عکس پروفایل قنادی "نبات"ق

قنادی "نبات"

۳,۲۲۲عضو
thumnail
undefinedundefinedدسر‎ فوری که مخصوص تولد، جشن و دورهمیه

‎مواد لازم:
‎لایه اول
‎کیک اماده رو ته ظرف میچینیم

‎لایه دوم :
‎خامه صبحونه ۱ عدد
‎دریم ویپ یا پودر خامه ۱ عدد
‎شير عسل نصف قوطی)
‎با هم میکس کنید و روی کیک بریزین نصف کرم رو جدا میزاریم
و یک لایه بسکویت پتی بور با شیر مرطوب شده میزاریم و دوباره کرم میریزیم
بسکویت اوریو روی کرم قرار میدیم

‎لایه سوم
‎۱۰۰ گرم خامه
‎نوتلا ۵ ق غ یا شکلات تخته ای ۶۰گرم
‎میکس کنید و روی بسکویت بریزین
‎و تماااااام
‎ بزارید داخل یخچال به مدت ۴ ساعت استراحت کنه

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۹:۳۳

thumnail
#خاگینه_مغزدار

۴ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۴ ق غ آرد سفید
۴ ق غ ماست
عصاره زعفران
یک ق چ بکینگ پودر
برای شربت
یک لیوان شکر
یک لیوان آب
عصاره زعفران
یک چهارم پیمانه گلاب
دو عدد هل
برای مواد میانی
گردو خرد شده ۱۰ عدد
پودر دارچین و هل گل محمدی از هر کدام نصف ق چ

اول شربت یا همون شهد رو درست کنین، شکر و آب و زعفران و هل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ببرید، وقتی شکر حل شد گلاب بریزید و حرارت رو خاموش کنید تا سرد بشه
تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید، حین کار چند بار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ نگیره، ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید، زعفران دم کرده بریزید و هم بزنید، آرد سفید رو با  الک اضافه و مواد رو یکدست کنید، تابه رو داغ کنید و روغن بریزید، نصف مواد رو بریزید و در تابه رو ببندید تا نیم بند شه و خودشو یکم بگیره، حالا مواد میانی که ترکیب کردید رو بریزید و بقیه مواد خاگینه رو بریزید دوباره در تابه رو بذارید، برگردونید و دو طرفش رو برشته کنید، شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید و برش بزنید، اجازه بدید شربت به خورد خاگینه بره

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۳:۱۶

thumnail
•قیساوا خرماundefined
این صبحانه رو روز جمعه میل کنید و لذتش و ببرید undefined

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۳:۱۶

thumnail
#بستنی_معجون🍨



undefinedمواد لازم
موز ۳عدد متوسط
خامه صبحانه یک عدد
گردو یک مشت
بیسکوییت مادر یک بسته
.


ابتدا موز را خرد کرده داخل فریزر چند ساعت بزارید تا کامل یخ بزنه بعد با خامه و بیسکوییت و گردو میکس کنید دوباره دو تا سه ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خودشو بگیره

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۹:۳۵

thumnail
ژله مجلسیundefinedundefined

undefinedمواد لازم :
🟣برای پودینیگ :
۱بسته ژله آلوئه ورا
یک پیمانه شکر
شیر
🟣برای قسمت ژله ای :
شکر
ژله انگور
رنگ ژله یا رنگ خوراکی
آب جوش

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۹:۳۵

thumnail
پنکیک پفکی با ماستundefinedundefined

مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱/۳ پیمانه
آرد قنادی ۱/۳ پیمانه
شکر ۲/۳ ق ع
وانیل ۱/۴ ق چ
آبلیمو چند قطره

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۵:۴۸

thumnail
دسر فوق العاده لطیف و خوشمزهundefinedundefined

شیر:۲/۵ لیوان
بیسکوییت مادر:۲ بسته
پودر کاکائو یا قهوه: ۱ ق غ
شکر: ۳ ق غ
پودر ژلاتین: ۳ ق غ
وانیل شکری: ۱بسته
خامه صبحانه: ۲ ق غ

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۵:۴۹

thumnail
#شیرینی_ساده

مواد مورد نیاز:
350 گرم: بیسکوییت پتی بور
2 ق غ: پودر شکر
4 ق غ: پودر کاکائو
یک چهارم پیمانه: کرهء آب شده
سه چهارم لیوان:شیر

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۹:۴۳

thumnail
#بیسکوییت_رژیمی

بیسکوییت جودوسر با طعم قهوهundefinedکه هرکدوم فقط۴۰ کالری داره undefinedبدون شکر و روغنundefined

