عکس پروفایل کودکانه ماک

کودکانه ما

۳,۰۵۱عضو
thumnail
undefined ایجاد نمایش سرگرم کننده برای کودک با استفاده از نقاشی های خودش─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۲:۰۲

thumnail
#بازی #دست_ورزی #اول_ابتداییundefinedبجای حروف لاتین می توانید حروف الفبای فارسی را روی لگوهای بازی بنویسید و کلمه ای را به کودک بگویید که با چیدن لگوها در کنار هم آن کلمه را بسازد.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۹:۴۰

#بازی
اسباب بازی های مناسب برای کودک
undefined7 تا 12 ماهگیundefined
کودک در این سن می تواند مفاهیم ساده را به خاطر بیاورد و خودش، اجزای بدنش و افراد آشنا را می شناسد. او از اشیا مختلف خوشش می آید و آن ها را وارسی می کند، داخل ظروف می گذارد و در می آورد و اگر پنهان شوند آن ها را جستجو می کند. فرزند شما صداها را تقلید می کند و کم کم یاد می گیرد که راه برود. اسباب بازی های سابق را به اضافه وسایل زیر در اختیار او بگذارید.
undefinedجغجغه های پایه دار می توان آن را روی میز غذاخوری یا صندلی کودک گذاشت تا تشویق شود به آن ضربه بزند.
undefinedتوپ توپ هایی با اندازه های مختلف، هم سفت و هم نرم، برای این سن مناسب است.
undefinedکتاب هایی از جنس مقوای ضخیم، پارچه یا وینیل این کتاب ها باید حاوی تصاویر بزرگ و ساده باشند و از موادی درست شده باشند که با در دست گرفتن، تکان دادن و جویدن کودک خراب نشوند.
undefinedاسباب بازی های متحرک ماشین ها یا جانورانی که روی چرخ های لاستیکی یا چرخ های بزرگ پلاستیکی حرکت می کنند.
undefinedمکعب های بزرگ و نرم می توان برای ساختمان سازی و نیز فشار دادن و پرتاب کردن از آن ها استفاده کرد.
undefinedحیوانات عروسکی پارچه ای بایستی این اسباب بازی ها محکم باشند و اجزای آن ها از هم جدا نشوند.
undefinedسطل، لیوان و اسباب بازی های شناور می توان از آن ها در حمام و برای سایر شکل های آب بازی استفاده کرد.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۲:۱۳

#مهارت_فرزندپروری #بازی
undefined قصد داریم شما را با فعالیت‌های ورزشی متناسب با سنین مختلف آشنا کنیم.
undefinedکودکان ۲ تا ۵ سال
کودکان نوپا در ابتدا شروع به یادگیری بسیاری از حرکات ورزشی پایه‌ای می‌کنند اما مشارکت در ورزش‌های سازمان یافته هنوز برای آن‌ها زود است.
undefinedفعالیت‌های ورزشی مناسب کودکان ۲ تا ۵ ساله عبارتند از:
۱.دویدن۲.بالا رفتن از سراشیبی۳. غلت زدن۴.بازی با یک توپ سبک وزن ۵. دوچرخه و یا سه چرخه سواری ۶.آب بازی
undefinedکودکان ۶ تا ۷ سال
در سنین ۶ تا ۷ سال کودکان قادر خواهند بود از الگوها و دستورالعمل‌ها پیروی کنند. undefinedورزش‌های مناسب برای این سنین عبارتند از:
۱.فوتبال۲.بیسبال۳.ژیمناستیک۴.شنا۵.تنیس۶.گلف۷.دو و میدانی
undefinedکودکان ۸ سال به بالا
از سن ۸ سالگی به بعد اکثر ورزش‌ها حتی ورزش‌هایی مانند واترپولو، کشتی و ورزش‌های رزمی نیز می‌تواند برای کودک مناسب باشد؛ البته در صورتی که از لباس و تجهیزات حفاظت کنندهٔ مناسب این ورزش‌ها استفاده شود و تمرین‌های قدرتی تحت نظارت دقیق مربیان مجرب صورت گیرد.
undefined تنها روش حفظ سلامتی و تناسب اندام در کودکان ورزش‌های سازمان یافته نیست.
undefined اگر کودک شما به هیچ ورزش خاصی تمایل نشان نمی‌دهد، می‌توانید فعالیت‌های فیزیکی دیگر را جایگزین ورزش‌های سازمان یافته کنید.
undefinedبه طور مثال می‌توانید چند روز در هفته به همراه کودک خود به دوچرخه سواری یا پیاده روی بروید و یا در تعطیلات پایان هفته به همراه خانواده به کوه بروید.
─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۴:۱۳

