عکس پروفایل بنیاد ملی علم ایران (INSF)ب

بنیاد ملی علم ایران (INSF)

۳,۸۹۷عضو
عکس پروفایل بنیاد ملی علم ایران (INSF)ب
۳.۹هزار عضو

بنیاد ملی علم ایران (INSF)

(صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور سابق)

۲۸ آبان

thumnail
undefinedتلاش برای تحقق استفاده صد در صدی از انرژی تجدیدپذیر
undefinedدر دنیای امروز ذخیره انرژی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر حرف اول را می‌زند. محققان هم در تلاش برای تحقق این هدف از حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران برای تحقیقات خود بهره می‌برند.
undefined«تکنولوژی انرژی تعاملی در مدرنیزه کردن شبکه‌های چند حاملی انرژی» عنوان رساله دکتری محمدرضا دانشور است که با راهنمایی بهنام محمدی ایواتلو و با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
undefinedتوسعه تکنولوژی‌های مختلف در زمینه ساخت سیستم‌های مصرف‌کننده انرژی، نه تنها گزینه‌های متعددی را برای مصرف‌کنندگان برای رفاه بیشتر فراهم کرده است، بلکه باعث ظهور سیستم‌های جدید مصرف‌کننده انرژی در شبکه‌های انرژی نیز شده است.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/495
@insf_pr

۱۶:۵۵

۳۰ آبان

thumnail
undefined روایتگری مروجان دانش در رویداد «شب علم» بنیاد ملی علم ایران
undefinedبنیاد ملی علم ایران در نظر دارد با هدف داشتن جامعه علمی پویا و با انگیزه در کودکان و نوجوانان و تحکیم پیوند نسل جدید با علم و دانش، رویداد متفاوت و جذاب «شب علم» را با همکاری دانشگاه تربیت مدرس، در تاریخ روز پنج شنبه ۲ آذر ماه برگزار کند.
undefinedمروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران در رویداد «شب علم»، از تجربه‌های علمی خود می‌گویند. «شب علم» از طریق ارائه برنامه‌های علمی متنوع، تحقیقات زنده، غرفه‌های نمایشگاهی و بخش‌های گوناگون رویداد، موضوعاتی خارج از برنامه درسی به حاضران ارائه می‌دهد. این رویداد موجب افزایش ارتباط کودکان، نوجوانان و جوانان با علم شده و در ایجاد نگرش و درک علمی آنان در علم نقش مهمی دارد.
undefinedعلاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به آدرس http://B2n.ir/f53433 مراجعه کرده و با تکمیل فرم ثبت‌نام و دریافت پیامک تأیید از دانشگاه تربیت مدرس، در این رویداد شرکت نمایند.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/526
@insf_pr

۷:۲۱

۳ آذر

thumnail
undefinedاستفاده از نانو فیلتراسیون برای کاهش آسیب‌های محیط زیستی
undefinedعلوم مختلف برای نجات محیط زیست دست‌به‌دست هم داده‌اند و محققان در هر زمینه فعالیتی، به دنبال راهکارهای نجات زمین و محیط زیست هستند.
undefined«حذف آلاینده‌های آلی و معدنی از محیط‌های آبی با استفاده از غشاهای نانوفیلتراسیون پلی‌اترسولفون اصلاح‌شده با نانوفیلر کربن کروی» عنوان طرحی است که زینب سلحشور در قالب رساله دکتری و با راهنمایی افسانه شهبازی انجام داده است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت کرده است.
undefinedطی دو دهه اخیر استفاده از فناوری‌های تصفیه غشایی مورد توجه محققان قرار گرفته است. از جمله مهم‌ترین مزیت‌های فرآیندهای غشایی می‌توان به راندمان بسیار بالا برای حذف انواع آلاینده‌ها، هزینه‌های راه‌اندازی و بهره‌برداری نسبتاً پایین، عملکرد انتخابی و استفاده در طیف وسیعی از کاربردها اشاره کرد.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/496
@insf_pr

۱۰:۵۱

thumnail
undefined#گزارش_تصویری
اولین رویداد ملی " شب علم " با حمایت بنیاد ملی علم ایران برگزار گردید.

