۳۰ خرداد ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.سلام علیکم 🌱✌️میگماا هوا اونقدر گرمه، منهربار میرم بیرون، حس میکنم آدم پخته تری شدم😂 🥵🥵😁
شما چطورر؟؟؟.
شما چطورر؟؟؟.
۷:۴۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۸:۲۵
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.اول یه خبر بدم 😍📢📢
👇👇👇.
👇👇👇.
۸:۲۷
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.
عیدتون مبارک عزیزانم🌹
امروز میخوام عیدی بدم 😍👏👏
به 5 نفر از عزیزان که سفارش داشته باشن عیدی هم میدیم ☺️
دستا بالا ✋
🎁🎁🎁🎁🎁🎊🎊🎊🎊
. @javan7668. *
عیدتون مبارک عزیزانم🌹
امروز میخوام عیدی بدم 😍👏👏
به 5 نفر از عزیزان که سفارش داشته باشن عیدی هم میدیم ☺️
دستا بالا ✋
🎁🎁🎁🎁🎁🎊🎊🎊🎊
. @javan7668. *
۸:۲۹
بازارسال شده از 1 ☕ فروشگاه قهوه جوان ☕
.⚠️⚠️⚠️
پیام سنجاق شده بالای کانال رو هم ببین حتما .هم میتونی از مطالب اموزشیمون استفاده کنی💁♂
هم لیست محصولاتمون اونجاس 👌😊
سوالی داشتی یا مشورت خواستی در این خصوص پیوی ام👈👈👈@javan7668.
پیام سنجاق شده بالای کانال رو هم ببین حتما .هم میتونی از مطالب اموزشیمون استفاده کنی💁♂
هم لیست محصولاتمون اونجاس 👌😊
سوالی داشتی یا مشورت خواستی در این خصوص پیوی ام👈👈👈@javan7668.
۸:۳۶
۳ تیر ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۱۰:۳۴
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۱۰:۳۴
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.خیلیا تو پیوی میان میگن ک من قهوه میخوام با رست دارک ( یعنی تیره)👌😊.....
۱۰:۴۷
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.خوب خیلیاا این درجه رست رو ترجیح میدن ...سلیقه شونه😌 ...
این ک هیچ👌.....
این ک هیچ👌.....
۱۰:۴۷
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.اشکال کار اینجاست ..👇👇👇.
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.یه باور نادرست درباره رنگ قهوه و کافئین
دوستان عزیز باور خیلیها اینه که هرچی قهوه تیرهتر باشه کافئینش بیشتره!!🙅♂
.
دوستان عزیز باور خیلیها اینه که هرچی قهوه تیرهتر باشه کافئینش بیشتره!!🙅♂
.
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
. اما واقعیت اینه که:قهوه روشن ( درجه رست ) نسبت به قهوه تیره کافئین بیشتری داره و
علتشم اینه که:توی فرآیند رست یا پختن دونههای قهوه، حرارت کافئین و کاهش میده. یعنی هر چی میزان حرارت و مدت زمان حرارت بیشتر باشه میزان کافئین دونههای قهوه کاهش پیدا میکنه.
.
علتشم اینه که:توی فرآیند رست یا پختن دونههای قهوه، حرارت کافئین و کاهش میده. یعنی هر چی میزان حرارت و مدت زمان حرارت بیشتر باشه میزان کافئین دونههای قهوه کاهش پیدا میکنه.
.
۱۱:۱۸
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.در مورد رابطه بین تلخی و کافئین 🌱
قبلا گفتیم که:دونههای ربوستا چون کافئین بیشتری دارن تلخترن (تلخی و کافئینی که توی ذات دونههای ربوستاس)..
قبلا گفتیم که:دونههای ربوستا چون کافئین بیشتری دارن تلخترن (تلخی و کافئینی که توی ذات دونههای ربوستاس)..
۱۱:۳۰
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.⚠️ولی بین تلخیای که در اثر روست زیاد باشه (دارک روست یا روست تیره) و میزان کافئین رابطه مستقیمی وجود نداره.
در واقع تلخی قهوه تیره یا همون دارک روست به خاطر حرارت زیادیه که دیده نه به خاطر کافئین بالاش!!!😉
.
در واقع تلخی قهوه تیره یا همون دارک روست به خاطر حرارت زیادیه که دیده نه به خاطر کافئین بالاش!!!😉
.
۱۱:۳۰
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
.اگر فکر می کنید قهوه با کافئین بالا نیاز دارید، محصول قهوه یا میکس خواب پرون مون رو حتما امتحان کنید👌😍
اگر قصد تهیه شو دارید، یا سوالی داشتید👇
اینجام در خدمتم 👇👇
@javan7668 🌱.
اگر قصد تهیه شو دارید، یا سوالی داشتید👇
اینجام در خدمتم 👇👇
@javan7668 🌱.
۱۱:۳۳
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
بازارسال شده از ☕ JAVAN_COFFEE ☕
۵:۴۳