مزرعه حنا مسیر ساقههای سبز برنج گیلانی تا سفرهی ایرانی را کوتاه میکندآنچه به دست شما میرسد، محصول یکدست و با اصالتی است که همسفر نسیم و مهر و آفتاب بوده است و امیدش ارمغان زندگی است برای کسانی که دوستدار سلامتی هستند
برای مشاهده و خرید محصولات روی لینک زیر بزنید:www.hanadokht.com
در صورت تمایل میتونید از طریق غرفه باسلام اقدام کنید:https://basalam.com/@hanafarms
برای مشاهده و خرید محصولات روی لینک زیر بزنید:www.hanadokht.com
در صورت تمایل میتونید از طریق غرفه باسلام اقدام کنید:https://basalam.com/@hanafarms
۱۱:۳۵
۱۱:۳۶
۱۱:۳۷
۱۱:۳۹
۱۱:۴۰
۱۱:۴۳
۱۱:۴۵
۱۲:۳۴
۱۲:۳۷
۸:۱۳
روش پخت برنج تازه و امساله1. برنج ها را نیم ساعت قبل از پخت در مقداری آب و نمک بخیسانید. با توجه به آن که برنج تازه برداشت شده رطوبت زیادی دارد، در زمان خیساندن آن نباید آب زیادی را اضافه کنیم، به ازای هر پیمانه برنج‘ 3پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. (حتما از آب سرد استفاده کنید)2. پس از آن که برنج خیس خورد، آن را به مدت تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. برنج تازه نباید به مدت طولانی جوش بخورد‘ بعد از 1 الی 2 دقیقه جوش خوردن‘ برنج را ابکش کنید.(هنگام جوشیدن یک پیمانه آب سرد یا یخ به برنج اضافه کنید تا بیشتر قد بکشد)3. هنگام ابکش کردن بر روی برنج آب سرد بریزید همچنین به آن کمی آب نارنج یا آبلیمو اضافه نمایید تا پس از پخت برنج کاملا درخشان و سفید شود.4. پس از ابکش کردن برنج را به قابلمه اضافه کنید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در قابلمه بریزید و بدون دم کنی اجازه به دم کردن آن دهید. به محض به بخار افتادن برنج درب قابلمه را بردارید تا بخار خارج شود سپس دم کنی را بگذارید تا به صورت کامل دم بکشد. اگر به این روش عمل کنید میتوانید از برنج مغز پخت شده و شفته نشده بهره مند شوید.
۱۳:۰۲
۷:۳۶
۶:۱۰
۸:۲۱
۱۲:۱۵
۱۲:۲۸