سلام
یه ترفند جالب. بعضی از گلپریها همین الآن هم این کارو میکنن، شما هم ببینین اگه به دردتون میخوره از این ترفند استفاده کنین.
تعدادی از گلپریها به جای اینکه «نیم کیلو کالباس»، «یک کیلو سوسیس» سفارش بدن، اینجوری سفارش میدن: «۱۰۰ تومن کالباس»، «۲۰۰ تومن فرانکفورتر».
اینجوری برای ما یهکم سختتره، چون باید سعی کنیم وزنی رو تولید کنیم که نزدیک به این قیمت باشه، ولی اگه اینجوری سفارش دادن برای شما راحتتره، مشکلی نیست. ما خودمون هم خیلی وقتا برای خرید همین کارو میکنیم. اینجوری مدیریت هزینهکرد راحتتر میشه.
تا ترفندی دیگر، درود و سهصد بُدرود
" />
(
عکس چه ربطی به سوسیس و کالباس گلپر داره؟ هیچی. ولی به ادویههای گلپر که ربط داره
خودمون هم دل داریم بالأخره. مرغ گلپری، ادویهی گلپری
)
#نکته
یه ترفند جالب. بعضی از گلپریها همین الآن هم این کارو میکنن، شما هم ببینین اگه به دردتون میخوره از این ترفند استفاده کنین.
تعدادی از گلپریها به جای اینکه «نیم کیلو کالباس»، «یک کیلو سوسیس» سفارش بدن، اینجوری سفارش میدن: «۱۰۰ تومن کالباس»، «۲۰۰ تومن فرانکفورتر».
اینجوری برای ما یهکم سختتره، چون باید سعی کنیم وزنی رو تولید کنیم که نزدیک به این قیمت باشه، ولی اگه اینجوری سفارش دادن برای شما راحتتره، مشکلی نیست. ما خودمون هم خیلی وقتا برای خرید همین کارو میکنیم. اینجوری مدیریت هزینهکرد راحتتر میشه.
تا ترفندی دیگر، درود و سهصد بُدرود
(
#نکته
۷:۳۰