عکس پروفایل 📱فروش و تعمیر موبایل فرهنگ📱

📱فروش و تعمیر موبایل فرهنگ📱

۱۳۶عضو
بسم‌الله الرحمن الرحیم

۲۰:۵۹

سلام به همه عزیزان

۲۱:۰۶

🟧 #تاریخچه_موبایل (قسمت اول)
۴۸ سال از عمر موبایل می‌گذرد و این وسیله کوچک به‌قدری زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده که بدون آن احساس می‌کنیم، فلج هستیم.در اینجا می خواهیم به خلاصه ای از تاریخچه موبایل و تکامل آن بپردازیم :
 undefined️سال ۱۹۷۳ :ایده ساخت تلفن همراه اولین بار به ذهن دکتر مارتین کوپر، کارمند کمپانی موتورولا در نیویورک رسید و برای ساخت آن از نمونه اصلی تلفن بی‌سیم Dyna TAC استفاده کرد. وزن اولین موبایل تولیدشده حدود یک کیلوگرم بود و شارژ کردن آن حدود ۱۰ ساعت زمان نیاز داشت.
undefined️سال ۱۹۷۹ :ژاپن که همواره در حوزه فناوری پیشرو بوده، در سال ۱۹۷۹ اولین شبکه سلولی خودکار را راه‌اندازی کرد.این سیستم اما در مرحله ابتدایی تنها در خودروها قابل استفاده بود که امروز از آن تحت عنوان ۱G یاد می‌شود. در اولین نسل تلفن همراه، امکان ارسال داده‌های دیجیتالی و متنی وجود نداشت و تنها کارایی آن مکالمات صوتی بود.
undefined️سال ۱۹۸۱ :سیستم ۱G کمی بعد به کشورهای غربی رسید؛ ابتدا کشورهای اسکاندیناوی و بعد انگلیس و آمریکای شمالی.
undefined️سال ۱۹۸۳ :در سال ۱۹۸۳ اولین موبایل جهان به‌فروش رسید که موتورلا DynaTAC 8000X نام داشت. این تلفن همراه در آن زمان حدود چهار هزار دلار قیمت داشت.
undefined️سال ۱۹۸۵ :مایکل هرسیون جی اولین تماس تلفنی را در انگلستان برقرار کرد. او با پدرش (ارنست هریسون) که در آن زمان رئیس کمپانی وودافون بود تماس گرفت.
undefined️سال ۱۹۸۹ :اولین موبایلِ واقعی و قابل حمل در سال ۱۹۸۹ عرضه شد. این تلفن همراه موتورولا ۹۸۰۰X نام داشت و صفحه‌ای روی صفحه کلید آن را می‌پوشاند. قیمت این موبایل در آن زمان دو هزار و ۳۰۰ دلار بود.
undefined️سال ۱۹۹۱ :سامانه جهانی ارتباطات سیار (جی‌اس‌ام) راه‌اندازی شد و شبکه سلولی نسل دو که از سیگنال‌های رادیویی دیجیتال استفاده می‌کرد (۲G) جایگزین شبکه نسل یک (۱G) شد.در نسل دوم شبکه تلفن همراه، امکان ارسال پیام‎‌های متنی، پیام‌های تصویری و پیام‌های چندرسانه‌ای (MMS) فراهم شد.از همین زمان، کم‌کم روش‌های برقراری ارتباط میان مردم تغییر کرد.
