بازارسال شده از اکرم النچری
بله حتما مریم سادات جان
ته قالب سیب و شکر بعد مواد کیک روی مواد البالوی یخ زده شکر مالی
این البالو ها موقع پختن و پف کردن کیک میرن زیر و روی سیب ها ته نشین میشن برای همین بعد از پخت که کیک برمیگردنید اول سیب های کاراملی هستند بعد البالو ها و بعد کیک و ترشی و شیرینی البالو و سیب با هم ترکیب میشه و طعم خیلی خوبی ایجاد میکنه
ته قالب سیب و شکر بعد مواد کیک روی مواد البالوی یخ زده شکر مالی
۳:۰۹
بازارسال شده از تسنیم
#کیک_اکرم😄تخم مرغ درشت ۴تا(اگه ریز بودن ۵تا)شکر دانه ریز 150گرمشیر ۵۰گرمروغن مایع ۵۰گرمارد ۱۷۰گرموانیل یا هل و گلاب یا رنده پرتقال یا لیمو برای اسانسبیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ها رو همراه شکر و اسانس اینقدر میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشن(با سرعت بالا بدون وقفه حدود پنج تا هفت دقیقه)بعد با همزن دستی خیلی اروم روغن و بعد شیر مخلوط کنید و بعد ارد و بیکینگ پودر در سه مرحله با الک و خیلی اروم هم میزنیمکاغذ روغنی ته قالب حتما باشهدمای فر ۱۶۵
۳:۰۹
بازارسال شده از اکرم النچری
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
من دیروز برای مهمونی به مناسبت میلاد عمه جان ، در ابعاد زیادی کیک سیب آلبالو پختیدم برای تعداد زیادی شیعیان و محبین شکموی اهل بیت
پارسال فصل البالو رفتیم باغ ، آلبالو چیدیم و من یه مقداری فریز کردم تا الان چند بار کیک اسفنجی ساده درست کردم آلبالو ها رو فقط شکر زدم کمی و ریختم رو کیک این بار ته قالب هم سیب و کمی شکر ریختم و ترکیبش باهم خیلی خیلی خوشمزه شد جاتون خالی
نکته اش فقط اینه ضخامت کیک نباید زیاد باشه یعنی باید تو سینی های پهن با ارتفاع نهایتا دوسه سانت درست کنید چون میوه داره پختش زمان بره ، باید کم ارتفاع بگیرید تا کاملا مغز پخت بشه
پارسال فصل البالو رفتیم باغ ، آلبالو چیدیم و من یه مقداری فریز کردم تا الان چند بار کیک اسفنجی ساده درست کردم آلبالو ها رو فقط شکر زدم کمی و ریختم رو کیک این بار ته قالب هم سیب و کمی شکر ریختم و ترکیبش باهم خیلی خیلی خوشمزه شد جاتون خالی
نکته اش فقط اینه ضخامت کیک نباید زیاد باشه یعنی باید تو سینی های پهن با ارتفاع نهایتا دوسه سانت درست کنید چون میوه داره پختش زمان بره ، باید کم ارتفاع بگیرید تا کاملا مغز پخت بشه
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
بعد از پخت برگردوندیم یه لایه سیب و کاراملزیرش البالو و کیک
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
بله حتما مریم سادات جان
ته قالب سیب و شکر بعد مواد کیک روی مواد البالوی یخ زده شکر مالی
این البالو ها موقع پختن و پف کردن کیک میرن زیر و روی سیب ها ته نشین میشن برای همین بعد از پخت که کیک برمیگردنید اول سیب های کاراملی هستند بعد البالو ها و بعد کیک و ترشی و شیرینی البالو و سیب با هم ترکیب میشه و طعم خیلی خوبی ایجاد میکنه
ته قالب سیب و شکر بعد مواد کیک روی مواد البالوی یخ زده شکر مالی
۱۰:۴۸
بازارسال شده از تسنیم
