عکس پروفایل کانال مجله علمی قرآن پژوهی خاورشناسانک

کانال مجله علمی قرآن پژوهی خاورشناسان

۳۸عضو
عکس پروفایل کانال مجله علمی قرآن پژوهی خاورشناسانک
۳۸ عضو

کانال مجله علمی قرآن پژوهی خاورشناسان

مجله قرآن پژوهی خاورشناسان
مطابق با آیین‌نامه جدید وزارت علوم
سردبیر: محمد علی رضایی اصفهانی
مدیر مسئول: حسین علوی مهر
صاحب امتیاز: جامعه المصطفی العالمیه (ص)"مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث"@khavarshenasan1شماره تماس:09198526588

۲۴ مهر ۱۴۰۱

thumnail
انتشار دو فصلنامه علمی"قرآن پژوهی خاورشناسان" شماره 32 بهار و تابستان 1401
#چاپ_نشریه
undefinedاین نشریه در پایگاه های زیر نمایه می شود:۱- پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)https://ecc.isc.gov.ir/showJournal/22266۲- پایگاه مجلات تخصصی نورhttps://www.noormags.ir/view/fa/magazine/465۳- بانک اطلاعات نشریات کشورhttps://www.magiran.com/magazine/4603۴- پرتال جامع علوم انسانیhttp://ensani.ir/fa/article/journal/592
undefinedارسال و دسترسی به مقالات نشریه در سایت:http://qve.journals.miu.ac.ir/issue_1060_1061.html
#چاپ_نشریه┄┅═══✼undefined✼═══┅┄undefined کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی قرآن و حدیث
undefined @mquraanp

۱۹:۵۰

۳۰ مهر ۱۴۰۱

undefinedundefined
undefined معرفی بهترین نرم افزار های مترجم رایگان برای کامپیوتر و موبایل

undefined نرم افزار ترجمه متن Magic Translator
یکی از نرم ­افزارهای مترجم که می ­تواند جملات یا کلمات را به شکل مستقل ترجمه کند نرم افزار ترجمه متن Magic Translator است. این نرم افزار مترجم به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می­ کند و به دلیل اینکه درون خود مرورگر وب دارد به راحتی می ­تواند وب­سایت­ هایی که به زبان دیگری هستند را برایتان به زبان فارسی ترجمه کند. مجیک ترنسلیتور ۱۰۰�با یونی کدها سازگار است و می­تواند فایل­ هایی با فرمت­های RTF ، Doc و txt را باز کند. رابط کاربری ساده ­ی این نرم افزار مترجم نیز کار با آن را برای همه راحت کرده است.
undefined نرم افزار مترجم متن Cute Translator Pro
این نرم افزار ترجمه متن نیز بسیار کم حجم و قدرتمند است و زبان فارسی را نیز پشتیبانی می­ کند. با استفاده از این نرم افزار می­ توانید فایل­های PDF، پاورپوینت، Word ، صفحات وب، ایمیل­ها و صفحات چت را ترجمه کنید. اما برای ترجمه نیاز است که همواره به اینترنت متصل باشید چرا که برای خواندن و ترجمه متن از دیکشنری آنلاین استفاده می­ شود. این نرم افزار مترجم متن ۵۳ زبان را پشتیبانی می­ کند.

undefined نرم افزار مترجم متن ترادوس SDL Trados Studio
نرم افزار مترجم ترادوس نیز یکی دیگر از نرم­ افزارهای ترجمه متن پرکاربرد است که می­ تواند به شما کمک کند مطالب مورد نظرتان را دقیق ­تر و سریع ­تر ترجمه کنید. ترادوس به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می­ کند و سرعت و دقت بالایی در ترجمه متن دارد. همچنین اصطلاحات شرکت­ های بزرگ نیز در نرم افزار به صورت پیش فرض قرار گرفته است. نرم افزار مترجم ترادوس توسط بیش از ۲۵۰ هزار مترجم در سراسر جهان استفاده می­ شود. ترادوس در نسخه­ های مختلف ویندوز قابل نصب است.
undefinedundefined

