عکس پروفایل بورس انرژی ایرانب

بورس انرژی ایران

۲۰۷عضو
undefinedبورس انرژی در روزی که گذشت:ثبت ارزش ۲.۱ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی / رونق بازار اوراق بهادار با دادوستد اوراق صندوق سینرژی
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در بورس انرژی ایران طی روز ابتدایی هفته جاری به ۲ هزار و ۱۰۲ میلیارد ریال رسید. این رقم نتیجه معامله فراورده‌های هیدروکربوری در رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی ایران، دادوستد گواهی صندوق سرمایه‌گذاری و گواهی ظرفیت در بازار اوراق بهادار بورس انرژی و فروش برق بود.
undefinedاستقبال از اوراق صندوق سرمایه‌گذاری و گواهی ظرفیت
در روز گذشته مورخ شنبه دهم آذر بالغ بر ۲۲ میلیون و ۹۸۰ هزار اوراق صندوق سرمایه‌گذاری با نام ص.س. مبتنی بر کالای فارابی و نماد سینرژی در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات ارزشی بالغ بر ۲۴۱ میلیارد ریال را رقم زد. همچنین در این روز ۵۰۰ هزار گواهی ظرفیت نقدی نیز در تابلو گواهی ظرفیت بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران معامله شد و ارزشی برابر ۴۹ میلیارد ریال را به همراه داشت.
undefinedثبت ارزش ۱.۳ هزار میلیارد ریالی در رینگ بین‌الملل
رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران همچنین میزبان عرضه ۴ هزار تن برش سبک شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران بود. این محصول با قیمت پایه‌ای برابر ۶۱۰ دلار و ۸۸ سنت به ازای هر تن در رینگ داخلی عرضه شد و تقاضایی معادل حجم عرضه برای آن به ثبت رسید، به نحوی که کل محصول در قیمت پایه به فروش رفت و این معامله مجموع ارزشی برابر هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال را رقم زد.
undefinedفولاد خوزستان فروشنده برتر رینگ داخلی
بررسی داده‌های رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در روز شنبه دهم آذر ماه از فروش هزار و ۸۱۴ تن محصول و ثبت مجموع ارزشی برابر ۲۳۴ میلیارد ریال در این بازار حکایت دارد. شرکت فولاد خوزستان در این روز با فروش ۷۹۲ تن اکسیژن و ثبت مجموع ارزش ریالی برابر ۴۱ میلیارد ریال و ۵۵۰ تن نیتروژن مایع و ثبت مجموع ارزش ریالی برابر ۳۴ میلیارد ریال برترین فروشنده رینگ داخلی به لحاظ حجم معاملات شد. متقاضیان استقبال خوبی از عرضه اکسیژن فولاد خوزستان داشتند و به این ترتیب این محصول با رقابت قیمتی ۴ درصدی معامله شد. شرکت پالایش نفت تبریز نیز در این روز ۲۳۲ تن حلال ۴۰۲ را با رقابت قیمتی 4.5 صدی و با متوسط قیمتی برابر ۲۸۲ هزار و ۵۶۹ ریال به ازای هر کیلوگرم به فروش رساند و این معامله نیز مجموع ارزشی برابر ۸۴ میلیارد ریال را رقم زد و این معامله به لحاظ حجمی در جایگاه سوم برترین‌ها در رینگ داخلی قرار گرفت.
undefinedفروش ۱۵۷ میلیون کیلووات ساعت برق
روز گذشته ۱۵۷ میلیون و ۵۴۸ هزار کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معامله مجموع ارزشی برابر ۲۸۳ میلیارد و ۵۳۲ میلیون ریال را رقم زد. از کل معاملات برق برابر ۱۵۳ میلیون و ۹۶۰ هزار کیلووات ساعت برق مربوط به نیروگاه‌های حرارتی بود که به شکل سلف در تابلو مشتقه عرضه شد و این معاملات مجموع ارزشی برابر ۱۹۹ میلیارد ریال را رقم زد. همچنین 1 میلیون و ۱۷۶ هزار کیلووات ساعت برق دیگر که توسط نیروگاه‌های حرارتی تولید شده بودند در تابلو فیزیکی برق عرضه و معامله شد. این در حالی بود که در اولین روز هفته تابلو مشتقه برق سبز میزبان معامله ۲ میلیون ۴۱۲ هزار کیلووات ساعت برق سبز و ثبت مجموع ارزشی برابر ۸۱ میلیارد ریال بود.
undefinedمهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو
در روز یکشنبه یازدهم آذر رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی ایران میزبان چندین عرضه از حامل‌های انرژی خواهد بود. از مهم‌ترین عرضه‌های صادراتی به لحاظ حجمی می‌توان به عرضه ۱۰ هزار تن برش پنتان شرکت پتروپالایش کنگان و عرضه ۲ هزار تن MTBE شرکت شیمی بافت در رینگ بین‌الملل اشاره کرد. همچنین رینگ داخلی میزبان عرضه‌های مهمی نظیر عرضه ۲۰ هزار تن نفتای سنگین و ۶ هزار تن ال‌سی‌او شرکت پالایش نفت آبادان خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۶:۲۵

thumnail
undefinedخرید برق؛بر مدار بورس انرژی
undefinedبورس انرژی تنها مسیر برای خرید و فروش برق نیست اما بدون تردید امن‌ترین، آسان‌ترین و البته سودآورترین راه خریدوفروش برق برای حرفه‌ای‌های بازار خواهد بود. بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند با تحلیل دقیق بازار بورس، برق را با مناسب‌ترین قیمت خریداری کرده و در کنار آن از مزایایی مانند امنیت در معامله و سهولت در تهیه محصولات برخوردار شوند. این در حالی است که براساس بند ۵-۱-۵ دستورالعمل توسعه مبادلات برق بورس انرژی ایران، اگر مسیر دیگری برای خرید برق اتخاذ شود، نرخ برق تأمین نشده‌های آن‌ها با ۱.۳ برابر نرخ حداکثر بازار مدیریت شبکه محاسبه خواهد شد. در کنار بورس انرژی دادوستدی سودآورتر را تجربه کنید.
#بورس_انرژی_ایران @IEEMedia

