یه آویز خوشگل برای چیدمان آشپزخونه🥰
👉بفرست واسه دوستت
🍄تـــــرفندونه بانوان
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
👉بفرست واسه دوستت
🍄تـــــرفندونه بانوان
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۶:۴۲
#میلک شیک موز🥤
این نوشیدنی عجیب میچسبه 😋 از بس که خوشمزست
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
این نوشیدنی عجیب میچسبه 😋 از بس که خوشمزست
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۲۲:۱۲
سالاد پاییزی🥙🍁
مواد سس :ماست یونانی ۵ ق غسس مایونز ۲ قآب لیمو ترششکر ۱ ق غنمک، فلفلمواد لازم :سینه مرغگردوذرتانار
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
مواد سس :ماست یونانی ۵ ق غسس مایونز ۲ قآب لیمو ترششکر ۱ ق غنمک، فلفلمواد لازم :سینه مرغگردوذرتانار
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۹:۵۹
ترشی کلم بقچه ای مجلس
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۳:۱۰
•شیک کاپوچینو🧋•خیلی راحت و خوشمزس 🥰
🍄ترفندونه بانوان
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
🍄ترفندونه بانوان
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۲:۵۷
بازارسال شده از ایده های بانوان
گیف
0#خلاقیتببینید با رول دستمال و کاموا کلاه درست میکنه برای جاکلیدی☺️
عالیه حتما ببین😍
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
عالیه حتما ببین😍
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۱:۱۴
•شیرینی خونگی🍰•سه سوته این شیرینی خوشمزه رو برتی پزیرایی عیدت درست کن🥰
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۴:۵۲
وقتی چوب دارچین می خریم، شاید ندونیم که چطور تهیه اش می کنند!
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۰:۳۷
راز #قیمه نذری👌
مواد لازم :پودر دارچینلیمو عمانی ۳ عددرب گوجه فرنگی ۲ ق غپودر گل محمدیگلاب، هل
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
مواد لازم :پودر دارچینلیمو عمانی ۳ عددرب گوجه فرنگی ۲ ق غپودر گل محمدیگلاب، هل
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۳:۴۰
🍆#کوکو بادمجون شیک،متفاوت و خوشمزه 👌بادمجان :۲ عددقارچ:۳ عددگوجه : ۱ عددپیازچهسیب زمینی : یک عدد متوسط پختهتخم مرغ: ۱ عددآرد: ۱/۵ ق غنمک و فلفل و پاپریکا
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۲۰:۰۹
•مرغ شاهانه به این میگن🐔😋•
ادویه ها:نمکفلفل سیاهپودرسیرپاپریکا
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
ادویه ها:نمکفلفل سیاهپودرسیرپاپریکا
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۲۰:۱۱
فرورفتگی فرش ها که جای میز و صندلی با مبلمان هست رو با یخ مثل روز اولش کن😍
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۲:۵۹
ترفند آشپزی
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۳:۰۰
لازانیا🥪
مواد لازم برای سس سفید:قارچ ورقه ای خرد شده ۴ عدد قارچ نگینی خرد شده ۲ عددکره ۲۵ گرمشیر یک چهارم لیوانپنیر ورقه ای ۳ عدد
مواد لازم برای سس گوشتی:پیاز نگینی خرد شده ۱ عددگوشت چرخ کرده۱۵۰ گرمرب گوجه یک قاشقادویه لازانیا
سایر مواد:ورقه لازانیا ۶عددپنیر پیتزا به مقدارلازم
حالا رسپیرو بخون
مراحل سس سفید: قارچ ورقه ای برای زیبایی سس و قارچ نگینی برای غلظت سس استفاده میشه.قارچ هارو کمی با کره تفت میدیم، شیر و پنیر ورقه ای اضافه کرده و مخلوط میکنیمتا سس سفید آماده بشه
سس گوشتی:پیاز رو کمی تفت میدیم، گوشت رو اضافه میشه و با ادویه داخل بسته لازانیا تفت میخورهکمی رب گوجه اضافه میکنیم و بعد از سرخ شدن کامل از روی شعله برمیداریمسس گوشتی آمادهستمراحل لازانیا:بعد از پختن لازانیا با روغن و نمک،ورقه هارو به اندازه ظرف برش دادهو لایه لایه با سس سفید، سس گوشتی و پنیر پیتزا قرار میدیم.لایه آخر پنیر ریخته و با دمای ۱۸۵ داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت از پایین و در انتها ۵ دقیقه حرارت از بالا میپزیملایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
