مواد لازم: لایه اول کیک اماده رو ته ظرف میچینیم
لایه دوم : خامه صبحونه ۱ عدد دریم ویپ یا پودر خامه ۱ عدد شير عسل نصف قوطی) با هم میکس کنید و روی کیک بریزین نصف کرم رو جدا میزاریم و یک لایه بسکویت پتی بور با شیر مرطوب شده میزاریم و دوباره کرم میریزیم بسکویت اوریو روی کرم قرار میدیم
لایه سوم ۱۰۰ گرم خامه نوتلا ۵ ق غ یا شکلات تخته ای ۶۰گرم میکس کنید و روی بسکویت بریزین و تماااااام بزارید داخل یخچال به مدت ۴ ساعت استراحت کنه
۴ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل ۴ ق غ آرد سفید ۴ ق غ ماست عصاره زعفران یک ق چ بکینگ پودر برای شربت یک لیوان شکر یک لیوان آب عصاره زعفران یک چهارم پیمانه گلاب دو عدد هل برای مواد میانی گردو خرد شده ۱۰ عدد پودر دارچین و هل گل محمدی از هر کدام نصف ق چ
اول شربت یا همون شهد رو درست کنین، شکر و آب و زعفران و هل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ببرید، وقتی شکر حل شد گلاب بریزید و حرارت رو خاموش کنید تا سرد بشه تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید، حین کار چند بار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ نگیره، ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید، زعفران دم کرده بریزید و هم بزنید، آرد سفید رو با الک اضافه و مواد رو یکدست کنید، تابه رو داغ کنید و روغن بریزید، نصف مواد رو بریزید و در تابه رو ببندید تا نیم بند شه و خودشو یکم بگیره، حالا مواد میانی که ترکیب کردید رو بریزید و بقیه مواد خاگینه رو بریزید دوباره در تابه رو بذارید، برگردونید و دو طرفش رو برشته کنید، شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید و برش بزنید، اجازه بدید شربت به خورد خاگینه بره
مواد لازم موز ۳عدد متوسط خامه صبحانه یک عدد گردو یک مشت بیسکوییت مادر یک بسته .
ابتدا موز را خرد کرده داخل فریزر چند ساعت بزارید تا کامل یخ بزنه بعد با خامه و بیسکوییت و گردو میکس کنید دوباره دو تا سه ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خودشو بگیره
بیسکوییت جودوسر با طعم قهوهکه هرکدوم فقط۴۰ کالری داره بدون شکر و روغن
مواد لازم
جودوسر پرک فوری۱۰۵ گرم معادل معادل۱۰ قاشق غذاخوری آردجودوسر۵۰ گرم معادل۵ قاشق غذاخوری خرما خاصویی ۱۰۰ گرم ( وزن باهسته) درصورت كم بودن شيريني بيسكوييت ميتونيد يك تا دوقاشق غذاخوري شيره خرما اضافه كنيد كه من اضافه نكردم کره بادوم زمینی۵۰ گرم معادل۲ قاشق غذاخوری قهوه دم کرده یک شات تخم مرغ ۱ عدد وانیل۱/۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغ و وانیل و باهم میزنیم و بعد قهوه و کره بادوم اضافه میکنیم و بعد مواد خشک کاملا باهم ترکیب و بعد خوب ورز میدیم روی سینی که کاغذ روغنی قرار داديم پهن میکنیم و به قطعات دلخواه برش میزنیم🫠 فر از قبل گرم شده دما۱۸۰ درجه مدت پخت۱۵ تا ۲۰ دقیقه🥰 توی ظرف درب دار داخل یخچال برای مدتها قابل نگهداریه🫶
#کیک_فوری تخممرغ: 3 عدد شکر: 1 پیمانه سرخالی روغن مایع: نصف پیمانه آب پرتقال تازه: سه چهارم پیمانه پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چایخوری آرد: 2 پیمانه بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری طرز تهیه تخممرغها را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک نرمتر شود. اگر روی گاز و داخل قابلمه درست میکنید، شعله پخش کن رو از ۲ تا ۳ دقیقه قبل بزارید روی حرارت کم گاز تا گرم بشه. و اگر میخواهید در فر درست کنید، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از یک ربع قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا حجیم و روشن شود (حدود ۲ تا ۳ دقیقه). روغن مایع و آب پرتقال تازه و پوست پرتقال رندهشده را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. به آرامی آرد الکشده و بکینگ پودر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد. کف و دیواره های قابلمه ۱۷ یا ۱۸ سانتیمتری را کمی چرب و آرد پاشی کنید و یا کف آن یک کاغذ روغنی قرار دهید. و اگر در فر قرار میدید قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید. مایه کیک را در قالب یا قابلمه بریزید و با چند ضربه کوچک به سطح میز، حبابهای هوا را خارج کنید. روی در قابلمه دم کنی بزارید و در قابلمه رو ببندید و بزارید روی شعله پخش کن و با حرارت ملایم برای یک تا یک ساعت و ربع اجازه بدید تا کیک بپزه.
