عکس پروفایل گل‌بانوهای جاد😁گ

گل‌بانوهای جاد😁

۵۸عضو
بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#آلو_اسفناج
گوشت تفت میدم میذارم بپزه الو رو یکساعت بعد بهش اضافه میکنم و نیم ساعت آخر اسفناج تفت داده شده در حدی که ابش جذب بشه من ابلیمو یا آبغوره نمیزنم چون چاشنی این خورش همون آلو هستیا الوی ترش میریزم با کمی نبات برای تعدیل طعم یا ترکیبی از الوی ترش و ملس و میذارم جا بیافته تفت دادن الو با پیاز داغ و اضافه کردن به خورش لعاب و طعم خوبی میدهضمن اینکه مانع از له شدن الو میشه ولی ضروری نیست

۲۳:۴۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
نه لطیفه جان، نمیریزه مواد فلافل با پشت قاشق روی نون پهن کنید میچسبه به نانتوی تابه هم این ور اون ور کردن لازم ندارهفقط به همون سمت که فلافل هست بذارین تو تابه چک کنید طلایی که شد برش دارین نونش ممکنه کمی ترد کریسپی بشه که اونم خوشمزه گی خودش داره حالت پیتزایی هم اگر درست کنید که توی فر میذارین و زیر و روش میپزه

۲۳:۴۱

گل‌بانوهای جاد😁
undefined تصویر
دستور پاناکوتا به روش وینچنزو که فرستادید، یک دستور خوشمزه و با کیفیت است. برای شما توضیحات و مراحل درست کردن این پاناکوتا را به صورت خلاصه می‌آورم:
مواد لازم برای پاناکوتا:
آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۵ گرم (نصف ساشه)
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم (یک بسته و نیم)
شکر: ۹۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
توت فرنگی تازه و خرد شده: ۲۵۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
آب: ۲ قاشق غذاخوری
(اختیاری) نشاسته ذرت: ۱ قاشق مرباخوری + رنگ قرمز (در صورت تمایل)
روش تهیه پاناکوتا:
1. حل کردن ژلاتین:
ابتدا آب سرد را در یک کاسه بریزید و ترازو را روشن کنید.
پودر ژلاتین را به آرامی روی آب بریزید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا اسفنجی شود.
سپس کاسه را روی حرارت غیرمستقیم (بنام بنماری) قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
2. تهیه سس توت فرنگی:
در یک قابلمه کوچک، توت فرنگی خرد شده، شکر و آب را بریزید.
این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۵ دقیقه بپزید تا نرم و جوشان شود.
سپس از یک گوشکوب برقی استفاده کنید تا مخلوط یکدست شود. در صورت تمایل، رنگ قرمز و نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید.
روی سس را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
3. تهیه پاناکوتا:
خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مراقب باشید که خامه نجوشد، فقط باید گرم شود.
وقتی خامه کمی گرم شد، شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی اولین حباب‌ها در کناره‌های قابلمه ظاهر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
وانیل و ژلاتین حل‌شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
4. ریختن پاناکوتا در قالب:
مخلوط پاناکوتا را در قالب‌های سرو بریزید و سطح آن را صاف کنید.
قالب‌ها را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.
اجازه دهید پاناکوتا حداقل ۴ ساعت در یخچال بماند تا خوب سفت شود.
5. سرو کردن پاناکوتا:
پس از ۴ ساعت، پاناکوتا آماده است. با دقت قالب را برگردانید و پاناکوتا را خارج کنید.
سس توت فرنگی را روی پاناکوتا بریزید و با برگ‌های ریحان یا نعنا تزیین کنید.
پاناکوتا را سرو کرده و لذت ببرید.
این دستور پاناکوتا ساده و خوشمزه است و طعم عالی‌ای دارد. اگر بخواهید می‌توانید رنگ‌ها و طعم‌های مختلفی به سس اضافه کنید تا به سلیقه خودتان نزدیک‌تر شود.

