غ

غذاهای منتخب

۷عضو

۱ اسفند ۱۳۹۹

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#بادنجون_شکم_پر undefined undefined
undefinedبرای بادنجون شکم پر اول سبزیای معطر (جعفری،نعنا،اوجی که جایگزینش پونه هست وشیشاک واناریجه که سبزیای معطر شمالی هست )از هر کدوم یه دسته بعد اینکه شستین وابکش کردید با سبزی خورد کن یا چاقو ساطوری خیلی ریز کنید.بزارید کناربادنجون رو پوست کنده از شکم دوقاچ بزنید که وسطش باز بشه بعد نمک زدن بزارید تو ابکش تلخ ابش بره بعد تو روغن سرخ کنید .تو همون روغن سبزی خورد شده ویه پیاله دانه انار ترش خشک یا تازه فرقی نداره یک قاشق رب الوچه ویک قاشق رب انار ملس ونمکوفلفل خوب تفت بدید وداخل بادنجونای سرخ شده رو با این مواد پر کنید وداخل تابه یا پیرکس بچینید یه نصف فنجون اب بریزید ودرب تابه رو ببندید تا هم ترشی مواد به خورد بادنجون بره وهم بادنجونا پخته تر بشن حدود ده دقیقه کافیه سپس با کته نوش جان کنید
undefinedدوستانی که سبزی معطر شمال در دسترس ندارن ایراد نداره از همون نعنا وجعفری وکمی پونه استفاده کنید
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۵:۰۷

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#کشک_بادمجان undefined undefined
undefinedابتدا شش عدد بادمجون پوست گرفته و ورقه ای شده رو سرخ می‌کنیم سپس دوتا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم یکم ک پیازهامون کاراملی شدن دوحبه سیر رنده شده هم بهش اضافه میکنیم تا همزمان با پیازها سرخ بشن بعد ازاینکه پیاز وسیر سرخ شد حرارت رو ملایم میکنیم و نعنای خشک وزردچوبه رو ‌بهش اضافه می‌کنیم در حد چند ثانیه تفت میدهیم بعد بادمجون‌هامون‌رو اضافه میکنیم و‌ به اندازه ای آب‌جوش می‌ریزیم که روی سطح بادمجون‌ها رو بگیره و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم بپزه وقتی تقریبا آبش تبخیر شد حدود ۴-۵قاشق غذاخوری کشک غلیظ و کمی زعفران دم کرده وفلفل سیاه اضافه میکنیم ‌با گوشت‌کوب مواد رو له می‌کنیم. درصورت نیاز نمک وپودر سیر اضافه میکنیم مقداری هم گردوی خرد شده میتونید دراین مرحله به بادمجونها اضافه کنید بعد حدود ده دقیقه زمان میدیم تا با حرارت ملایم بپزهمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۵:۱۰

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#سمسمیه_کنجدی undefined
undefinedدو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.undefined2 قاشق اردهundefined2 قاشق دوشاب (شیره خرما )undefined3 قاشق عسل
undefinedمواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۵:۱۱

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#خاگینه_نارگیلی
تخم مر غ محلی :۴عددپودر نارگیل :۱لیوان روغن زرد یا کره آبکرده :نصف لیوان ،ماست نصف لیوان آرد سبوس دار :۱لیوان وانیل :کمی بکینگ پودر :۱قاشق چبرای شربت : ۱ لیوان شکر نیشکرنصف لیوان آب ؛ نصف لیوان گلاب وزعفران
طرز تهیه
ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشهتخم مرغاروبا هل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن ماست وروغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو فر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از فردراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین ،طعمش عالیهمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۵:۱۳

