عکس پروفایل سوسیس و کالباس خونگی / زهرامولاناس

سوسیس و کالباس خونگی / زهرامولانا

۷۹عضو
دوستانی که جدید، عضو خونواده کالواس پز شدن،خیلی خوش اومدین.
مااینجا فروش سوسیس و کالباس ارگانیک داریم،که با بهترین مواد و ادویه ها و مرغوب ترین گوشت و مرغ ها تهیه و توزیع میشن.
اما محصولاتمون فقط به سوسیس و کالباس ختم نمیشه،تنوع غذاهای فست فودی سالممون بسیار زیاده.
شما میتونید با خیال راحت انواع فست فود از جمله
undefined️سوسیس و کالباسundefinedرژیمیگیاهیکودکلوکس
undefined️همبرگرundefinedمرغگوشتبوقلمون
undefined️مینی برگرهاundefined️ناگتundefined️فلافلundefined️کباب لقمه

را مصرف کنید و لذت ببریدundefinedundefined

۷:۴۹

thumnail
واریزی و رضایت های کالواس پزundefinedundefined
@rezayat_kalva_paz

۱۷:۳۲

thumnail
اگر همه جا تاریک بوددوباره بنگر،شاید نور خود تو باشی ....undefined

۹:۳۶

سلام عزیزانم ،روزتون بخیر دلاتون پرنور undefinedundefined

۹:۳۷

امروز اومدم با یه آموزش ویژهundefined

۹:۳۷

thumnail
اکبر جوجه به سبک کالواس پزundefined
اگه میخوای یه اکبرجوجه بپزی که نه روغن زیادی مصرف کنی و نه سرخش کنی پس این ویدئو رو سیوش کن undefined

موادلازم:
مرغ کوچکنمککرهزعفرون
طرز تهیه:اگه دوست دارید اکبرجوجه برشته تری داشته باشید پوستش رو بگیرید.از ۱۲ الی ۱۵ ساعت قبل در آب و نمک استراحت دهید.و هنگام پخت،بعد از استراحت کافی، مرغ را از آب بیرون آورده و با دستمال تمیز خشک کنید.ابتدا با زعفرون آغشته کنید که زعفران بهتر به خورد مرغ می رود و رنگ‌جذاب تری تحویل میدهد.حتما نیاز نیست در روغن ،مرغ را قوطه ور کنید با مقداری روغن هم میتوانید اکبر جوجه ی لذیذی را داشته باشید.با شعله ملایم مرغ را به مدت ۱.۵ الی ۲ ساعت بپزید.ابتدا مرغ، آب میان بافتی خود را از دست داده و کم کم آب خشک میشود و در روغن میپزد و سرخ میشود.نیم ساعت قبل از سرو کره را اضافه کنید و مجدد درب تابه را ببندید.
گردن مرغ هم خیلی خوشمزه میشه،برا همینم جداش نکردمundefinedundefined
بپزید و لذت ببرید
نوش جان🥰@kalvas_paz

۹:۳۸

امروز میخوام از انواع پنیرها بگم براتون undefinedقطعا بعضیاشو نشنیدین تا حالا

۹:۳۸

البته قبلش بگم تنوع پنیرها خیلی خیلی بالاست و همش رو نمیشه اینجا گفت واس همین سعی میکنم اونایی که معروف تر و کاربردی تر هست رو بگم واستون undefined

۹:۳۸

thumnail
undefined پنیر پیتزایه نوع پنیر پرورده پاستوریزه که هم صنعتیش هست و هم سنتیاین پنیر واس کش دار کردنپیتزا استفاده میشه نه طعمدار کردنش

۹:۳۸

thumnail
undefined پنیر موزارلابه پنیرهای نرم ایتالیایی که از شیر گاو یا گاومیش درست میشن پنیر موزارلا میگناین پنیرها مثل پنیر پیتزا کش میان ولی با اونا فرق دارن