thumnail
ایده های #بازی با لگو مناسب ۲ سال به بالا─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۷:۱۸

thumnail
تلاش کودکان نوپا برای پوشیدن جوراب دیدنیه undefined─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۲:۳۱

thumnail
#خلاقیت#دستورزی#سرگرمیاگه میخواین دختراتون تا چند ساعت سرگرم بشن و کلی کیف کنن و کاری به کارتون نداشته باشن undefinedازیناundefined درست کنید براشونundefined─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۹:۴۸

راهکارهایی برای افزایش هوش کودکان
undefined به چشمان کودک نگاه کنیداین عمل ارتباطات مغزی را به الگویی تشخیصی که با هر بار دیدن تقویت می‌شود تبدیل می کند. و به کودک کمک می‌کند در شناخت مفاهیم مشابه و نامتشابه مهارت بهتری کسب کند.
undefined با کودک حرف بزنیدفرمان‌های اولیه زبانی، برای کودک بسیار مهم‌اند. زیرا زبان در موفقیت عملکرد ذهنی بسیار اهمیت دارد و هر درک و استنباطی از زبان به ایجاد توانایی کلامی و بیان صحیح لغات کمک می کند. دامنه لغات کودک بستگی مستقیم به میزان صحبت والدین طی دو سال اول زندگی او دارد.
undefined موسیقی در رشد ذهن کودک مؤثر استدانشمندان معتقدند تعلیم سرودهای گروهی و نواختن پیانو برای کودکان سه ساله به تدریج باعث تقویت قدرت استدلال فرا زمانی آنان می‌شود
undefined با تشویق، کنجکاوی کودک را تحریک کنیدپدر و مادر با تشویق هر گام کوچک کودک، کمک بزرگی به خلاقیت‌های بزرگتر وی در آینده خواهند کرد.
undefined برای اشیا اسم بگذاریدیکی دیگر از وظایف والدین نامگذاری انواع رنگ‌ها، اندازه‌ها و شکل‌ها برای تقویت درک کودک است.
undefined بایستید و هورا بکشیدوقتی کودکتان موفق می‌شود برای اولین بار از فنجان آب بخورد و شما فریاد شادی سر می‌دهید، این عمل شما نه تنها او را خوشحال می‌کند، بلکه ارتباطات قشر جلویی مغز و بخش درونی مغز او را که جایگاه احساسات است، تقویت می‌نماید.
undefined به توجه خود نسبت به فرزند ادامه دهیدبا افزایش سن می‌توانید به کتاب خواندن فرزندتان اهمیت بیشتری بدهید، او را در گفت و گوهای خانوادگی سهیم کنید، از وی نظر بخواهید، به او موسیقی بیاموزید و نیز مشوقی مهربان برایش باشید.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۹:۱۱