۹:۳۷

۵ آبان ۱۴۰۱

فایل مقالات شماره جاری: دوره 17، شماره 32، شهریور 1401، صفحه 9-312 (دوفصلنامه علمی قرآن‌پژوهی خاورشناسان سال هفدهم، شماره 32، بهار و تابستان 1401ش

۱۰:۴۷

۱۸ آبان ۱۴۰۱

thumnail

undefinedundefinedمعرفی برخی از سایت های پژوهشیundefined
undefinedسایت ها و نرم افزارهایی که قابلیت برداشت منبع علمی از نوع کتاب را دارندundefined undefined سایت کتابخانه ملی ایرانWww.nlai.irundefinedپایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های ایرانWww.lib.irundefinedکتابخانه مدرسه فقاهتWwe.lib.eshia.irundefinedدایره‌المعارف بزرگ اسلامی Www.cgie.org.ir————————————————-undefinedسایت های که قابلیت برداشت منابع از نوع مقاله را دارندundefined undefinedپایگاه مجلات تخصصی نورWww.noormags.comundefinedپرتال جامع علوم انسانی Www.ensani.irundefinedپژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعاتWww.irandoc.ac.irundefinedپایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهیWww.sid.irundefinedنشریات مجازی دانشگاه تهرانWww.ut.ac.irنشریات تخصصی موسسه امام خمینیWww.nashriyat.irundefinedبانک اطلاعات نشریات کشورWww.magiran.com————————————————undefinedسایت هایی که قابلیت برداشت منابع از نوع پایان نامه را دارندundefinedundefinedپژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعاتWww.irandoc.ac.irundefinedپایگاه اطلاع رسانی حوزهWww.howzeh.netundefinedسایت های دسترسی و جستجو در دروس خارج مدرسه فقاهتWww.eshia.ir


undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
┈┉┅━❀undefined❀━┅┉┈

۱۸:۴۹

thumnail
‏‎#معرفی_سایت_پژوهشیundefined
سایت پایان‌نامه‌های نور (#پایگاه_نورداک) راه‌اندازی شد که خدمت پژوهشگران عزیز معرفی می‌شود.
نشانی سایت: https://noordoc.ir/
امکانات:1. در حال حاضر فقط پایان‌نامه‌های دانشگاه تهران وجود دارد.2. بیش از 100 هزار عنوان پایان‌نامه ثبت شده است3. امکانات سایت حداقلی است (#نسخه_آزمایشی) و در حال تکمیل و توسعه می‌باشد.
پیش از این، پایگاه کتب نور (نورلایب) و مقالات نور (نورمگز) در حال فعالیت هستند.

۱۸:۵۱

thumnail

┏⊰undefinedundefinedundefined⊱━━━─━━┓❖ ﷽ ❖ ┗━━─━━━⊰undefinedundefinedundefined
undefinedسایت های کاربردی جهت پژوهشundefined
پایگاه اشپرینگر https://link.springer.com/ لینک دسترسی بیش از 1700 نشریه و بیش از 22 هزار عنوان کتاب در موضوعات مختلف علوم فنی پزشکی و علوم انسانی به مخاطب ارائه می‌دهد.

این وب سایت (http://sci-hub.bz/( امکان دانلود هزاران مقاله به صورت رایگان به مخاطب ارائه می‌دهد.
این سایت https://www.questia.com)/) بیش از 83000 عنوان کتاب و بیش از 10 میلیون مقاله در رشته‌ها و موضوعات مختلف علمی به مخاطب ارائه می‌دهد.
پايگاه اطلاعاتي جی استور https://www.jstor.org)/( از پايگاههاي معتبر و مهم جهاني است که دارای بیش از 1900 مجله در 50 رشته است که کاربران می‌توانند از این سایت مقالات و کتاب مورد نظرشان را دانلود کنند.

