دوستانی که جدید، عضو خونواده کالواس پز شدن،خیلی خوش اومدین.
مااینجا فروش سوسیس و کالباس ارگانیک داریم،که با بهترین مواد و ادویه ها و مرغوب ترین گوشت و مرغ ها تهیه و توزیع میشن.
اما محصولاتمون فقط به سوسیس و کالباس ختم نمیشه،تنوع غذاهای فست فودی سالممون بسیار زیاده.
شما میتونید با خیال راحت انواع فست فود از جمله
️سوسیس و کالباس
رژیمیگیاهیکودکلوکس
️همبرگر
مرغگوشتبوقلمون
️مینی برگرها
️ناگت
️فلافل
️کباب لقمه
را مصرف کنید و لذت ببرید

مااینجا فروش سوسیس و کالباس ارگانیک داریم،که با بهترین مواد و ادویه ها و مرغوب ترین گوشت و مرغ ها تهیه و توزیع میشن.
اما محصولاتمون فقط به سوسیس و کالباس ختم نمیشه،تنوع غذاهای فست فودی سالممون بسیار زیاده.
شما میتونید با خیال راحت انواع فست فود از جمله
را مصرف کنید و لذت ببرید
۷:۴۹
اگر همه جا تاریک بوددوباره بنگر،شاید نور خود تو باشی ....
۹:۳۶
سلام عزیزانم ،روزتون بخیر دلاتون پرنور 

۹:۳۷
امروز اومدم با یه آموزش ویژه
۹:۳۷
اکبر جوجه به سبک کالواس پز
اگه میخوای یه اکبرجوجه بپزی که نه روغن زیادی مصرف کنی و نه سرخش کنی پس این ویدئو رو سیوش کن
موادلازم:
مرغ کوچکنمککرهزعفرون
طرز تهیه:اگه دوست دارید اکبرجوجه برشته تری داشته باشید پوستش رو بگیرید.از ۱۲ الی ۱۵ ساعت قبل در آب و نمک استراحت دهید.و هنگام پخت،بعد از استراحت کافی، مرغ را از آب بیرون آورده و با دستمال تمیز خشک کنید.ابتدا با زعفرون آغشته کنید که زعفران بهتر به خورد مرغ می رود و رنگجذاب تری تحویل میدهد.حتما نیاز نیست در روغن ،مرغ را قوطه ور کنید با مقداری روغن هم میتوانید اکبر جوجه ی لذیذی را داشته باشید.با شعله ملایم مرغ را به مدت ۱.۵ الی ۲ ساعت بپزید.ابتدا مرغ، آب میان بافتی خود را از دست داده و کم کم آب خشک میشود و در روغن میپزد و سرخ میشود.نیم ساعت قبل از سرو کره را اضافه کنید و مجدد درب تابه را ببندید.
گردن مرغ هم خیلی خوشمزه میشه،برا همینم جداش نکردم