۱۰:۰۱

thumnail

۱۰:۰۱

thumnail

۱۰:۰۱

thumnail

۱۰:۰۱

thumnail

۱۰:۰۱

undefinedروز گذشته در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ثبت ارزش ۱۰.۳ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه/ ۲۳ هزار تن فرآورده در رینگ داخلی معامله شد
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در این بازار در روز یکشنبه یازدهم آذر به ۱۰ هزار و ۳۲۳ میلیارد ریال رسید. این رقم مربوط به فروش حامل‌های انرژی در رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی، دادوستد برق و همچنین معامله گواهی صندوق سرمایه‌گذاری در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران بود. پالایش نفت آبادان در این روز با فروش داخلی ۲۰ هزار تن نفتای سنگین فروشنده برتر بازار شد. سهم این شرکت در ارزش کل معاملات روز بازار به ۵۶ درصد رسید.همچنین تابلو صندوق سرمایه‌گذاری در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران میزبان معامله ۵ میلیون و ۱۷۱ هزار اوراق ص.س. مبتني بر كالاي فارابي با نماد سینرژی بود. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۵۳ میلیارد ریال را رقم زد.
undefinedپتروپالایش کنگان فروشنده برتر رینگ بین‌الملل
بررسی داده‌های معاملاتی رینگ بین‌الملل نیز از فروش ۱۰ هزار و ۴۵۰ تن محصول در این بازار و ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۲ هزار و ۹۳۷ میلیارد ریال در این بازار حکایت دارد. شرکت پتروپالایش کنگان در این روز با فروش صادراتی ۱۰ هزار تن برش پنتان فروشنده برتر رینگ بین‌الملل شد. این شرکت ۱۰ هزار تن برش پنتان صادراتی را با قیمت پایه‌ای برابر منفی ۷۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن در رینگ بین‌الملل عرضه کرد و استقبال متقاضیان و رقابت قیمتی باعث شد تا کل محصول عرضه شده با قیمتی برابر منفی ۸۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن به فروش رود و این معامله مجموعا ارزشی برابر ۲ هزار و ۷۴۱ میلیارد ریال را رقم زد.
undefinedفروش ۲۳ هزار تن فرآورده در رینگ داخلی
همچنین در روز گذشته بالغ بر ۲۳ هزار و ۷۲۰ تن محصول در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی از رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۶ هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال را رقم زد. شرکت پالایش نفت آبادان نیز ۲۰ هزار تن نفتای سنگین را در رینگ داخلی عرضه کرد. برای این محصول تقاضایی ۴۰ هزار تنی به ثبت رسید، با وجود این متقاضیان برای کسب سهم از عرضه‌ها حاضر به رقابت قیمتی با یکدیگر نشدند و کل محصول عرضه شده در نرخ پایه به فروش رفت. این معامله مجموع ارزشی برابر ۵ هزار و ۷۶۴ میلیارد ریال را رقم زد که این رقم معادل ۵۶ درصد ارزش کل معاملات ثبت شده در بازار بود.شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز ۲ هزار تن بلندینگ نفتا را در رینگ داخلی به فروش رساند و در جایگاه دوم رینگ داخلی به لحاظ حجم و ارزش فروش قرار گرفت.
undefinedفروش برق ۱۶۶ میلیون کیلووات ساعتی شد
۱۶۶ میلیون و ۸۶۰ هزار کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۴۲۲ میلیارد ریال را رقم زد. از کل معاملات برق در بازار برق بورس انرژی ایران ۱۶۰ میلیون کیلووات ساعت برق توسط نیروگاه‌های حرارتی به شکل سلف در تابلو مشتقه عرضه شد و مابقی برق سبز بود که در تابلو مشتقه برق سبز و برق سبز فیزیکی مورد دادوستد قرار گرفت.
undefinedمهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو
در روز دوشنبه دوازدهم آذر، رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران میزبان عرضه‌های متعددی خواهد بود. از مهم‌ترین عرضه‌های رینگ بین‌الملل به لحاظ حجمی می‌توان به عرضه صادراتی ۱۰ هزار تن زغال‌سنگ شرکت ذغال‌سنگ پرورده طبس و همچنین عرضه ۲ هزار تن برش بوتان شرکت پالایش نفت بندرعباس اشاره کرد.همچنین رینگ داخلی میزبان عرضه‌های سنگینی همچون عرضه ۶ هزار تن آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت بندرعباس و ۲ هزار تن نفتای سنگین شرکت پالایش نفت شیراز خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۵:۱۹

thumnail
undefinedبرای نخستین بار در کشور؛برق در بورس انرژی 10 هزار میلیارد تومانی شد
undefinedسخنگوی صنعت برق گفت: حجم معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی از ۱۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد.
منبع: نیرو نیوز
#بورس_انرژی@IEEMedia

