عکس پروفایل سلامتکده دکتر صیادس

سلامتکده دکتر صیاد

۱۶۷عضو
undefinedرفلکسولوژی پاها
undefinedبرای انجام یک ماساژ مناسب پا، باید بدانید کدام قسمت را ماساژ دهید. undefinedدر مرکز پاشنه، اندام تناسلی قرار دارد. در ناحیه از انگشتان پا تا پاشنه - روده کوچک، کبد، کیسه صفرا، مثانه، غدد فوق کلیوی.undefinedنقاط مرتبط با مغز، غده هیپوفیز، بینی و گلو روی انگشت شست ظاهر می شود.undefinedناحیه زیر فالانکس روی متاتارسوس پا، غده تیروئید است.undefinedسطح داخلی انگشتان پا به چشم و گوش متصل است. انگشتان کوچک - شانه‌ها.#ماساژ@Ak

۱۰:۳۷

آغاز آزمایش داروی رشد دوبارۀ دندان
undefinedفرانس۲۴: دندانپزشکان ژاپنی درحال آزمایش دارویی هستند که امیدوارند جایگزینی برای پروتز و ایمپلنت دندان باشد. آن‌ها می‌گویند با این دارو افرادی که دندان‌هایشان را از دست داده‌اند ممکن است بتوانند دندان‌های جدید در بیاورند.
undefinedبه‌گفتۀ رئیس بخش جراحی دهان بیمارستان کیتانو در زیر لثه‌های ما جوانه‌های خفتۀ نسل سوم دندان پنهان است. آزمایش‌ این دارو روی موش‌ها و راسوها نشان داد سرکوب پروتئینی به نام USAG-1 می‌تواند این جوانه‌ها را بیدار کند.
undefinedدندانپزشکان ژاپنی می‌خواهند از این دارو در بیمارانی استفاده کنند که به‌خاطر بیماری ارثی از بدو تولد ۶ دندان ندارند. این دارو احتمالا از سال ۲۰۳۰ در دسترس قرار خواهد گرفت.@Farsna

۵:۲۹

undefined«آلزایمر»، عمده علت ناتوانی و وابستگی در میان سالمندان
محمودی، رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور:undefinedزنان امید زندگی بیشتری نسبت به مردان دارند.undefinedدر سال ۲۰۵۰، ۸۰ درصد سالمندان در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط زندگی خواهند کرد.undefinedتا سال ۲۰۵۰ نسبت جمعیت بالای ۶۰ سال جهان ۲ برابر می‌شود.undefinedدر جهان، یک نفر از هر ۶ نفر، ۶۰ سال و بالاتر در سال گذشته نوعی سوء استفاده را در محیط‌های اجتماعی تجربه کرده‌اند.undefinedبیماری آلزایمر عمده علت ناتوانی و وابستگی در میان سالمندان در سطح جهان محسوب می‌شود./ایسنا#آلزایمر

۸:۰۹

undefined«آلزایمر»، عمده علت ناتوانی و وابستگی در میان سالمندان
محمودی، رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور:undefinedزنان امید زندگی بیشتری نسبت به مردان دارند.undefinedدر سال ۲۰۵۰، ۸۰ درصد سالمندان در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط زندگی خواهند کرد.undefinedتا سال ۲۰۵۰ نسبت جمعیت بالای ۶۰ سال جهان ۲ برابر می‌شود.undefinedدر جهان، یک نفر از هر ۶ نفر، ۶۰ سال و بالاتر در سال گذشته نوعی سوء استفاده را در محیط‌های اجتماعی تجربه کرده‌اند.undefinedبیماری آلزایمر عمده علت ناتوانی و وابستگی در میان سالمندان در سطح جهان محسوب می‌شود./ایسنا#آلزایمر

۸:۰۹

undefinedچرا دندان‌ها زشت می‌شود؟🦷
undefinedنوعی زرد شدن دندان وجود دارد که پیشگیری از آن کاری سخت یا حتی غیرممکن است و آن زرد شدن دندان‌ها در اثر بالا رفتن سن است. هرچه سن افراد بالاتر می‌رود، دندان‌هایشان هم به‌تدریج زرد می‌شوند.به چند دلیل با افزایش سن، دندان‌ها زرد می‌شوند:‌undefinedنازک شدن مینای دندانundefinedتجمع پلاک و رنگدانه‌هاundefinedکاهش ترشح بزاقundefinedاستفاده از داروها
چه باید کرد؟undefinedپرهیز از نوشیدنی‌هایی چون قهوه، چای و الکلی، همچنین دوری از مصرف دخانیات می‌توانید تا حد زیادی جلوی زرد شدن دندان‌هایتان را بگیرید. مراقبت منظم از دندان‌ها هم باعث بهتر نگهداشتن مینای دندان‌ها و در نتیجه سفید ماندن دندان‌ها می‌شود./خبرآنلاین#دندان

