عکس پروفایل Fingerfood_eslamiF

Fingerfood_eslami

۱۵۲عضو
عکس پروفایل Fingerfood_eslamiF
۱۵۲ عضو

Fingerfood_eslami

سلام ژله سالاد و ایرانی و فرنگی در طعم ها و شکل های متفاوت مناسب ذائقه هر ایرانی و خورشت ماست مخصوص و گردویی و پسته ای سینی های اقتصادی فینگرفود آماده عقد قرارداد همکاری با رستوران ها، کافه ها و مراکز دولتی و خصوصی تلفن تماس 09905204229. Chef:eslami

۱۹ آذر ۱۴۰۱

thumnail
کرم کارامل خوشمزهundefined#تخفیف_یلدا

۴:۵۹

thumnail
ژله مکعبی مجلسیundefined#تخفیف_یلدا

۵:۰۰

thumnail
دسر شکلات تلخundefined#تخفیف_یلدا

۵:۰۱

thumnail
میوه های استوایی خوشمزه و دلبرundefined#تخفیف_یلدا

۵:۰۱

thumnail
ژله پاناکوتا موربundefined#تخفیف_یلدا

۵:۰۲

undefinedundefined
وقت گذاشتن برای خودت ،اسمش خودخواهی نیست !!بلکه مراقبت از خودته ...اگه خودت هوای خودتو نداشته باشی؛و از خودت مراقبت نکنی، هیچ کس این کارو برات نمیکنه ...undefinedسلام بر تمامی دوستان صبح پاییزی تون بخیر و شادیundefined

۵:۰۳

۲۳ آذر ۱۴۰۱

سلام و روزبخیر خدمت اعضای محترم کانالثبت سفارشات یلدایی از امروز شروع شده و تا 28 آذرماه ادامه داره. قابل توجه عزیزان امسال تمامی ژله و دسرهامون 20٪تخفیف دارن و باتوجه به اینکه ما سفارشاتمون رو تازه درست میکنیم و از قبل نداریم پس سفارشات لحظه آخری هم قبول نمی کنیم. لطفا از دو روز قبل سفارشاتتون رو اعلام نمایید. باتشکرچند نمونه یلدایی رو با هم می بینیم. undefined

۷:۵۴

thumnail

۷:۵۶

thumnail

۷:۵۷

thumnail

۷:۵۷

thumnail

۸:۰۴

thumnail
چیزکیک انارundefined

۸:۰۵

thumnail
سالاد انار جذابundefined

۸:۰۵

thumnail

۸:۰۶

۲۴ آذر ۱۴۰۱

undefinedundefinedundefined
امروز کمی بلندتر، بیشتر و بیخیال‌تر بخند.و باقی چیزها را بسپار به خدا..خودش به خیر میکند تمام دغدغه هایت را...*undefined

۵:۴۰

۲۸ آذر ۱۴۰۱

مسقطی انار
نشاسته گل نصف لیوانآب انار دو لیوانشکر نصف لیوانآب سرد نصف لیوانگلاب دو ق غهل ساییده نصف ق چروغن مایع سه ق غ
ابتدا نشاسته و آب سرد رو مخلوط میکنیم کاملا حل شد از صافی رد میکنیم گلوله ای نمونهبا آب انار مخلوط میکنیم شکر و گلاب و هل رو هم اضافه میکنیم روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه باید از دور قابلمه جمع بشه بیاد وسط و غلیظ بشه در آخر کار روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خاموش میکنیم کف هر ظرفی خواستین رو چرب کنید و مایه مسقطی رو تا داغه داخلش بریزید و و خوب پخش کنیدداخل قالب سیلیکونی هم میشه بریزیدسه ساعت داخل یخچال باشه می تونید برش بدین یا از قالب دربیاریدکمی داخل آرد یا پودر نارگیل بچرخونبد# یلدا

۱۴:۲۷

۸ بهمن ۱۴۰۱

انگیزشیundefined
دوست خوبِ من،همیشه به نتیجه‌ی نهایی فکر کن...به زمانی که روی قله ایستادی و به خودت میگی: «ارزشش رو داشت!»به زمانی فکر کن که تبدیل به یه الگو شدی؛ الگوی موفقیت، الگوی رشد و الگوی استقامت...
وقتیکه نتیجه‌‌ی نهایی رو توی ذهنت داشته باشی، هرچقدر هم که مسیرت سخت باشه، هر چند بار هم که شکست بخوری، با قدرتِ چشم‌اندازت به حرکت ادامه میدی و در نهایت رؤیاهات جلوی چشمات ظاهر می‌شن...صبحتون زیباundefined
࿐ᭂ⸙undefined⸙ᭂ࿐

۶:۰۸

۱۶ بهمن ۱۴۰۱

انگیزشیundefined
ماه من غصه چرا!آسمان را بنگر، كه هنوز، بعد صدها شب و روز مثل آن روز نخست گرم و آبی و پر از مهر، به ما می خندد...
روز و روزگارتون خوشundefined

۳:۱۱

undefinedundefinedundefinedخوشبخت ترین مخلوق خدا خواهی بوداگر امروزت را آنچنان زندگی کنیکه گویی نه فردایی وجود دارد برای دلهرهو نه گذشته ای برای حسرت ..undefinedundefined

۳:۱۲