عکس پروفایل موسسه رخسار قرآنم

موسسه رخسار قرآن

۱۴۰عضو
thumnail
undefined آیین رونمایی از کتاب سپیده پایاخوشنویسی متن و برگردان فارسی خطبه حضرت پیامبر در روز غدیر
اثر خامه امیر اصغری
به کوشش اسماعیل آل احمد
یک شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۱۷استان البرز، شهر نظرآباد، سالن اجتماعات شهید سلیمانی اداره آموزش و پرورش
با حضور استاد دکتر حکمت اله ملاصالحی
موسسه رخسار قرآن هیئت رزمندگان اسلام شهرستان نظرآباد

۷:۵۵

undefined آیین رونمایی از کتاب سپیده پایا
با حضور استاد دکتر حکمت اله ملاصالحیاستاد علی مهری رئیس انجمن خوشنویسان استان البرزبا اهدای نقاشی آبرنگ چهره استاد غلامحسین امیرخانی اثر استاد علی مینوی راد

۱۳:۰۹

thumnail
#سپیده_پایا آیین رونمایی از کتابی است به همین نام که در ۱۰ تیر ۱۴۰۳ به همت #موسسه_رخسار_قرآن و #هیأت_رزمندگان_اسلام و #اداره_آموزش_و_پرورش در نظرآباد برگزار شد.سپیده پایا در بردارنده متن به #نسخ و ترجمه به نستعلیق خطبه حضرت #رسول_خدا صلوات الله علیه در عید سعید #غدیر_خم است با کلک قهار استاد #امیر_ اصغری با یادداشت هایی از دکتر #حکمت_اله_ملاصالحی و دکتر #حسین عسکری و حجت‌الاسلام #علی_جبارزاده و #اسماعیل_آل_احمد.
در این آیین، استادان دکتر ملاصالحی و#علی_مهری، رئیس #انجمن_خوشنویسان_استان_البرز و استاد#علی_مینوی_راد، سخرانی کردند. آقای #زین_العابدین_اکبری و #محمدرضا_مولایی در قالب #آواز_اصیل_ایرانی و #دف_نوازی به مدیحه سرایی حضرت #امیر_مومنان علیه‌السلام پرداختند. حسن ختام آیین، اهدای نقاشی #آبرنگ چهره استاد #غلامحسین
امیرخانی اثر آقای مینوی راد به آقای مهری جهت تقدیم به استاد امیرخانی و رونمایی از کتاب سپیده پایا بود. نشر #سفیر_اردهال، چاپ نخست سپیده پایا را در تابستان ۱۴۰۳ در ۱۱۰ صفحه وزیری با جلد شومیز منتشر کرده است.

۶:۲۷

thumnail
به نام اللهسومین آیین "در خیام قیام" به کوشش موسسه رخسار قرآن؛ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نظرآباد و هیات محبین الائمه علیهم‌السلام ساعت ۱۷ روز شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ در فرهنگسرای هنر، برگزار می‌شود. ان‌شاءالله. استاد دکتر علی موسوی گرمارودی؛ استاد اکبر ستاری (قیزیل قلم)؛ استاد دکتر مسعود مهرانی نیا و استاد شجاع‌الدین صفری (صفایی زنجانی) سراینده شعر معروف "ای قلم" به گفت‌وگو درباره "گستره عاشورا در ادب آیینی البرز" خواهند پرداخت. #در_خیام_قیام #استاد_علی_موسوی_گرمارودی#استاد_اکبر_ستاری_قیزیل_قلم#استاد_مسعود_مهرانی_نیا#استاد_شجاع_الدین_صفری_صفایی_زنجانی#گستره_عاشورا_در_ادب_آیینی_البرز#فرهنگسرای_هنر_نظرآباد#تشبیه_المصائب#موسسه_رخسار_قرآن #هیات_محبین_الائمه#اداره_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی_نظرآباد#شعر_ای_قلم

