عکس پروفایل کانون پتنت ایرانک

کانون پتنت ایران

۱۵۹عضو

۳ آبان ۱۴۰۰

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادها#سه‌شنبه‌های_با_طعم_مالکیت_فکریundefinedوبینار آشنایی با آناتومی پتنت
undefinedکسب اطلاعات بیشترundefinedundefinedundefinedundefined patentoffice.ir/workshop/252
undefined @IranPatentCenter

۷:۱۷

thumnail
undefinedundefinedundefined#فناوری_روزundefinedنظارت بر سلامت کاربران به کمک نمایشگرهای فوق ظریف undefinedسامسونگ صفحات نمایش انعطاف‌پذیر جدیدی اختراع نموده که احتمالاً کاربردهای گسترده‌ای در حوزه سلامت و مراقبت‌های بهداشتی خواهند داشت. صفحات نمایش جدید، همچون یک پچ پوستی قابل استفاده بر روی قسمت‌های مختلف بدن بوده و با در بر داشتن مجموعه متنوعی از حسگرهای زیستی، امکان کنترل دقیق پارامترهای مختلف مربوط به سلامت کاربر را فراهم می‌کنند.
undefinedشرح خبر undefinedundefinedundefined patentoffice.ir/news/68815
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۴۵

۴ آبان ۱۴۰۰

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادهاundefinedوبینار آشنایی با حمایت‌ها و خدمات کانون پتنت ایران کد ثبت‌نام: wbic05084001
undefinedکسب اطلاعات بیشترundefinedundefinedundefinedundefined patentoffice.ir/workshop/260
undefined @IranPatentCenter

۷:۴۳

thumnail
#اختراعات_مهم_تاریخ#پتنتundefinedبارکدundefinedتا کنون به این فکر کرده‌اید که وقتی به یک فروشگاه بزرگ برای خرید مراجعه می‌کنید و نیازهای یک ماه خود را در یک سبد ریخته‌اید، اگر بارکدخوان وجود نداشت، چقدر باید منتظر می‌ماندید؟ این اختراع آنقدر مهم و حیاتی است که حتی فروشگاه‌های کوچک هم از آن بهره‌ می‌برند. شرکت‌های فناور بزرگ یا شرکت‌های تولیدی نیز در مجموعه فرایندهای خود برای تفکیک قطعات و بخش‌های مختلف، مجبور به استفاده از بارکدها هستند. منشأ این اختراع بزرگ تاریخی، از یک نیاز صنعت خرده‌فروشی شکل گرفت و دو دانشجو برای حل آن آستین بالا زدند. در این نوشتار، با تاریخچه این اختراع بیشتر آشنا می‌شویم.
undefinedبیشتر بخوانیدundefinedundefined undefined patentoffice.ir/patent/220
undefined @IranPatentCenter

۹:۳۰

thumnail
undefinedundefinedundefined#خبرundefinedتملک ۱۰ پتنت «IBM» توسط یک شرکت فعال در صنعت شیشه‌های هوشمندundefined«کراون الکتروکینتیک» که در زمینه تولید شیشه‌های هوشمند فعالیت دارد، خبر از توافق جدیدی با «IBM» و تملک ۱۰ پتنت این شرکت داده است. سبد پتنت کراون که شامل ۳۴ ثبت اختراع گرنت شده و در حال ارزیابی است، به واسطه تملک دارایی‌های فکری جدید غنی‌تر از قبل شده و موقعیت رقابتی این شرکت را در بازارهای کلیدی جهان همچون آمریکا، چین، انگلیس، آلمان و ژاپن مستحکم‌تر می‌نماید.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68820
undefined @IranPatentCenter

۱۴:۰۶

۵ آبان ۱۴۰۰

undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادهای_بین‌المللیundefinedوبینار چگونه از فناوری‌های خود در خارج از کشور محافظت کنیم؟undefinedبرگزار کننده: «USPTO»undefined undefinedهزینه: رایگانزمان: چهارشنبه ۱۲ آبان- ساعت ۲۲:۳۰undefinedundefined patentoffice.ir/event/490
undefined @IranPatentCenter

۶:۳۲

۶ آبان ۱۴۰۰

thumnail
#گزارشundefinedجایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۱undefinedگزارش شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۱، گواهی از ثبت یک رکورد جدید برای وضعیت نوآوری در ایران بود که با کسب امتیاز ۳۲.۹، جهش هفت پله‌ای و حضور در رده ۶۰ کشورهای نوآور جهان، عملکردی فراتر از انتظارات و سطح توسعه کشور را به دنبال داشت. در این نوشتار، به بررسی دقیق عملکرد ایران در زیرشاخص‌های مختلف نوآوری، نقاط قوت و ضعف و وضعیت کشور در مقایسه با رقبای منطقه‌ای می‌پردازیم.