#نکات_مهم_تربیتی
undefined آموزش معذرت خواهی کردن به کودکان در 6 مرحلهundefined
undefined اکثر والدین سعی می کنند معذرت خواهی کردن را به کودک خود آموزش دهند.اما روش نامناسب در یادگیری این کار می تواند نتیجه ای ناموفق در پی داشته باشد.
undefined برای کودک معذرت خواهی کردن می تواند واژه و مفهوم پیچیده ای باشد . اما از سنین خیلی پایین قادر به یادگیری احساس تاسف و عذرخواهی است .یکی از موضوعات مهمی که والدین در تربیت فرزندشان به آن اهمیت می دهند، احترام گذاشتن به دیگران و عذرخواهی کردن است.
undefined قبل از هر چیز لازم است به این نکته توجه کنیم که عذرخواهی، یک مهارت است و بنابراین علاوه بر کسب آگاهی در این زمینه نیازمندیم با تمرین و تکرار این مهارت را در الگوی رفتاریمان درونی کنیم؛ زیرا ساده‎ترین راه برای اینکه کودک عذرخواهی کردن را بیاموزد، یادگیری مشاهده‎ای است.
undefined به این ترتیب وقتی کودک شاهد عذرخواهی کردن ما و به رسمیت شناختن حقوقمان و دیگری به هنگام رنجش باشد، در واقع به‎طور غیرمستقیم اهمیت، ضرورت و روش صحیح عذرخواهی کردن را یاد می‎گیرد و در موقعیت‎های مشابه تمرین می‎کند.
undefined بنابراین بخش مهم و تاثیرگذار این آموزش به‎صورت غیرمستقیم اتفاق می‎افتد. اما در مرحله بعدی و در صورتی که لازم باشد می‎توان متناسب با سن بچه‎ها از طریق گفت‎وگو یا در قالب بازی با عروسک‎ها یا یک نمایش خانگی کوتاه این مراحل را مستقیما به آنها آموزش داد. البته لازم است این نکته را هم در نظر داشته باشید که عذرخواهی فقط در مواردی که در محدوده توان و درک رفتاری و شناختی کودک قرار دارد، پیگیری شود تا امکان اجرا و اثربخشی مطلوب به‎دست بیاید؛ به این معنا که وظایف یا قوانینی که برای کودک تعریف می‎کنیم به گونه‎ای باشد که کودک مرتب شکست را تجربه نکند و مجبور به عذرخواهی نباشد.
undefined برای یک عذرخواهی موثر لازم است 6 گام را طی کنیم: undefined گام اول‎: پیشنهاد «من را ببخش!» undefined به کودک بیاموزیم که وقتی کسی را می‎رنجانیم، می توانیم به او پیشنهاد بدهیم که ما را ببخشد، اما چون یک پیشنهاد است، باید آمادگی شنیدن پاسخ منفی را هم داشته باشیم. undefined گام دوم‎: پذیرفتن اشتباه undefined بنابراین تا زمانی‎که کودک متوجه اشتباهش نشده است، او را وادار به عذرخواهی نکنید. برای درک بهتر این موضوع می‎توانید در شرایط مشابهی که بین شما و کودک اتفاق می‎افتد به او بگویید: «من می‎دانم که از من رنجیده‎ای و می‎خواهم که مرا ببخشی، اما هنوز نمی‎دانم که چه کار اشتباهی انجام داده‎ام؟»
(ادامه دارد...)─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۹:۲۵

