عکس پروفایل گل‌بانوهای جاد😁گ

گل‌بانوهای جاد😁

۵۸عضو
بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۷:۴۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
برای درست کردن بستنی با زرده تخم‌مرغ (بستنی سنتی یا بستنی وانیلی)، به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
• زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
• شکر: 150 گرم
• شیر: 2 پیمانه
• خامه: 1 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
• زعفران دم‌کرده یا هل (اختیاری، برای طعم ایرانی)
• ثعلب نصف قاشق غذاخوری /عسل یک قاشق غداخوری
طرز تهیه:
• تهیه مخلوط زرده و شکرزرده‌های تخم‌مرغ و شکر را در یک کاسه بریزید. با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا کرم‌رنگ و غلیظ شود.
• گرم کردن شیرشیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید، اما اجازه ندهید به جوش بیاید.
• ترکیب زرده با شیر گرمشیر گرم را کم‌کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن، هم بزنید تا زرده نپزد.
• پختن مخلوطمخلوط شیر و زرده را به قابلمه برگردانید. روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود (حدود 10 دقیقه). نباید بجوشد؛ وقتی قاشق را داخل مخلوط فرو می‌کنید و پشت قاشق را با انگشت لمس می‌کنید، باید یک خط باقی بماند.
  • اضافه کردن ثعلب یا عسل برای بافت بهترثعلب را با یک قاشق شکر هم بزنید و به مخلوط گرم (۸۵ درجه ) اضافه کنید. ثعلب در گرما فعال میشود. درصورتی که در دسترس نبود عسل گزینه ی خوبی برای جلوگیری از تشکیل کریستال است.
• اضافه کردن خامه و وانیلخامه  و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
• خنک کردن و فریز کردنمخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود. سپس در یک ظرف درب‌دار بریزید و در فریزر قرار دهید.
• هم زدن برای جلوگیری از کریستال‌هاهر 30 دقیقه یک‌بار مخلوط را از فریزر خارج کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. این کار را 4-5 بار تکرار کنید.
• سرو کردنبستنی آماده را در ظرف‌های دلخواه بریزید و با پسته، زعفران یا شکلات تزئین کنید.
لذت ببرید!

۷:۴۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۰۴

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
این مینی پیتزاها رو برای جشن اخر سال مدرسه پختیم گفتم تجربه مو بگم براتون
خمیرش فک کنم همون خمیر جادویی بودما چونه ها رو ۵۰ گرمی گرفتیم ولی به نظرم زیاد بودو ۳۵ یا نهایتا ۴۰ گرم کافی بود چون خمیرش خیلی پف میکنه
چونه ها رو با فاصله چیدیم و با ته لیوان چرب شده وسطش صاف کردیم، چندتا چنگال زدیم که پف نکنهو مواد ریختیم
به نظرم روش خیلی خوب و سریع و راحتی بود به نسبت پختن پیتزاهای بزرگ برای تولد ها یا مراسم

۱۲:۰۴

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#خمیرپیتزا
ارد قوی ۷۰۰گرماب یا شیر ۳۲۰ گرم حدودا ممکنه کمی بیشتر لازم باشه مخمر فوری ۱۰ گرمشکر دوقاشق غنمک ۷گرم روغن پنجاه گرم مواد خشک مخلوط کنید و ترکیب مواد تر رو اضافه کنید ، ده دقیقه ورز بدیدو استراحت بدید تا حجم دوبرابریبعد چونه کنید و یک ربع دیگه به چونه ها استراحت بدید ، و بعد اماده است برای پخت پیتزا