undefinedبیشتر بخوانیدundefined undefined patentoffice.ir/paper/5407
undefined @IranPatentCenter

۱۲:۱۴

۸ آبان ۱۴۰۰

thumnail
#آموزش #انواع_پتنتundefinedپتنت طراحی
undefinedبیشتر بخوانیدundefinedundefined patentoffice.ir/edu/25
undefined @IranPatentCenter

۶:۳۷

thumnail
undefinedundefinedundefined#خبرundefinedحمایت ۸۰ درصدی دولت هند از دانشگاه‌های متقاضی ثبت اختراعundefinedوزارت بازرگانی هند، خبر از کاهش ۸۰ درصدی هزینه‌های ثبت اختراع برای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی داده است. این تصمیم که با هدف افزایش تحقیقات، تشویق بیشتر همکاری‌های صنعتی و دانشگاهی و بهبود رقابت‌پذیری جهانی در زمینه نوآوری اتخاذ شده، علاوه بر مؤسسات آموزشی هندی، شامل دانشگاه‌های خارجی هم می‌شود.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68824
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۴۵

۹ آبان ۱۴۰۰

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادها#سه‌شنبه‌های_با_طعم_مالکیت_فکریundefinedوبینار معرفی کانون پتنت ایران و خدمات آن
undefinedکسب اطلاعات بیشترundefinedundefinedundefinedundefined patentoffice.ir/workshop/253
undefined @IranPatentCenter

۷:۴۹

thumnail
undefinedundefinedundefined#فناوری_روزundefinedمحفظه هوشمند تحویل سفارشات پستیundefinedیک شرکت فعال در صنعت پهپاد، ایده‌ای جدید و نوآورانه برای نسل آتی صندوق‌های پست خانگی ارائه نموده است. «دران‌دک» در حال توسعه یک محفظه هوشمند برای دریافت محموله‌های پستی است که مجهز به قابلیت‌های مختلفی نظیر سیستم‌های گرمایش و سرمایش، احراز هویت، امضای از راه دور، رهگیری مرسوله و حتی قابلیت شارژ پهبادها بوده و می‌تواند انقلابی در زمینه خدمات پستی و تحویل سفارشات ایجاد نماید.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68825
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۵۵

۱۰ آبان ۱۴۰۰

undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادهای_بین‌المللیundefinedوبینار چگونه یک درفت ثبت اختراع تهیه کنیم؟undefinedبرگزار کننده: «USPTO»undefined undefinedهزینه: رایگانزمان: پنج‌شنبه ۱۳ آبان- ساعت ۲۱:۳۰undefinedundefined patentoffice.ir/event/493
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۲۲

thumnail
undefinedundefinedundefined#خبرundefinedتلاش‌های جهانی برای حل چالش بازیافت پلاستیک‌هاundefinedدر حالی که این روزها خبرهای متعددی از تشکیل لابی‌های سیاسی برای فرار از قوانین زیست‌محیطی به گوش می‌رسد، اما در اخبار نوآوری و فناوری، شواهدی از تلاش‌های گسترده‌ دیده می‌شود. بررسی اسناد ثبت اختراع، گواهی از این واقعیت است که در مرکز این تلاش‌ها، اروپا و آمریکا رهبری نوآوری در صنعت بازیافت پلاستیک و فناور‌های جایگزین برای آن‌ها را بر عهده گرفته‌اند. هر یک از این دو با سهمی تقریباً ۳۰ درصدی از فعالیت‌های ثبت اختراع طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ میلادی، در صدر متقاضیان برتر قرار گرفته و مجموعاً ۶۰ درصد از فعالیت‌های ثبت اختراع در کل جهان را به خود اختصاص داده‌اند.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68826
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۴۹

۱۱ آبان ۱۴۰۰

thumnail
#اختراعات_مهم_تاریخ#پتنتundefinedگاوآهن (خیش)undefinedگاوآهن یا خیش، تجهیزی با تیغه‌های فولادی سنگین است که برای کندن، زیر و رو کردن و شخم زدن زمین به کار می‌رود. خیش را به حیواناتی همچون گاو بسته و با حرکت آن‌ها، سر تیز فولادی در زمین فرو رفته و کار زیر و رو کردن خاک انجام می‌گیرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این اختراع ارزشمند بشر، از قرن‌ها پیش وجود داشته و شامل یک چوب و یک اتصال آهنی کوچک در انتهای آن بوده است. در این نوشتار، با تاریخچه این اختراع مهم تاریخی بیشتر آشنا می‌شویم.
undefinedبیشتر بخوانیدundefinedundefined undefined patentoffice.ir/patent/222
undefined @IranPatentCenter