undefined️سال ۱۹۹۲ :در سوم دسامبر سال ۱۹۹۲ اولین پیامک (SMS) جهان توسط نیل پاپورث به ریچارد جارویس، مدیرعامل وودافون ارسال شد. او در این پیام کوتاه کریسمس را تبریک گفته بود.هرچند این پیام بسیار ساده به‌نظر می‌رسد، اما موجب تحولی بزرگ در فناوری و هنجارهای اجتماعی شد.به‌دلیل مشکلاتی از جمله پوشش نامناسب شبکه، ارسال این اس‌ام‌اس کمی طول کشید.
undefined️سال ۱۹۹۴ :آی‌بی‌ام سایمون اولین موبایل هوشمند تاریخ با صفحه نمایش لمسی به بازار عرضه شد. این موبایل تمام‌لمسی چند اپلیکیشن ساده داشت و تنها در ۱۵ ایالت آمریکا قابل استفاده بود. قیمت این موبایل در آن زمان ۸۸۹ دلار بود.نوکیا مدل ۲۱۱۰ به بازار عرضه شد و به این ترتیب این غول فنلاندی اولین گام‌های خود را برای موفقیت در بازار تلفن همراه برداشت.این مدل با طراحی باریک، بلند و شیکش یک مدل انقلابی محسوب می‌شد. خمیدگی ماهرانه اطراف صفحه نمایش و سایر کوچک آنتن، طراحی را در مقایسه با سایر موبایل‌های بازار متفاوت کرده بود.۲۱۱۰ در آن زمان کوچک‌ترین موبایل بازار محسوب می‎شد. زنگ مخصوص نوکیا، اولین بار در این گوشی مورد استفاده قرار گرفت.
undefined️سال ۱۹۹۶ :اولین گوشی نوکیا با کاور کشویی به‌نام ۸۱۱۰ وارد بازار شد. به‌دلیل ساختار موزی‌شکلش این موبایل از محبوبیت خاصی میان کاربران برخوردار بود.۸۱۱۰ که توجه بسیاری را به خود جلب کرده بود، در فیلم سینمایی ماتریکس مورد استفاده قرار گرفت.اولین نمایشگر ال‌سی‌دی تک‌رنگه از دیگر ویژگی‌های این مدل نوکیا بود.همزمان کمپانی موتورولا، StarTAC اولین موبایل تاشوی خود را به بازار عرضه کرد. این گوشی هم از محبوبیت بسیار بالایی برخودار بود و در آن زمان ۶۰ میلیون دستگاه در سراسر جهان فروخت.قیمت این موبایل هزار دلار بود.
undefined️سال ۱۹۹۷ :بازی نوستالژیک مار نوکیا یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های مدل ۶۱۱۰ بود. بازی‌های موبایلی از این دوره به این صنعت اضافه شدند.صنعت بازی‌های موبایل از سال ۱۹۹۷ با بازی مار نوکیا در مدل ۶۱۱۰ کلید خورد.کمپانی Hagenuk اولین موبایل بدون آنتن را تولید کرد.کیبوردهای رنگی در مدل‌های اریکسون و اولین گوشی‌های رنگی زیمنس مدل S10 هم در این زمان رخ داد.
undefined️سال ۱۹۹۸ :مدل ۵۱۱۰ نوکیا که قاب‌های قابل تعویض داشت، به بازار عرضه و به سرعت محبوب شد.
undefined️سال ۱۹۹۹ :نوکیا مدل ۷۱۱۰ اولین موبایلی بود که از سرویس وَپ (WAP) بهره برد و به این ترتیب امکان جستجو در وب از طریق این گوشی مهیا شد.