۶:۱۶

thumnail
undefined️مدیرعامل بورس عامل بورس انرژی ایران:با بایواتانول سوختی، پای سوخت سبز هم به بورس انرژی باز می‌شود
undefinedیکی از برنامه‌های مهم بورس توسعه مبادلات کالاهای منطبق بر حفظ محیط زیست بوده که در این راستا میتوان به معاملات برق نیروگاه‌‌های تجدیدپذیرو‌کربن سبز در بورس انرژی اشاره کرد که راه اندازی شده و در گام دیگر با انجام معاملات بایواتانول سوختی، معاملات سوخت پاک و سبز را هم در بورس انرژی شاهد خواهیم بود.
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، روز دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ سالن همایش‌های بورس تهران میزبان «آیین معارفه بایواتانول سوختی محصول تولیدی شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس» بود. در این مراسم علی نقوی مدیر عامل بورس انرژی ایران، در ابتدای سخنرانی خود با اشاره به اهمیت محصول پاک و سبز گفت: امیدواریم بتوانیم تامین مالی بر روی حامل‌های انرژی های  سبز را هم اضافه کنیم.
مدیرعامل بورس انرژی ایران ضمن تقدیر از زحمات تولیدکنندگان بایواتانول سوختی اضافه کرد: در گام اول محصول در رینگ داخلی عرضه خواهد شد و مذاکراتی نیز با کشورهای دیگر نیز به منظور صادرات این محصول انجام شده است. ۶۵ درصد بازار بورس انرژی ایران در رینگ بین‌الملل بوده و کشورهای منطقه اعم از عراق، پاکستان ، افغانستان و کشورهای حاشیه دریای خزر به خوبی با بورس انرژی ایران آشنا هستند. ما نقش و هدف خود در توسعه صادرات کشور را در این حوزه نیز ایفا خواهیم کرد.
نقوی با تاکید بر اهمیت گواهی‌های سپرده در بهره‌برداری ذی‌نفعان محصولات تولیدی تصریح کرد: گواهی سپرده سوخت سبز و ابزارهایی که می‌تواند در این زمینه شکل بگیرد در دست بررسی است. در بورس انرژی ایران آمادگی توسعه این ابزارها و بازارها را داریم و خوشحالیم در زمینه سوخت سبز نیز نقش خود را ایفا کنیم.
او در پایان با تاکید کرد: این سوخت از شمول قیمت‌گذاری دولتی بیرون است و می‌تواند تجربه جدیدی در اختیار مردم قرار دهد. این محصول به تولید بنزین سوپر در کشور نیز کمک خواهد کرد.
undefinedهمچنین لازم به ذکر است، بایواتانول نخستین فرآورده زیستی است که در بورس انرژی ایران به فروش می‌رسد و تولید «شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس» است.
#بورس_انرژی_ایران@ieemedia

۱۲:۰۷

خبرنامه-شماره 34.pdf

۱.۴۳ مگابایت

undefinedسی‌ و چهارمین شماره از خبرنامه بورس انرژی ایران
undefinedآنچه پیش رو دارید سی‌ و چهارمین شماره از خبرنامه بورس انرژی ایران است که به مرور هفتگی اخبار انرژی در جهان از دریچه بازارهای مالی می‌پردازد. همانطور که اغلب صاحب‌نظران سال جاری میلادی را سال مهمی برای تحولات حوزه انرژی می‌دانند نباید از رصد این تحولات غافل ماند و خبرنامه پیش رو با همین رویکرد هر هفته از طریق سایت بورس انرژی ایران منتشر خواهد شد.
#جهان_انرژی
@IEEMedia