۱۲:۰۴

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۰۴

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
بله، جدا کردن رشته‌های پروتئینی (رشته‌های سفید یا همان زرده‌بند که به زرده متصل است) می‌تواند تا حدی در کاهش بوی زهم تخم‌مرغ مؤثر باشد.
چرا این اتفاق می‌افتد؟
رشته‌های پروتئینی، به‌خصوص زرده‌بند، بیشترین میزان بوی سولفور (ترکیباتی که بوی زهم ایجاد می‌کنند) را دارند. اگر این بخش‌ها جدا شوند، بوی نامطبوع تخم‌مرغ در کیک و دسرها کمتر حس می‌شود.
راهکارهای کاهش بوی زهم تخم‌مرغ:
جدا کردن رشته‌های پروتئینی: با کمک یک صافی ریز یا قاشق می‌توانید رشته‌ها را جدا کنید.
اضافه کردن وانیل یا اسانس‌ها: استفاده از وانیل، پودر هل، یا پوست رنده‌شده پرتقال و لیمو به مواد کیک بوی تخم‌مرغ را خنثی می‌کند.
دمای تخم‌مرغ: استفاده از تخم‌مرغ در دمای محیط به جای تخم‌مرغ سرد، به کاهش بوی زهم کمک می‌کند.
میزان هم زدن: هم زدن بیش از حد تخم‌مرغ‌ها ممکن است بوی آن را بیشتر کند.
با رعایت این نکات، علاوه بر جدا کردن زرده‌بند، می‌توانید کیک‌هایی بدون بوی زهم و با طعم بهتر داشته باشید.

۱۲:۲۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
سویا سس یک چاشنی با طعم خاص و خوشمزه است که در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. این سس به‌خصوص برای اضافه کردن طعم "امامی" (umami) به غذاها و افزایش عمق و پیچیدگی طعم‌ها بسیار مفید است.
مزایا:
افزایش عمق طعم: سویا سس می‌تواند طعمی غنی و پیچیده به غذاها بدهد که طعم‌های دیگر را بیشتر نمایان کند.
تنوع استفاده: از سویا سس می‌توان در انواع غذاها مانند خوراک‌های آسیایی، مارینادها، سس‌ها، و حتی سوپ‌ها استفاده کرد.
مناسب برای گیاه‌خواران: سویا سس یک جایگزین عالی برای نمک یا طعم‌دهنده‌های دیگر است که می‌تواند به غذاهای گیاهی طعم بیشتری بدهد.
غنی از پروتئین: این سس حاوی مقادیر مناسبی از پروتئین گیاهی است که در رژیم‌های گیاه‌خواری مفید است.
معایب:
شوری زیاد: یکی از مهم‌ترین نکات در استفاده از سویا سس، میزان نمک بالای آن است که ممکن است به غذا طعم خیلی شور بدهد. بنابراین باید در استفاده از آن دقت کرد.
طعم خاص: سویا سس یک طعم خاص و متمایز دارد که برای همه سلیقه‌ها مناسب نیست. برخی افراد ممکن است طعم آن را خیلی قوی و متمایز بدانند.
حساسیت به گلوتن: بسیاری از انواع سویا سس حاوی گلوتن هستند، بنابراین اگر شما یا کسی که غذا را مصرف می‌کند حساسیت به گلوتن دارید، باید از نوع بدون گلوتن آن استفاده کنید.
نتیجه‌گیری:
سویا سس می‌تواند یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها باشد، به‌خصوص اگر به دنبال افزودن طعمی لذت‌بخش و غنی هستید. اما در استفاده از آن باید احتیاط کرد تا طعم‌های دیگر را تحت تاثیر قرار ندهد.

۱۲:۲۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
سلام دوستان غذای مرغ چینییک پیاز متوسط دو عدد هویج دو عدد کدو سبز متوسط فلفل دلمه ای قارچ نصف سینه مرغ پخته شده همه سبزیجات را با اندازه به صورت میله ای یا همان سایز خلالی ریز میکنیم اول پیاز را کمی تفت میدهیم سبک شد هویج میله ای خرد شده را اضافه میکنیم کمی که گذشت کدو سبز بعدهم فلفل دلمه ای میله ای خرد شده و بعد هم قارچ سبزیجات در حد کمی پخته شدن بشوند و بعد سینه مرغ ریش ریش شده را اضافه میکنیم سویا سس را هم اصافه میکنیم که البتع مزه و شوزی عدا از همین هست بعد هم یک کره ۲۵ یا ۵۰ گرمی و یو قاشق آرد سفید هم میزنیم بعد هم یک لیوان شیر ولرم کمی که پختند خاموش میکنیم

۱۴:۵۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
فکر کنم شیر و کره و آرد سس بشامل باشد برای غدا

۱۴:۵۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
جداگانه سیب زمینی سرخ شده هم میتوانیم درست کنیم