شاید بتوان این پایگاه را کتابخانه کنگره دنیای دیجیتال نامید. کتاب‌ها و مقالات زیادی در این سایت وجود دارد لینک های دسترسی به این سایت عبارتند از http://gen.lib.rus.ec و http://libgen.io و http://libgen.net و http://bookzz.org و http://libgen.io/ .

این پایگاه https://www.ssrn.com/en)/) ارائه دهنده منابع علمی مرتبط با علوم انسانی به ویژه مجلات حقوقی معتبر است و اکثر آنها به صورت رایگان قابل دانلود است.

در این سایت https://www.cambridge.org/core)/) بیش از 290 عنوان از نشریات دانشگاه کمبریج در موضوعات گوناگون ارائه شده است.
این سایت http://www.opensciencedirectory.net)/) امکان جستجو در بیش از 13 هزار نشریه علمی با دسترسی آزاد را برای مخاطب فراهم کرده است.

این سایت http://www.oalib.com)) دارای موتور جستجوی توانمندی است که از طریق آن می‌توان در مقالات این پایگاه (بیش از 4 میلیون مقاله در موضوعاتی مانند علوم اجتماعی و انسانی و غیره) بر اساس نام نویسنده، عنوان، کلیدواژه و چکیده جستجو نمود و مقالات بازیابی شده را بصورت تمام متن و رایگان دانلود کرد.

این سایت https://pqdtopen.proquest.com/search.html))، پایان‌نامه‌ها و رسالههایی در رشتهها و موضوعات گوناگون با قابلیت جستجوی پیشرفته را به مخاطب به صورت رایگان ارائه می‌دهد که این مجموعه اطلاعاتی از ناشران مختلف مانند امرالد، اشپرینگر، آکسفورد و غیره جمع‌آوری شده است.
مرکز پایان‌نامه‌های الکترونیکی دانشگاه اوهایواین سایت (https://etd.ohiolink.edu/) حاوی پایان‌نامه‌های دانشگاه اوهایو است که بیش از 58000 پایان‌نامه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را رایگان به مخاطبان ارائه کرده است.

این سایت (http://www.dart-europe.eu/basic-search.php) بیش از 692 هزار پایان‌نامه از 594 دانشگاه از 28 کشور اروپایی به مخاطب ارائه می‌دهد.
این سایت (https://www.doabooks.org/( 5116 کتاب داوری شده در موضوعات مختلف را به صورت رایگان به مخاطب ارائه داده است.

این سایت https://doaj.org)/) بیش از 9000 عنوان مجله علمی و پژوهشی از کشورهای مختلف را به صورت رایگان به مخاطبان ارائه می‌دهد.
کتابخانه رایگان دانشگاه پنسیلوانیادر کتابخانه رایگان دانشگاه پنسیلوانیا http://onlinebooks.library.upenn.edu)/( بیش از یک میلیون جلد کتاب در موضوعات فلسفه، روانشناسی، دین، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، حقوق، زبان و ادبیات، پزشکی، کشاورزی، فناوری، علوم نظامی، کتاب‌شناسی و کتابداری به مخاطبان ارائه می‌شود.
کتابخانه ديجيتالی دانشگاه ميشيگان کتابخانه ديجيتالی دانشگاه ميشيگان https://quod.lib.umich.edu/lib/colllist)/) منابع زیادی را به صورت رايگان در دسترس قرار داده است.

این سایت https://core.ac.uk)/( زیر نظر دانشگاه آزاد بریتانیا تأسیس شده است که امکان دسترسی به میلیونها مقاله علمی جمعآوری شده از بسیاری از مخازن دسترسی آزاد را به مخاطب می‌دهد.