۱۳:۲۴

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
دستور پخت بلدرچین شکم‌پر در فر (بسیار آسان و سریع):
مواد لازم:
بلدرچین: به تعداد دلخواه
پیاز: خردشده (برای مرینیت و داخل شکم بلدرچین)
آب‌لیمو: به میزان لازم
سس ورچستر: مقداری
سس فلفل: به مقدار دلخواه
سس خردل: کمی
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
هویج: 4 قاچ نواری‌شده
فلفل دلمه‌ای: خردشده
گوجه‌فرنگی: نصفه (برای داخل شکم بلدرچین)
کرفس خشک: مقداری
روغن مایع: کمی
سبزیجات دیگر (اختیاری): برای تزیین
آب جوش: مقداری
روش تهیه:
1. مرینیت کردن بلدرچین:
از شب قبل، بلدرچین‌ها را با پیاز خردشده، آب‌لیمو، سس ورچستر، سس فلفل، سس خردل، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.
اجازه دهید خوب مزه‌دار شوند (در یخچال).
مقداری از مواد مرینیت را داخل شکم بلدرچین بریزید.
2. آماده‌سازی برای فر:
هویج‌ها را به صورت نواری و چهار قاچ کنید و در کف ظرف به صورت توری‌شکل بچینید.(این کار باعث می‌شود بلدرچین روی ظرف نچسبد و حرارت به زیر آن برسد).
بلدرچین‌ها را روی هویج‌ها قرار دهید.
اطراف آن را با سبزیجات خردشده مثل فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و همان پیازهای مرینیت‌شده پر کنید.
داخل شکم بلدرچین هم نصف گوجه‌فرنگی و کمی کرفس خشک بگذارید.
3. پخت در فر:
ظرف را با فویل بپوشانید و در فر از پیش گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (با فن) قرار دهید.
نیم ساعت اول، بلدرچین‌ها را با فویل بپزید.
سپس فویل را بردارید، روی بلدرچین‌ها و سبزیجات کمی روغن مایع بمالید و مقداری آب جوش داخل ظرف بریزید (برای جلوگیری از سوختن).
نیم ساعت دوم، بدون فویل بپزید تا روی بلدرچین‌ها طلایی و برشته شود.
نکته:
این روش ساده و سریع است و بلدرچین‌ها طعمی فوق‌العاده پیدا می‌کنند. برای تزیین می‌توانید از سبزیجات تازه و رنگی استفاده کنید.
نوش جان!

۱۴:۰۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
هلو خواهران محترمه ببینید چی پیدا کردم undefinedفیلم آموزش خیارشور تخمیری به زبان فارسی و شف ایرانی.اتفاقی اومد تو اکسپلورم. شاید هم غیر اتفاقی و با گوش های تکنولوژیundefined

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۲:۵۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
سلامما امروز یه غذای جدید پختیم و خوردیم و الحمدلله بسیار مورد اقبال قرار گرفت و بچه ها هم علی رغم انتظارم خوردن undefined (البته که خیلی قبلش آماده سازی کردم، از حدیث پیغمبر گرفته تا اینکه کلی وقت بوده من دنبال بودم راه پختنش رو پیدا کنم و...)

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
undefined «شیر و گوشت» undefined
undefined مواد لازم:
undefinedگوشت گوسفند چرخ کرده تازه کم چرب: برای بچه های ٧-٨ ساله حدودا ١٠٠ گرم و برای بزرگسال حدودا ١۵٠ گرم (راسته یا سردست)

undefinedشیر: ٣ برابر مقدار گوشت

🧂نمک و زردچوبه

خیلی کم زعفران یا دارچین یا آویشن


undefined طرز پخت: ۱) گوشت رو بدون روغن تفت بدید.
۲) بعد از اینکه رنگش تغییر کرد، کمی شیر بهش اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مدام هم بزنید. undefined
شیر را به تدریج و در چندین مرحله اضافه کنید تا کاملا جذب گوشت شود. undefined
۳) بعد از آنکه شیر تمام شد، کمی دیگر تفت بدهید تا خوب سرخ شود (در صورت تمایل در این مرحله کمی روغن به آن اضافه کنید).
۴) نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس کمی (!) آویشن یا دارچین یا زعفران به آن اضافه کنید.