#شب_علم#بنیاد_ملی_علم_ایران
@insf_pr

۱۲:۴۱

۴ آذر

thumnail
undefinedدریچه جدید به دنیای علم در یک عصر پاییزی/ خانواده‌ها مهمان «شب علم» شدند
undefinedعصر دومین روز از آخرین ماه پاییز، دانشگاه تربیت مدرس به همت و حمایت بنیاد ملی علم ایران میزبان خانواده‌هایی بود که برای تشویق فرزندان و نسل آینده به بهره‌گیری از دانش روز به این دانشگاه آمده بودند.
undefinedسرانجام تلاش‌های برگزارکنندگان این رویداد در بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه تربیت مدرس به نتیجه رسید و با همکاری اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، اولین رویداد ملی شب علم عصر پنج شنبه ۲ آذرماه، در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
undefinedدر این رویداد اساتید و اعضای هیئت علمی سعی کردند مطالب علمی را به زبان عامیانه و قابل فهم برای عموم مردم ارائه کنند. برگزاری رویدادهایی نظیر شب علم به بازدیدکنندگان این فرصت را می‌دهد تا با شرکت در یک آزمایش واقعی، با پژوهشگران این آزمایش در مورد کارشان صحبت کنند و بینش دقیق‌تری از فرایند علمی به دست آورند. شبِ علم از طریق ارائه برنامه‌های علمی متنوع، تحقیقات زنده، ارتباط کارکنان حاضر در محل، نمایشگاه‌ها و بخش‌های گوناگون رویداد، موضوعاتی خارج از برنامه درسی به حاضران ارائه می‌دهد و می‌تواند موجب ارتباط کودکان، نوجوانان و جوانان با علم شده و در ایجاد نگرش و درکِ علمی آنان نقش مهمی ایفا کند.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/529
@insf_pr

۷:۵۵

thumnail
undefined در رویداد شب علم چه گذشت؟
رویداد «شب علم» برای نخستین بار با هدف توسعه ارتباط میان دانشگاه و جامعه برگزار شد.
undefinedبازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #فارس👇
https://www.farsnews.ir/news/14020902000556
@insf_pr

۸:۰۲

thumnail
undefinedاولین رویداد ملی " شب علم " در دانشگاه تربیت مدرس
undefined#گزارش_تصویری رویداد شب علم در خبرگزاری #دانشجو👇
https://snn.ir/fa/news/1112971
@insf_pr

۸:۰۴

thumnail
undefined روایتگری مروجان دانش در رویداد شب علم
مروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران، با هدف داشتن جامعه علمی پویا و تحکیم پیوند نسل جدید با علم و دانش، رویداد «شب علم»، را در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می کند.
undefinedبازتاب رویداد شب علم در #خبرگزاری_صدا_و_سیما👇
https://www.iribnews.ir/fa/news/4062709
@insf_pr

۸:۳۰

thumnail
undefined شور و حال بی‌نظیر خانواده‌ها در رویداد "شب علم" دانشگاه تربیت مدرس
به گزارش خبرنگار تسنیم، علی‌محمد سلطانی؛ رئیس بنیاد علم ایران در حاشیه مراسم "شب علم" که در دانشگاه تربیت مدرس برگزارشد در جمع خبرنگاران گفت: برنامه‌ "شب علم" با هدف ارتباط بیشتر علم و دانشمندان با مردم برنامه‌ریزی شده؛ این برنامه در صورت اعلام آمادگی دانشگاه ها در دیگر دانشگاه‌های کشور قابل اجراست.
undefinedبازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #تسنیم undefined
https://tn.ai/2994631
@insf_pr

۱۳:۰۵

thumnail
undefined در اولین رویداد ملی شب علم چه گذشت؟
رویداد "شب علم " با همکاری بنیاد ملی علم ایران، معاونت علمی ریاست جمهوری، دانشگاه تربیت مدرس و اساتید عضو هیئت علمی این دانشگاه عصر پنج شنبه ۲ آذرماه، در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.در این رویداد اساتید و اعضای هیئت علمی سعی کردند مطالب علمی را به زبان عامیانه و قابل فهم برای عموم مردم ارائه کنند...
undefinedبازتاب رویداد شب علم در خبرگزاری #برنا👇
https://borna.news/008UWf
@insf_pr