مواد لازم

جودوسر پرک فوری۱۰۵ گرم معادل معادل۱۰ قاشق غذاخوری
آردجودوسر۵۰ گرم معادل۵ قاشق غذاخوری
خرما خاصویی ۱۰۰ گرم ( وزن باهسته)
درصورت كم بودن شيريني بيسكوييت ميتونيد يك تا دوقاشق غذاخوري شيره خرما اضافه كنيد كه من اضافه نكردم
کره بادوم زمینی۵۰ گرم معادل۲ قاشق غذاخوری
قهوه دم کرده یک شات
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل۱/۲ قاشق مرباخوری


تخم مرغ و وانیل و باهم میزنیم و بعد قهوه و کره بادوم اضافه میکنیم و بعد مواد خشکundefined
کاملا باهم ترکیب و بعد خوب ورز میدیمundefined
روی سینی که کاغذ روغنی قرار داديم پهن میکنیم و به قطعات دلخواه برش میزنیم🫠
فر از قبل گرم شده دما۱۸۰ درجه مدت پخت۱۵ تا ۲۰ دقیقه🥰
توی ظرف درب دار داخل یخچال برای مدتها قابل نگهداریه🫶undefined

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۹:۴۳

thumnail
#کیک_فوری
تخم‌مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه سرخالی
روغن مایع: نصف پیمانه
آب پرتقال تازه: سه چهارم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیهundefined
تخم‌مرغ‌ها را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک نرم‌تر شود.
اگر روی گاز و داخل قابلمه درست میکنید، شعله پخش کن رو از ۲ تا ۳ دقیقه قبل بزارید روی حرارت کم گاز تا گرم بشه.
و اگر می‌خواهید در فر درست کنید، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از یک ربع قبل گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا حجیم و روشن شود (حدود ۲ تا ۳ دقیقه).
روغن مایع و آب پرتقال تازه و پوست پرتقال رنده‌شده را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
به آرامی آرد الک‌شده و بکینگ پودر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد.
کف و دیواره های قابلمه ۱۷ یا ۱۸ سانتی‌متری را کمی چرب و آرد پاشی کنید و یا کف آن یک کاغذ روغنی قرار دهید.
و اگر در فر قرار میدید قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید.
مایه کیک را در قالب یا قابلمه بریزید و با چند ضربه کوچک به سطح میز، حباب‌های هوا را خارج کنید.
روی در قابلمه دم کنی بزارید و در قابلمه رو ببندید و بزارید روی شعله پخش کن و با حرارت ملایم برای یک تا یک ساعت و ربع اجازه بدید تا کیک بپزه.

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۸:۲۶

thumnail
#کیک_قاشقی
هم خوشمزه ست،هم راحته هم سه سوته حاضر میشه🤌
undefinedکیک قاشقی سه سوته و راحت🤌
رو ویدیو مقدار آرد ،اشتباها ۲پیمانه تایپ شده،درستش یک پیمانه ست که در مواد لازم گفتمundefined
مواد لازم:
undefinedتخم مرغ:۱ عدد
undefinedشکر:نصف پیمانه
undefinedپودرهل یا وانیل:یک چهارم ق چ
undefinedماست:نصف پیمانه«ماست بدون آب باشه»
undefinedگلاب:۱ق غ«درصورت تمایل»
undefinedآرد :۱ پیمانه
undefinedبکینگ پودر:۱ ق چ
گردو: کمی بدلخوا
undefinedنکات مهم:
undefinedحتما حتما روغن باید داغ باشه تا کیکهارو داخلش بریزید.
undefinedموقع سرخ شدن بعد از اینکه دوطرف سرخ شد مدام زیر و رو کنید تا دوطرفش یکنواخت سرخ بشه.
undefinedارد و بکینگ پودر و حتما الک کنید تا بافتش سبک بشه.
undefinedبعد از سرخ شدن رو دستمال مخصوص آشپزخانه بزارید تا روغنش جذب دستمال بشه.
undefinedاین مقدار مواد ۱۰ عدد بهتون کیک میده اندازه یک قاشق اگر موادش و داخل تابه بریزید.
undefinedاگر تعداد بیشتری کیک میخواید مواد و دوسه برابر کنید.

