بله | کانال 💐الماس💐
عکس پروفایل 💐الماس💐

💐الماس💐

۶۹۱عضو
undefinedundefinedدعای ظهور آقا امام زمانundefinedundefined
*إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ *undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedخدايا گرفتارى بزرگ شد ، و پوشيده بر ملا گشت ، و پرده كنار رفت ، و اميد بريده گشت ، و زمين تنگ‏ شد ، و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى ، و شكايت تنها به جانب تو است ، در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است ، خدايا ! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى ، و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى ، پس به حق ايشان به ما گشايش ده ، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر ،اى محمّد و اى على ، اى على و اى محمّد ، مرا كفايت كنيد ، كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستيد ، و يارى‏ام دهيد كه تنها شما يارى‏كنندگان من هستيد ، اى مولاى ما اى صاحب زمان ، فريادرس ، فريادرس ، فريادرس ، مرا درياب ، مرا درياب ، مرا درياب ، اكنون ، اكنون ، اكنون ، با شتاب ، با شتاب ، با شتاب، اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او .#والا_شریف

۴:۵۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

undefinedundefinedدعای ظهور آقا امام زمانundefinedundefined
*إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ *undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedخدايا گرفتارى بزرگ شد ، و پوشيده بر ملا گشت ، و پرده كنار رفت ، و اميد بريده گشت ، و زمين تنگ‏ شد ، و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى ، و شكايت تنها به جانب تو است ، در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است ، خدايا ! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى ، و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى ، پس به حق ايشان به ما گشايش ده ، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر ،اى محمّد و اى على ، اى على و اى محمّد ، مرا كفايت كنيد ، كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستيد ، و يارى‏ام دهيد كه تنها شما يارى‏كنندگان من هستيد ، اى مولاى ما اى صاحب زمان ، فريادرس ، فريادرس ، فريادرس ، مرا درياب ، مرا درياب ، مرا درياب ، اكنون ، اكنون ، اكنون ، با شتاب ، با شتاب ، با شتاب، اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او .#والا_شریف

۵:۴۴

*❁ ﷽ ❁
undefined شیعه حقيقى از منظر امامان معصوم(علیهم السلام)
مردی به امام حسن(علیه السلام) گفت: من شیعه و پیرو شما هستم، امام حسن(علیه السلام) فرمودند:
undefinedای بنده خدا اگر در برابر «اوامر» و «نواهی» ما مطیع باشی در ادعایت صادق هستی و اگر این چنین نیستی با این ادعایت بر گناهان خود افزوده ای و وقتی که در این مرتبه قرار نداری ادعای آن را نیز بر زبان میاور که دروغ است و بر گناهانت می افزاید، پس نگو من شیعه شما هستم، بلکه بگو من یکی از دوستداران شمایم و با دشمنان شما دشمنم و در این صورت به خیر و نیکی خواهی بود و به سوی خیر و نیکی نیز خواهی رفت.(بحارالانوار ج ٦٥ص١٥٦)
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedامام باقر «علیه السلام»:به خدا قسم شیعه ما نیست مگر کسی که دارای تقوی الهی است و از خدا اطاعت می کند، ای جابر آن ها را نمی شناسی مگر از راه تواضع، خشوع، امانت داری، زیادی ذکر خدا، روزه داری، نماز، نیکی به پدر و مادر، پایبندی به اخلاق حسنه، احترام به همسایه و توجه به فقراء و درماندگان و در سفر ماندگان و یتیمان، راستگویی، تلاوت قرآن، بازداشتن زبان، از اين كه، جز نيكى مردم را نگويند، [نيز] شيعيان ما [همواره‏] در بين اقوام خويش امين بودند(اصول کافی ج٢ص٧٤)
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedامام صادق «علیه السلام»:کسی که به زبان، می گوید شیعه است و با اعمال و آثار ما مخالفت می کند، از پیروان ما نیست، شیعه ما، کسی است که ما را با زبان و قلب همراه باشد و آثار ما را پیروی کند و اعمال ما را انجام دهد. آنان، شیعه ما هستند. شیعیان ما اهل هدایت و تقوی و اهل خیر و نیکی و اهل ایمان و اهل فتح و ظفرند.(بحارالانوار ج٦٥ص١٦٤و١٨٧)

undefinedکانال بـه نـام حـضــ مـღـادر ــرت ڪه عـاشـقـش هستمundefined
    #والا_شریف