۱۳:۲۰

undefinedدر دوازدهمین روز آذر ماه در بورس انرژی ایران رقم خوردثبت ارزش ۶.۸ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه/ رقابت ۱۰ درصدی برای متانول‌سازها
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در این بازار در روز دوشنبه دوازدهم آذر ماه به ۶ هزار و ۸۴۱ میلیارد ریال رسید؛ این رقم مربوط به فروش فرآورده‌های هدیروکربوری در رینگ داخلی بازار فیزیکی، معاملات ثبت شده در بازار برق و بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران بود. شرکت پالایش نفت اصفهان با سهمی ۲۷ درصدی از ارزش کل معاملات روزانه بازار فروشنده برتر بازار شد. همچنین در این روز تمامی تابلوهای بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران فعال و محملی برای ثبت معاملات گواهی کالایی بود.
undefinedمتانول در رینگ داخلی با رقابت ۱۰ درصدی معامله شد
در دوشنبه هفته جاری ۲۲ هزار و ۴۸۲ تن محصول در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت، این معاملات مجموع ارزشی برابر ۵ هزار و ۷۲۹ میلیارد ریال را رقم زد. شرکت پالایش نفت اصفهان در این روز با فروش ۶ هزار تن آیزوریسایکل و ثبت مجموع ارزشی برابر هزار و ۸۷۴ میلیارد ریال فروشنده برتر رینگ داخلی به لحاظ حجم و ارزش معاملات شد. آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت اصفهان در قیمت پایه‌ای برابر ۳۱۲ هزار و ۴۹۵ ریال به ازای هر کیلوگرم در رینگ داخلی عرضه شد؛ میزان تقاضای ثبت شده برای آن ۱۲ هزار تن معادل ۲ برابر حجم عرضه بود، با این وجود متقاضیان برای کسب سهم از این عرضه به رقابت قیمتی با یکدیگر روی نیاوردند و به این ترتیب این محصول در قیمت پایه به فروش رفت.این در حالی بود که در این روز شرکت ملی نفت ایران ۴ هزار تن میعانات گازی را در رینگ داخلی بازار فیزیکی عرضه کرد که کل این محصول نیز با استقبال متقاضیان مواجه شد و این معامله به ثبت مجموع ارزشی برابر هزار و ۲۲۱ میلیارد ریال انجامید.در روز دوشنبه دوازدهم آذر ماه به سیاق معمول هر دوشنبه، رینگ داخلی میزبان عرضه متانول بود؛ ۶ واحد پتروشیمی در این روز مجموعا ۶ هزار و ۹۵ تن متانول را با قیمت پایه‌ای برابر ۱۱۳ هزار و ۲۸۹ ریال به ازای هر کیلوگرم در رینگ داخلی عرضه کردند، با توجه به استقبال انجام شده از سوی مشتریان، کل محصول عرضه شده به فروش رفت و متوسط قیمت معامله آن با ثبت رقابت ۱۰.۷ درصدی به ۱۲۵ هزار و ۴۴۹ ریال رسید.
undefinedثبت ارزش ۳۴۰ میلیارد ریالی در فروش روزانه برق
در روز دوشنبه دوازدهم آذر ماه مجموعا ۲۵۳ میلیون و ۸۱ میلیون کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی ایران مورد معامله قرار گرفت و این این معاملات مجموع ارزشی برابر ۳۴۰ میلیارد و ۹۶۵ میلیون ریال را رقم زد. در روز دوازدهم آذر ماه واحدهای تولیدکننده برق حرارتی بالغ بر ۲۵۲ میلیون و ۲۵۴ هزار کیلووات ساعت برق را با مجموع ارزشی برابر ۳۱۲ میلیارد و ۸۰۴ میلیون ریال به فروش رساندند؛ این در حالی بود که تابلو مشتقه برق سبز در این روز میزبان داوستد ۸۲۶ هزار کیلوواتس اعت برق سبز با مجموع ارزشی برابر ۲۸ میلیارد ریال بود.
undefinedرونق داوستدها در بازار اوراق بهادار بورس انرژی
بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران در روز دوزادهم آذر ماه پررونق بود؛ ارزش کل معاملات ثبت شده در این بازار به ۶۷۷ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال رسید. تابلو صندوق سرمایه‌گذاری در این روز میزبان دادوستد ۶۰ میلیون و ۹۰۲ گواهی صندوق مبتنی بر کالای فارابی با نماد سینرژی بود؛ این معامله مجموع ارزشی برابر ۶۷۷ میلیارد ریال را در این تابلو رقم زد. همچنین در این روز ۹۵۰ هزار گواهی ظرفیت نقدی نیز در تابلو گواهی ظرفیت مورد دادوستد قرار گرفت، این معاملات نیز مجموع ارزشی برابر ۹۴ میلیارد ریال را به همراه داشت.دادوستد ۸۵ اوراق گواهی صرفه‌جویی انرژی با نام گواهي صرفه جويي گازغيراوج۰۴۰۴ و نماد صگاز۰۴غ به ثبت مجموع ارزشی برابر ۴ میلیون ریال در تابلو گواهی صرفه‌جویی انرژی در بازار اوراق بهادار انجامید. در این روز تابلو گواهی سپرده حامل‌های انرژی نیز میزبان دادوستد ۲۰۰ گواهی صرفه‌جویی با نام‌های گواهي سپرده ميعانات گازي و گواهی سپرده نفت خام سنگين بود؛ این معاملات ارزشی برابر ۱۰ هزار و ۹۰۰ ریال را رقم زد.

undefinedمهم‌ترین‌عرضه‌های پیش‌رو
رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران برای روز سه‌شنبه سیزدهم آذر ماه میزبان عرضه‌های متعددی خواهد بود؛ از مهم‌ترین این عرضه‌ها به لحاظ حجمی می‌توان به برنامه عرضه صادراتی ۱۲ هزار تن هیدروکربن شرکت پالایش نفت آفتاب و عرضه صادراتی ۱۰ هزار تن زغال‌سنگ شرکت زغال‌سنگ پروروده طبس در رینگ بین‌الملل اشاره کرد.رینگ داخلی در این روز میزبان عرضه‌هایی نظیر ۳ هزار تن رافینت شرکت پتروشیمی بوعلی سینا و ۳ هزار تن سی‌او شرکت پالایش نفت آبادان خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۷:۰۵