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۸:۲۷

thumnail
• نان : undefined

مواد لازم خمير نان :
undefined شير ٢٨٠ ميلي ليتر
undefined آرد ٥٠٠ الی ٥١٠ گرم
undefined خمير مايه فوری ١٠ گرم
undefinedكره ٥٠ گرم
undefined پودر شير ٣٠ گرم
undefined شكر ٥٠ گرم
undefined تخم مرغ يك عدد
undefined نمك ٨ گرم
مواد لازم جهت رومال نهايی و زيرين ؛
undefined كره ٥٠ گرم دمای محيط
undefined عسل ٣ قاشق غذاخوری
undefined روغن ١٥ گرم

براي تهيه خمير :
🟡ابتدا آرد، خمير مايه، پودر شير، شكر رو در كاسه اي با قاشق چوبي خوب مخلوط ميكنيم، سپس تخم مرغ و شير را اضافه كرده و بمدت ١٠ دقيقه خمير را ورز ميدهيم، سپس كره و نمك را اضافه كرده و دوباره ٨ دقيقه خمير را ورز ميدهيم.
🟡روي خمير رو با سلفون بپيچيد و اجازه بديد خمير استراحت كنه و حجمش دوبرابر بشه بمدت يك ساعت.
كره عسل و روغن رو مخلوط ميكنيم ، كف و ديواره ي قالب رو با اين مخلوط خوب چرب ميكنيم.
🟡خمير رو به ١٢ چانه ي ٨٠ گرمي تقسيم كنيد و همانند ويديو هر چانه رو باز ميكنيم و رول ميكنيم، هر رول رو به دو قسمت مساوي تقسيم ميكنيم و بترتيب در قالب قرار ميدهيم.
🟡روي خمير رو اسپري آب بپاشيد و اجازه بديد خمير ٢٠ دقيقه ديگه استراحت كنه. بعد از بيست دقيقه روي خمير رو رومال كنيد (با مخلوط تخم مرغ و شير و كمی وانيل) .
🟡در فر از قبل گرم شده قرار بديد بمدت ٢٠ الي ٢٥ دقيقه تا روي نون ها طلايي بشه. دمای فر برقی ١٧٠ و گازی ١٨٠
🟡#نون هارو كه از فر بيرون اورديد، همون موقع كه داغه از رومال كره و عسل و روغن روش بماليد.
نوش جان

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۹:۴۲

thumnail
کیک ملکه ی بادام
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
موادلازم:
تخم مرغundefined ۴ عدد( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰گرم)
شکر دانه ریزundefined ۱۷۰گرم(۳/۴ پ + یک و نیم ق غ)
ماست ترجیحا پرچربundefined۲۱۰ گرم(۳/۴ پ + ۲ ق غ)
روغن مایع🫗 ۱۵۰ گرم(۳/۴ پ)
بیکینگ پودرundefined ۷گرم(۱ و ۳/۴ ق چ)
آرد قنادیundefined۲۵۰ گرم( ۱ پ + ۳/۴ پ)
اسانس وانیلundefined ۱ ق چ
زعفران دم شده اختیاری undefined۱ ق چ(همراه ماست اضافه بشه)
پودر هل اختیاریundefined ۱ ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه)

undefinedتمام مواد هم دمای محیط
undefinedفر یه ربع قبل از پخت با دمای ۱۵۰ فر برقی و ۱۶۰ فرگازی گرم بشه

undefinedقالب ۲۰ در ۳۰ فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید

مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه

بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره
مواد رویه
کره. ۲۵ گرم. (۱ ق غ)
خلال بادام درختی. ۱۳۰ گرم
خامه صبحانه. ۵۰ گرم(۲ ق غ)
زعفران دم شده غلیظ. ۲ ق چ
عسل. ۳۵ گرم(۲ ق غ)
شکر. ۳۰ گرم(۲ ق غ)

کانال نیست که
قند و عسلهundefinedundefinedundefined
undefined ble.ir/join/B5Lm4raQ65
undefined

۱۴:۰۷

thumnail
*• آموزش کیک خانگی •
• کیک خانگی : undefined
چیا لازم داریم ...سیب 4عددپودر دارچین 1قاشق چایخوری (البته من بیشتر ریختمundefined)شکر 2قاشق غذاخوریتخم مرغ 3عددشکر 1لیوانروغن مایع 65mlشیر 100ml(1/2لیوان)بکینگ پودر 1پاکت10gوانیلآرد 2لیوان.طرز تهیه :undefinedابتدا سیب رو رنده کردم و با شکر و دارچین روی حرارت گذاشتم تا پخته و نرم بشه و آبش کشیده شدکنار گذاشتم تا از حرارت بیفتهundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedحالا تخم مرغ ها با شکر و وانیل با دور تند همزن زدم تا خوب پفکی و سبک شدبعد شیر و روغن اضافه کردم و مخلوط کردم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم حالا سیب ها که کمی گرم باشه رو به مواد کیک اضافه و مخلوط کردمبه دلخواه میتونید گردو هم اضافه کنید.داخل قالب چرب شده ریختم و داخل فر گرم 180درجه ومدت تقریبی 35-45دقیقهگذاشتم تا پختش تموم شدundefinedundefinedاونقدر بافت نرمی داره به خاطر سیب رنده شده که نگم حتما امتحانش کن که عاشقش میشی مهربونundefinedundefinedundefined