۲۱:۱۰

🟧 #تاریخچه_موبایل ( قسمت دوم )
undefined️سال ۲۰۰۰ :شارپ مدل J-SH04 اولین موبایل دوربین‌دار به بازار آمد که البته فقط در ژاپن موجود بود.بلک‌بری مدل ۸۵۷ را به بازار عرضه کرد که از ایمیل و مرورگر وب پشتیبانی می‌کرد.مدل محبوب نوکیا ۳۳۱۰ به بازار آمد و این غول فنلاندی حدود ۱۲۶ میلیون از این تلفن همراه را به‌فروش رساند.
undefined️سال ۲۰۰۱ :نمایشگرهای تمام‌رنگی به بازار آمدند. ابتدا کمپانی میتسوبیشی مدل Trium Eclipse را به بازار عرضه و بعد شرکت اریکسون T68i را تولید کرد.به لطف نوکیا ۵۵۱۰ صفحه کلید Querty در این دوره ظهور کرد.از مدل ۸۳۱۰ هم به‌دلیل طراحی نرم کلیدها و همچنین دو قابلیت مهم تقویم و رادیو اف‌ام استقبال شد.
undefined️سال ۲۰۰۲ :نوکیا ۷۶۵۰ اولین تلفن دوربین‌دار اروپا بود. دوربین ۰٫۳ مگاپیکسلی این غول فنلاندی در آن زمان تحولی عظیم در صنعت موبایل محسوب می‌شد.شرکت تی‌موبایل سرویس پیام‌رسانی تصویری را در انگلستان راه‌اندازی کرد که البته فقط با موبایل سونی اریکسون مدل T68i قابل استفاده بود.
undefined️سال ۲۰۰۳ :مدل پرفروش ۱۱۰۰ کمپانی نوکیا به بازار عرضه شد. این مدل به‌قدری محبوب بود که در مدت زمانی کوتاه ۲۰۰ میلیون دستگاه فروخت.نسل سوم شبکه تلفن همراه ۳G در سراسر جهان ظهور کرد که به‌لطف آن سرعت انتقال داده‌ها در مقایسه با نسل دوم ۱۰ برابر شد.با امکانات جدید حالا کاربران می‌توانستند کلیپ‌های ویدیویی تماشا کنند و کنفرانس ویدیویی برگزار کنند.امکان ارائه خدمات مبتنی بر مکان در این دوره مهیا شد.
undefined️سال ۲۰۰۴ :کمپانی موتورولا در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶، مدل بسیار محبوب Razr V3 را به بازار عرضه و ۱۳۰ میلیون دستگاه فروخت.طراحی مدل‌های صیغلی از این دوره آغاز شد.
undefined️سال ۲۰۰۵ :در آگوست ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید را خریداری کرد. شرکت کوچک اندروید در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن همراه فعالیت می‌کرد.اقدام گوگل نشان داد که این غول فناوری در زمینه صنعت موبایل بسیار جدی است.اولین موبایل ضدآب جهان، مدل Casio Canu 502S در سال ۲۰۰۵ به بازار آمد که به آن G’zOne هم گفته می‌شد.پس از آن، دریافت گواهینامه IP برای تولیدکنندگان موبایل مهم شد. IP یک استاندارد بین‌المللی برای تعیین مقاومت تجهیزات الکتریکی در مقابل نفوذ ذرات خارجی و آب است.
undefined️سال ۲۰۰۶ :نوکیا N95 به بازار آمد که اولین تجربه واقعیِ موبایل هوشمند را در اختیار کاربران قرار داد. سیستم عامل N95 سیمبیان بود و ۱۶۰ مگابایت حافظه داخلی داشت. از دیگر ویژگی‌های آن بلوتوث و وای‌فای بود و همچنین اولین دوربین پنج مگاپیکسلی به این مدل نسبت داده می‌شود.
undefined️سال ۲۰۰۷ :نسل اول آیفون در ژوئن سال ۲۰۰۷ به بازار آمد. استیو جابز، بنیان‌گذار شرکت اپل از این محصول رونمایی کرد.چرخش خودکار گوشی از مهم‌ترین قابلیت‌های آن محسوب می‌شد و صفحه نمایش لمسی خازنی و ۱۶۰ مگابایت حافظه از دیگر امکانات اولین آیفون بود.
undefined️سال ۲۰۰۸ :اولین موبایل اندرویدی جهان با صفحه کلید کشویی و نمایشگر لمسی به‌نام G1 ظهور کرد.این موبایل هوشمند دکمه‌های فیزیکی نسبتا زیادی داشت و از سخت‌افزار چندان قدرتمندی بهره نمی‌برد. در عین حال فاقد قابلیت‌های قابل توجهی بود که در آن زمان رقبای آن ارائه می‌کردند.مهم‌ترین نکته مثبت آن اما سیستم عامل اندروید بود؛ پلتفرمی که در زمان خودش قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیاری داشت.در رقابت با آی‌او‌اس و اندروید، مایکروسافت اقدام به طراحی سیستم عامل موبایل به‌نام ویندوز فون کرد.اَپ‌استور در سال ۲۰۰۸ راه‌اندازی شد که در آن زمان امکان دانلود ۵۵۲ برنامه برای دانلود وجود داشت.
undefined️سال‌ ۲۰۰۹ :واتس‌اَپ راه‎اندازی شد. یان کوم، یکی از بنیانگذاران این پلتفرم بود و به‌گفته خودش درحالی‌که در منزل یکی از دوستانش در حال تماشای فیلم سینمایی بود، ایده یک برنامه پیام‌رسان فوری به ذهنش رسید.در این سال سوئد و نروژ از طریق شرکت مخابراتی تلیاسورنا، اقدام به ارائه خدمات نسل چهارم شبکه تلفن همراه ۴G کردند.سرعت انتقال داده در نسل چهارم پنج برابر بیشتر از نسل سوم بود.

