۳۰ خرداد ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.سلام علیکم میگماا هوا اونقدر گرمه، منهربار میرم بیرون، حس میکنم آدم پخته تری شدم 🥵🥵
شما چطورر؟؟؟.
شما چطورر؟؟؟.
۷:۴۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.اول یه خبر بدم
.
.
۸:۲۷
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.
عیدتون مبارک عزیزانم
امروز میخوام عیدی بدم
به 5 نفر از عزیزان که سفارش داشته باشن عیدی هم میدیم
دستا بالا
. @javan7668. *
عیدتون مبارک عزیزانم
امروز میخوام عیدی بدم
به 5 نفر از عزیزان که سفارش داشته باشن عیدی هم میدیم
دستا بالا
. @javan7668. *
۸:۲۹
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.
پیام سنجاق شده بالای کانال رو هم ببین حتما .هم میتونی از مطالب اموزشیمون استفاده کنی
هم لیست محصولاتمون اونجاس
سوالی داشتی یا مشورت خواستی در این خصوص پیوی ام@javan7668.
پیام سنجاق شده بالای کانال رو هم ببین حتما .هم میتونی از مطالب اموزشیمون استفاده کنی
هم لیست محصولاتمون اونجاس
سوالی داشتی یا مشورت خواستی در این خصوص پیوی ام@javan7668.
۸:۳۶
۳ تیر ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۱۰:۳۴
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۱۰:۳۴
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.خیلیا تو پیوی میان میگن ک من قهوه میخوام با رست دارک ( یعنی تیره).....
۱۰:۴۷
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.خوب خیلیاا این درجه رست رو ترجیح میدن ...سلیقه شونه ...
این ک هیچ.....
این ک هیچ.....
۱۰:۴۷
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.اشکال کار اینجاست ...
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.یه باور نادرست درباره رنگ قهوه و کافئین
دوستان عزیز باور خیلیها اینه که هرچی قهوه تیرهتر باشه کافئینش بیشتره!!
.
دوستان عزیز باور خیلیها اینه که هرچی قهوه تیرهتر باشه کافئینش بیشتره!!
.
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
. اما واقعیت اینه که:قهوه روشن ( درجه رست ) نسبت به قهوه تیره کافئین بیشتری داره و
علتشم اینه که:توی فرآیند رست یا پختن دونههای قهوه، حرارت کافئین و کاهش میده. یعنی هر چی میزان حرارت و مدت زمان حرارت بیشتر باشه میزان کافئین دونههای قهوه کاهش پیدا میکنه.
.
علتشم اینه که:توی فرآیند رست یا پختن دونههای قهوه، حرارت کافئین و کاهش میده. یعنی هر چی میزان حرارت و مدت زمان حرارت بیشتر باشه میزان کافئین دونههای قهوه کاهش پیدا میکنه.
.
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.در مورد رابطه بین تلخی و کافئین
قبلا گفتیم که:دونههای ربوستا چون کافئین بیشتری دارن تلخترن (تلخی و کافئینی که توی ذات دونههای ربوستاس)..
قبلا گفتیم که:دونههای ربوستا چون کافئین بیشتری دارن تلخترن (تلخی و کافئینی که توی ذات دونههای ربوستاس)..
۱۱:۳۰
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.ولی بین تلخیای که در اثر روست زیاد باشه (دارک روست یا روست تیره) و میزان کافئین رابطه مستقیمی وجود نداره.
در واقع تلخی قهوه تیره یا همون دارک روست به خاطر حرارت زیادیه که دیده نه به خاطر کافئین بالاش!!!
.
در واقع تلخی قهوه تیره یا همون دارک روست به خاطر حرارت زیادیه که دیده نه به خاطر کافئین بالاش!!!
.
۱۱:۳۰
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.اگر فکر می کنید قهوه با کافئین بالا نیاز دارید، محصول قهوه یا میکس خواب پرون مون رو حتما امتحان کنید
اگر قصد تهیه شو دارید، یا سوالی داشتید
اینجام در خدمتم
@javan7668 .
اگر قصد تهیه شو دارید، یا سوالی داشتید
اینجام در خدمتم
@javan7668 .
۱۱:۳۳
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۵:۴۳