۵:۳۴

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumbnail
تارت خرما و گردو

۷:۴۱

undefined #تارت_خرما_و_گردو undefined
undefined مواد لازم برای ۸ نفرundefined
undefined زمان پخت: ۳۵ دقیقه undefined
undefined بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم (حدود ۲۰ عدد),کره ذوب شده ۱۳۰‌گرم,شکر ۲ قاشق غذاخوری,نمک نوک قاشق,پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری,خرمای بدون هسته یا چیپس خرما ۳۰۰‌ گرم,گردو بدون پوست ۱۲۵ گرم,شیر تغلیظ شده (شیر عسلی) ۱ قوطی (۳۹۷ گرم)
undefined دستور پخت تارت خرما و گردو undefined
undefined تارت خرما و گردوتارت خرما و گردویی از این آسان‌تر و خوشمزه‌تر پیدا نمی‌شود: نان تارتی از جنس بیسکویت دایجستیو و با طعم دارچین همراه با خرما، گردو و شیرعسلی. اگر به دنبال دسری هستید که سریع آماده شود و چنان طعم شگفت‌انگیزی داشته باشد که همه را مجذوب خود کند، تارت خرما و گردو درست همان چیزی است که به آن احتیاج دارید. البته یک آشپز خوب هیچ وقت طعم را فدای تنبلی نمی‌کند. اما این تارت از آن استثنائاتی است که هم خوشمزه است و هم نیاز به زحمت زیادی ندارد. به هر حال برای هر آشپز خوبی هم پیش می‌آید که خسته یا کم حوصله باشد. در این مواقع است که تارت خرما و گردو مثل یک هدیه بهشتی به کمک شما می‌آید. این دسر مخصوصاً برای ایام ماه رمضان فوق‌العاده است. ترکیب خرما، گردو و شیر عسلی برای تقویت بدن حرف ندارد. در واقع خرما و گردو همان منبع انرژی است که به آن احتیاج دارید که تا موقع افطار شما را سر پا نگه دارد و البته آسان بودن تهیه تارت هم کمک حال روزه‌داران است. یک اسلایس کوچک از تارت خرما و گردو کاملاً سیرکننده و پر محتواست. پس شما می‌توانید یک تارت را برای چندین روز در یخچال نگه دارید و هر روز یک اسلایس از آن را نوش جان کنید. یا آن را برای مهمانی افطار تهیه کنید و با آن از مهمانان خود در ماه رمضان پذیرایی کنید.
طرز تهیه: طبقه پایین فر را آماده کنید و آن را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. با استفاده از غذاساز یا آسیاب بیسکویت‌ها را آسیاب کنید تا پودر شوند. همچنین می‌توانید آنها را داخل زیپ کیپ بریزید و با استفاده از وردنه بیسکویت را پودر کنید.شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید و خوب بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس کره آب شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید (در همان غذاساز یا به صورت دستی) تا کره به خوبی در مواد پخش شود و مایه یکدستی به دست آید.حال مایه را به قالب تارت منتقل کنید. بهتر است از قالبی استفاده کنید که کف آن قابل جدا شدن است. در غیر این صورت، از قبل کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را خوب کف ظرف و روی دیواره‌هایی آن پخش کنید تا به شکل نان تارت درآید. می‌توانید برای صاف کردن کف نان تارت از فنجانی با کف صاف استفاده کنید.سپس آن را به فر منتقل کنید. پس از ۸-۱۰ دقیقه نان تارت آماده است و عطر آن حس می‌شود. وقت آن است که قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود. در این مدت می‌توانید خرما‌ را آماده کنید. اگر از خرمای کامل استفاده می‌کنید، آنها را از وسط نصف کنید و هسته‌ها را جدا کنید. اگر از چیپس خرمای برتر استفاده می‌کنید نیازی به آماده‌سازی نیست.درجه‌ی فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید. چیپس‌ خرما یا خرماهای بدون هسته برتر نصف شده را روی تارت بریزید. به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشانند. حال روی خرما‌ها یک لایه مغز گردوی برتر بچینید.در آخر شیرعسلی (شیر تغلیظ شده شیرین) را روی خرما و گردو بریزید.قالب را مجدداً در فر قرار دهید تا زمانی که در شیرعسلی حباب ایجاد شود و رنگ کاراملی طلایی بگیرد (حدود ۲۵ دقیقه). ممکن است بعضی بخش‌ها قهوه‌ای شوند و بعضی بخش‌ها سفید باقی بمانند. اما در کل تارت قهوه‌ای رنگ به نظر می‌رسد. صبر کنید تارت کمی خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید.نکته: اگر مایل باشید می‌توانید برای داشتن نان تارت نازک‌تر از ۲۵۰ گرم بیسکویت استفاده کنید. البته باید کره و شکر را هم به همان نسبت کم کنید.

