ الی ۳ قاشق آب را درون یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از گرم شدن آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و آن را خوب به هم بزنید.حال این سه نوع فرنی با رنگ‌های زعفرانی و کاکائویی و سفید را می‌توانید، به شکل لایه لایه و یا دلخواه را داخل ظروف مخصوص دسر بریزید و تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری نمایید.منبع: آرگاundefinedundefinedundefined

۲۳:۳۵