۹:۳۸

thumnail
undefined پنیر فتااین پنیر ریشه یونانی داره و شبیه پنیر لیقوان خودمونه تو سالاد یونانی هم معمولا بصورت تکه تکه ازش استفاده میشه

۹:۳۹

thumnail
undefined پنیر چداریه نوع پنیر سفت و صاف و زرد یا نارنجی رنگه که از شیر گاو درست میشه و محبوب ترین پنیر تو انگلستان هم هستاین پنیر با پنیر گودا فرق داره‌ها حواستون باشه

۹:۳۹

thumnail
undefined پنیر پارمیجانواین پنیر از شیر گاو درست میشه و حدود 8 ماه زمان میبره تا آماده شه!ازش واس طعمدار کردن سوپ و پاستا و.... استفاده میشه که عالیه.

۹:۳۹

thumnail
undefined پنیر گودااولین بار تو هلند تهیه شده و از شیر گاو رنگش هم نارنجیه و بافت سفتی هم داره

۹:۴۰

thumnail
و آخرین پنیر
این پنیر همون پنیر هستشکه تو کارتون بامزه تام و جریازش استفاده کرده بودن کهبهش پنیر امنتالر میگن undefined‌‌این پنیر یه نوع پنیر سوئیسی هستش که شاه پنیرها هم بهش میگن و از شیر گاو تهیه میشه و 4 ماه هم درست شدنش طول می کشه که واس طعم انواع سالاد ها و ساندویج ها هم کاربرد دارهضمنا تو ایران هم هست یه سرچ ساده بکنین متوجه میشین undefined

۹:۴۰

و اما پر مصرف ترین پنیر هم پنیر پیتزا هست تو ایرانundefined

۹:۴۱

چندنفر به من گفتن که همش به این نیست که سوسیس و کالباست سالم باشه،انقدری که پنیر پیتزا مصرف میکنی پس چی؟undefined
دقیقا درسته و پنیر پیتزا هم یکی از موادغذایی ناسالم و کاملا مضر هست .undefinedاما من از پنیر پیتزای خونگی استفاده میکنم.undefined

۹:۴۱

میخوای تو هم یادبگیری تو خونه به بهترین و راحت ترین روش یه پنیر پیتزا با کشش خیلی زیاد داشته باشیundefined

۹:۴۱

اینم دستور تهیه ش عزیزمundefinedundefined

۹:۴۱

thumnail
اینم طرز تهیه پنیر پیتزا فوری و سالم و خوشمزه خونگی undefined.خب بریم سراغ طرز تهیه اشundefinedشیر ۳ کیلونمک دریا ۲ ق غسرکه سفید ۲/۳ لیوانیک ظرف آب و یخدماسنج مایعات
شیر خام را مدام هم بزنید تا دمای آن به صورت یکسان به ۶۰ درجه برسد.به یک باره سرکه را اضافه کنید و هم بزنید‌ تا شیر به صورت دَلمه دربیاد.یک آبکش و یک قابلمه دیگه زیر آبکش بزارید و شیر را آبکش کنید.آب باقی مانده از شیر را مجدد روی اجاق بزارید و شعله را روشن کرده و خمیر را با دست مقداری ورز دهید.به آب باقی مانده نمک اضافه کنید و هم بزنید تا دما به ۸۰ درجه برسد و خمیر را چندین بار داخل اب بیندازید و بردارید و ورز دهید .
تا موقعی که دمای خمیر هم بالا رود و دیگه نتونین تو دست بگیرین.خمیررا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب و یخ بیندازید.بعد از گذشت ده دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و داخل مشما بزارید و به مدت ۳الی ۴ ساعت فریز کنید.بعد از فریزر درآرید و مصرف کنید.
کلیپ رو حتما ببین دورت بگردم undefined
از فست فودای خوشمزتون لذت ببرید undefinedundefined

۹:۴۴