۷:۴۲

thumbnail
کرم کارامل

۷:۴۴

#کرم_کارامل
طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار :
“کرم کارامل” یکی از دسرهای معروف فرانسوی است و از آنرو که این دسر خوشمزه طرفداران زیادی دارد پیشنهاد میشود که شما نیز در سفره خود استفاده کنید.
مواد لازم برای کرم کارامل :
تخم مرغ : 5 عددشکر : 220 گرم شیر : نیم لیتروانیل : نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرم کارامل :
کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که درست کردن آن کار سختی نیست و برای درست کردن این دسر ابتدا 70 گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.
حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.
حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید ، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.
در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آن ها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را به شیر سرد شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت 350 درجه قرار دهید و اجازه دهید 1 ساعت و 30 دقیقه بماند.
بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
هنگام سرو کارامل را در دیس پذیرایی برگردانده و سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کرم کرامل :
کرم کارامل را هم می توانید به صورت داغ و هم به صورت سرد میل کنید. که در صورت سرد میل کردن باید آن را 24 ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.
کرم کارامل را میتوانید به صورت جداگانه در چند قالب و یا یکسره در یک قالب پهن و کم عمق  بریزید. 
میزان غلظت کارامل خنک شده باید مثل عسل باشد.
میزان استفاده از شکر در این نوع دسر کاملا اختیاریست و میتوانید میزان آن را کمتر هم بکنید.
در صورت استفاده نکردن از شیر پاستوریزه باید قبل از اضافه کردن شیر با خامه ، شیر را بجوشانید و سرد کنید. 
کرم کارامل یک دسر خوشمزه و مغذی است که بهتر است در کنار غذاهای سبک سرو شود.
کرم کارامل با زرده ی تخم مرغ لطیف تر از آب در می آید یعنی بجای 5 عدد تخم مرغ میتوان از 10 عدد زرده استفاده کرد.
اضافه کردن مقداری دارچین ، هل ، نمک و پوست لیمو ، باعث از بین بردن بوی زُخم تخم مرغ ها میشود.
 شیر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید و همزمان سریع هم بزنید تا کرم کارامل مزه تخم مرغ به خود نگیرد.
اگر مخلوط شکر و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، کرم کارامل بوی تخم مرغ نمیگیرد.
نکات تکمیلی در مورد کرم کارامل :
کرم کارامل جزو دسر - کرم و موس میباشد .زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه می باشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .کرم کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

۷:۴۴

thumbnail
ژله شیر موز

۷:۴۵

#ژله_شیرموز
آموزش درست کردن ژله شیرموز :
ژله شیرموز طعم و شکل ویژه ای را می تواند برای میهمانی های مخصوص و شیک شما داشته باشد.
 مواد لازم برای ژله شیرموز :
ژله موز : یک بستهشیرموز : یک لیوانآب جوش : یک لیوانخامه صبحانه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ژله شیرموز :
برای درست کردن این ژله خوشمزه  ابتدا موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن ژله، شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید.
ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد.
بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ژله شیرموز :
ژله شیرموز جزو دسر - انواع ژله میباشد .زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه میباشد.ژله شیرموز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

۷:۴۵

thumbnail
پاناکوتا

۷:۴۵

#پاناکوتا
طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر :
“پاناکوتا” Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی راحت درست می شود اما در عین حال برای پذیرایی بسیار شیک می باشد.
مواد لازم برای پاناکوتا :
خامه : 1 لیوانشیر : نصف لیوانپودر ژلاتین : 1 ق غشکر : ربع لیوانوانیل : 1 ق چ
طرز تهیه پاناکوتا :
برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیر و ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا :
پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 3 ساعت و پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