undefinedگزارش سیزدهم آذر در بورس انرژی ایران؛معامله ۴.۶ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه ثبت شد / رشد ۹ درصدی نماد سینرژی با استقبال معامله‌گران
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در این بازار طی روز سه‌شنبه سیزدهم آذر به ۴ هزار و ۶۲۳ میلیارد ریال رسید. این رقم مربوط به فروش حامل‌های انرژی در رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی، داودوستد برق و همچنین معامله اوراق گواهی صندوق سرمایه‌گذاری در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران بود. در هفته‌های اخیر صندوق سرمایه‌گذاری انرژی فارابی با نماد سینرژی شکل گرفت و در حال حاضر این نماد در بازار سرمایه مورد دادوستد قرار می‌گیرد. استقبال متقاضیان از نماد این صندوق، نرخ هر واحد از آن را در طول معاملات روز گذشته ۹ درصد افزایش داد.
undefinedاستقبال از صندوق سرمایه‌گذاری فارابی در بازار سرمایه
تابلو صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران میزبان معامله ۴۲ میلیون و ۳۸۹ هزار گواهی صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی با نماد سینرژی بود. ارزش هر واحد از این صندوق در طول روز رشدی ۹.۱۵ درصدی یافت و از قیمت ۱۱۱۲۰ ریال در روز دوازدهم آذر ماه به نرخ ۱۲۱۵۳ ریال در روز سیزدهم آذر ماه رسید. این معاملات مجموع ارزشی بالغ بر ۵۱۵ میلیارد ریال را رقم زد.همچنین ۱۱ هزار و ۷۰۵ گواهی سپرده حامل انرژی نیز در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۶۶۱ هزار ریال را رقم زد. معاملات ثبت شده در تابلو گواهی سپرده حامل‌های انرژی مربوط به گواهی سپرده میعانات گازی با نماد ميعا۰۴۱۲پ۱د و گواهی سپرده نفت خام سنگین با نماد نفتگ۰۴۱۲پ۱د بود.
undefinedرقابت برای گازمایع و برش هیدروکربن صادراتی
فروش ۶ هزار و ۷۰۰ تن محصول صادراتی در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران، ارزش این رینگ را ۲ هزار و ۷۷ میلیارد ریالی کرد. شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز ۶ هزار تن گاز مایع صادراتی را با قیمت پایه‌ای برابر منفی ۱۰۰ پریمیوم دلار به ازای هر تن در رینگ بین‌الملل عرضه کرد، برای این محصول تقاضایی برابر ۲۷ هزار تن به ثبت رسید و این برتری حجم تقاضا نسبت به عرضه به رقابت قیمتی میان مشتریان انجامید. با این وجود در نهایت فروش 5 هزار تن از گاز مایع صادراتی با متوسط قیمتی برابر منفی ۶۷.۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن نهایی شد. این معاملات مجموع ارزشی برابر هزار و ۵۰۹ میلیارد ریال را در این بازار رقم زد.همچنین شرکت پتروشیمی تبریز نیز هزار و ۲۰۰ تن برش هیدروکربن را با متوسط رقابت قیمتی ۱.۵ درصدی نسبت به قیمت پایه به فروش رساند. این معامله نیز ارزشی برابر ۴۱۷ میلیارد ریال را رقم زد.
undefinedپالایش نفت آبادان فروشنده برتر رینگ داخلی
بالغ بر ۲ هزار ۶۸۰ تن فراورده هیدروکربوری در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت و این معاملات مجموع ارزشی برابر ۵۸۸ میلیارد ریال را در این رینگ رقم زد. شرکت پالایش نفت آبادان در این روز با فروش ۲ هزار تن سی‌او و مجموع ارزشی برابر ۴۳۵ میلیارد ریال فروشنده برتر رینگ داخلی به لحاظ حجم و ارزش معاملات شد. ضمنا شرکت پتروشیمی بندرامام با فروش ۲۰۰ تن گاز مایع صنعتی در جایگاه بعدی برترین فروشندگان رینگ داخلی قرار گرفت.
undefinedمعاملات برق بورس انرژی ۱.۴ هزار میلیارد ریالی شد
در روز سیزدهم آذر بالغ بر 1 میلیارد کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت و این معاملات مجموع ارزشی بالغ بر هزار و ۴۴ میلیارد ریال را رقم زد. نیروگاه‌های حرارتی 1 میلیارد کیلووات ساعت برق را به شکل سلف در تابلو مشتقه بورس انرژی به فروش رسانده و این معامله ارزشی بالغ بر هزار و ۳۰۷ میلیارد ریال را به همراه داشت. همچنین ۳ میلیون و ۶۴۷ هزار کیلووات ساعت برق سبز نیز به شکل سلف در تابلو مشتقه برق سبز مورد دادوستد قرار گرفت و این معامله ارزشی بالغ بر ۱۲۳ میلیارد ریال را پدید آورد. فروش ۳۶۰ هزار کیلووات ساعت برق سبز فیزیکی نیز ارزشی برابر ۱۰ میلیارد ریال را به همراه داشت.
undefinedمهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو
رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران برای روز چهارشنبه ۱۴ آذر میزبان عرضه‌های متعددی از فراورده‌های هیدروکربوری خواهند بود. از مهم‌ترین عرضه‌ها در رینگ داخلی به لحاظ حجمی می‌توان به برنامه عرضه ۱۰ هزار تن زغال‌سنگ شرکت زغال‌سنگ پرورده طبس و ۱۰ هزار تن ته‌مانده تصفیه شده RCD شرکت پالایش نفت امام خمینی اشاره کرد.همچنین در این روز رینگ داخلی نیز میزبان عرضه‌های مهمی نظیر عرضه ۶ هزار تن ال‌سی‌او پالایش نفت آبادان و عرضه ۵ هزار تن سی‌اس‌او شرکت پالایش نفت امام خمینی خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۵:۲۹

undefined*مجلس تصویب کرد؛فروش مازاد برق تولیدی نیروگاه بوشهر در بورس انرژی*
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز چهارشنبه و در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه 1404 در بخش درآمدی، بند پ تبصره 14 را تصویب کردند.طبق این مصوبه، خرید برق از نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس قیمت تمام‌شده حسابرسی شده صورت می‌گیرد. درصورتی ‌که برق تحویلی نیروگاه مذکور به شبکه از 7 میلیارد کیلو وات ‌ساعت در سال بیشتر شود، مازاد برق تولیدی را می تواند در بورس انرژی بفروش برساند.نیروگاه مذکور مجاز است، تا سقف بیست درصد (20%) از مازاد برق تولیدی خود را در قالب قرارداد دو جانبه با قیمت توافقی به صنایع متقاضی به فروش برساند.شرکت ذی‌ربط تابعه سازمان انرژی اتمی مکلف است، حداقل هفتاد درصد(70%) از منابع حاصل از اجرای این بند را پس از کسر هزینه‌های بهره‌برداری، صرف تأدیه بدهی‌های واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر به نظام بانکی کشور کند.
منبع: ایسنا
#بورس_انرژی@IEEMedia

۸:۰۵

undefined*آغاز بازپرداخت سرمایه‌گذاری طرح‌های بهینه‌سازی*
undefinedسعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از آغاز بازپرداخت سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در طرح‌های بهینه‌سازی با گواهی صرفه‌جویی گاز طبیعی ذیل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر خبر داد و گفت:
undefinedاز سه طرح مشمول دریافت گواهی صرفه‌جویی گاز، دو طرح متعلق به شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و یک طرح مربوط به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران است.
undefinedمجموع سرمایه‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای ۲۶ شرکت سرمایه‌گذار انجام شده است. به‌منظور بازپرداخت این سرمایه‌گذاری، بیش از ۸۰۰ میلیون مترمکعب گواهی صرفه‌جویی گاز طبیعی در بورس انرژی به سرمایه‌گذاران فعال در زمینه صرفه‌جویی تخصیص خواهد یافت.
منبع: شرکت ملی گار ایران
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۱۳:۲۳

thumnail
undefinedسال‌روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را تسلیت می‌گوییم.
#تسلیت#شهادت
@IEEMedia

