۷ بهمن ۱۴۰۱
بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
۴:۰۰
بازارسال شده از آشپزی سنتی
حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا نیز به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود. حلوا مسقطی یکی از حلواهای سنتی و مشهور ایرانی است که اصالت آن به شهر شیراز بر میگردد. این حلوای خوشمزه به دلیل داشتن گلاب و زعفران عطر و بوی بسیار خوبی دارد و یکی از سوغاتی مشهور شهر شیراز است. اگر دوست دارید با روشی آسان در منزل یک حلوا مسقطی خوشمزه و اصیل را تهیه کنید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی را همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم:- شکر: یک و نیم لیوان- نشاسته گل: ۱ لیوان- گلاب: نصف لیوان- زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم- آب: ۴ لیوان- آب لیمو ترش: سه قطره- روغن مایع: یک سوم لیوان- کره: ۳۰ گرم- خلال بادام تفت داده: یک سوم لیوان
طرز تهیه:۱ ـ برای شروع کار ابتدا شکر را همراه با دو لیوان آب و چند قطره لیمو ترش داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی هم بزنید تا شکر حل شود و زمانی که هنوز شربت به جوش نیامده است، اجاق گاز را خاموش کنید.
۲ ـ داخل یک قابلمه دیگر نشاسته را همراه با دو لیوان آب حل کنید تا نشاسته حل شود و آن را روی اجاق گاز بگذارید؛ سپس شربت را کم کم به قابلمه نشاسته اضافه کنید و حدود نیم ساعت مدام هم بزنید.
۳ ـ در مرحله بعد گلاب و زعفران را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید؛ سپس کره و روغن را اضافه کنید و باز هم نیم ساعت دیگر به هم زدن ادامه بدهید. حالا خلال بادام تفت داده شده را داخل مواد بریزید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا رد قاشق کف قابلمه دیده شود. وقتی مسقطی به غلظت کافی رسید، قابلمه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و داخل ظرف مورد نظر یا قالب بریزید. نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست. اجازه بدهید حلوا مسقطی یک ساعت داخل محیط آشپزخانه بماند و خنک شود. وقتی حلوا مسقطی سفت شد، به راحتی میتوانید آن را برش بزنید و از قالب جدا کنید. بهتر است حلوا مسقطی را داخل یخچال نگه دارید، نوش جان.
نکته مهمتهیه حلوا مسقطی حدودا دو ساعت زمان میبرد و هرچه حرارت اجاق گاز کمتر و زمان پخت طولانیتر باشد، نشاسته بهتر میپزد و مسقطی شما طعم بهتری خواهد داشت. اگر مسقطی خوب قوام نیاید، داخل یخچال آب میاندازد.
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن () از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
مواد لازم:- شکر: یک و نیم لیوان- نشاسته گل: ۱ لیوان- گلاب: نصف لیوان- زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم- آب: ۴ لیوان- آب لیمو ترش: سه قطره- روغن مایع: یک سوم لیوان- کره: ۳۰ گرم- خلال بادام تفت داده: یک سوم لیوان
طرز تهیه:۱ ـ برای شروع کار ابتدا شکر را همراه با دو لیوان آب و چند قطره لیمو ترش داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی هم بزنید تا شکر حل شود و زمانی که هنوز شربت به جوش نیامده است، اجاق گاز را خاموش کنید.
۲ ـ داخل یک قابلمه دیگر نشاسته را همراه با دو لیوان آب حل کنید تا نشاسته حل شود و آن را روی اجاق گاز بگذارید؛ سپس شربت را کم کم به قابلمه نشاسته اضافه کنید و حدود نیم ساعت مدام هم بزنید.
۳ ـ در مرحله بعد گلاب و زعفران را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر با حرارت کم هم بزنید؛ سپس کره و روغن را اضافه کنید و باز هم نیم ساعت دیگر به هم زدن ادامه بدهید. حالا خلال بادام تفت داده شده را داخل مواد بریزید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا رد قاشق کف قابلمه دیده شود. وقتی مسقطی به غلظت کافی رسید، قابلمه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و داخل ظرف مورد نظر یا قالب بریزید. نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست. اجازه بدهید حلوا مسقطی یک ساعت داخل محیط آشپزخانه بماند و خنک شود. وقتی حلوا مسقطی سفت شد، به راحتی میتوانید آن را برش بزنید و از قالب جدا کنید. بهتر است حلوا مسقطی را داخل یخچال نگه دارید، نوش جان.
نکته مهمتهیه حلوا مسقطی حدودا دو ساعت زمان میبرد و هرچه حرارت اجاق گاز کمتر و زمان پخت طولانیتر باشد، نشاسته بهتر میپزد و مسقطی شما طعم بهتری خواهد داشت. اگر مسقطی خوب قوام نیاید، داخل یخچال آب میاندازد.
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن () از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
۴:۰۵
بازارسال شده از آشپزی سنتی
۴:۰۵
بازارسال شده از آشپزی سنتی
۴:۰۶
بازارسال شده از آشپزی سنتی
اگر به دنبال دسری متفاوت هستید که هوس شیرینی شما را رفع کند، دسر نوزینه میتواند مناسبترین انتخاب باشد.