۷:۴۷

thumbnail

۱۰:۲۴

#کیک_تولد
یکی از کارهایی که می‌تواند میزان توجه ما به شخص متولد را نشان دهد و با غافل‌گیر کردن او خوشحالش کند، تهیه یک کیک تولد خانگی هرچند ساده است. برای تهیه کیک تولد نیازی به مهارت‌های خاص شیرینی پزی نداریم و می‌توانیم با یک کیک ساده اما خوشمزه و زیبا به هدفمان برسیم. علاوه بر این، کیک یکی از مهم ترین اجزای خوراکی‌های جشن تولد است. اگر می‌خواهید با طرز تهیه کیک تولد ساده  آشنا شوید، با کانال ما همراه باشید: برای شروع :
قبل از شروع به هر کاری، فر را در دمای حدود 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر فر شما خیلی داغ باشد کیک سوخته و خشک می‌شود؛ و اگر فر شما سرد باشد کیک تولد شما پف نخواهد کرد.
به دقیق بودن اندازه موادی که قرار است استفاده کنید خیلی دقت کنید؛ چرا که اگر از چیزی کم یا زیاد استفاده کنید کیکتان آن طور که می‌خواهید از آب در نخواهد آمد.
انتخاب ظرف مناسب :
اگر کیک تولد شما قرار است رنگ روشنی داشته باشد و شکلاتی نیست، از قالب‌های روشن و براق استفاده کنید. قالب‌های تیره چون گرمای بیشتری به خود جذب می‌کنند باعث تیره شدن سریع رنگ کیک شما داخل فر می‌شوند.
مواد لازم برای آماده سازی کیک تولد :
کره 1 فنجان یخ نزدهشکر 2 فنجانوانیل 1 قاشق چای‌خوریتخم مرغ 4 عدد سفیده و زرده جدا شدهبیکینگ پودر 3 قاشق چایخوریآرد 3 فنجانشیر 1 فنجاننمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
کره و شکر را به مدت 5 دقیقه یه خوبی با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یک مخلوط نرم و پف کرده بدست بیاید. سپس زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به این مخلوط اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید. در همین حین پودر وانیل را با باقی مواد داخل ظرف مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر، و نمک را با هم مخلوط کرده و چندین بار به خوبی الک کنید تا هوا بگیرد و کیک تولد شما داخل فر به اندازه کافی پف کند.
مخلوط‌های مرحله اول و دوم را با هم ترکیب کرده و شیر را به آن‌ها اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. اما این کار را زیاد انجام ندهید، چرا که بیکینگ پودر خاصیت خود را از دست می‌دهد.
در یک ظرف دیگر، یک سوم (1/3) سفیده تخم مرغ‌ها را با کمی نمک مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط پف کند. سپس آن را به ترکیب کیک که در مرحله 3 آماده کردید اضافه کنید و کمی هم بزنید. این کار باعث می‌شود رنگ کیک شما روشن و زیباتر شود.
قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. قالب پر از مواد را داخل فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید. حدود نیم ساعت طول می‌کشد تا کیک شما بپزد.
برای اطمینان از پخته بودن کیک، یک خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و خارج کنید. در صورتی که خلال دندان تمیز بماند و مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.نیم ساعت طول می‌کشد تا کیک شما بپزد.
وقتی کیک داغ است آن را از قالب خارج نکنید، چون خورد خواهد شد. حدود 10 دقیقه قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید.
اگر کیک شما داخل قالب خیلی سرد شد و به دیواره‌ها چسبید، می‌توانید قالب را دوباره کمی داغ کنید تا کیک جدا شود
مواد لازم جهت تزیین کیک تولد :
خامه 800 گرمپودر قند به مقدار لازموانیل 1 قاشق چای خوریرنگ خوراکی در صورت تمایل  برای تزیین کیک تولد با خامه، تمام مواد را داخل یک ظرف به مدت 3-4 دقیقه به خوبی هم بزنید و سپس مخلوط را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
توجه کنید که اگر خامه را زیاد هم بزنید می بُرد و تبدیل به کره می‌شود.
بعد از 2 ساعت خامه را از یخچال خارج کرده و دوباره آن را حدود 5 دقیقه هم بزنید تا به خوبی سفت شود؛ به طوری خطوط هم زن روی آن بیفتد. در صورت نیاز می‌توانید در این مرحله از مقدار کمی سفت کننده خامه هم استفاده کنید.
اگر می‌خواهید خامه شما سفید و ساده نباشد، می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
خامه را روی کیک بمالید. نیازی نیست که سطح خامه حتما صاف و بدون نقص باشد. می‌توانید آن را با کمی پستی و بلندی و هر طور که مطابق سلیقه‌تان است روی کیک قرار دهید.
برای تزیین بیشتر می‌توانید از بیسکوییت‌های کوچک، ماکارون‌ها، یا ترافل‌های رنگی هم استفاده کنید.