#نکات_مهم_تربیتی
undefined آموزش معذرت خواهی کردن به کودکان در 6 مرحلهundefined undefined (ادامه از مطلب بالا)
undefined گام سوم‎: پشیمانی undefined شاید شما هم بچه‎هایی را دیده باشید که بعد از انجام یک کار اشتباه بلافاصله عذرخواهی می‎کنند، اما هم شما و هم آنها می‎دانید که این صرفا راهی برای فرار از تنبیه است. بنابراین برای اینکه عذرخواهی شکل واقعی و حقیقی پیدا کند، مهمترین شرط، پشیمانی است. اگر کودک از کار بدی که انجام داده است، پشیمان نیست به او توضیح بدهید و برایش زمانی تعیین کنید تا به اشتباهش فکر کند. همیشه روی این نکته تایید کنید که تا زمانی که از کارش پشیمان نیست، لازم نیست عذرخواهی کند. اما برای کمک به درک بهتر کودک نسبت به رفتارش می‎توانید تاثیر آن رفتار را روی دیگران با هم بررسی کنید. حتی می‎توان از کودک خواست که خودش را به جای طرف مقابل بگذارد و احساساتش را بیان کند. این تمرین کمک می‎کند ارزش اخلاقی عذرخواهی به‎درستی برایش درونی شود. undefined گام چهارم‎: توضیح و دلیل undefined بسیاری از اوقات با وجودی که سه مرحله اول انجام شده است، اما رنجش همچنان باقی است. اگر برای کار اشتباهی که مرتکب شده‎ایم، دلایلی داشته باشیم و آنها را بیان کنیم و به دیگران هم فرصت توضیح و بیان دلایلشان را بدهیم، در واقع برای بخشیدن و بخشیده شدن انگیزه بیشتری فراهم کرده‎ایم. undefined گام پنجم‎: تکرار نکردن undefined یکی دیگر از مهمترین شرط‎های یک عذرخواهی واقعی تصمیم جدی برای تکرار نکردن کار اشتباه هست. گاهی بچه‎ها کار اشتباهی انجام می‎دهند، اما به دفعات آن را تکرار می‎کنند. در نظر داشته باشید که اگر کودک یک عذرخواهی واقعی انجام داده و بعد ناخواسته دوباره همان کار را تکرار کرده، عذرخواهی او را بپذیرید و تاکید کنید که چون واقعا قصد انجامش را نداشته، اشکالی ندارد. دقت کنید که خودتان هم وقتی از کودک عذرخواهی می‎کنید، دوباره آن کار را انجام ندهید؛ قوانین عذرخواهی برای شما و کودکتان یکسان هست. undefined گام ششم‎: جبران کردن undefined جبران کردن، مرحله تکمیلی یک عذرخواهی واقعی و کامل است. مانند سایر موارد اینجا هم لازم است خودمان پیشقدم باشیم و در موقعیت‎های مناسب به کودک بگوییم که: «به‎خاطر اشتباهم متاسفم و می‎خواهم جبران کنم.» در آموزش مستقیم به کودک توضیح بدهیم که با جبران کردن نشان می‎دهیم مسوولیت کار اشتباهمان را پذیرفته‎ایم و احساس طرف مقابل را به خوبی درک کرده‎ایم. این‎کار باعث می‎شود هم طرف مقابل را خوشحال کنیم و هم خودمان احساس بهتری داشته باشیم.
undefined البته لازم است حتما روی این نکته تاکید کنیم که برای جبران اشتباهمان هرگز مجبور نیستیم کاری انجام دهیم که به ما آسیب بزند یا باعث شود احساس بدی نسبت به خودمان پیدا کنیم؛ زیرا گاهی کودک در رابطه با دیگران در شرایطی قرار می‎گیرد که برای جبران اشتباهش و بخشیده شدن تحت فشار قرار می‎گیرد و چه بسا مجبور به باج‎دهی شود یا مورد سواستفاده قرار بگیرد. undefined با‎ آگاهی از این 6 گام و تمرین مستمر آنها در کنار بچه‎ها می‎توانیم امیدوار باشیم یک مهارت درست رفتاری را فرا گرفته‎ایم و روابط سالم‎تری را تجربه کنیم.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۹:۵۸

thumnail
.بزرگ شدیم و فهمیدیم که دواآب میوه نبود
بزرگ شدیم و فهمیدیم که پدر همیشه بادستان پر باز نخواهد گشت آنطور کهمادر گفته بود.
بزرگ شدیم و فهمیدیم که چیزهایترسناک تر از تاریکی هم هست!بزرگ شدیم به اندازه ای که فهمیدیمپشت هر خنده ی مادر هزار گریه بود وپشت هر قدرت پدر یک بیماری نهفته!
بزرگ شدیم و فهمیدیم که مشکلات مادیگر در حد یک بازی کودکانه نیست!و دیگر دستهای ما را برای عبور از جاده نخواهند گرفت!
بزرگ تر که شدیم فهمیدیم که این تنها مانبودیم که بزرگ شدیم؛ بلکه والدین ماهم همراه با ما بزرگ شده اند و چیزینمانده که بروند! شاید هم رفته باشند...!
خیلی بزرگ شدیم تا فهمیدیم که دلیلچین و چروک صورت مادر و پدر نگرانیاز آینده ما بود.
خیلی بزرگ شدیم تا فهمیدیم سختگیری مادر عشق بودغضبش عشق بودو تنبیه اش عشق...
و خیلی بزرگتر شدیم تا فهمیدیم زیباتراز لبخند پدر، انحنای قامت اوست!─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۵:۲۹

thumnail
#آموزش چاپ به كودكبا وسايل ساده در منزل─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۰:۳۰