۱۹:۱۴

۵ آذر

thumnail
undefinedدر اولین رویداد ملی شب علم چه گذشت؟ / بیان علوم مختلف به زبان ساده
undefinedاز آنجا که از گذشته تاکنون از سوی دانشگران، دانشمندان و مروجان علم ابتکارهای گوناگونی برای ارتباط علم با جامعه و اشاعه تفکر علمی به منظور عمومی‌سازی علم صورت گرفته است؛ فعالیت‌هایی مانند انتشارات علمی نظیر کتب و مقالات، سایت‌ها، وبلاگ‌ها، اینفوگرافیک‌ها، تصاویر و محتوای دیجیتال، کمیک استریپ‌ها، بازی‌های رومیزی، بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها، انیمیشن‌ها، برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، رواج زیادی دارد.
undefinedبرگزاری شب علم یکی از همین روش‌های ترویج علم است. رویدادی که برای علاقه‌مند کردن عموم مردم به علم و ترویج آن طراحی و اجرا می‌شود و به توسعه و گسترش علوم، تقویت آگاهی‌های عمومی از طریق ساده‌سازی علم، آموزش علوم با روش‌های جذاب و اشاعه بینش علمی و برقراری ارتباط میان علم و جامعه منجر می‌شود.
undefinedاولین رویدادِ شبِ علم برای بازدیدکنندگان فرصت‌هایی را فراهم کرد تا به طور مستقیم با دانشمندان، کارشناسان، مهندسان و هنرمندان ارتباط برقرار کنند. در رویداد شب علم بازدیدکنندگان این فرصت را داشتند تا با شرکت در یک آزمایش واقعی، با پژوهشگران این آزمایش در مورد کارشان صحبت کنند و بینش دقیق‌تری از فرایند علمی به دست آورند.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/532
@insf_pr

۹:۱۰

thumnail
undefinedغرفه‌های شلوغ، شور دانشجویی و استقبال خانواده‌های مشتاق؛ در اولین رویداد ملی شب علم
undefinedبرگزاری این رویداد در جهان رواج زیادی دارد اما در ایران برای اولین بار، با حمایت بنیاد ملی علم ایران و همکاری دانشگاه تربیت مدرس این رویداد آغاز به کار کرد.
undefinedدر این رویداد، علاوه بر برگزاری بخش‌های علمی- آموزشی مختلف مانند سخنرانی علمی به زبان ساده، جذاب و کوتاه؛ نمایشگاه فرهنگی و هنری و غرفه‌هایی نیز در خارج از سالن شهید چمران دانشگاه برپا شده بود که به حدی جالب و سرگرم کننده بودند که موج عظیمی از شور و همهمه در لابی و راهروی منتهی به سالن ایجاد شده بود.
undefinedاین رویداد، تنها سرآغازی بود برای داشتن شب‌های علم بی‌پایان در سایر دانشگاه‌های کشور که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به زودی محقق می‌شود.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/533
@insf_pr

۱۶:۴۰

۷ آذر

shabe elm-01.mp3

۰۵:۰۲-۶.۹۳ مگابایت
undefined گزارش #رادیو_جوان از شب علم
گفتگو با جناب دکتر سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران و چند غرفه حاضر در حاشیه این رویداد
#شب_علم#رادیوم
@insf_pr

۹:۲۹

۸ آذر

thumnail
undefinedنتایج سومین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) اعلام شد
undefinedنتایج سومین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) اعلام شد.
undefinedدر این فراخوان از ۱۲۳ پیشنهاده مشترک محققان ایرانی و چینی در سه زمینه آلودگی هوا، تغییرات اقلیم و سلامت، پزشکی و امنیت آب پس از ارزیابی از سوی بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ۱۴ طرح پذیرفته شد.
undefinedدر نهایت پس از تبادل نتایج ارزیابی بین دو سازمان، تعداد ۱۴ طرح مورد تصویب نهایی قرار گرفت و در پورتال بنیاد اعلام گردید. یادآور می‌شود جلسات کمیته‌های ارزیابی برای تعیین بودجه و تعهدات طرح‌های مصوب با حضور متقاضیان طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد و زمان دقیق آن متعاقباً اعلام می‌گردد.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/536
@insf_pr

