آیتم آموزشی صفر تا صد کیک خامه ایی
۱. معرفی و شناخت کامل ابزار کیک خامه ایی
۲. آموزش دو مدل کیک شیفون وانیلی شکلاتی با بافت و طعم فوق العاده برای پایه کیک تولد. از یک تخم مرغی الی ۳۰ تخم مرغی
۳. آموزش فرم دهی اصولی خامه
۴. آموزش گاناش مخصوص فیلینگ( فیلینگ موادیست که در لایه های کیک گذاشته میشود)
۵. معرفی فیلینگهای پرطرفدار
۶. آموزش برش اصولی کیک با چند روش
۷. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۸. آموزش آستر کشی اصولی
۹.آموزش خامه کشی اصولی و فوت و فن های شارپ ایج و صاف کردن خامه
۱۰. اتو کشی خامه و حباب زدایی
۱۱. معرفی ماسوره های پرکابرد و آموزش ماسوره زنی
۱۲. آموزش انواع رنگها و اسانسهای خوراکی و نحوه استفاده از آنها
۱۳. ۴۲ ترکیب رنگ خامه و فوندانت
۱۴. آموزش سس شکلاتی، بریلو و دریپ زدن دور کیک
۱۵. شناخت و معرفی فوندانت ، اصول استفاده و طریقه صحیح نگهداری
۱۶. آموزش گوی شکلاتی، قلب سورپرایز و طلائی کردن آنها با چند روش
۱۷. آموزش کاسه آبنباتی به چند روش
۱۸. آموزش شکلات چوبی با چند روش
۱۹. آموزش انواع چاپهای خوراکی و غیر خوراکی مخصوص کیک
۲۰. آموزش تکنیک انداختن عکس خوراکی روی کیک.
۲۱. آموزش رایس پیپر
۲۲. آموزش توری خوراکی
۲۳. آموزش تکنیک فالت لاین
۲۴. آموزش خامه کهکشانی
۲۵. شناخت ابزار کار با فوندانت
۲۵. آموزش گل شکری
۲۷. آموزش ترکیب رنگها و ساختن انواع رنگ با ۴ رنگ اصلی
۲۸. آموزش اصول عروسکسازی
۲۹. آموزش چند مدل عروسک و تاپر فوندانتی
۳۰. آموزش تکنیک موج روی خامه
۳۱. آموزش خامه شکلاتی مخصوص کاور کیک شکلاتی
۳۲. آموزش محاسبه وزن نهایی کیک خامه از هر قالب، هر قالب چند تخم مرغ و محاسبه خامه مورد نیاز برای هر قالب کیک
۳۳. آموزش کاور اقتصادی قرمز و مشکی بدون شل شدن و فقط با کمی رنگ ژله ایی ایرانی
۳۴. شناخت انواع مولد فوندانتی و نحوه صحیح استفاده از مولدها
۳۵. آموزش یک مدل باتر کریم جذاب، مناسب کار با استنسیل
۳۶. آموزش ورق طلا
۳۷. آموزش نحوه جذب مشتری، سفارش گیری و قیمت گذاری کیکها
۱. معرفی و شناخت کامل ابزار کیک خامه ایی
۲. آموزش دو مدل کیک شیفون وانیلی شکلاتی با بافت و طعم فوق العاده برای پایه کیک تولد. از یک تخم مرغی الی ۳۰ تخم مرغی
۳. آموزش فرم دهی اصولی خامه
۴. آموزش گاناش مخصوص فیلینگ( فیلینگ موادیست که در لایه های کیک گذاشته میشود)
۵. معرفی فیلینگهای پرطرفدار
۶. آموزش برش اصولی کیک با چند روش
۷. آموزش فیلینگ گذاری صحیح
۸. آموزش آستر کشی اصولی
۹.آموزش خامه کشی اصولی و فوت و فن های شارپ ایج و صاف کردن خامه
۱۰. اتو کشی خامه و حباب زدایی
۱۱. معرفی ماسوره های پرکابرد و آموزش ماسوره زنی
۱۲. آموزش انواع رنگها و اسانسهای خوراکی و نحوه استفاده از آنها
۱۳. ۴۲ ترکیب رنگ خامه و فوندانت
۱۴. آموزش سس شکلاتی، بریلو و دریپ زدن دور کیک
۱۵. شناخت و معرفی فوندانت ، اصول استفاده و طریقه صحیح نگهداری
۱۶. آموزش گوی شکلاتی، قلب سورپرایز و طلائی کردن آنها با چند روش
۱۷. آموزش کاسه آبنباتی به چند روش
۱۸. آموزش شکلات چوبی با چند روش
۱۹. آموزش انواع چاپهای خوراکی و غیر خوراکی مخصوص کیک
۲۰. آموزش تکنیک انداختن عکس خوراکی روی کیک.
۲۱. آموزش رایس پیپر
۲۲. آموزش توری خوراکی
۲۳. آموزش تکنیک فالت لاین
۲۴. آموزش خامه کهکشانی
۲۵. شناخت ابزار کار با فوندانت
۲۵. آموزش گل شکری
۲۷. آموزش ترکیب رنگها و ساختن انواع رنگ با ۴ رنگ اصلی
۲۸. آموزش اصول عروسکسازی
۲۹. آموزش چند مدل عروسک و تاپر فوندانتی
۳۰. آموزش تکنیک موج روی خامه
۳۱. آموزش خامه شکلاتی مخصوص کاور کیک شکلاتی
۳۲. آموزش محاسبه وزن نهایی کیک خامه از هر قالب، هر قالب چند تخم مرغ و محاسبه خامه مورد نیاز برای هر قالب کیک
۳۳. آموزش کاور اقتصادی قرمز و مشکی بدون شل شدن و فقط با کمی رنگ ژله ایی ایرانی
۳۴. شناخت انواع مولد فوندانتی و نحوه صحیح استفاده از مولدها
۳۵. آموزش یک مدل باتر کریم جذاب، مناسب کار با استنسیل
۳۶. آموزش ورق طلا
۳۷. آموزش نحوه جذب مشتری، سفارش گیری و قیمت گذاری کیکها
۱۴:۱۶