۸:۱۰

IMG_20241217_165712_492.jpg

۵۹.۸ کیلوبایت

undefinedبرای جلوگیری از لخته شدن خون چه باید کرد؟
undefinedبیشتر آب بنوشید! ۹۰ درصد مردم خیلی کم آب می نوشند.ما در مورد آب صحبت می کنیم، نه مایعات، یک فرد بالغ باید روزانه ۱.۵-۲.۵ لیتر آب بنوشد. به فرزندان خود نوشیدن آب را بیاموزید. آب طبیعی اولین و قوی ترین درمان در برابر تشکیل لخته خون است.undefinedسایر رقیق کننده های خون: روغن زیتون و بذر کتان، سیر و پیاز لیمو، تخمه آفتابگردان، چغندر، روغن ماهی گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، بلغور جو دوسر، تمشک، زغال اخته، زغال اخته، توت فرنگی وحشی، گیلاس، زنجبیل.undefinedغذاهایی که خون شما را غلیظ می‌کنند نخورید: آبگوشت، سوسیس، گوشت دودی، ژله، نان سفید.#سلامتی

۱۳:۲۷

undefinedوزارت بهداشت: مصرف غذاهای پرچرب را بسیار محدود کنید
undefinedدفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: بر اساس علم تغذیه، تمام مواد غذایی به جز آب دارای کالری هستند؛ بنابراین باید میزان دریافت کالری روزانه ما طبق نیازمان باشد و اگر بیش از این نیاز باشد منجر به اضافه وزن و به دنبال آن چاقی می‌شود.undefinedاگر همین روند الگوی غذایی غلط ادامه پیدا کند حاصل مصرف این غذاها چیزی جز بیماری‌های مختلف نیست.#اضافه_وزن@A

۱۸:۱۵

undefinedورود پشه آئدس از از نوع اجیپتی به جنوب کشور

مدیر‌کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان:undefinedیکی از تهدیداتی که امروزه شهرها را تهدید می‌کند و هشدار می‌دهیم، پشه مهاجمی به نام آئدس است. این پشه آلوده وارد کشور شده ‌و در مناطق مختلفی از کشور وجود دارد که در جنوب کشور از نوع اجیپتی بوده که معمولا خطرناک‌تر است.undefinedاین پشه در شهرستان چابهار استقرار پیدا کرده و در ۱۰ روز گذشته تعداد بیماران در این محدوده افزایش پیدا کرده است. مرگ و میر پشه آئدس چند برابر کروناست و حتماً باید هشدارها را در نظر گرفت و ترتیب اثر قرار داد.undefinedآب‌های راکد داخل شهرها حتماً باید جمع‌آوری و دفع شود و محل دپوی لاستیک‌های فرسوده نیز معدوم و جمع‌آوری شود. پاکسازی، نظافت و رفع آلودگی کانون‌های تجمع زباله و ضایعات در سطح شهرها باید انجام شود./ تسنیم#

۱۱:۰۵

undefinedکمک گرفتن از هوش مصنوعی برای درمان بیمارانی که سکته مغزی کرده‌اند
undefinedمحققان انگلیسی در سه بیمارستان پیشرو می‌گویند این فناوری جدید به کمک هوش مصنوعی می‌تواند اسکن مغز بیمارانی که سکته کرده‌اند را بخواند تا زمان وقوع این رویداد را با دقت بیشتری تعیین کند و به پزشکان کمک کند تا تصمیم بگیرند که آیا می‌توان آن را به طور موثر درمان کرد یا خیر.#هوش_مصنوعی

۲۱:۰۰

undefinedکمک گرفتن از هوش مصنوعی برای درمان بیمارانی که سکته مغزی کرده‌اند
undefinedمحققان انگلیسی در سه بیمارستان پیشرو می‌گویند این فناوری جدید به کمک هوش مصنوعی می‌تواند اسکن مغز بیمارانی که سکته کرده‌اند را بخواند تا زمان وقوع این رویداد را با دقت بیشتری تعیین کند و به پزشکان کمک کند تا تصمیم بگیرند که آیا می‌توان آن را به طور موثر درمان کرد یا خیر.#هوش_مصنوعی