#کیک_اکرم😄تخم مرغ درشت ۴تا(اگه ریز بودن ۵تا)شکر دانه ریز 150گرمشیر ۵۰گرمروغن مایع ۵۰گرمارد ۱۷۰گرموانیل یا هل و گلاب یا رنده پرتقال یا لیمو برای اسانسبیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ها رو همراه شکر و اسانس اینقدر میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشن(با سرعت بالا بدون وقفه حدود پنج تا هفت دقیقه)بعد با همزن دستی خیلی اروم روغن و بعد شیر مخلوط کنید و بعد ارد و بیکینگ پودر در سه مرحله با الک و خیلی اروم هم میزنیمکاغذ روغنی ته قالب حتما باشهدمای فر ۱۶۵
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
دستور کیکش هم اینه
۱۰:۴۸
بازارسال شده از اکرم النچری
نباید بذارید البالو با شکر خیلی اب بندازه چون کیک تون شل میشه اگرم اب انداخت موقعی که خواستین تو کیک استفاده کنید ابش جدا کنید
۱۰:۴۸
بازارسال شده از fzamohamadi
دیر کدو حلواییطعم بهشت میداد
اونقدر که من ترجیح دادم شام فقط همینو بخورم
۲۱:۰۷
بازارسال شده از fzamohamadi
من یک دو سه ندارمغذا سازم هم نمیتونه خمیر کنهولی با چرخ گوشت با سوراخ ریز دو بار چرخ میکنم عالی میشه. دقیقا یک وجب روغنکاملا گردو را خمیر میکنه
۲۱:۰۷
بازارسال شده از fzamohamadi
۲۱:۰۷
بازارسال شده از fzamohamadi
کدو را با یک کوچولو آب و شکر( بازم خیلی کمتر ریختم) گذاشتم کامل پخت. بعد با بهش زعفران و هل اضافه کردم و با گوشت کوب برقی کاملا پوره کردمدو ق آرد الک شده را با کره یکم تفت دادم و پوره را بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم تا زمانی که کامل حالت حلوا عربی شد و از ماهیتابه کنده میشد هم زدم و زیرش را خاموش کردمبعد سرد شدن با ارده و خرده گردو سرو کردم
۲۱:۰۷
بازارسال شده از بشری
نصف پیمانه عدس میپزیم۶تا پیمانه آب میذاریم جوش بیاد، بعد ۱ پیمانه رشته بهش اضافه میکنیم حدود ۵تا۱۰ دق وقت میدیم بپزهبعد عدس ابگرفته شده رو اضافه میکنیم و ۱۰ دق وقت میدیم با هم بپزن۲ پیمانه ماست پرچرب یا یونانی یا... رو با ۲تا قاشق آرد و ۱زرده تخممرغ(من زرده نزدم) هم میزنیم تا یک دست بشهبعد دو ملاقه دو ملاقه از مواد روی گاز رو به ترکیب ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم آروم آروم هم میزنیم تا ماست نبرهوقتی تقریبا هم دما شدن، همه را با هم به قابلمه اضافه میکنیم، مدام هم میزنیم تا جوش بیاید، حدود ۱۰ دق که جوشید، نمک اضافه میکنیم.کمی نعنا داغ هم درست میکنیم و به غذا اضافه میکنیم.تقریبا مزه اش دوغ میدادنوش جان
۱۰:۱۶
بازارسال شده از اکرم النچری
#ناگت یه روش راحت و سریع برا قالب زدن ناگت خصوصا حجم زیادکف یه سینی لبه دار پودر سوخاری بپاشید و خمیر ناگت پهن کنیددست تون چرب کنید و یکنواخت صاف کنید دوباره پودر سوخاری بپاشید و با کاردک برش بزنید خیلی سریع و راحت
پ.ن: احتمالا بگین مگه بقیه چیکار میکنن
بقیه رو نمیدونم ولی من تازگی این روش به عقلم رسیده ، قبلا با کلی فلاکت و کثیف کاری و از کول و کمر افتادن دونه دونه قالب میزدم
پ.ن: احتمالا بگین مگه بقیه چیکار میکنن
۸:۵۴
بازارسال شده از اکرم النچری
#ناگت_مرغ
گوشت سینه و ران مرغ بی استخوان نیم کیلوپیاز متوسط رنده و آب گرفته یه عدد کوچک یا پودر پیاز دوقاشق غذا خوریسیر یا پودر سیرسس خردل و مایونز دو قاشق و کمی کچابنمک و فلفل، کمی آویشن یک ق چ پنیر پیتزا صد گرم پودر سوخاری دانه ریز به اندازه کافی(پفک هم میتونید ترکیب کنید)همه مواد جز پودر سوخاری رو داخل غدا ساز ترکیب کنید تا خمیر مانند بشه بعد روی سطح پودر سوخاری پخش کنید و خمیر ناگت به ضخامت یک سانت باز کنید روی مواد هم پودر سوخاری بپاشید برش یا کاتر بزنید و آماده سرخ کردن هست یا فریز کنید توی فر یا ایرفرایر اگر سرخ میکنید کمی اسپری روغن استفاده کنید