#کیک_قاشقی هم خوشمزه ست،هم راحته هم سه سوته حاضر میشه🤌 کیک قاشقی سه سوته و راحت🤌 رو ویدیو مقدار آرد ،اشتباها ۲پیمانه تایپ شده،درستش یک پیمانه ست که در مواد لازم گفتم مواد لازم: تخم مرغ:۱ عدد شکر:نصف پیمانه پودرهل یا وانیل:یک چهارم ق چ ماست:نصف پیمانه«ماست بدون آب باشه» گلاب:۱ق غ«درصورت تمایل» آرد :۱ پیمانه بکینگ پودر:۱ ق چ گردو: کمی بدلخوا نکات مهم: حتما حتما روغن باید داغ باشه تا کیکهارو داخلش بریزید. موقع سرخ شدن بعد از اینکه دوطرف سرخ شد مدام زیر و رو کنید تا دوطرفش یکنواخت سرخ بشه. ارد و بکینگ پودر و حتما الک کنید تا بافتش سبک بشه. بعد از سرخ شدن رو دستمال مخصوص آشپزخانه بزارید تا روغنش جذب دستمال بشه. این مقدار مواد ۱۰ عدد بهتون کیک میده اندازه یک قاشق اگر موادش و داخل تابه بریزید. اگر تعداد بیشتری کیک میخواید مواد و دوسه برابر کنید.
براي تهيه خمير : 🟡ابتدا آرد، خمير مايه، پودر شير، شكر رو در كاسه اي با قاشق چوبي خوب مخلوط ميكنيم، سپس تخم مرغ و شير را اضافه كرده و بمدت ١٠ دقيقه خمير را ورز ميدهيم، سپس كره و نمك را اضافه كرده و دوباره ٨ دقيقه خمير را ورز ميدهيم. 🟡روي خمير رو با سلفون بپيچيد و اجازه بديد خمير استراحت كنه و حجمش دوبرابر بشه بمدت يك ساعت. كره عسل و روغن رو مخلوط ميكنيم ، كف و ديواره ي قالب رو با اين مخلوط خوب چرب ميكنيم. 🟡خمير رو به ١٢ چانه ي ٨٠ گرمي تقسيم كنيد و همانند ويديو هر چانه رو باز ميكنيم و رول ميكنيم، هر رول رو به دو قسمت مساوي تقسيم ميكنيم و بترتيب در قالب قرار ميدهيم. 🟡روي خمير رو اسپري آب بپاشيد و اجازه بديد خمير ٢٠ دقيقه ديگه استراحت كنه. بعد از بيست دقيقه روي خمير رو رومال كنيد (با مخلوط تخم مرغ و شير و كمی وانيل) . 🟡در فر از قبل گرم شده قرار بديد بمدت ٢٠ الي ٢٥ دقيقه تا روي نون ها طلايي بشه. دمای فر برقی ١٧٠ و گازی ١٨٠ 🟡#نون هارو كه از فر بيرون اورديد، همون موقع كه داغه از رومال كره و عسل و روغن روش بماليد. نوش جان
کیک ملکه ی بادام ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰گرم) شکر دانه ریز ۱۷۰گرم(۳/۴ پ + یک و نیم ق غ) ماست ترجیحا پرچرب۲۱۰ گرم(۳/۴ پ + ۲ ق غ) روغن مایع🫗 ۱۵۰ گرم(۳/۴ پ) بیکینگ پودر ۷گرم(۱ و ۳/۴ ق چ) آرد قنادی۲۵۰ گرم( ۱ پ + ۳/۴ پ) اسانس وانیل ۱ ق چ زعفران دم شده اختیاری ۱ ق چ(همراه ماست اضافه بشه) پودر هل اختیاری ۱ ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه)
تمام مواد هم دمای محیط فر یه ربع قبل از پخت با دمای ۱۵۰ فر برقی و ۱۶۰ فرگازی گرم بشه
قالب ۲۰ در ۳۰ فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره مواد رویه کره. ۲۵ گرم. (۱ ق غ) خلال بادام درختی. ۱۳۰ گرم خامه صبحانه. ۵۰ گرم(۲ ق غ) زعفران دم شده غلیظ. ۲ ق چ عسل. ۳۵ گرم(۲ ق غ) شکر. ۳۰ گرم(۲ ق غ)
*• آموزش کیک خانگی • • کیک خانگی : چیا لازم داریم ...سیب 4عددپودر دارچین 1قاشق چایخوری (البته من بیشتر ریختم)شکر 2قاشق غذاخوریتخم مرغ 3عددشکر 1لیوانروغن مایع 65mlشیر 100ml(1/2لیوان)بکینگ پودر 1پاکت10gوانیلآرد 2لیوان.طرز تهیه :ابتدا سیب رو رنده کردم و با شکر و دارچین روی حرارت گذاشتم تا پخته و نرم بشه و آبش کشیده شدکنار گذاشتم تا از حرارت بیفتهحالا تخم مرغ ها با شکر و وانیل با دور تند همزن زدم تا خوب پفکی و سبک شدبعد شیر و روغن اضافه کردم و مخلوط کردم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم حالا سیب ها که کمی گرم باشه رو به مواد کیک اضافه و مخلوط کردمبه دلخواه میتونید گردو هم اضافه کنید.داخل قالب چرب شده ریختم و داخل فر گرم 180درجه ومدت تقریبی 35-45دقیقهگذاشتم تا پختش تموم شداونقدر بافت نرمی داره به خاطر سیب رنده شده که نگم حتما امتحانش کن که عاشقش میشی مهربون