۱۰:۲۴

undefinedundefinedundefinedundefinedدوستان عزیز این کانال به فروش میرسد برای خرید به پیوی مراجعه کنید
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

۹:۲۷

thumbnail

۱۶:۳۹

#نان_شیرمال
نان شیرمال یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت هایی به فطیر دارد و بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم برای ۴ نفر :
آرد گندم ۲٫۵ لیوانزرده تخم مرغ ۲ عددشیر ولرم ¾ لیوانخمیر مایه ۱ قاشق غذاخوریشکر یک سوم لیوانکره ۵۰ گرمنمک نوک قاشق چایخوریکنجد برای تزیین
دستور تهیه نان شیرمال :
مرحله اول :
ابتدا ۱۵ دقیقه زودتر از پخت نان، کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم. شیر را داخل کاسه ای می ریزیم و خمیر مایه فوری و ۱ قاشق چای خوری شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله دوم :
سپس روی کاسه را با بشقاب می پوشانیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر مایه به عمل بیاید. بعد کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه بزرگی می ریزیم و شکر، زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم :
در ادامه مخلوط شیر، خمیرمایه، شکر که به عمل آمده را نیز به مواد اضافه می کنیم و نمک را نیز می افزاییم و آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را مخلوط می کنیم تا بتوانیم با دست ورز دهیم و دیگر با قاشق مواد را مخلوط نمی کنیم و همین طور کم کم آرد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم :
حالا با دست ورز می دهیم. تا جای آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود. شاید همه آرد استفاده نشود ولی نباید بیشتر از این مقدار نیز آرد به خمیر اضافه شود چون باعث سفت شدن خمیر می شود و نان با کیفیتی نخواهید داشت.
مرحله پنجم :
پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید ان را گرد می کنیم و در ظرف می گذاریم و با چاقو دو خط مانند علامت مثبت روی خمیر ایجاد می کنیم تا خمیر خوب پف کند و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱:۳۰ الی ۲ ساعت در محیط خوب به عمل بیاید.
مرحله ششم :
بعد از به عمل آمدن خمیر سلفون را بر می داریم و خمیر را کمی ورز می دهیم و روی سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم و با چاقو از گوشه مستطیل خط های موربی ایجاد می کنیم و فرچه را داخل کمی کره می زنیم.
مرحله هفتم :
سپس روی نان می کشیم و از گوشه مستطیل خمیر را به صورت مورب لوله می کنیم و لوله خمیر را در نهایت به صورت گرد می پیچیم. البته می توانید به هر شکلی که تمایل دارید خمیر را فرم دهید. قالب را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم.
مرحله هشتم :
حالا می توانیم برای روی خمیر یک عدد زرده تخم مرغ و کمی کره را مخلوط کنیم و با فرچه روی نان می کشیم. البته می توانید از کمی زعفران دم کرده نیز برای زردتر شده نیز استفاده کنید و روی آن نیز کمی کنجد یا سیاهدانه برای زیباتر شدن نان بریزید و روی خمیر دستمالی قرار می دهیم.
مرحله نهم :
سپس به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت می دهیم و در آخر قالب خمیر را داخل فر قرار می دهیم و داخل ظرفی آب می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر نان پخته شود. نان شیرمال پخته شده را از فر بیرون می آوریم و نوش جان کنید.

۱۶:۳۹

thumbnail
توجه undefined توجه undefined__ فروش انواع آینه و دستبند و ... چرمی و بافتundefined
.
.
با بهترین قیمت و کیفیت undefinedundefinedundefined

آینه ها در سایز های کوچک و بزرگ
کاملا دست ساز با چرم های طبیعی با کیفیت بالاundefined
جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید:@12141214121412@12141214121412@12141214121412__undefinedبا کمترین قیمت خرید کنید و لذت ببریدآینه ی کوچک : ۱۸۵۰۰ هزار تومان آینه ی بزرگ : ۱۸۵۰۰ هزار تومان دستبند چرمی : ۲۵۵۰۰ هزار تومان دسبند بافت :۲۱۰۰۰ هزار تومانقلب تزئینی :۷۶۰۰ هزار تومان #چرم#دستساز#آینه#کیفیت#زیبا

۱۱:۵۴