۷:۴۰

thumnail
*undefinedundefinedدسر شیری
مواد لازم؛1 و نیم لیوان شیر2 قاشق غذاخوری آرد جودوسرپرک1 و نیم قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری عسل
برای رویه؛پودر کاکائو اختیاری
طرز تهیه؛همه مواد رو به جز عسل روی حرارت ملایم می‌پزیم تا غلیظ بشه بعد از برداشتن از روی حرارت عسل رو اضافه می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم.سپس چند ساعت در یخچال استراحت میدیم و نوش‌جان

۶:۰۶

thumnail
* مارمالاد پرتقال عطر و بوش دلبره🥺undefined
مواد لازم :
پرتقال ۸۰۰ گرمشکر ۶۵۰ تا ۷۰۰ گرمپودر ژلاتین ۱ ق غآب ۱ تا ۲ ق غذاخوریجوهر لیمو ۱/۸ ق چایخوری

۶:۱۲

thumnail
*undefinedundefinedدیگه نیاز نیست بری کافه، خودت خیلی راحت، آسون و صد البته ارزون یه هات‌ چاکلت خوشمزه درست کن
مواد لازم
پودر کاکائو ۲قاشقنشاسته ذرت ۱قاشقشکر ۲قاشقشیر ۲لیوانشکلات تلخخامه

۱۷:۳۷

thumnail
*پای نارگیلی𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘مواد لازمتخم مرغundefined ۴عددوانیلundefined یک ق چشکرundefined سه چهارم پیمانه ۱۵۰گرمروغن🫗 نصف پیمانه ۱۰۰گرمشیرundefined یک پیمانه ۲۰۰گرمارد undefined۲۲۰ گرم دو‌پیمانه سرخالیبیکینگ پودرundefined ۳ق مپودر نارگیل چرب undefinedنصف بیشتر پیمانه ۵۰گرم
دمای فر گازی ۱۸۰درجه ، دمای فر برقی ۱۷۰ درجه ، دمای توستر ۱۵۰ درجهزمان پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقهپودر نارگیل حتما از نوع چرب باشهمواد اولیه سرد نباشن و به دمای محیط رسیده باشن

۱۴:۴۴

thumnail
*کارامل به سبک قنادی𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁مواد لازم:خامه صبحانهundefined ۲۰۰گرمشیرundefined ۵۰گرمشکر undefined۲۰۰گرمکره🧈 ۵۰گرم
از تابه ی نچسب استفاده کنیدبرای ذوب کردن شکر از قاشق استفاده نکنید بعد از اینکه ۷۰درصد شکر ذوب شد میتونید از قاشق هم کمک بگیرید خامه و شیر حتما داغ باشهاگر موقع اضافه کردنه مخلوط خامه و‌شیر موادتون سفت شد به هم زدن ادامه بدید تا یکدست بشه

۱۴:۴۴

thumnail
*undefinedundefinedپای سیب قنادی
سفیده تخم مرغ ۳ عددزرده تخم‌مرغ ۳ عددشکر سه چهارم پیمانهعسل ۱ ق چآرد ۱ پیمانهسیب به مقدار لازمبکینگ پودر ۱ ق چدارچین به مقدار لازمروغن مایع یک چهارم پیمانهوانیل ۱ ق چپودر قند برای روی کیک به مقدار لازم
زرده و سفیده‌ی تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
سفیده رو با همزن می زنیم و طی پنج الی شش مرتبه شکر رو آروم بهش اضافه می کنیم.
وانیل و عسل و زرده تخم‌ مرغ هارو مخلوط می کنیم و بعد به سفیده اضافه می کنیم.
روغن مایع رو به مواد اضافه می کنیم و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم.
آرد رو که از قبل ۳ بار الک کردیم طی دو مرحله به موادمون اضافه می کنیم.
مواد رو مثل فیلم و به همون اندازه تو قالب می ریزیم و سیب هایی که روش دارچین زدیم رو می چینیم روی مواد.
روی سیب هارو با بقیه ی مواد میپوشونیم و میزاریم توی فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه.
وقتی کیکامون یکمی خنک شد روش پودر قند الک می کنیم.

۱۶:۳۰