۲۱:۰۰

‍ وقت‌گذرانی بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی چه بر سر مغز ما می‌آورد؟/ راهکارهایی برای جلوگیری از پوسیدگی مغز
undefinedپیمایش مداوم شبکه‌های اجتماعی که محتویات سطحی و نازلی دارند، به‌اصطلاح باعث «پوسیدگی مغز» می‌شود.
undefinedاین واژه به افول وضعیت ذهنی یا فکری فرد، به‌خصوص در نتیجه تماشای بیش‌ازحد محتوای پیش‌پا‌افتاده یا بی‌چالش اطلاق می‌شود.
undefinedبرخی کارشناسان معتقدند پیمایش مداوم و بی‌پایان در شبکه‌های اجتماعی و سایر محتواهای آنلاین دقیقا همین کار را انجام می‌دهد و مغزهای ما را به‌اصطلاح دچار پوسیدگی می‌کند.
undefinedنیویورک‌‌پست به‌نقل از «کایرا بوبینت»، متخصص علوم اعصاب رفتاری و نویسنده کتاب «مغز توقف‌ناپذیر» می‌نویسد: «امروزه بسیاری از افراد با مشکل تمرکزکردن مواجهند. آن‌ها دچار مه مغزی‌اند و نمی‌توانند کارهای عمیق که نیازمند تمرکز است، انجام دهند.
undefinedعلاوه بر این، یک همه‌گیری تنهایی نیز به‌طور موازی در حال گسترش است، چراکه ما واقعا نمی‌توانیم روی هیچ‌چیز از جمله ایجاد و تقویت روابط، تمرکز کنیم.»
undefinedبنا به گفته بوبینت، بخشی از مرکز مغز به‌نام «هابنولا» باعث می‌شود که در دام این پیمایش بی‌پایان و بالاپایین‌کردن بی‌هدف صفحات مجازی بیفتیم.
undefinedهابنولا بخشی از مغز است که در عملکردهای مهم از جمله انگیزه و تصمیم‌گیری نقش دارد، اما وقتی این ناحیه فعال شود، می‌تواند انگیزه ما را برای تلاش‌‌کردن از بین ببرد.
undefinedاو توضیح داد: «این همان لحظه‌ای است که می‌دانید باید کاری را انجام دهید، اما به‌جای آن کار دیگری می‌کنید مثل مدام بالاپایین‌کردن صفحات و غرق‌‌شدن در محتوای منفی یا ناامیدکننده و بی‌ارزش.»
undefinedبه گفته بوبینت، اسکرول‌کردن شبکه‌های اجتماعی راهی برای انفصال و استراحت‌دادن به مغز پس‌از یک روز طولانی است. این رفتار در واقع نوعی رفتار اجتنابی است که هابنولا کنترل می‌کند.
undefinedاو هشدار می‌دهد این‌گونه است که اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی شکل می‌گیرد، زیرا این بخش از مغز می‌تواند توقف اسکرول‌کردن را بسیار دردناک کند.
undefinedهمچنین می‌تواند به ازدست‌دادن انگیزه منجر شود که آثار خطرناکی دارد، زیرا همه ما برای اینکه زندگی‌مان را پیش ببریم، از خودمان راضی باشیم، اعتمادبه‌نفس داشته باشیم و به خواسته‌هایمان برسیم، به انگیزه نیاز داریم.
undefinedبوبینت می‌گوید: «برای جلوگیری از پوسیدگی مغز یک دستورالعمل یا راه‌حل مشخص وجود ندارد. نکته کلیدی این است که به روش شخصی خودتان، مانع آن شوید و این می‌تواند از طریق تنظیم و تغییرات و اصلاحات جزئی و مداوم و به‌مرور زمان حاصل شود.»
undefinedاو می‌گوید: «انسان موجودی بسیار انعطاف‌پذیر است. وقتی حقیقت بدنمان را بدانیم، می‌توانیم برای تغییر آن اقدامی انجام دهیم.»