۱۳:۳۳

thumnail
undefined*انتشار گواهی صرفه‌جویی انرژی برای جبران ناترازی‌ها*
undefinedمدیرعامل بورس انرژی: صنایع از ابتدای دی با خرید گواهی صرفه‌جویی انرژی دچار قطعی برق نمی‌شوند‌.
undefinedقیمت این گواهی‌ها براساس عرضه و تقاضا در بورس انرژی تعیین می‌شود.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
#بورس_انرژی_ایران
@ieemedia

۱۸:۱۶

undefined*طی دومین هفته آذر در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ثبت ارزش ۲۸.۹ هزار میلیارد ریالی در فروش هفتگی/ از اولین صندوق انرژی در بازار سرمایه استقبال شد*
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش معاملات ثبت شده در بورس انرژی ایران طی هفته اخیر منتهی به روز چهارشنبه چهاردهم آذر، به ۲۸ هزار و ۹۳۷ میلیارد ریال رسید. همچنین اولین صندوق انرژی مورد استقبال فعالان بازار سرمایه قرار گرفت. در این بازه زمانی ۱۷۸ میلیون گواهی صندوق سرمایه‌گذاری انرژی در بازار سرمایه مورد دادوستد قرار گرفت و ارزش این معاملات از ۲ هزار میلیارد ریال فراتر رفت.
undefined*فروش ۵۷ هزار تن فرآورده هیدروکربوری در رینگ داخلی*
بررسی داده‌های رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در دومین هفته آذر، از فروش ۵۶ هزار و ۹۲۸ تن محصول در رینگ داخلی و ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۱۵ هزار و ۹۱ میلیارد ریال در این بازار حکایت دارد. شرکت پالایش نفت آبادان در این هفته با فروش ۲۰ هزار تن نفتای سنگین، فروشنده برتر بازار به لحاظ حجم و ارزش معاملات شد. پالایش نفت آبادان نفتای سنگین را با قیمت پایه‌ای برابر ۲۸۸ هزار و ۱۳۲ ریال به ازای هر کیلوگرم در رینگ داخلی عرضه کرد. برای این محصول تقاضای ۴۰ هزار تنی به ثبت رسید. با وجود این، متقاضیان برای کسب سهم از عرضه‌ها حاضر به رقابت قیمتی با یکدیگر نشدند و کل محصول عرضه شده در نرخ پایه به فروش رفت. این معامله مجموع ارزشی برابر ۵ هزار و ۷۶۴ میلیارد ریال را رقم زد. این در حالی بود که در این بازه هفتگی شرکت پالایش نفت اصفهان با فروش ۶ هزار تن آیزوریسایکل دومین فروشنده برتر رینگ داخلی به لحاظ حجم معاملات شد.
undefined*ثبت ارزش ۹ هزار میلیارد ریالی در فروش صادراتی*
در هفته‌ای که گذشت، بالغ بر ۳۱ هزار و ۱۵۰ تن محصول در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی در رینگ بین‌الملل بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی بالغ بر ۹ هزار و ۱۶۹ میلیارد ریال را در بازار فیزیکی بورس انرژی رقم زد. شرکت پتروپالایش کنگان نیز با فروش صادراتی ۱۰ هزار تن برش پنتان فروشنده برتر رینگ بین‌الملل شد. این شرکت ۱۰ هزار تن برش پنتان صادراتی را با قیمت پایه‌ای برابر منفی ۷۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن در رینگ بین‌الملل عرضه کرد و استقبال متقاضیان و رقابت قیمتی باعث شد تا کل محصول عرضه شده با قیمتی برابر منفی ۸۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن به فروش رود و این معامله مجموعا ارزشی برابر ۲ هزار و ۷۴۱ میلیارد ریال را رقم زد.
undefined*ثبت ارزش ۲ هزار میلیارد ریالی در بازار برق*
در هفته منتهی به روز چهارشنبه چهاردهم آذر، بالغ بر 1 میلیارد و ۳۱۴ میلیون کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی بالغ بر ۲ هزار و ۴۵ میلیارد ریال را رقم زد. در بازه مورد بررسی 1 میلیون و ۳۰۴ هزار کیلووات ساعت برق توسط نیروگاه‌های حرارتی به شکل سلف در تابلو مشتقه معامله شد و این معاملات مجموع ارزشی برابر هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال را رقم زد.همچنین در این هفته ۱۲ میلیون و ۴۱۶ هزار کیلووات ساعت برق سبز نیز در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۴۰۳ میلیارد ریال را رقم زد.فروش برق فیزیکی از بازار برق در هفته جاری به 1 میلیون و ۱۷۶ هزار کیلووات ساعت رسید. این معاملات مجموع ارزش ریالی برابر ۲ میلیارد ریال را رقم زد.
undefined*مهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو*
در روز شنبه هفدهم آذر، بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در رینگ داخلی میزبان عرضه‌هایی نظیر ۸۸۰ تن اکسیژن و ۵۵۰ تن نیتروژن مایع فولاد خوزستان خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۵:۲۴

undefined روز گذشته در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ثبت ارزش ۴۴۹ میلیارد ریالی در معاملات روزانه/ صندوق سرمایه‌گذاری انرژی پیشتاز ارزش‌آفرینی در بورس انرژی شد

undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در این بازار طی روز شنبه هفدهم آذر به ۴۴۹ میلیارد ریال رسید. این رقم مربوط به فروش 1 هزار و ۵۶ تن فرآورده هیدرو کربوری در رینگ داخلی، دادوستد ۲۱ میلیون گواهی صندوق انرژی و معامله ۵.۹ میلیون کیلووات ساعت برق در این بازار بود.همچنین برابر ۲۱ میلیون و ۲۴۹ هزار گواهی صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی با نماد سینرژی در بازار سرمایه مورد دادوستد قرارگرفت. کالای این صندوق مبتنی بر گواهی صادر شده در بورس انرژی ایران بوده و ارزش معاملات روزانه آن به ۲۶۹ میلیارد ریال رسید.
undefined*فولاد خوزستان فروشنده برتر رینگ داخلی*
در روز ابتدایی هفته جاری برابر 1 هزار و ۵۶ تن محصول در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت. این فروش‌ها مربوط به فولاد خوزستان بود و مجموع ارزشی برابر ۵۶ میلیارد ریال را رقم زد. شرکت فولاد خوزستان در این روز ۷۸۲ تن اکسیژن را در قیمت پایه‌ای برابر ۵۰ هزار و ۶۷۳ ریال به ازای هر کیلوگرم و ۲۶۴ تن نیتروژن مایع را در قیمت پایه‌ای برابر ۶۳ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم به فروش رساند.
undefined*معاملات برق ۵.۹ میلیون کیلووات ساعتی شد*
بالغ بر ۵ میلیون و ۹۴۶ هزار کیلووات ساعت برق شامل برق حرارتی و سبز در بازار برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت و این معاملات مجموع ارزشی برابر ۱۲۳ میلیارد ریال را رقم زد.همچنین تابلو مشتقه میزبان معامله 1 میلیون و ۱۴۹ هزار کیلووات ساعت برق تولیدی توسط نیروگاه‌های حرارتی بود که به شکل سلف معامله شد و ارزشی بالغ بر 1 میلیارد و ۶۴۴ میلیون ریال را رقم زد. همچنین فروش 1 میلیون و ۱۷۶ هزار کیلووات ساعت برق حرارتی به شکل فیزیکی ارزشی بالغ بر ۲ میلیارد ریال را به همراه داشت. این درحالی بود که در اولین روز کاری هفته تابلو مشتقه برق سبز نیز میزبان دادوستد 1 میلیون و ۳۷۳ هزار کیلووات ساعت برق سبز به شکل سلف بود و این معامله مجموع ارزشی برابر ۴۵.۴ میلیارد ریال را به ثبت رساند و فروش ۲ میلیون و ۲۴۷ هزار کیلووات ساعت برق سبز به شکل فیزیکی نیز به ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۷۴ میلیارد ریال انجامید.
undefined*مهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو*
رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در روز یکشنبه هجدهم آذر میزبان عرضه‌های متعددی از محصولات زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی خواهد بود. از مهم‌ترین این عرضه‌ها به لحاظ حجمی می‌توان به برنامه عرضه ۵ هزار تن نفتای سنگین شرکت پالایش نفت تهران و ۳ هزار تن آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت بندرعباس اشاره کرد.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۶:۰۴

thumnail
مدیرعامل بورس انرژی ایران:نگاه‌های سنتی به حوزه رمزارزها مشکل‌زاست
undefinedبه گزارش مدیریت روابط عمومی بورس انرژی ایران، امروز یکشنبه 18 آذر، علی نقوی مدیرعامل شرکت بورس انرژی ایران، مهمان همایش «رمزآتی» بود. این همایش که رویدادی ملی در حوزه ارزهای دیجیتال است، در بخشی از برنامه‌های خود به موضوع اقتصاد و آینده رمزارز پرداخت.مدیرعامل بورس انرژی ایران طی سخنرانی خود در همایش مذکور به اهمیت رمزارزها در معاملات حوزه انرژی اشاره کرده و گفت: تجربیات جهانی را در زمینه رمز ارزها و نسبت آن با بازار انرژی بررسی کرده و علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این حوزه هستیم. با وجود این، موانعی جدی پیش رو داریم که راه را برای ما طولانی خواهد کرد اما خوشبختانه با تغییراتی که اتفاق افتاده و نگاه مثبتی که سازمان بورس و اوراق بهادار به این حوزه پیدا کرده، امیدوارم زمان ورود ما به این حوزه‌ها کاهش یابد.نقوی در ادامه چالش‌های فقهی پیرامون استفاده از رمزارزها در بازار بورس را بررسی شده خواند و تصریح کرد: ما در بازارهای مالی ابزاری به نام گواهی سپرده کالایی داریم که در حقیقت نوعی توکن به صورت متمرکز است. پس با همین استدلال برای نخستین‌بار موضوع توکن انرژی را در کمیته فقهی سازمان بورس طرح کردیم. کمیته فقهی نیز با این استدلال که ما بتوانیم توکنایز کردن را با منشأ گواهی‌های سپرده حامل‌های انرژی داشته باشیم، این شیوه معاملات را پذیرفت.او در همین راستا تاکید کرد: فرض می‌کنیم، شما مقداری گواهی سپرده نفت داشته و آن را در بازارهای متمرکز به رمز دارایی جدید تبدیل کرده و این رمز دارایی در صرافی‌ها مورد مبادله قرار می‌گیرد. طراحی این موضوع به لحاظ فقهی در بورس انرژی انجام شد و تایید آن را از کمیته فقهی گرفتیم.
undefinedسه حوزه محور اصلی توکن انرژی در دنیا
مدیرعامل بورس انرژی سخنان خود را با اشاره بررسی‌های انجام شده پیرامون توکن انرژی اینگونه ادامه داد: توکن انرژی در دنیا حول سه محور اصلی فعال است. محور اول بحث نفت خام است. در این زمینه شاید بزرگترین چالش ما کنترل‌گری و انحصاری است که وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران داشته و درهای بسته‌ای که اجازه نمی‌دهند، تجارت نفت از حالت انحصاری خارج شود. گرچه تلاش‌هایی شده، روزنه‌هایی ایجاد شده اما همچنان نگاه سنتی و قدیمی در بخش‌های مختلف شرکت ملی نفت ایران وجود دارد. نخستین مانع جدی ما برای بی‌تردید همین انحصار خواهد بود.
undefined ادامه خبر (https://iee.ir/Media/News/Post/28159)
@IEEMedia