۶:۳۰

thumnail
undefinedundefinedundefined#خبرundefinedگلف، فوتبال و تنیس در صدر نوآوری‌های ورزشیundefinedبررسی داده‌های ثبت اختراع حکایت از این واقعیت دارد که رشته‌های ورزشی گلف، فوتبال و تنیس، بیشترین سهم در میان نوآوری‌های ورزشی را به خود اختصاص داده‌اند. در این بین، ورزش گلف با بیش از ۸۳ هزار ثبت اختراع در طی سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۹ میلادی، در رده اول پتنت‌خیزترین رشته‌ها قرار گرفته و فوتبال و تنیس هم با بیش از ۲۲ و ۲۰ هزار ثبت اختراع، جایگاه‌های بعدی را از آن خود نموده‌اند.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68827
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۳۰

۱۲ آبان ۱۴۰۰

thumnail
#سخن_بزرگانundefinedundefinedundefinedundefinedپیتر ثیلundefined
undefined @IranPatentCenter

۷:۱۷

thumnail
undefinedundefinedundefined#خبرundefinedبرگزاری افتتاحیه مدرسه پاییزه وزارت بهداشت با حضور مدیران فناوری و مالکیت فکریundefinedاولین رویداد از مدرسه پاییزه مالکیت فکری وزارت بهداشت، روز دوشنبه هفته جاری، مورخ دهم آبان ماه، با حضور ۱۰۳ نفر از مدیران فناوری، کارشناسان دفاتر مالکیت فکری و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های وابسته به این وزارتخانه برگزار گردید. تمرکز ویژه این رویداد که با عنوان «بررسی سیاست‌های مالکیت فکری رایج در دنیا» برگزار شد، بیان سیاست‌های متداول مالکیت فکری در دانشگاه‌های جهان و رویکردهای ممکن برای دانشگاه‌های داخلی بود.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68829
undefined @IranPatentCenter

۸:۴۰

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefined#رویدادهاundefinedوبینار تخصصی مالکیت فکری باشگاه فناوری و نوآوری یونسکوکد تخفیف: daneshbonyan
undefinedکسب اطلاعات بیشترundefinedundefinedundefinedundefined patentoffice.ir/news/68830
undefined @IranPatentCenter

۱۰:۵۶

thumnail
undefinedundefinedundefined#فناوری_روزundefinedنوجوانی که موفق به ساخت ربات آتش‌نشان شده است! undefinedیک نوجوان مخترع، موفق به طراحی و ساخت نوعی ربات جستجو و نجات شده که در ساختمان‌های دچار آتش‌سوزی، به آتش‌نشانان کمک می‌کند تا عملیات‌ نجات را از راه دور هدایت کنند. «سیدهارت تاکور» که کار بر روی «FireBot» را چهار سال پیش و در سن سیزده سالگی آغاز کرد، به تازگی توانسته جایزه اختراع برگزیده مردمی را در مسابقات مخترعین دانش‌آموزی و دانشگاهی سال ۲۰۲۱ از آن خود نماید. اخذ حمایت از دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا به عنوان حامی این مسابقه، خیال تاکور را از جنبه‌های حفاظتی اختراع هم راحت می‌کند.
undefinedشرح خبر undefinedundefined undefined patentoffice.ir/news/68828
undefined @IranPatentCenter

۱۳:۳۱

۱۳ آبان ۱۴۰۰

thumnail
#دانشگاه_نوآور#مقالهundefinedدانشگاه توکیو؛ نوآورترین دانشگاه ژاپنundefinedدانشگاه توکیو را می‌توان نوآورترین دانشگاه ژاپن و همچنین یکی از موفق‌ترین دانشگاه‌های جهان دانست که از تجاری‌سازی نتایج تحقیقاتی توسعه یافته در دانشگاه‌، حمایت‌های گسترده‌ای می‌نماید. بنا بر آمار انتشار یافته، تا تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۲۰، تقریباً ۴۰۰ استارت‌آپ زایشی مرتبط با این دانشگاه تأسیس شده و این تعداد، همچنان در حال افزایش است. در این بین، پتنت نقش بسزایی در استراتژی دانشگاه داشته و همین رویکرد، رتبه اول دانشگاه‌های متقاضی ثبت اختراع در ژاپن و همچنین رتبه دهم دانشگاه‌های متقاضی ثبت درخواست «PCT» را از آن این دانشگاه نموده است. در این مقاله، به مرور و بررسی فعالیت‌های ثبت اختراع دانشگاه توکیو و سیاست‌های آن در خصوص مالکیت فکری می‌پردازیم.
undefinedمطالعه مقاله در سایت کانون پتنتundefined undefined patentoffice.ir/paper/5402
undefined @IranPatentCenter

۶:۳۲