۱۱:۴۹

۹ آذر

thumnail
undefinedخبر خوش برای جاماندگان از اولین رویداد ملی شب علم/ همکاری بنیاد ملی علم ایران با سایر دانشگاه‌ها برای برگزاری شب علم
undefinedعصر پنج شنبه ۲ آذر ماه، دانشگاه تربیت مدرس، با حمایت بنیاد ملی علم ایران میزبان اولین رویداد ملی شب علم بود. رویدادی که گرچه برای اولین بار در ایران برگزار می‌شد اما برگزاری آن در جهان، رواج زیادی دارد و برای مشتاقان و علاقه مندان به آشتی با علم برنامه‌های زیادی دارد.
undefinedبه طور قطع، برگزاری چنین رویدادی، زمینه آشنایی جامعه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی را فراهم می‌کند و فرصت مناسبی برای علاقه‌مندسازی عموم مردم با علم و جامعه علمی است.
undefinedدر حاشیه برگزاری این مراسم علی‌محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در جمع خبرنگاران گفت: رویداد «شب علم» با هدف ارتباط بیشتر مردم با دانشمندان و حوزه‌های مختلف علمی برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم با اعلام آمادگی دانشگاه‌ها، برگزاری این رویداد را در همه دانشگاه‌ها داشته باشیم.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/531
@insf_pr

۱۳:۰۶

۱۰ آذر

thumnail
رویداد شب علم برای من بیش از اینکه یک رویداد علمی باشد، یک مهمانی خانوادگی علمی بود. همه دور هم جمع شده بودند و در فضای صمیمانه از دانستن و آشنایی بیشتر با علم لذت می‌بردند. کودک‌ها مثل مهمانی‌های خانوادگی مشغول بازی بودند البته بازی‌هایی که در آن اثری از علم بود. بزرگ‌ترها در مورد لزوم استفاده از علم برای برقراری صلح جهانی حرف می‌زدند و جوان‌ها یا مشغول آموزش دادن آموخته‌هایشان بودند یا دنبال ایده‌ای جدید برای ادامه‌ مسیر علمی خود. دانشگاه و بنیاد ملی علم هم در قامت میزبان یک مهمانی صمیمی، تمام تلاششان را برای مهمانان دوست‌داشتنی‌شان می‌کردند تا خاطره خوشی رقم بخورد. علم در رویداد شب علم مثل یک دوست مهربان کنار مردم نشسته بود، گاهی آن‌ها را می‌خنداند، گاهی صدای تعجب همه را بلند می‌کرد و گاهی کاری می‌کرد که چشم حضار از لذت دانستن نادانسته‌ها برق بزند. انگار جای اینجور مهمانی‌ها بین مردم کم بود. انگار همه از داشتن دوست جدیدی که تابه حال قدرش را نمیدانستند خوشحال بودند. کاش اینجور مهمانی‌ها را بیشتر از پیش برگزار کنیم. کاش میزبانان بیشتری در شهرهای ایران داشته باشیم. کاش اتفاقات خوب شب علمی که گذشت پر تکرار باشد. undefined مجید میرزایی

undefined در صورتیکه در اولین رویداد شب علم که با حمایت بنیاد ملی علم ایران در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید، شرکت نموده اید لطفا در نظرسنجی شرکت نمایید.نظرسنجی درباره اولین رویداد شب علمhttps://digiform.ir/w9c0f4386  @insf_pr