undefined«دان گرانت» مشاور ملی مدیریت سالم دستگاه‌های الکترونیکی نیز تاکید می‌کند تولید‌کنندگان محتوا می‌خواهند شما به دستگاه‌هایتان وابسته شوید.
undefinedاو می‌گوید: «آن‌ها از سازوکارهای مغز که به تحریک احساسات و وابستگی‌های هیجانی مرتبطند، بهره می‌برند تا افراد را به استفاده بیشتر از این دستگاه‌ها و محتواهایشان ترغیب کنند.
undefinedمن نگران مرگ بسیاری از چیزها هستم، از جمله قدرت تخیل. انگار دیگر لازم نیست چیزی را تصور کنیم، من برای حافظه و آموزش نگرانم. اغلب از کودکان می‌شنوم که هشت ساعت مشغول ویدئودیدن و وقت‌گذرانی و پرسه‌‌زدن در فضای آنلاین بوده‌اند. این بهداشت خواب را مختل می‌کند.
undefinedمن از آن‌ها می‌پرسم آیا می‌توانید یکی از آن ویدئو‌ها را به یاد بیاورید؟ اما هیچ کودکی نبود که واقعا بتواند چیزی را که دیده است، به یاد بیاورد.
undefinedعملکرد مغزی ما در حال تحلیل است، حافظه در حال کاهش است، مدت‌زمان تمرکز در حال کاهش است.»
undefinedاین متخصص برای جلوگیری از گرفتارشدن در دام پیمایش بی‌پایان و بی‌هدف صفحات مجازی و محتواهای تهی از ارزش، به‌ویژه برای کودکان، پیشنهاد می‌دهد برای کاهش این زمان، گاه به دوستانتان تلفنی بزنید یا با خانواده‌تان تماس تصویری بگیرید.
undefinedاو همچنین تاکید دارد باید زمان حضور در فضای مجازی را به‌طور راهبردی تقسیم کرد، به‌ طوری‌ که بیشتر وقت صرف محتوای مفید و معنادار شود و بخشی هم برای سرگرمی باقی بماند.
undefinedاو برای بهبود بهداشت دیجیتال، پیشنهاد می‌کند برای دسترسی به فناوری محدودیت‌هایی تعیین کنید و در خانه زمان‌های بدون گوشی را مشخص کنید.
undefinedفعالیت‌های بدنی داشته باشید و بازی‌های آموزشی یا چالش‌برانگیز برای حافظه انجام دهید.
undefinedدر آخر اینکه بعداز وقت‌گذرانی آنلاین، از خود بپرسید آیا از اینکه وقتم را چنین ‌گذراندم، راضی‌ام؟
‎‌‌‌undefined

۲۱:۱۴

undefinedنگران مبتلا شدن به آلزایمر هستید؟/ undefined
undefinedتحقیقات نشان داده است که مصرف منظم انگور، سبب محافظت از سلول‌های عصبی می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های مختل‌کننده سیستم عصبی مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.undefinedافزودن انگور به یک رژیم پرچرب در طول زندگی، طول عمر را افزایش می‌دهد.undefinedانگور همچنین از بیماری کبد چرب غیرالکلی که اغلب به دلیل مصرف غذاهای ناسالم ایجاد می‌شود، جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد.undefinedاین میوه پاییزی با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری کمک می‌کند و در نتیجه سبب جلوگیری از تجمع چربی‌های مضر در کبد و سیستم قلبی عروقی می‌شود./خبرآنلاین#آلزایمر

۸:۰۱

undefinedهشدار در مورد مصرف «ریتالین» توسط دانشجویان و دانش‌آموزان در شب‌های امتحان
رییس کنترل کیفی امور آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور:undefinedمتاسفانه برخی دانش آموزان و دانشجویان برای تمرکز در شب امتحان داروی ریتالین را مصرف می کنند و از عوارض خطرناک آن مطلع نیستند.undefinedاین دارو در مغز ایجاد عارضه برگشت ناپذیر می‌کند و موجب اختلال در یادآوری خاطرات و حافظه می‌شود.#ریتالین

۱۸:۳۳

undefinedآلودگی هوا می‌تواند باعث مرگ زودرس بیماران شود
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت:undefinedپایداری آلودگی هوا می‌تواند باعث افزایش بیماری‌های قلبی، عروقی و ریوی، مرگ زودرس بیماران و همچنین تشدید علائمی مانند تنگی نفس، سرفه، سوزش چشم و سردرد شود.undefinedگروه‌های حساس از جمله سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران تنفسی، قلبی عروقی و دیابتی، باید از هرگونه فعالیت فیزیکی در فضای باز اجتناب کنند. همچنین سایر افراد نیز از فعالیت‌های سنگین و طولانی‌مدت در فضای باز خودداری کنند.undefinedلازم است توجه بیشتری به گروه‌های آسیب‌پذیر صورت گرفته و شرایط دورکاری آنان فراهم شود. #آلودگی_هوا