اگر تا به حال دسر نوزینه را امتحان نکرده اید، حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم:- 2 لیوان آب- 2 لیوان شکر- 3-4 قطره آب لیمو- 1/2 فنجان شیره خرما- 125 گرم کره با دمای اتاق(معادل 4 قاشق غذاخوری سرپر)- 1 فنجان روغن- 1 فنجان شیر- 1 فنجان ارده- 1 قاشق غذاخوری سرکه- 1 بسته بیکینگ پودر- 1/2 بسته وانیل- 3 لیوان آرد- 1 لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:قابلمه را روی اجاق بگذارید و شکر را اضافه کنید. سپس آب و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا به جوش بیاید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کره را در یک کاسه عمیق بریزید و ارده را روی آن اضافه کنید. سپس شیر را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و ورز دهید. باید خمیری نسبتاً نرم به دست بیاورید اما در عین حال به دست نچسبد.
در آخر گردو را هم اضافه کنید. خمیر را در ظرفی چرب شده ریخته و با دست پهن کنید.
با چنگال خراش هایی ایجاد کنید و با چاقو به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
شیره خرما را به شربت خنک شده اضافه کنید. دسر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا رنگ آن تغییر کند.
بعد از بیرون آوردن دسر از فر، شربت شیره خرما را در حالی که داغ است روی آن بریزید. نوش جان!
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن () از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
اگر تا به حال دسر نوزینه را امتحان نکرده اید، حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم:- 2 لیوان آب- 2 لیوان شکر- 3-4 قطره آب لیمو- 1/2 فنجان شیره خرما- 125 گرم کره با دمای اتاق(معادل 4 قاشق غذاخوری سرپر)- 1 فنجان روغن- 1 فنجان شیر- 1 فنجان ارده- 1 قاشق غذاخوری سرکه- 1 بسته بیکینگ پودر- 1/2 بسته وانیل- 3 لیوان آرد- 1 لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:قابلمه را روی اجاق بگذارید و شکر را اضافه کنید. سپس آب و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا به جوش بیاید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کره را در یک کاسه عمیق بریزید و ارده را روی آن اضافه کنید. سپس شیر را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و ورز دهید. باید خمیری نسبتاً نرم به دست بیاورید اما در عین حال به دست نچسبد.
در آخر گردو را هم اضافه کنید. خمیر را در ظرفی چرب شده ریخته و با دست پهن کنید.
با چنگال خراش هایی ایجاد کنید و با چاقو به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
شیره خرما را به شربت خنک شده اضافه کنید. دسر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا رنگ آن تغییر کند.
بعد از بیرون آوردن دسر از فر، شربت شیره خرما را در حالی که داغ است روی آن بریزید. نوش جان!
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن () از ما حمایت فرمایید.
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
۴:۰۶
بازارسال شده از آشپزی سنتی
۴:۴۹
بازارسال شده از آشپزی سنتی
در میان انواع غذای عربی، حمص یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذاها است
مواد لازم: - نخود ۳۰۰ گرم- ارده کنجد ۳ ق غ- روغن زیتون ۳ ق غ- سیر ۱ حبه- لیمو ترش ۲ عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه حمصنخودها را از شب قبل در آب قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید تا نفخش آن از بین برود.نخود را درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب آن ها را به خوبی بپزید، سپس نخود را آبکش کنید.نصف لیوان از آب نخود ها را نگه دارید. نخود را به همراه سیر به خوبی به صورت پوره در بیاورید.درون یک ظرف ارده را به همراه لیموترش و روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید. نخود و سیر را به مواد خود بیفزایید و مجدد مواد را هم بزنید.اگر مواد خشک بود از آب نخود کمی درون آن بریزید. مواد را داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید به خوبی ترکیب شود.غذای شما آماده است و می توانید با آن نان نوش جان کنید.
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لینک کانال در پیام رسان روبیکا : https://rubika.ir/ashpazisonati
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
مواد لازم: - نخود ۳۰۰ گرم- ارده کنجد ۳ ق غ- روغن زیتون ۳ ق غ- سیر ۱ حبه- لیمو ترش ۲ عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه حمصنخودها را از شب قبل در آب قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید تا نفخش آن از بین برود.نخود را درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب آن ها را به خوبی بپزید، سپس نخود را آبکش کنید.نصف لیوان از آب نخود ها را نگه دارید. نخود را به همراه سیر به خوبی به صورت پوره در بیاورید.درون یک ظرف ارده را به همراه لیموترش و روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید. نخود و سیر را به مواد خود بیفزایید و مجدد مواد را هم بزنید.اگر مواد خشک بود از آب نخود کمی درون آن بریزید. مواد را داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید به خوبی ترکیب شود.غذای شما آماده است و می توانید با آن نان نوش جان کنید.
لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لینک کانال در پیام رسان روبیکا : https://rubika.ir/ashpazisonati
لینک کانال در پیام رسان بله : https://ble.ir/ashpazisonati
۴:۴۹
بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
۲۲:۳۹
بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
۲۲:۳۹
بازارسال شده از آفروشه|غذای نیمه آماده خانگی
مسقطی شیراز نشاط آوره و برای این روز های ما میتونه مفید باشه. ..