۸:۵۳

۱۱ آذر

thumnail
undefinedدومین فراخوان خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی اعلام شد
undefinedدر راستای حمایت از پژوهش‌های بین‌رشته‌ای و چندرشته‌ای برای حل مسائل و پاسخ به نیازهای کشور و همچنین پرداختن به پژوهش‌های تحول‌آفرین و فرصت‌ساز، بنیاد ملی علم ایران از تشکیل خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی با محوریت اساتید برجسته کشور و تشکیل تیم‌های همگرا حمایت می‌نماید.
undefinedبه‌ازای هر خوشه اعتباری برای مدت ۳ سال تخصیص می‌یابد. ادامه حمایت در سال‌های بعد بر اساس ارزیابی سال قبل خواهد بود. تمدید پس از سال سوم، حداکثر تا سال پنجم در شرایط خاص و پس از ارزیابی دستاوردها ممکن می‌باشد. سقف مبلغ حمایت از هر خوشه در سال اول ۱۵ میلیارد ریال و در سال‌های بعد بر اساس شرایط تورم متغیر خواهد بود.
undefinedدر صورت هرگونه سوال می‌توانید با دبیر برنامه خوشه‌ها خانم دکتر مرادحاصلی با ایمیل و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۱۲ تماس بگیرید.‌‌‌‌‌‌‌
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/539
@insf_pr

۱۳:۰۶

۱۲ آذر

thumnail
undefinedفراخوان شصت و دومین سال «جایزه البرز» ویژه دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان
undefinedبنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ علمی کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان بااستعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت مردی خیراندیش و نیک‌سیرت، مرحوم حسینعلی البرز تأسیس و وقف گردید که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده و این مهم طی سال های اخیر در قالب همایش های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسؤولین کشوری محقق شده است.
undefined«جایزه بنیاد البرز» به صورت سالانه به نخبگان علمی برتر ایرانی اهدا می‌شود و به افرادی تعلق می‌گیرد که به اشاعه فرهنگ کشور و تسکین آلام بشری و رفاه زندگی انسانی و بالارفتن حیثیت ایرانی در جامعه جهانی کمک نمایند.
undefinedدر فراخوان شصت و دومین سال جایزه البرز، دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز (بخش جایزه نخبگانی)، نسبت به دریافت و مطالعه شیوه‌نامه جایزه البرز ۱۴۰۳ در هر بخش مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز ثبت‌نام و بارگذاری مدارک کنند.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/540
@insf_pr

۶:۰۶

۱۴ آذر

thumnail
undefined ارتباط بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه‌های همدان جان تازه‌ای می‌گیرد/ رفع ابهامات دانشگاهیان درباره فعالیت‌های بنیاد
undefinedعلی‌محمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران در ادامه سفرهای استانی خود به‌منظور آشنایی جامعه علمی و دانشگاهی با فعالیت‌ها و حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران، روز یکشنبه ۱۲ آذرماه به همدان سفر کرد.در این نشست که به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا، برگزار شد. نمایندگانی از دانشگاه بوعلی، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشگاه ملایر و دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی حضور داشتند.
undefined در این سفر رئیس بنیاد ملی علم ایران، توضیحاتی درباره فعالیت‌ها و انواع حمایت‌های بنیاد از پژوهشگران ارائه کرد و به پرسش‌های اساتید و اعضای هیئت‌علمی پاسخ داد. مشروح گفت‌وگو در جزئیات خبر قابل مشاهده است.
undefined در ادامه این سفر یک‌روزه، کارگاه پرسش‌وپاسخ با اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دکتری دانشگاه‌های همدان در سالن شهید ایزدی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/543
@insf_pr

۵:۳۴

thumnail
undefinedفاصله مجاز بین فارغ‌التحصیلی تا ارسال پسادکتری از ۳ سال به ۵ سال افزایش یافت
undefinedبه گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، با عنایت به رسالت بنیاد ملی علم ایران مبنی بر حمایت مؤثر از پژوهشگران جامعه، بند ۱ ماده ۵ دستورالعمل حمایت از پژوهشگران دوره پسادکتری در جلسه ۲۱۳ کمیته تخصصی به شرح زیر اصلاح گردید.
undefinedدر مورد دستورالعمل حمایت از طرح‌های پسادکتری بنیاد ملی علم ایران در مورد شرایط پژوهشگر که فاصله مجاز بین فارغ‌التحصیلی تا ارسال پسادکتری ۳ سال ذکر شده بود، مقرر شد این فاصله تا ۵ سال افزایش یابد. مشروط بر اینکه در این سال‌ها پژوهشگر متقاضی، فعالیت‌های پژوهشی داشته باشد.
undefined جزئیات undefined
undefinedhttps://insf.org/fa/news/542
@insf_pr

۹:۵۷