۲۱:۱۰

🟧 #تاریخچه_موبایل ( قسمت سوم )
undefined️سال ۲۰۱۰ :آیفون ۴ روانه بازار شد اما مشکلات آنتن این مدل، نارضایتی کاربران را به‌همراه داشت.گوگل سرانجام تلفن همراه برندِ خود به نام نکسوس وان (Nexus One) را تولید کرد.
undefined️سال ۲۰۱۱ :به‌لطف اعتمادی که سامسونگ در میان کاربران تلفن همراه ایجاد کرد، حالا فروشگاه‌های بسیاری در سراسر جهان داشت.گلکسی اس ۲ (Galexy S II) با دوربین هشت مگاپیکسلی و صفحه نمایش AMOLED به بازار آمد.
undefined️سال ۲۰۱۲ :در سپتامبر ۲۰۱۲، نسل پنجم موبایل‎‌های اپل به بازار عرضه شد. در همان هفته اول، پنج میلیون آیفون ۵ فروخته شد.
undefined️سال ۲۰۱۳ :در سال ۲۰۱۳، اپل برای اولین بار اسکنر اثر انگشت را با عنوان Touch ID در آیفون ۵ اس تعبیه کرد.
undefined️سال ۲۰۱۴ :۹۹ درصد بریتانیا زیر پوشش نسل سوم شبکه تلفن همراه بودند.فیس‌بوک، واتس‌اَپ را به مبلغ ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد.
undefined️سال ۲۰۱۵ :دو شرکت چینی هواوی و شیائومی به جایگاه قابل توجهی در بازارهای غربی دست یافتند.با این حال گلکسی اس ۵ و آیفون ۶ اس، همچنان بیشترین نفوذ را در بازار داشتند.
undefined️سال ۲۰۱۶ :گوگل در سال ۲۰۱۶ به‌صورت رسمی برند گوگل پیکسل را جایگزین نکسون کرد.دو مدل پیکسل و پیکسل اایکس ال (Pixel XL) برای رقابت با آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس روانه بازار شدند.
undefined️سال ۲۰۱۷ :مایکروسافت پس از هفت سال اعلام کرد که دیگر ویندوز فون را پشتیبانی نمی‌کند.بار دیگر بیشترِ توجهِ طراحان موبایل به صفحه‌ نمایش‌ها معطوف شد.۸۲ درصد از بدنه دو مدل سامسونگ گلکسی ایکس ۸ و آیفون ایکس را نمایشگرهایشان شامل می‌شد.در این مرحله رقابت‌های برای استفاده از تکنولوژی ناچ به اوج رسید.دکمه‌های فیزیکی حذف شدند و حسگر اثر انگشت به پشت منتقل شد و بلندگوها در لبه‌ها جا گرفت. اما یکی از مشکلات قرار دادن دوربین سلفی در بالای صفحه نمایش بود. بنابراین طراحان، صفحه نمایش را تا نزدیک لبه بالایی گوشی گسترش دادند، اما قسمتی از نمایشگر جلوی دوربین سلفی و سنسورها را حذف کردند. به این حالت بریدگی صفحه نمایش یا همان ناچ گفته می‌شود.شارپ Aquos S2 و اسنشال فون، اولین موبایل‌هایی بودند که از این قابلیت حتی پیش از آیفون ایکس بهره بردند.سرویس پیام‌رسان اس‌ام‌اس، بیست و پنجمین سالگرد خود را جشن گرفت. در این مقطع از زمان، روزانه ۲۲ میلیارد پیامک ارسال می‌شد.
undefined️سال ۲۰۱۸ :کمپانی چینی Ulefone، یولفون پاور ۵ را با باتری ۱۳ هزار میلی آمپر ساعتی روانه بازار کرد.این بزرگ‌ترین باتری موبایل در جهان است و اندازه آن حدودا چهار برابر بزرگتر از باتری آیفون XS مکس اپل که در همان سال عرضه شد، بود.
undefined️سال ۲۰۱۹ :انگلیس و آمریکا در حال راه‌اندازی نسل پنجم شبکه تلفن همراه هستند. سرعت انتقال داده‌ها در این شبکه ۱۰ برابر سریع‌تر از نسل چهارم خواهد بود.

۲۱:۱۰

 #رجیستری_موبایل چیست؟
طرح رجیستری موبال در سال ۱۳۸۵ برای اولین بار در کشور اجرا شد اما به دلیل وجود مشکلاتی، یک سال پس از آن متوقف شد. از سال ۱۳۹۴ بار دیگر اجرایی شدن این طرح جدی شد و در آخر، مهرماه ۱۳۹۶ فاز اول آن به طور رسمی آغاز شد. هدف اصلی طرح رجیستری یا همان شناسه دار کردن تلفن های همراه، مبارزه با قاچاق  و واردات غیرقانونی تلفن های همراه به کشور است. با اجرایی شدن این طرح گوشی هایی که به صورت غیرقانونی وارد کشور می شوند پس از ۳۰ روز، دیگر خدماتی از  اپراتورها دریافت نخواهند کرد و برای همیشه از دسترس خارج خواهند شد.اوایل مهر ماه ۱۳۹۶ فاز اول طرح رجیستری در مرحله مانیتورینگ آغاز شد و از روز ۱۴ آذر با شناسه دار کردن گوشی های آیفون به طور رسمی به مرحله اجرایی رسید. پس از آن ، این طرح برای سایر گوشی های موبایل نیز اجرا شد .

۲۱:۱۰

thumbnail
undefinedتعویض فوری تاچ و ال سی دی موبایل و تبلت با قیمت مناسب پذیرفته می شود .
موبایل فرهنگسید مهدی هاشمی09918891340

۱۴:۴۷