۱۸:۴۴

undefinedهشدار یک جراح مغز و اعصاب درباره آلودگی هوا؛ به زودی سونامی بزرگ ابتلا به تومور مغزی در کشور راه می‌افتد
آرمان سورانی یانچشمه، متخصص و جراح مغز:undefinedآلودگی آن‌قدر در لایه‌های جو زمین زیاد شده که حتی بارش باران و برف هم تمیزش نمی‌کند. به زودی و در سال‌های نزدیک یک سونامی بزرگ با عنوان افزایش ابتلا به تومورهای مغزی در کشور راه می‌افتد که دلیل اصلی آن هم فقط آلودگی هواست، اما این موضوع برای مدیران و مسوولان کشور اهمیتی ندارد.undefinedاز نظر بیماری‌های مغز، آلاینده‌های هوا به صورت تاریخی با بیماری‌های مختلفی مثل آلزایمر، دمانس یا فراموشی، اختلالات حواس، پارکینسون، سکته از نظر بیماری‌های مغزی به‌ شدت در ارتباط هستند. جدیدا هم که بیماری‌های دیگری مثل بیماری‌های اعصاب و روان اضافه شده است./ اعتماد#آلودگی

۱۳:۰۷

undefinedشپش در مدارس دخترانه/ یک متخصص: هیچ ربطی به بهداشت فردی دانش‌آموزان دختر ندارد
دکتر سید مسعود داوودی،متخصص پوست و مو:undefinedعلایم شپش‌ به سر شکل خارش است که منجر به ایجاد خراش در پوست و ایجاد عفونت می‌شود، بیشتر در ناحیه پشت‌سر و لاله گوش اتفاق می‌افتد. undefinedبرای پیش‌گیری از ابتلا به این بیماری باید دانش‌آموزان را از انجام بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که منجر به تماس پوست با پوست می‌شود، منع‌ کرد. همچنین باید به دانش‌آموزان برای عدم اشتراک‌گذاری کلاه، شال‌گردن و گل‌سر آموزش داده شود.undefinedاولیای مدرسه باید ترتیبی دهند که البسه دانش‌آموزان حدالمقدور در کنار هم قرار نگیرد. undefinedمشاهده روزانه موها هم توسط والدین نیز ضروری است. شستشو و استحمام و شانه گردن مرتب در مراحل اولیه ببماری کمک کننده است. توجه داشته باشید که با شروع اولین دوز درمانی، بیماری دیگر واگیردار نیست و حضور در مدرسه منعی ندارد. #شپش

۰:۴۶

undefinedچای کیسه‌ای حاوی مواد خطرناک است
undefinedیک مطالعه اخیر از گروه «موتا خنسیس» در بخش ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه بارسلونا نشان می‌دهد که چگونه کیسه‌های چای مبتنی بر پلیمر، میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها (MNPLs) را پس از تماس با آب داغ در طول فرآیند دم‌ کردن آزاد می‌کنند و این ممکن است بسیاری از دوستداران چای را نگران کند.undefinedاین ذرات ریز می‌توانند توسط سلول‌های روده انسان جذب شده و در بسیاری از قسمت‌های بدن پخش شوند.undefinedدر این تحقیق از کیسه‌های چای ساخته شده از پلیمرهای نایلون-۶، پلی پروپیلن و سلولز استفاده شد. هنگامی که از پلی پروپیلن برای دم کردن چای استفاده شد، تقریباً ۱.۲ میلیارد ذره در هر میلی لیتر با اندازه متوسط ۱۳۶.۷ نانومتر منتشر شد. در مورد سلولز، حدود ۱۳۵ میلیون ذره در میلی لیتر با اندازه متوسط ۲۴۴ نانومتر منتشر شد. نایلون-۶ نیز در هر میلی لیتر ۸.۱۸ میلیون ذره با اندازه متوسط ۱۳۸.۴ نانومتر منتشر کرد.#چای_کیسه‌ای

۱۹:۲۷