بپزید و لذت ببرید
نوش جان🥰@kalvas_paz
اگه میخوای یه اکبرجوجه بپزی که نه روغن زیادی مصرف کنی و نه سرخش کنی پس این ویدئو رو سیوش کن
موادلازم:
مرغ کوچکنمککرهزعفرون
طرز تهیه:اگه دوست دارید اکبرجوجه برشته تری داشته باشید پوستش رو بگیرید.از ۱۲ الی ۱۵ ساعت قبل در آب و نمک استراحت دهید.و هنگام پخت،بعد از استراحت کافی، مرغ را از آب بیرون آورده و با دستمال تمیز خشک کنید.ابتدا با زعفرون آغشته کنید که زعفران بهتر به خورد مرغ می رود و رنگجذاب تری تحویل میدهد.حتما نیاز نیست در روغن ،مرغ را قوطه ور کنید با مقداری روغن هم میتوانید اکبر جوجه ی لذیذی را داشته باشید.با شعله ملایم مرغ را به مدت ۱.۵ الی ۲ ساعت بپزید.ابتدا مرغ، آب میان بافتی خود را از دست داده و کم کم آب خشک میشود و در روغن میپزد و سرخ میشود.نیم ساعت قبل از سرو کره را اضافه کنید و مجدد درب تابه را ببندید.
گردن مرغ هم خیلی خوشمزه میشه،برا همینم جداش نکردم
بپزید و لذت ببرید
نوش جان🥰@kalvas_paz
۹:۳۸
امروز میخوام از انواع پنیرها بگم براتون
قطعا بعضیاشو نشنیدین تا حالا
۹:۳۸
البته قبلش بگم تنوع پنیرها خیلی خیلی بالاست و همش رو نمیشه اینجا گفت واس همین سعی میکنم اونایی که معروف تر و کاربردی تر هست رو بگم واستون
۹:۳۸
پنیر پیتزایه نوع پنیر پرورده پاستوریزه که هم صنعتیش هست و هم سنتیاین پنیر واس کش دار کردنپیتزا استفاده میشه نه طعمدار کردنش
۹:۳۸
پنیر موزارلابه پنیرهای نرم ایتالیایی که از شیر گاو یا گاومیش درست میشن پنیر موزارلا میگناین پنیرها مثل پنیر پیتزا کش میان ولی با اونا فرق دارن
۹:۳۸
پنیر فتااین پنیر ریشه یونانی داره و شبیه پنیر لیقوان خودمونه تو سالاد یونانی هم معمولا بصورت تکه تکه ازش استفاده میشه
۹:۳۹
پنیر چداریه نوع پنیر سفت و صاف و زرد یا نارنجی رنگه که از شیر گاو درست میشه و محبوب ترین پنیر تو انگلستان هم هستاین پنیر با پنیر گودا فرق دارهها حواستون باشه
۹:۳۹
پنیر پارمیجانواین پنیر از شیر گاو درست میشه و حدود 8 ماه زمان میبره تا آماده شه!ازش واس طعمدار کردن سوپ و پاستا و.... استفاده میشه که عالیه.
۹:۳۹
پنیر گودااولین بار تو هلند تهیه شده و از شیر گاو رنگش هم نارنجیه و بافت سفتی هم داره
۹:۴۰
و آخرین پنیر
این پنیر همون پنیر هستشکه تو کارتون بامزه تام و جریازش استفاده کرده بودن کهبهش پنیر امنتالر میگن
این پنیر یه نوع پنیر سوئیسی هستش که شاه پنیرها هم بهش میگن و از شیر گاو تهیه میشه و 4 ماه هم درست شدنش طول می کشه که واس طعم انواع سالاد ها و ساندویج ها هم کاربرد دارهضمنا تو ایران هم هست یه سرچ ساده بکنین متوجه میشین
این پنیر همون پنیر هستشکه تو کارتون بامزه تام و جریازش استفاده کرده بودن کهبهش پنیر امنتالر میگن
۹:۴۰
و اما پر مصرف ترین پنیر هم پنیر پیتزا هست تو ایران
۹:۴۱
چندنفر به من گفتن که همش به این نیست که سوسیس و کالباست سالم باشه،انقدری که پنیر پیتزا مصرف میکنی پس چی؟
دقیقا درسته و پنیر پیتزا هم یکی از موادغذایی ناسالم و کاملا مضر هست .
اما من از پنیر پیتزای خونگی استفاده میکنم.
دقیقا درسته و پنیر پیتزا هم یکی از موادغذایی ناسالم و کاملا مضر هست .
۹:۴۱
میخوای تو هم یادبگیری تو خونه به بهترین و راحت ترین روش یه پنیر پیتزا با کشش خیلی زیاد داشته باشی
۹:۴۱
اینم دستور تهیه ش عزیزم

۹:۴۱
اینم طرز تهیه پنیر پیتزا فوری و سالم و خوشمزه خونگی
.خب بریم سراغ طرز تهیه اش
شیر ۳ کیلونمک دریا ۲ ق غسرکه سفید ۲/۳ لیوانیک ظرف آب و یخدماسنج مایعات
شیر خام را مدام هم بزنید تا دمای آن به صورت یکسان به ۶۰ درجه برسد.به یک باره سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به صورت دَلمه دربیاد.یک آبکش و یک قابلمه دیگه زیر آبکش بزارید و شیر را آبکش کنید.آب باقی مانده از شیر را مجدد روی اجاق بزارید و شعله را روشن کرده و خمیر را با دست مقداری ورز دهید.به آب باقی مانده نمک اضافه کنید و هم بزنید تا دما به ۸۰ درجه برسد و خمیر را چندین بار داخل اب بیندازید و بردارید و ورز دهید .
تا موقعی که دمای خمیر هم بالا رود و دیگه نتونین تو دست بگیرین.خمیررا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب و یخ بیندازید.بعد از گذشت ده دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و داخل مشما بزارید و به مدت ۳الی ۴ ساعت فریز کنید.بعد از فریزر درآرید و مصرف کنید.
کلیپ رو حتما ببین دورت بگردم
از فست فودای خوشمزتون لذت ببرید

شیر خام را مدام هم بزنید تا دمای آن به صورت یکسان به ۶۰ درجه برسد.به یک باره سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به صورت دَلمه دربیاد.یک آبکش و یک قابلمه دیگه زیر آبکش بزارید و شیر را آبکش کنید.آب باقی مانده از شیر را مجدد روی اجاق بزارید و شعله را روشن کرده و خمیر را با دست مقداری ورز دهید.به آب باقی مانده نمک اضافه کنید و هم بزنید تا دما به ۸۰ درجه برسد و خمیر را چندین بار داخل اب بیندازید و بردارید و ورز دهید .
تا موقعی که دمای خمیر هم بالا رود و دیگه نتونین تو دست بگیرین.خمیررا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب و یخ بیندازید.بعد از گذشت ده دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و داخل مشما بزارید و به مدت ۳الی ۴ ساعت فریز کنید.بعد از فریزر درآرید و مصرف کنید.
کلیپ رو حتما ببین دورت بگردم
از فست فودای خوشمزتون لذت ببرید
۹:۴۴