#مهارت_فرزندپروری undefinedوقتی بچه ها دعوا می کنن چی کار کنیم؟
تحمل دعوای بچه ها برای اغلب ما کار خیلی سختی است . باور عمومی این است که خانواده موفق خانواده ای است که در آن خواهرها و برادرها زیاد با هم دعوا نکنند . اما این اشتباه است! ما همگی خوب می دانیم که چیزی به نام تفاهم مطلق وجود ندارد. دعوا و درگیری بین بچه ها ، نه تنها اجتناب ناپذیر است بلکه مفید نیز هست. پس بهترین رفتار این است که بپذیریم درگیری نیز جزئی از واقعیت زندگی خواهر ها و برادر هاست.
undefinedکمک به تثبیت شخصیت کودکundefined
چرا این قدر به درگیری های کوچک بین خواهر و برادر بها می دهیم ، در حالی که می دانیم وقوع چنین چیزی در هر خانواده ای طبیعی است؟ شاید به این دلیل که ما از فرزندان خود انتظار داریم تا تصویر خانواده آرمانی را بازتاب دهند. به همین دلیل است که از آن ها می خواهیم آرام بگیرند.
رابطه خواهر و برادری جنبه های منفی هم دارد، باید تلاش کنیم تا به آن ها هم توجه کنیم تا راحت تر بتوانیم رقابت هر روزه بین فرزندانمان را تحمل و قبول کنیم . وقتی می بینیم فرزندمان آسیب دیده ، غصه خورده یا رنجیده، متوجه می شویم که ما به عنوان پدر یا مادر قادر نیستیم در برابر تمامی ناملایمات زندگی از کودک خود دفاع کنیم. پدر و مادر قادر مطلق نیستند و پذیرفتن این نکته کار آسانی نیست. برای کمک به درک این نکته باید به یاد داشته باشیم که وقتی کودک موفق می شود تا مراحل دردناک زندگی اش را تحمل کند و آن ها را پشت سر بگذارد ، در واقع می فهمد که چه قابلیت هایی دارد و می تواند از این طریق ، این قابلیت ها را رشد دهد. به عبارت بهتر کودک یاد می گیرد چگونه قوی شود.
باید پذیرفت که رابطه خواهر و برادری همیشه بین دو قطب عشق و نفرت در نوسان است. قبول درگیری بین خواهر و برادر بهترین روش برای پشت سر گذاشتن و تبدیل آن به عنصری سازنده است. چارچوب هیچ رابطه دیگری به اندازه چارچوب رابطه خواهر و برادری متغیر نیست. لحظه ای هست که خواهر و برادر ، با هم خوب و مهربانند، اما ده دقیقه بعد آسمان به زمین می آید و به جان هم می افتند.
پدر و مادر نباید از دعوا و درگیری بین بچه ها بترسند. تنها یک جر و بحث شدید می تواند کاری کند که کودک زیر بار زورگویی خواهر یا برادر نرود و امتیازاتش را از دست ندهد. دعوا به کودک در راه بزرگ شدن و تثبیت شخصیت کمک می کند. حتی اگر رابطه بین آن ها تیره و تار باشد و نتوانند همدیگر را دوست بدارند نباید تصور کرد که از این لحاظ آسیب می بینند. گاهی اوقات کودک ممکن است بیش تر نیاز داشته باشد از قلمرو و حریم خود دفاع کند، تا این که در فکر جلب محبت خواهر یا برادر باشد. کودک مجبور نیست که خواهر یا برادرش را دوست بدارد اما باید به او احترام بگذارد و از لحاظ جسمی و به ویژه روانی به او آسیب نرساند. نقش والدین در این میان حمایت و مراقبت از هویت جسمی و روحی تک تک فرزندان است. اگر می پرسید که پدر و مادر چگونه می توانند چنین نقشی را عهده دار شوند ، در جواب می گوییم که باید اجازه دهند تا دعوا رخ دهد ، اما مراقب باشند که همیشه یکی از بچه ها حرف خود را به کرسی ننشانند. والدین باید توجه کنند که فرایند تحقیر به عادت بدل نشود.
undefinedنقش سازنده دعوا و درگیریundefined
یکی از مهم ترین فواید دعوا این است که هر شخصی در دعوا می تواند هم به شناخت بهتری از خود دست یابد و هم اعتماد به نفس بیشتری بیابد، البته مشروط بر آن که همیشه بازنده یا برنده نباشد. به عنوان مثال خواهر یا برادری که اطمینان داشت در دعوا برنده خواهد شد، ناگهان مجبور شود جا بزند و می فهمد که همیشه نمی تواند برنده میدان باشد. فردی هم که همیشه بازنده بوده به ناگاه درمی یابد که با شجاعت تمام مقاومت کرده و قدرت دفاع از خود را دارد. و بی تردید از این تجربه در محیط مدرسه هم استفاده خواهد کرد.
از دیگر مزایای دعوا این است که به بچه ها این امکان را می دهد تا استحکام والدین خود را محک بزنند واطمینان یابند که پدر و مادر تحمل طوفان های کوچک را دارند. آن ها با خود می گویند اگر پدر و مادر بعد از این همه دعوا باز هم ما را دوست دارند، پس حتما آدم های قرص و پایدار و استواری هستند.
دعواها عموماً عملکرد و مفهوم خاصی دارند. دعوا و درگیری گاهی تنها راهی است که کودک می تواند از طریق آن دردها و ناراحتی اش را عنوان کند. این وظیفه بزرگ ترها است که چنین واکنشی را رمزگشایی کنند.
درگیری همیشه به معنای درخواست تغییر شرایط است. درخواست تغییر در مورد کودکان در اغلب اوقات به منظور جلب توجه والدین صورت می گیرد. کودک در ذهن خود می گوید :" خوب یک کمی هم به من نگاه کنید، ببینید چه کارهایی بلدم بکنم . آخه من هم آدمم! کمک کنید تا منم بتونم جنبه های خوبم رو نشون بدم".─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۹:۳۹