گوشت سینه و ران مرغ بی استخوان نیم کیلوپیاز متوسط رنده و آب گرفته یه عدد کوچک یا پودر پیاز دوقاشق غذا خوریسیر یا پودر سیرسس خردل و مایونز دو قاشق و کمی کچابنمک و فلفل، کمی آویشن یک ق چ پنیر پیتزا صد گرم پودر سوخاری دانه ریز به اندازه کافی(پفک هم میتونید ترکیب کنید)همه مواد جز پودر سوخاری رو داخل غدا ساز ترکیب کنید تا خمیر مانند بشه بعد روی سطح پودر سوخاری پخش کنید و خمیر ناگت به ضخامت یک سانت باز کنید روی مواد هم پودر سوخاری بپاشید برش یا کاتر بزنید و آماده سرخ کردن هست یا فریز کنید توی فر یا ایرفرایر اگر سرخ میکنید کمی اسپری روغن استفاده کنید
۸:۵۵
بازارسال شده از سادات مرتضوی
ناگت مرغ سوخاری(٢۵ عدد)سینه مرغ ٣ عدد (تقریباً ١کیلو)سیب زمینی نیم پخته٢ عدد کوچکبرنج پخته ٣ قاشق غذاخوریسیر رنده شده ٢ حبهنمک ،فلفل سیاه، پودر پیاز پودر تمپوراپودر سوخاری
همه مواد رو داخل میکسر میریزیم خمیر بدست آمده را میتوان به شکل توپی یا هر قالبی دارید مثل قالب فلافل شکل دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود و سپس ابتدا در خمیر تمپورا و سپس در پود سوخاری بغلطانید...و در روغن سرخ کنیدپ.ن ١)پودر تمپورا در اکثر فروشگاه هاهست و با نسبت مساوی با آب مخلوط میشود و خمیر رقیقی بدست می آید. ٢) اگر تمپورا نبود میتوان ابتدا در تخم مرغ و سپس آرد سفید و مجدد در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری غلطاندن.( تمپورا راحت تر و خوشمزه تر هست.)٣) اگر توپی درست کردید میتوانید داخل آن پنیر های رنگی یا گودا بگذارید جذاب و خوشمزه هست.
همه مواد رو داخل میکسر میریزیم خمیر بدست آمده را میتوان به شکل توپی یا هر قالبی دارید مثل قالب فلافل شکل دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود و سپس ابتدا در خمیر تمپورا و سپس در پود سوخاری بغلطانید...و در روغن سرخ کنیدپ.ن ١)پودر تمپورا در اکثر فروشگاه هاهست و با نسبت مساوی با آب مخلوط میشود و خمیر رقیقی بدست می آید. ٢) اگر تمپورا نبود میتوان ابتدا در تخم مرغ و سپس آرد سفید و مجدد در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری غلطاندن.( تمپورا راحت تر و خوشمزه تر هست.)٣) اگر توپی درست کردید میتوانید داخل آن پنیر های رنگی یا گودا بگذارید جذاب و خوشمزه هست.
۸:۵۶
بازارسال شده از سادات مرتضوی
خیلی خوشمزه است یه بارم اینو امتحان کنیدسیب زمینی و برنجمن تا حالا جایی ندیده بودم
۸:۵۶
بازارسال شده از اکرم النچری
پای سیب ، پنک کیک سیب
رول سیب و دارچین
یه بسته خمیر هزار لای شیرین بخرین نواری ببرین ، سیب ها رو هم هلالی خرد کنید با یه کم اب و عسل بجوشانید روی نوارها بچینید و رول کنید مثل گل رز بذارین تو فر روش پودر قند الک کنید
کمپوت و رب سیب خورشت سیب و البالو (اگه البالو دارین )
رول سیب و دارچین
یه بسته خمیر هزار لای شیرین بخرین نواری ببرین ، سیب ها رو هم هلالی خرد کنید با یه کم اب و عسل بجوشانید روی نوارها بچینید و رول کنید مثل گل رز بذارین تو فر روش پودر قند الک کنید
کمپوت و رب سیب خورشت سیب و البالو (اگه البالو دارین )
۱۰:۱۸