۱۸:۵۳

۱۳ بهمن ۱۴۰۱

#وبگاه‌علمیundefinedمعرفی‌ پنجاه و شش وبگاه علمی کشور
۱. قائمیه ghbook.irبیش از 15 هزار جلد کتاب با دسته بندی موضوعی و به 8 فرمت جهانی وورد پی دی اف اندروید ای او اس و ... قرار داده است که بسیار سایت مفید و پر کاربردی می باشد.
۲. المکتبه الشیعه http://www.shiaonlinelibrary.comاین سایت همان مکتبه اهل بیت نسخه 1 است که کتابهای آن را در بخش الکتب می شود یافت.
۳. پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های ایران Lib.ir
۴. گنج؛ پایگاه اطلاعات علمی ایران https://ganj.irandoc.ac.ir
۵. کتابخانه دیجیتال نور http://www.noorlib.ir/view/fa/default مرکز نور کتابهای موجود در نرم افزار های خود را در سایت عرضه کرده و قابلیت دانلود 30 صفحه از کتاب را دارد شرط استفاده از این سایت عضویت و پرداخت هزینه می باشد.
۶. کتابخانه مدرسه فقاهت http://lib.eshia.irکتابخانه مدرسه فقاهت در موضوعات مختلف تاریخی، علوم قرآنی تفسیر علوم حدیث و فقه کتابها را رایگان با قابلیت جست و جو در متن و کپی به کاربران ارائه میدهد.
۷. التفسیر http://www.altafsir.com/ این سایت کتابهای تفسیری و تجوید و ... را به زبان عربی ارائه می دهد.
۸. مکتبه الوقفیه http://waqfeya.comاز بهترین سایتهای کتابخانه ای به زبان عربی که در موضوعات مختلف کتابهای مرجع بسیاری را دارد.
۹. المکتبه الشامله shamela.ws
۱۰. کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات قم http://dl.islamicdoc.com/faces/home.jspx زیر نظر دفتر تبلیغات قم می باشد تعداد زیادی منابع را ارائه می دهد.
۱۱. کتابخانه کتاب پدیا ( کتابهای تخصصی عربی) http://www.ketabpedia.com
۱۳. کتابخانه دیجیتالی تبیان https://library.tebyan.net
۱۳.کتابخانه یعسوب الدین http://www.yasoob.comبیش از 3 هزار منبع از شیعه و سنی در موضوعات مختلف
۱۴. دایره المعارف بزرگ اسلامی https://www.cgie.org.ir
۱۵. دانشنامه جهان اسلام http://rch.ac.ir/home
۱۶. پایگاه مقالات علوم قرآن و حدیث https://maarefnet.ir
۱۷. جامع علوم و معارف قرآن ، مقالات قرآنی https://quran.isca.ac.ir/fa/article/Index
۱۸. پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام http://www.pajoohe.com/fa
۱۹. سایت پارس قرآن http://www.parsquran.com
۲۰. اندیشه قم http://www.andisheqom.com
۲۱. قرآن اِستادیز http://www.quranstudies.ir
۲۲. اهل بیت http://www.ahlolbait.com
۲۳. پایگاه اطلاع رسانی اسلامی پارسا http://islamicdatabank.com
۲۴. حدیث نت http://www.hadith.net
۲۵. شهر حدیث http://hadithcity.com
۲۶. جست و جوگر حدیثی میزان http://mizan.hadith.net اگر به دنبال یافتن حدیثی در موضوع خاص یا از معصوم خاص هستید...
۲۷. پرسمان http://www.porseman.org
۲۸. مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی http://www.pasokhgoo.ir
۲۹. پایگاه پاسخگویی به شبهات http://x-shobhe.com
۳۰. تبیان http://www.tbyane.net
۳۱. تنزیل http://tanzil.net/#19:1
۳۲. شیعه سرچ http://www.shiasearch.com/fa/فارسی.html
۳۳. امام علی imamalin.net
۳۴. الشیعه http://farsi.al-shia.org
۳۵. مرکز اطلاع رسانی غدیر http://www.ghadeer.org/Home
۳۶.الجامعه الاسلامیه http://www.uofislam.net/uofislam
۳۷. دانشنامه اسلامی http://wiki.ahlolbait.com/صفحهٔ_اصلی
۳۸. ویکی فقه http://fa.news.wikifeqh.ir/wiki/index.php
۳۹. ویکی شیعه http://fa.wikishia.net/view/صفحهٔ_اصلی
۴۰. اسلام کوئست http://www.islamquest.net/fa
۴۱. اسلام پدیا http://islampedia.ir/fa
۴۲. پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی https://www.sid.ir/fa/journal
۴۳. بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی http://iranemoaser.ir
۴۴. پایگاه تخصصی نهج البلاغه http://www.balaghah.net
۴۵. واژه یاب https://www.vajehyab.com
۴۶. آبادیس https://dictionary.abadis.irعلاوه بر لغتنامه های فارسی لغت و متون انگلیسی و سایر زبان ها را نیز ترجمه می کند.
۴۷. گوگل ترنسلیت https://translate.google.com
۴۸. اصطلاح نامه علوم اسلامی https://thesaurus.isca.ac.ir
۴۹. پژوهه ؛ بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی http://pajoohe.ir
۵۰. پرتال جامع علوم انسانی ensani.ir
۵۱. حوزه نت hawzah.net
۵۲. مقالات https://www.magiran.com
۵۳. پایگاه مجلات تخصصی https://www.noormags.ir
۵۴. پیشخوان برخط اجرای نرم افزارهای نور https://abrenoor.ir
۵۵. پایگاه مطالعات انقلاب اسلامی http://negaresh57.whc.ir
۵۶. سایت سخن تاریخ
https://sokhanetarikh.com