مواد لازم برای سس سفید:قارچ ورقه ای خرد شده ۴ عدد قارچ نگینی خرد شده ۲ عددکره ۲۵ گرمشیر یک چهارم لیوانپنیر ورقه ای ۳ عدد
مواد لازم برای سس گوشتی:پیاز نگینی خرد شده ۱ عددگوشت چرخ کرده۱۵۰ گرمرب گوجه یک قاشقادویه لازانیا
سایر مواد:ورقه لازانیا ۶عددپنیر پیتزا به مقدارلازم
حالا رسپیرو بخون
مراحل سس سفید: قارچ ورقه ای برای زیبایی سس و قارچ نگینی برای غلظت سس استفاده میشه.قارچ هارو کمی با کره تفت میدیم، شیر و پنیر ورقه ای اضافه کرده و مخلوط میکنیمتا سس سفید آماده بشه
سس گوشتی:پیاز رو کمی تفت میدیم، گوشت رو اضافه میشه و با ادویه داخل بسته لازانیا تفت میخورهکمی رب گوجه اضافه میکنیم و بعد از سرخ شدن کامل از روی شعله برمیداریمسس گوشتی آمادهستمراحل لازانیا:بعد از پختن لازانیا با روغن و نمک،ورقه هارو به اندازه ظرف برش دادهو لایه لایه با سس سفید، سس گوشتی و پنیر پیتزا قرار میدیم.لایه آخر پنیر ریخته و با دمای ۱۸۵ داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت از پایین و در انتها ۵ دقیقه حرارت از بالا میپزیملایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۶:۰۳
ترشی پیاز قرمز :
پیاز قرمزکوچکبه مقدار لازم من ۱ کیلو استفاده کردمنمک ۱ ق.غشکر ۱ ق.مسرکه سفید به مقدار لازملبوخام ۱ عدد متوسط
اول از همه بگم خیلی نیاز نیست پیاز هاخشک بشه ، سبزی معطر مثل نعنا، مرزه هم میتونید اضافه کنید . تخم گشنیزم خوب میشه ولی من ترجیحم اینه هیچی اضافه نکنم چون توی رنگش تاثیر داره و به تنهایی مزه بینظیری داره. استریل ظرف خیلی مهم تر از اب هست. .نکته خاصی نداره فقط پیاز و توی اب بریزین تا کمی شکفتت بشه و تندیش کم تر بشه. رنگ بهتری به خودش میگیره . بعد از دو روز جای خنک و تاریک مثل داخل کابینت یا حیاط خلوت ، انباری عالیه
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
پیاز قرمزکوچکبه مقدار لازم من ۱ کیلو استفاده کردمنمک ۱ ق.غشکر ۱ ق.مسرکه سفید به مقدار لازملبوخام ۱ عدد متوسط
اول از همه بگم خیلی نیاز نیست پیاز هاخشک بشه ، سبزی معطر مثل نعنا، مرزه هم میتونید اضافه کنید . تخم گشنیزم خوب میشه ولی من ترجیحم اینه هیچی اضافه نکنم چون توی رنگش تاثیر داره و به تنهایی مزه بینظیری داره. استریل ظرف خیلی مهم تر از اب هست. .نکته خاصی نداره فقط پیاز و توی اب بریزین تا کمی شکفتت بشه و تندیش کم تر بشه. رنگ بهتری به خودش میگیره . بعد از دو روز جای خنک و تاریک مثل داخل کابینت یا حیاط خلوت ، انباری عالیه
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۳:۱۹
کباب تابه ای :
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده با درصد چربی کم۱ عدد پیاز درشت که ریز رنده میکنیم و ۲۰ درصد آبشو میگیریم (لطفا آبشو کامل نگیرید)آرد سوخاری ۳/۴ پیمانهنمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه۱ ق غ خ کره برای سرخ کردن۲ ق غ خ روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:تمامی مواد رو توی کاسه میریزیم و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدیم که گوشتمون منسجم بشه و تمام مواد به خورد هم برن، سپس روشو سلفون کشیده و میذاریم توی یخچال ۱ ساعت بمونه.حالا اونو کف تابه مد نظرمون پهن میکنیم و مثل من طبق ویدئو اونو برش بزنید و بهش شکل بدید بذارید روی شعله با حرارت بالا و وقتی شروع به پخت کرد روغن و کره رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم کنید و بذارید هر طرفش کامل بپزه و سرخ بشه و به آرامی برگردونین طرف دیگه خم سرخ بشه.
همینطور که میبینید اگر مو به مو چیزایی که گفتم رو انجام بدین یه کباب تابه ای شکیل و خوش فرم و لطیف خواهین داشت.
نکته مهم اینکه آب پیاز رو فقط ۲۰ درصدشو بگیرین و اگر پیازتون آبدار نیست اصلا نیاز نیست اون ۲۰ درصد آزشم بگیرین!
آرد سوخاری رو حذف نکنید چون بافت بینظیری به کبابتون میده و هم باعث منسجم شدنش و جلوگیری از وا رفتنش میشه و نرم و لطیف میمونه!