۷:۴۰
*دسر شیری مواد لازم؛1 و نیم لیوان شیر2 قاشق غذاخوری آرد جودوسرپرک1 و نیم قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری عسل برای رویه؛پودر کاکائو اختیاری طرز تهیه؛همه مواد رو به جز عسل روی حرارت ملایم میپزیم تا غلیظ بشه بعد از برداشتن از روی حرارت عسل رو اضافه می کنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم.سپس چند ساعت در یخچال استراحت میدیم و نوشجان
۶:۰۶
* مارمالاد پرتقال عطر و بوش دلبره🥺 مواد لازم : پرتقال ۸۰۰ گرمشکر ۶۵۰ تا ۷۰۰ گرمپودر ژلاتین ۱ ق غآب ۱ تا ۲ ق غذاخوریجوهر لیمو ۱/۸ ق چایخوری
۶:۱۲
*دیگه نیاز نیست بری کافه، خودت خیلی راحت، آسون و صد البته ارزون یه هات چاکلت خوشمزه درست کن مواد لازم پودر کاکائو ۲قاشقنشاسته ذرت ۱قاشقشکر ۲قاشقشیر ۲لیوانشکلات تلخخامه
۱۷:۳۷
*پای نارگیلی𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘◌𔓘مواد لازمتخم مرغ ۴عددوانیل یک ق چشکر سه چهارم پیمانه ۱۵۰گرمروغن🫗 نصف پیمانه ۱۰۰گرمشیر یک پیمانه ۲۰۰گرمارد ۲۲۰ گرم دوپیمانه سرخالیبیکینگ پودر ۳ق مپودر نارگیل چرب نصف بیشتر پیمانه ۵۰گرم دمای فر گازی ۱۸۰درجه ، دمای فر برقی ۱۷۰ درجه ، دمای توستر ۱۵۰ درجهزمان پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقهپودر نارگیل حتما از نوع چرب باشهمواد اولیه سرد نباشن و به دمای محیط رسیده باشن
۱۴:۴۴
*کارامل به سبک قنادی𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁مواد لازم:خامه صبحانه ۲۰۰گرمشیر ۵۰گرمشکر ۲۰۰گرمکره🧈 ۵۰گرم از تابه ی نچسب استفاده کنیدبرای ذوب کردن شکر از قاشق استفاده نکنید بعد از اینکه ۷۰درصد شکر ذوب شد میتونید از قاشق هم کمک بگیرید خامه و شیر حتما داغ باشهاگر موقع اضافه کردنه مخلوط خامه وشیر موادتون سفت شد به هم زدن ادامه بدید تا یکدست بشه
۱۴:۴۴
*پای سیب قنادی سفیده تخم مرغ ۳ عددزرده تخممرغ ۳ عددشکر سه چهارم پیمانهعسل ۱ ق چآرد ۱ پیمانهسیب به مقدار لازمبکینگ پودر ۱ ق چدارچین به مقدار لازمروغن مایع یک چهارم پیمانهوانیل ۱ ق چپودر قند برای روی کیک به مقدار لازم زرده و سفیدهی تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم. سفیده رو با همزن می زنیم و طی پنج الی شش مرتبه شکر رو آروم بهش اضافه می کنیم. وانیل و عسل و زرده تخم مرغ هارو مخلوط می کنیم و بعد به سفیده اضافه می کنیم. روغن مایع رو به مواد اضافه می کنیم و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم. آرد رو که از قبل ۳ بار الک کردیم طی دو مرحله به موادمون اضافه می کنیم. مواد رو مثل فیلم و به همون اندازه تو قالب می ریزیم و سیب هایی که روش دارچین زدیم رو می چینیم روی مواد. روی سیب هارو با بقیه ی مواد میپوشونیم و میزاریم توی فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه. وقتی کیکامون یکمی خنک شد روش پودر قند الک می کنیم.