۲۲:۱۱

۲۴ اسفند ۱۴۰۱

thumnail
undefinedنشریه علمی قرآن پژوهی خاورشناسان شماره 33، پاییز و زمستان 1401 (دوره 17) به همت مجتمع آموزش عالی قرآن وحدیث با ارائه 12 مقاله منتشر شد.
undefinedمقالات:undefinedنقد آرای آمنه ودود در تفسیر آیات حجاب (عفاف‌گرایی و حجاب‌گریزی)//سعید داودی لیمونی، اعظم اسداللهیundefinedنقد و بررسی مدخل همسران پیامبر از دایرةالمعارف قرآن لیدنEQ//علی قانعی، لیلا ابراهیمی، مهدی درستیundefinedبررسی اتهام ازدواج پیامبر(ص)با محصنه بر اساس آیات سوره احزاب//محمدحسین محمدی، محمد حسین اکرمیundefinedتحلیل انتقادی بر مقاله شخصیت پیامبر اکرم (ص) در دائرةالمعارف قرآن لیدن//عباس الهیundefinedبررسی و نقد دیدگاه های گابریل ساوما در کتاب «قرآن، تفسیر و...»//محمد علی همتی، فاطمه سادات انجوی نژادundefinedتحلیل شخصیت و آثار یوهان زشندورف در آلمان سده هفدهم//فاطمه رنجبر، عباس اقدسیundefinedواکاوی دیدگاه رزالیند گویین درباره ساختار عهد در قرآن// محمد علی مبینی، سیده منا موسویundefinedتحلیل انتقادی دیدگاه جیمز بلمی در ارتباط با قرائت واژه «أمّة»// نفیسه امیری دوماریundefinedبررسی و نقد برابر نمود مضارع منفی به «لم» و «لما» در ترجمه روسی قرآن کریم// لیلا خانجانی، محسن نورائی، مجتبی آقاجانیundefinedبررسی نحوه ترجمه واژه «بعض» و ترکیبات آن در برخی ترجمه‌های انگلیسی قرآن //جواد چاجی، مجتبی نوروزیundefinedنقد اقتباس روایت قرآنی طوفان نوح از متون پیشینی //قاسم محسنی مری، سلیمان عباسیundefinedخاستگاه و شکل‌گیری فقه‌القرآن از منظر مستشرقان//باقر ریاحی مهر، حسین سپهری فردundefinedارسال مقاله:http://qkh.journals.miu.ac.ir
┄┅═══✼undefined✼═══┅┄undefined کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی قرآن و حدیث

۲۱:۰۹