undefined نکات جانبی:
. پخت این غذا حدود ۱ ساعت زمان می بره و باید مدام حواس تون باشه و هم بزنید! ولی می ارزه! undefinedundefined
. این غذای خوشمزه رو حتما سر شب یا ظهر مصرف کنید. undefined
. کسانی که ضعف شدید دارند یا بچه هایی که رشد قد کافی نداشتند، از الان تا ۳-۴ ماه دیگه، هفته‌ای ٢-٣ بار این غذا رو استفاده کنند و نتایج فوق‌العاده ش رو ببینند. undefined
. این غذا رو ترجیحا با برنج استفاده نکنید بلکه با نان میل کنید. 🫓
. اگه میخواین تپل نشین نون هم استفاده نکنید و خالی میل بفرمایید! undefined

#خوشمزه‌جات undefined
بهشتک | بهشتی زندگی کنید undefinedundefinedundefined @beheshtak undefined

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
نوش جان بشری جان با گوشت چرخکرده درست کردی؟ یا بعدش لهش کردی؟

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
بله با گوشت چرخ کردهحدود ۲ ساعت و نیم روی گاز با شعله کم پخت و بی نهایت نرم شدهم زعفران زدم هم ۶تا هل توش پودر کردم هم یه مقداری دارچین ونمک

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
من هم با همین خیال یه عمر بود نمیپختم در حالیکه میدونستم چقدر مقویهچون میگفتم شیر رو که تو زودپز نمیشه ریخت، رو گاز هم حالشو نشان این همه وقت بذارم و هی چک کنمنهایتا چند بار با آب پختم و بعد هم بهش شیر اضافه کردم بعد پختحالا این خیلی راحت و خوب بود

۱۳:۰۲

#کیک_اکرم undefinedبا تغییرات اندک undefinedطعم قهوه
تخم مرغ ۱۰ تا شکر دانه ریز ۳۰۰ گرمشیر ۱۰۰ گرم + ۲ ق غ قهوه فوریروغن مایع ۱۰۰ گرم ارد ۳۰۰ گرم نشاسته ذرت ۴۰ گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

تخم مرغ ها رو همراه شکر اینقدر میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشن(با سرعت بالا بدون وقفه حدود پنج تا هفت دقیقه)بعد با همزن دستی خیلی اروم روغن و بعد شیر قهوه مخلوط کنید و بعد ارد و بیکینگ پودر در سه مرحله با الک و خیلی اروم هم میزنیمکاغذ روغنی ته قالب حتما باشهدمای فر ۱۵۰

۱۷:۲۰

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail

۷:۴۶

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
برای درست کردن بستنی با زرده تخم‌مرغ (بستنی سنتی یا بستنی وانیلی)، به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
• زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
• شکر: 150 گرم
• شیر: 2 پیمانه
• خامه: 1 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
• زعفران دم‌کرده یا هل (اختیاری، برای طعم ایرانی)
• ثعلب نصف قاشق غذاخوری /عسل یک قاشق غداخوری
طرز تهیه:
• تهیه مخلوط زرده و شکرزرده‌های تخم‌مرغ و شکر را در یک کاسه بریزید. با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا کرم‌رنگ و غلیظ شود.
• گرم کردن شیرشیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید، اما اجازه ندهید به جوش بیاید.
• ترکیب زرده با شیر گرمشیر گرم را کم‌کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن، هم بزنید تا زرده نپزد.
• پختن مخلوطمخلوط شیر و زرده را به قابلمه برگردانید. روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود (حدود 10 دقیقه). نباید بجوشد؛ وقتی قاشق را داخل مخلوط فرو می‌کنید و پشت قاشق را با انگشت لمس می‌کنید، باید یک خط باقی بماند.
  • اضافه کردن ثعلب یا عسل برای بافت بهترثعلب را با یک قاشق شکر هم بزنید و به مخلوط گرم (۸۵ درجه ) اضافه کنید. ثعلب در گرما فعال میشود. درصورتی که در دسترس نبود عسل گزینه ی خوبی برای جلوگیری از تشکیل کریستال است.
• اضافه کردن خامه و وانیلخامه  و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
• خنک کردن و فریز کردنمخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود. سپس در یک ظرف درب‌دار بریزید و در فریزر قرار دهید.
• هم زدن برای جلوگیری از کریستال‌هاهر 30 دقیقه یک‌بار مخلوط را از فریزر خارج کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. این کار را 4-5 بار تکرار کنید.
• سرو کردنبستنی آماده را در ظرف‌های دلخواه بریزید و با پسته، زعفران یا شکلات تزئین کنید.
لذت ببرید!

۷:۴۶