ما سه تا مامانیم که با دغدغهی داشتن یه سفره سالم، کلی پیشنهاد خوشمزه برای شما داریم. با ۶ سال سابقه ارتباط با ادمین@ghaach_admin فروش حضوری:دوشنبهها،ساعت۱۲ الی ۱۴:۳۰آدرس:م خراسان،خ خراسان، پ۱۱، ادبستان حمزهی دوران ۰۹۳۰۳۲۶۱۷۲۱
#طرز_تهیه_فسنجون_مجلسی ۴۰۰گرم گردو و ۲تا پیاز متوسط رو چرخ میکنیم و با حرارت پایین یک ربع تفت میدیم تا پیاز و گردو قهوه ای خوشرنگ بشه🤎بعد دوتا لیوان یخ به گردو اضافه میکنیم وقتی یخ آب شد 🫠 و به جوش افتاد مجدد دو لیوان یخ رو به مواد اضافه میکنیم این کار رو برای بار سوم مجدد تکرار میکنیمبرای بار چهارم دیگه نیازی به یخ نیست اینبار فقط آب سرد اضافه میکنیم تا از جوش بیفتهاین روش باعث به روغن افتادن گردو میشه حالا در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم تا صبح فردا با حرارت کم بجوشهآب خورشت که کم شد وقت اضافه کردن رب اناره (میزان غلظت خورشت، ترشی و شیرینی به ذایقه خودتون بستگی داره) اگر خواستید شیرین تر بشه از نبات یا شیره انگور به مقدار دلخواه میتونید استفاده کنید برای گوشت خورشت، گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده رو مخلوط میکنیم، و به صورت قلقلی به خورشت اضافه میکنیم🧆و بعد از گذشت چند ساعت و جوشیدن مواد گردویی با رب انار، فسنجون خوش مزه شما آماده نوش جان کردنه🥰 یادتون باشه، برای درست کردن این مدل فسنجون، برای شام، از صبح روز قبلش شروع به پختن کنید، چون باید ریز ریز بجوشه تا گردو به روغن بیفته ترجیحا از گردوهای سیاه معروف به گردو فسنجونی استفاده نکنید تا خورشت رو به تلخی نره🤎 @ghaach