۲۰:۳۱

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

thumnail

۱۴:۳۵

undefinedسومین آیین در خیام قیام برگزار شد
عصر شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ سومین آیین "در خیام قیام" در فرهنگ سرای هنر شهر نظرآباد برگزار شد. استادان "شجاع الدین صفری (صفایی زنجانی)" و اکبر ستاری (قیزیل قلم)" در حلقه نخست به پرسش‌های آقای ابراهیم رضازاده درباره مرثیه سرایی در ادب ایران زمین به ویژه ادبیات ترکی پرداختند. در این گفت‌وگو آقای ستاری پس از بیان جایگاه بزرگان ترک زبان در ادب آیینی، تضمین‌هایی را که از اشعار مرحوم فضولی بغدادی و... کرده بودند معرفی کردند و ابیاتی از اشعار خویش را خواندند. حسن ختام بیانات ایشان، یادکرد از مظلومیت سالار شهیدان و مردم مظلوم غزه بود.
در نشست سه ساعته "در خیام قیام"، استاد صفایی زنجانی از نقش و تاثیر راهنمایی‌ها و تشویق‌های استادان بزرگ "کلامی زنجانی" و "مرحوم منزوی" و دیگران در شکل گیری شاعرانگی خویش به نیکی یاد کردند و خبر سرایش "ای قلم ۲" را دادند و از بذل توجه مقام معظم رهبری و استاد "موسوی گرمارودی" به شعر "ای قلم" تشکر کردند و خاطراتی از دیدار ماه رمضانی شعرا با مقام معظم رهبری و پیشنهاد ایشان بر ارائه ترجمه فارسی این شعر تعریف کردند.
"گستره عاشورا در ادب آیینی البرز" موضوع نشست سوم "در خیام قیام" بود که به اهتمام  موسسه رخسار قرآن؛ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نظرآباد و هیات محبین الائمه - علیهم‌السلام - در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ به میزبانی اهالی فضیلت و فرهنگ استان البرز و قزوین و تهران نشست.
حلقه دوم گفت‌وگو در این آیین با حضور استادان دکتر "سیدعلی موسوی گرمارودی" و دکتر "مسعود مهرانی نیا" و میزبانی اسماعیل آل احمد، برگزار شد. استاد گرمارودی با حرارت تمام اشعاری از ناب سروده‌های  خود را در منقبت حضرات معصومان از جمله امیر مومنان و سالار شهیدان و امام رضا علیهم‌السلام خواندند. این اشعار که در قالب‌های قصیده و مثنوی و نو (نیمایی) و سپید (شاملویی) سروده شده بودند حال و هوایی دیگر به نشست دادند.
دکتر "مسعود مهرانی نیا" ادامه این گفت‌وگو را به دست گرفته و تاریخچه ای از تعزیه در ایران و طالقان را یادآوری کرده و به بیان نقش ملاعلی بابا مهرانی (مخلص) در تداوم این فرهنگ در طالقان و مازندران و آفرینش اثر مهم "تشبیه المصائب" و پاسداشت آیین "عاشورای قدیم" پرداختند.
حاضران در نشست یاد مرحومان استادان سیدحسن حسینی؛ قیصر امین پور؛ ناظر شرفخانه ای؛ توکّل محیّر اردبیلی و محمدعلی بهمنی و آقای علیرضا جهانی نسب را گرامی داشتند. آیین با تقدیم هدایایی به مهمانان برنامه به کار خود پایان داد.
تصاویر مربوط به این گزارش را حسین علیپور تهیه کرده است.

۱۴:۳۵

thumnail
undefined کرنش پای جبروت دانایی
یا بدیع
کنون که در چمن آمد گُل از عَدَم به وجودبنفشه در قدمِ او نهاد سر به سجود (حضرت حافظ)
آیین رونمایی از دو اثر ارجمند استاد دکتر رستم فلاح - اخلاق پژوهی در جهان اسلام؛ گفتار چهارم (تعالیم استادان معبد سکوت) - مایه افتخار شاگردانی چون این کمترین است. توفیق شرفیابی در این آیین دست نداد اما خاطره حضور درخشان استاد فلاح در موسسه رخسار قرآن، همیشه جان تشنه ما را سیراب می‌کند و کام تلخ ما را شیرین.
ایشان در تماسی تلفنی با همه عظمت و بزرگی و فرهیختگی و فرزانگی، ابراز تمایل کردند که برای دیدن منبعی در کتابخانه موسسه رخسار قرآن نزول اجلال کنند. به همراه دوست فرزانه‌ام حجت الاسلام والمسلمین مجتبی بکان، بی‌صبرانه منتظر قدوم عطرآگین او بودیم این دیدار شیرین دست داد. چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱.
شادی مجلسیان در قدم و مقدم تو استجای غم باد، مَر آن دل که نخواهد شادت(حضرت حافظ)
استاد پیش از دیدن منبع مورد نظر، دقایقی به ما اجازه دادند از اقیانوس دانش ایشان جرعه‌ای سر بکشیم. استاد در آغاز سال ۱۴۰۱ در سیزدهمین آیین شب‌های روشن قرآن با عنوان "تیغ ثمود مدرنیته بر حلقوم ناقه طبیعت"، ما را پای جبروت دانایی خویش به کرنش واداشته بودند. این آیین در پنج شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲ ماه رمضان ۱۴۴۳ در فرهنگسرای هنر شهر نظرآباد استان البرز برگزار شد.
با خرسندی تمام، این رخداد مبارک را به استاد فلاح، شادباش می‌گوییم و حضور دیگرباره ایشان را در آیین‌های موسسه رخسار قرآن از عمق جان، تمنا می‌کنیم.
گر نثارِ قدمِ یارِ گرامی نکنمگوهرِ جان به چه کار دگرم بازآید؟
موسسه رخسار قرآن undefined اسماعیل آل احمد ۱۱ آذر ۱۴۰۳
undefined البرز پژوهی @alborzology

۱۱:۱۶