کباب هارو با حرارت ملایم بپزین و در تابه رو به هیچ وجه نذارین!
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده با درصد چربی کم۱ عدد پیاز درشت که ریز رنده میکنیم و ۲۰ درصد آبشو میگیریم (لطفا آبشو کامل نگیرید)آرد سوخاری ۳/۴ پیمانهنمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه۱ ق غ خ کره برای سرخ کردن۲ ق غ خ روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:تمامی مواد رو توی کاسه میریزیم و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدیم که گوشتمون منسجم بشه و تمام مواد به خورد هم برن، سپس روشو سلفون کشیده و میذاریم توی یخچال ۱ ساعت بمونه.حالا اونو کف تابه مد نظرمون پهن میکنیم و مثل من طبق ویدئو اونو برش بزنید و بهش شکل بدید بذارید روی شعله با حرارت بالا و وقتی شروع به پخت کرد روغن و کره رو اضافه کرده و حرارت رو ملایم کنید و بذارید هر طرفش کامل بپزه و سرخ بشه و به آرامی برگردونین طرف دیگه خم سرخ بشه.
همینطور که میبینید اگر مو به مو چیزایی که گفتم رو انجام بدین یه کباب تابه ای شکیل و خوش فرم و لطیف خواهین داشت.
نکته مهم اینکه آب پیاز رو فقط ۲۰ درصدشو بگیرین و اگر پیازتون آبدار نیست اصلا نیاز نیست اون ۲۰ درصد آزشم بگیرین!
آرد سوخاری رو حذف نکنید چون بافت بینظیری به کبابتون میده و هم باعث منسجم شدنش و جلوگیری از وا رفتنش میشه و نرم و لطیف میمونه!
کباب هارو با حرارت ملایم بپزین و در تابه رو به هیچ وجه نذارین!
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۳:۲۴
دسر فندق و بیسکوییت :
زرده تخم مرغ:۴ عددشکر سفید:۱۰ گرمپنیر ماسکارپونه:۵۰۰ گرمکره فندوق:۸۰ گرمشکلات تلخ سکه ای ابد شده: ۵۰ گرمخامه صبحانه:۲۵۰ گرمبیسکوییت دلخواه:۲۰۰گرمشیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت.شکر و زرده تخم مرغ رو به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن بشه.
کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده رو اضافه میکنیم و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط رو به مخلوط کرمی اضافه میکنیم و در اخر ۲۵۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا به ترتیب یه لایه بیسکوییت دلخواه رو کف ظرف مورد نظر میچینم و با شیر مرطوبشون میکنیم و از مواد کرمی میریزیم روی بیکوییتا و اینکار رو دوباره انجام میدیم و برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب ۸۰ گرم شکلات اب شده و ۸۰ گرم خامه صبحانه هست استفاده میکنیم و برای تزئین میتونین کره فندوق رو اب کنین و داخل قیف بریزین و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنین روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کنین و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم بدین.نکات:میتونی به جای کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس/کره پسته/کره بادام/کره نارگیل/کرم شکلات هم استفاده کنی و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر رو خلق کنی
میتونی به جای بیسکوییت از یه لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنی.
برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنن و به خورد همدیگه برن حتما یه شب تا صبح بزار داخل یخچال استراحت کنه.
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
زرده تخم مرغ:۴ عددشکر سفید:۱۰ گرمپنیر ماسکارپونه:۵۰۰ گرمکره فندوق:۸۰ گرمشکلات تلخ سکه ای ابد شده: ۵۰ گرمخامه صبحانه:۲۵۰ گرمبیسکوییت دلخواه:۲۰۰گرمشیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت.شکر و زرده تخم مرغ رو به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن بشه.
کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده رو اضافه میکنیم و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط رو به مخلوط کرمی اضافه میکنیم و در اخر ۲۵۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا به ترتیب یه لایه بیسکوییت دلخواه رو کف ظرف مورد نظر میچینم و با شیر مرطوبشون میکنیم و از مواد کرمی میریزیم روی بیکوییتا و اینکار رو دوباره انجام میدیم و برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب ۸۰ گرم شکلات اب شده و ۸۰ گرم خامه صبحانه هست استفاده میکنیم و برای تزئین میتونین کره فندوق رو اب کنین و داخل قیف بریزین و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنین روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کنین و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم بدین.نکات:میتونی به جای کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس/کره پسته/کره بادام/کره نارگیل/کرم شکلات هم استفاده کنی و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر رو خلق کنی
میتونی به جای بیسکوییت از یه لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنی.
برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنن و به خورد همدیگه برن حتما یه شب تا صبح بزار داخل یخچال استراحت کنه.
لایک کنید ❤️👇┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅ @eideh_banvan┅✿❀🌼👩🍳🌼❀✿┅
۱۸:۰۹