۱۳:۴۴

undefinedروز گذشته در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ثبت ارزش ۷.۱ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه / پالایش نفت تهران فروشنده برتر بازار شد
undefinedبه گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در بورس انرژی ایران طی روز یکشنبه هجدهم آذر بالغ بر ۷ هزار و ۱۸ میلیارد ریال بود. شرکت پالایش نفت تهران در این روز با فروش مجموعا ۱۰ هزار تن محصول شامل نفتای سنگین، نفتای سبک و آیزوریسایکل در رینگ داخل و ثبت مجموع ارزشی برابر ۲.۸ هزار میلیارد ریال فروشنده برتر بازار به لحاظ ارزش فروش‌ها شد.
undefinedثبت ارزش ۳۵۶ میلیارد ریالی در معاملات صندوق سینرژی
بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران در روز گذشته پررونق بود. تابلو صندوق‌های سرمایه‌گذاری میزبان دادوستد ۲۴ میلیون و ۳۵۶ هزار اوراق سینرژی بود و معامله این تعداد اوراق صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی ارزشی بالغ بر ۳۱۸ میلیارد ریال را رقم زد.همچنین در این روز تابلو گواهی ظرفیت نیز میزبان معامله ۷۰ هزار گواهی ظرفیت نقدی بود. این معاملات مجموع ارزشی برابر 7 میلیارد ریال را رقم زد. همچنین فروش ۱۰۰ گواهی سپرده میعانات گازی با نماد میعا۰۴۱۲پ اد در تابلو گواهی سپرده حامل‌های انرژی به ثبت ارزشی برابر ۶ هزار و ۵۰۰ ریال انجامید.
undefinedفروش ۲۱ هزار تن فرآورده در رینگ داخلی
بررسی داده‌های بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در روز گذشته، از معامله ۲۰ هزار و ۹۸۲ تن محصول در زیرگروه حامل‌های انرژی در رینگ داخلی حکایت دارد. این معاملات مجموع ارزشی برابر ۶ هزار و ۶۳۷ میلیارد ریال را رقم زد.شرکت پالایش نفت تهران نیز ۵ هزار تن نفتای سنگین را با قیمت پایه‌ای برابر ۲۹۰ هزار و ۴۷۴ ریال به ازای هر کیلوگرم در رینگ داخلی عرضه کرد. برای این محصول تقاضایی برابر ۱۰ هزار و ۲۰۰ تن به ثبت رسید. استقبال از این عرضه باعث شد تا متوسط قیمت معامله نفتای سنگین با ثبت رشد ۵ درصدی به ۳۰۴ هزار و ۷۳۳ ریال برسد. فروش این محصول مجموع ارزشی برابر هزار و ۵۲۳ میلیارد ریال را رقم زد. همچنین در این روز شرکت پالایش نفت تهران ۳ هزار و ۸۷۵ تن نفتای سنگین را نیز در رینگ داخلی عرضه کرد. کل این محصول در نرخ پایه معامله شد و ارزشی برابر هزار و ۱۶ میلیارد ریال را رقم زد.شرکت پتروشیمی ایلام نیز با فروش ۳ هزار تن بنزین و ثبت مجموع ارزشی برابر ۹۶۰ میلیارد ریال فروشنده بعدی برتر بازار به لحاظ ارزش معامله شد.
undefinedمعاملات برق ۲.۱ میلیون کیلووات ساعتی شد
در روز یکشنبه هجدهم آذر، برابر ۵۰۰ هزار کیلووات ساعت برق حرارتی به شکل سلف در تابلو مشتقه برق بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت و این معامله ارزشی برابر ۸۰۰ میلیارد ریال را رقم زد. این در حالی بود که در این روز فروش 1 میلیون و ۶۷۹ هزار کیلووات ساعت برق سبز به شکل سلف نیز مجموع ارزشی برابر ۵۵.۵ میلیارد ریال را به همراه داشت. به این ترتیب در این روز مجموعا ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار کیلووات ساعت برق در بورس انرژی مورد دادوستد قرار گرفت.
undefinedمهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو
رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران برای روز دوشنبه نوزدهم آذر میزبان عرضه‌های متعددی خواهد بود. از مهم‌ترین عرضه‌ها در رینگ بین‌الملل به لحاظ حجمی می‌توان به عرضه ۳۵ هزار تن فول‌رنج نفتا و ۲ هزار تن MTBE اشاره کرد.این در حالی است که رینگ داخلی میزبان عرضه‌های مهمی نظیر عرضه ۶ هزار تن ال‌سی‌او شرکت پالایش نفت آبادان، ۳ هزار تن بلندینگ نفتا شرکت پالایش نفت بندرعباس و ۳۰ هزار بشکه میعانات گازی شرکت ملی نفت ایران خواهد بود. به سیاق معمول هر دوشنبه رینگ داخلی میزبان عرضه‌های متعددی از متانول نیز خواهد بود.
#بورس_انرژی_ایران
@IEEMedia

۵:۱۹