خ

خرما ناب

۲۶۳عضو
undefinedکبکاب بهبهان این کبکاب هم دونه های درشتی داره و پر شیره س کبکاب بهبهان کیفیت خیلی خوبی داره و معمولا گرونتر از کبکاب بوشهره(دو برابر)، یه ویژگی خوبش اینه که خرمایی یک رنگ و یک دسته

۱۸:۰۹

thumnail
undefinedبرحی آبادانundefinedپر شیره و چسبناکundefined

۲۰:۰۳

undefinedخرما برحی خرمایی گوشتی و شیره دار بسیاااار خوشمزه، بیشتر مناطق خوزستان هست. توی هوای شرجی بهترین بار رو میدهundefined

۲۰:۰۷

undefinedبیشتر خونه هایundefined شهری که نخل خرما تو حیاط خونشون دارن معمولا برحی هست چون از زمانی که خارکش زرد میشه قابل خوردنه تا رطب که میشه دیگه نگو دعوا میشه undefinedسر چیدن رطب ها خلاصه توی همه مراحلش طرفدار دارهundefined

۲۰:۱۲

thumnail
اینجا آبادان undefined معدن خرما برحی، البته بیشتر استان خرما برحی داره ولی مارک آبادان یه چیز دیگه س

۲۰:۲۲

thumnail
undefinedخرما خاصویی خرمایی ریز دانه ولی خوششششمزه

۶:۲۶

undefinedیه مقدار زیادی از خرمای ما تو خوزستان خاصوییه یه مدل دیگه هم داره معروف به گنتار که یه مقدار رنگش تیره تره بیشتر تو آبادان undefined و شادگان و بهبهان تولید میشهundefined

۶:۳۲

undefinedخاصویی بهبهان این خرما که گنتار هم معروفه قبلا گفتم ریز دانه شیرینیش کمتره.undefinedکیفیت بالاتری داره و البته قیمتش هم گرونتر از جاهای دیگه سundefined

۶:۳۷

thumnail
undefinedخرما بِریّماین خرما هم بیشتر توی آبادانundefined و شادگان عمل میاد

۱۶:۰۴

undefinedبهش خرما آدامسی هم میگن معمولا شیره نداره و جزو خرماهای نیمه خشکهundefined

۱۶:۱۲

thumnail
undefinedخرما بریم بعضی وقتا اینقد خوشتیپ وundefined تمیز وایمیسه که میزنه رو دست پیارم و بعضیا با خرما پیارم اشتباه میگیرنشundefined

۱۶:۲۰

thumnail
undefinedخرما سعمران خرمایی نیمه خشک و آدامسیundefined

۱۱:۱۷

undefinedاز قدیم تو هر نخلستونی که میرفتیم همین خرما بود. تو این سال‌های اخیر عده ایundefinedundefined اومدن انواع دیگه ای از خرما کشت کردنundefined

۱۱:۲۰

undefinedخرما سعمران یا استعمران یکی از ارقام صادراتی خرمای ایرانه؛ ترکیه، روسیه و بعضی کشورهای اروپایی طرفدار این خرما هستن.برای روسیه معمولا بعد سورت شدن یه واکس هم بهشون میزنن.undefined

۱۱:۲۶

thumnail
undefinedواکس یه نوع پارافين خوراکیه که به سفارش خود روس‌ها به خرما میزنن. اینجا تو دیس ها یکم معلومهundefined

۱۱:۳۵

یادم رفت به خرما سعمران خرما "سایر" هم میگنundefined چرا نمیدونمundefined

۱۱:۳۶

thumnail
undefinedمن موقع افطار

۱۸:۵۳

undefinedکیا اینجوریundefined افطار میکنننکن پدرجان، undefinedعزیز من خودتو از بین میبری هااا
به نظر اطبا undefinedبهتره ۵ دقیقه قبل افطار آب جوش رو آماده کنید تا موقع اذان ولرم بشه بعد با یه دونه خرما و نهایتا ۳ تا دونه میل کنید.بعدش بلند شین یه دورundefined بزنین حدود ۱۰ دقیقه تا یه ربع طولش بدین تو این زمان هم میتونید یه نمازی🧎‍undefined بخونید یا کمک کنید سفره افطار رو بندازین.اینکار باعث میشه دستگاه گوارش که بعد ۱۲ یا ۱۳undefined ساعت به حالت استراحت رفته کم کم آماده پذیرش غذا بشه.هواسمون باشه خیلی از ناراحتی های معده و دستگاه گوارش از همین انباشت یهویی غذا تو معده ایجاد میشه

۱۸:۵۴

thumnail
undefinedخرما سعمران خرمای نیمه خشک قابل استفاده بجای شکلاتundefined

۷:۳۵

undefinedصادرات خرما سایر یا سعمرانخرمای سایر یکی از خرماهای محبوب بازار جهانیه و به میزان زیاد به کشورهای اروپایی، روسیه، نیوزلند، استرالیا و کشورهای عربی صادر میشه. این خرما تو این کشورها طرفدارهای زیادی داره و دلیل محبوبیتش هم میزان قند بالا و سلولز پایینه و البته قابلیت نگهداری طولانی مدته. خرمای سعمران در کارتن‌های 5 تا 10کیلوییundefined برای صادرات و کارتن‌های 2 تا 3کیلوییundefined برای مصرف داخلی بسته‌بندی میشه.undefined

۱۲:۵۸