ابتدا نشاسته رو با مقداری آب حل کرده از صافی رد میکنیم و بعد مابقی آب و شکر و زعفران و گلاب اضافه میکنیمروی حرارت پایین مدام هم میزنیم ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و پودر هل اضافه میکنیم و اجازه میدیم آرام بپزد و قوام بیادحدودا ۲ الی ۳ ساعت طول میکشهاین پخت طولانی مدت باعث میشه بوی نامطبوع نشاسته کاملا گرفته شود و بدون نیاز به گلوکز مسقطی کشدار بدست بیاد
امیدوارم بپزید و لذت ببرید#آموزش #آشپزی_با_آفروشه
آموزش بعدی چی باشه؟ @ofroshe_foodبه ما بپیوندیدble.ir/join/ZDk5YTU3Mm
ابتدا نشاسته رو با مقداری آب حل کرده از صافی رد میکنیم و بعد مابقی آب و شکر و زعفران و گلاب اضافه میکنیمروی حرارت پایین مدام هم میزنیم ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و پودر هل اضافه میکنیم و اجازه میدیم آرام بپزد و قوام بیادحدودا ۲ الی ۳ ساعت طول میکشهاین پخت طولانی مدت باعث میشه بوی نامطبوع نشاسته کاملا گرفته شود و بدون نیاز به گلوکز مسقطی کشدار بدست بیاد
امیدوارم بپزید و لذت ببرید#آموزش #آشپزی_با_آفروشه
آموزش بعدی چی باشه؟ @ofroshe_foodبه ما بپیوندیدble.ir/join/ZDk5YTU3Mm
۲۲:۳۹
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۱
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۴
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۵
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۵
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۷
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۸
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۲:۴۸
بازارسال شده از آکادمی کدنا
۲۳:۰۰
۹ بهمن ۱۴۰۱
بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
۲۳:۳۴
بازارسال شده از 🍔 آشپزی آسان🍔
آموزش فرنی سه رنگ
آرد برنج/ ۲ قاشق سوپ خوریشیر سرد/ ۲ لیوانکره/ به مقدار لازمشکر/ ۴ قاشقگلاب/ ۲ قاشقزعفران دم کرده/ ۱ قاشق مرباخوریپودر کاکائو/ ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
شیر سرد را درون قابلمهای مناسب بریزید، بعد آرد برنج را به آن بیافزاید و کاملا آرد را داخل شیر حل نمایید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید و دائما مواد را به هم بزنید (هم زدن مدام مواد باعث گلوله گلوله نشدن آرد برنج در شیر سرد میشود).پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن بیافزاید و تا زمانی که فرنی قوام یا غلظت کافی را پیدا نکرده است، مواد را مرتب به هم بزنید.در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی سه رنگ پس از قوام مواد، باید مقداری کره را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید.اکنون فرنی آماده شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگهای مختلف داشته باشد.فرنی زعفرانی:مقدار زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را قبل از سفت شدن فرنی به یکی از ظرفها اضافه کنید و کاملا به هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خرد فرنی برود.فرنی کاکائویی:کاکائو را به همراه ۲ الی ۳ قاشق آب را درون یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از گرم شدن آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و آن را خوب به هم بزنید.حال این سه نوع فرنی با رنگهای زعفرانی و کاکائویی و سفید را میتوانید، به شکل لایه لایه و یا دلخواه را داخل ظروف مخصوص دسر بریزید و تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری نمایید.منبع: آرگا
آرد برنج/ ۲ قاشق سوپ خوریشیر سرد/ ۲ لیوانکره/ به مقدار لازمشکر/ ۴ قاشقگلاب/ ۲ قاشقزعفران دم کرده/ ۱ قاشق مرباخوریپودر کاکائو/ ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
شیر سرد را درون قابلمهای مناسب بریزید، بعد آرد برنج را به آن بیافزاید و کاملا آرد را داخل شیر حل نمایید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید و دائما مواد را به هم بزنید (هم زدن مدام مواد باعث گلوله گلوله نشدن آرد برنج در شیر سرد میشود).پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن بیافزاید و تا زمانی که فرنی قوام یا غلظت کافی را پیدا نکرده است، مواد را مرتب به هم بزنید.در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی سه رنگ پس از قوام مواد، باید مقداری کره را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید.اکنون فرنی آماده شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگهای مختلف داشته باشد.فرنی زعفرانی:مقدار زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را قبل از سفت شدن فرنی به یکی از ظرفها اضافه کنید و کاملا به هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خرد فرنی برود.فرنی کاکائویی:کاکائو را به همراه ۲ الی ۳ قاشق آب را درون یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از گرم شدن آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و آن را خوب به هم بزنید.حال این سه نوع فرنی با رنگهای زعفرانی و کاکائویی و سفید را میتوانید، به شکل لایه لایه و یا دلخواه را داخل ظروف مخصوص دسر بریزید و تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری نمایید.منبع: آرگا
۲۳:۳۵