۱۴:۵۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
کلا ساندویچ خوشمزه ای هست بخصوص سفتی هویج و کدو جالبه زیر دندان

۱۴:۵۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
رایحه جانرمز خوشمزگی پیراشکی به سلیقه من جعفری و گشنیز و پیازچه است تو ادویه هم حتما آویشنهر مخلفاتی که بزنم تا اینا رو نزنم به دلم نمی‌چسبه
از بین پروتئین‌ها هم گوشت چرخ‌کرده رو بیشتر از همه می‌پسندمولی منم گوشت پخته و مرغ پخته هم استفاده می‌کنم و تنوع میدم برا پیراشکی عمومادیگه هر چی دم دستم باشه سبزیجات هم میدم تنگشundefined

۱۴:۵۳

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
بخاطر حجم زیادی اولش را پاک کردم. کدو حلوایی را خرد کرد و گذاشت تو قابلمه تا بپزه. یکم نمک روش پاشید تا بافت کدو خراب نشهundefinedواقعا موثر بود

۹:۱۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۴:۴۵

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۴:۴۵

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#کلوچه_فومن

۱۴:۴۵

کلوچه فومن

۱۴:۴۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
پاستا مادرهیه چیزی تو مایه های آتولیزهیه جور پیش خمیرِ در واقع ، و برای نان شیرینی ها استفاده میشه مثل همین کلوچه , بریوش یا کروسان
منتها با لوین درست میشه یعنی اول لوین با کمی اب و شکر و ارد خمیر میکنن اجازه میدن یه کم فعال بشهبعد میزنن دست خمیر اصلی شیرینی

۸:۵۱

گل‌بانوهای جاد😁
نان خرمایی یا کلوچه خرمایی مواد میانی ۰.۵ پیمانه خرما ۰.۲۵ پیمانه گردو یا بادام اگه دوست دارید کمی پودرهل و دارچین مواد خمیر: ۲ پیمانه آرد سفید ۱ ق غ خمیرمایه فوری ۱ عدد تخم مرغ ۰.۵ پیمانه شیر ۱ ق غ شکر ۰.۲۵ پیمانه کره ذوب شده ۰.۲۵ ق چ نمک شیر، شکر، خمیرمایه فوری، نمک رو مخلوط کنین سفیده‌ی تخم‌مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین نصف آرد و نصف کره رو اضافه کنین هم بزنین و بقیه‌ی آرد و کره رو اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه خوب ورز بدین یه پارچه بذارین و جای گرم یه ساعت استراحت بدین موقع استراحت خرما رو بی هسته کنین و گردو یا بادوم بشکنین و با هم مخلوط کنین من خودم خرمارو حرارت دادم و کوبیدم و با پوره‌ی بادوم مخلوط کردم شما می‌تونید با میکسر با بادوم همزمان مخلوط کنید ( برا این حجم ارزش نداشت میکسر رو بشورمundefined) پودر هل و پودر دارچین هم اگه دوست دارین اضافه کنین و خوب مخلوط کنین بعد این مواد میانی رو توپش کنین و آماده بذارید خمیرها رو تقسیم کنید گرد کنید، صاف کنید وسطش توپ خرما رو بذارید و فشار بدیدو خمیر رو بکشید روش بعد ۸ تا برش بدینش جوری که فقط از مرکزش به هم وصل باشه (خیلی برا پخت توش کمک می‌کنه) روی کلوچه‌ها یه دستمال بکشید و یه ده دقیقه استراحت بدین بعد زرده تخم‌مرغ رو با یه قاشق شیر رقیق کنین و با برس بکشید رو کلوچه‌ها کنجد و سیاه‌دونه بریزید و بذارید حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تو فر با دمای حدود ۱۸۰ در حدی که روش طلایی بشه کافیه بعدم یا روی توری بذارید یا یه جوری تکیه‌شون بدین به دیواره‌ی ظرف که دو طرفش هوا بخوره و از داغی بیفته این حجم ۵ تا نون خرمایی بزرگ میده شاید اندازه‌ی ۱۰ تا سایز معمولی کلوچه خرمایی‌های بازار میشه خیلی تجربه‌ی لذت‌بخش و آسونی بود. شما هم امتحان کنید
.

۱۸:۰۶