۲ اسفند ۱۳۹۹

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#مربای_پوست_لیموترش
undefinedطبع این مربا معتدل می باشد.
پوست ليمو ترش نیم كيلو شكر قهوه ای نیم كيلوآب دو و نیم پيمانهزعفران کمی در صورت تمایل
در فصل آبگيري ليمو ترش بهترين استفاده اي كه از پوستهاي باقي مانده مي توان به عمل آورد تهيه يك مرباي لذيذ و دلپذير با كلي خواص مي باشد.پوست ليمو دو نيمه شده را از تفاله هاي باقي مانده كاملاً جدا كنيد و شستشو دهيد تا پرزهاي ليمو كاملاً خارج شود. آنها را درون قابلمه ای ریخته و چند بار بجوشانید. هر مرتبه آب آن را خالی کرده و سپس درون آب سرد قرار دهید. با ادامه این روش می توان تلخی پوست لیمو را به تدریج کاهش داد؛ که میزان و مقدار آن هم به ذائقه افراد بستگی دارد.  البته كمي تلخ بودن پوست ليمو علاوه بر داشتن خواص بيشتر، طعم خاصي نيز دارد. حالا آب و شكر و زعفران را روي حرارت بگذاريد تا كاملاً بپزد. پس از نرم شدن پوست ليمو از روي حرارت برداريد. در اين لحظه مشاهده مي كنيد كه پوست هاي ليمو ترش از درخشندگي خاصي برخورداره  در صورت نياز به آب بیشتر در حين پختن مربا، مي توان از آب گرم به ميزان لازم استفاده کنید.
مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۲۲:۲۶

۱۵ اسفند ۱۳۹۹

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#ساندویچ_سوخاری undefined undefined
undefinedگوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک دریا پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دم‌دست بود بریزیددیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنیدداخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشنمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۷:۴۷

۱۳ فروردین ۱۴۰۰

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

۲۷ فروردین ۱۴۰۰

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#سس_خردل_سركه undefined
undefined2ق غ سركه ،سير ، 1ق چ خردل را كاملا بهم ميزنيم . به آرامي روغن زيتون ،آويشن و جعفري ونمك و فلفل را اضافه ميكنيم و با چنگال بهم ميزنيم تا يكدست شود بهمين سادگيمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۳۶

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#ته_چين_قورمه_سبزي
سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه .
undefinedبهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه .مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۳۷

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#کوبیده_مرغ
1 عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت 3 عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس 2 عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه 1 مشت جعفری تازه خورد شده و 3 ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت 5 دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشهundefinedمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۳۸

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

دستور تهیه یک سس خوشمزه سالم
یک فنجان روغن زیتون را با یک حبه سیر له شده، نصف فنجان آبلیموی طبیعی، مقدار نمک و فلفل سیاه و نصف قاشق غذاخوری ارده کاملاً مخلوط کنید. این سس تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

۱۰:۵۹

۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#کتلت_مرغ_مغزدار undefined undefined
undefinedیه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدیدبچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشهمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۲۲

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
#قرمزه_نخودچی 🧆 undefined
undefinedگوشت چرخ کرده 300 گرمundefinedآرد نخودچی نیم پیمانهundefinedنعناع خشک 2 قاشق غذاخوریundefinedپیازمتوسط رنده شده 1 عددundefinedپیاز خرد شده 1 عددundefinedرب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوریundefinedزردچوبه یک قاشق مرباخوریundefinedنمک‌و فلفل به میزان لازم
undefinedدرظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزهمطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۲۶

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
undefined
#شامی_کباب  یا کباب زردکنوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس
undefinedمواد لازم برای 6 نفر :
سرکه انگور خمری به میزان کمآب 1 استکانشیره انگور 150 گرمنمک دریا ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازمآرد نخودچی 125 گرمپیاز (رنده شده) پیاز 1 عددزردک (پخته و رنده شده) 3-4 عددگوشت (چرخ کرده) بمقدار لازم
undefinedطرز تهیهگوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
undefinedاین مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.undefinedدر صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۲۷

بازارسال شده از آکادمی کدنا
thumnail
undefined
#شامی_کباب  یا کباب زردکنوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس
undefinedمواد لازم برای 6 نفر :
سرکه انگور خمری به میزان کمآب 1 استکانشیره انگور 150 گرمنمک دریا ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازمآرد نخودچی 125 گرمپیاز (رنده شده) پیاز 1 عددزردک (پخته و رنده شده) 3-4 عددگوشت (چرخ کرده) بمقدار لازم
undefinedطرز تهیهگوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
undefinedاین مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.undefinedدر صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.مطبخundefinedاسلامی@matbakheslameرسانه تبلیغی ما باشیدundefinedفوروارد فراموش نشهundefined

۱۰:۲۷