thumnail
کودکان شما آینه رفتار شما هستنundefined
─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefinedکودکانه هاble.ir/join/HjwW38oPAp undefined
undefined. عضو کانال شو؛
undefined. روی پست مدنظرت بزن؛
undefined. لایک «یکی از ایموجی ها» بزن؛
undefined. از میان گزینه‌ها، «پیشنهاد برای مجله» رو انتخاب کن

۱۰:۳۰

#مهارت_فرزندپروری #دعوای_برادر_خواهر
undefinedعلت اصلی دعوای خواهر - برادرها
undefinedهمه چیز را با هم برابر نکنید: در یک خانواده، چیزی مانند همسانی کامل وجود ندارد. به یک بچه بزرگتر ضرورتا اجازه داده می شود تا کاری را انجام دهد، که خواهر یا برادر کوچکترش نمی‌تواند. به جای تلاش برای همسان کردن بچه هایتان، با آنها به عنوان افراد منحصر به فرد و خاص رفتار کنید.
undefinedحق تملک بچه هایتان را بدهید: اشتراک مهم است، اما نباید بچه‌ها برای تقسیم کردن هر چیزی تحت فشار قرار بگیرند. هر بچه‌ای باید چیزهای مختص به خودش را داشته باشد، که کاملا برای خودش باشد.
undefinedنشست‌های خانوادگی را حفظ کنید: هفته‌ای یکبار با تمام اعضای خانواده دور یکدیگر جمع شوید، تا هر مسئله ای را بررسی کنید.
undefinedبه هریک از اعضای خانواده فرصت دهید تا شکایت هایش را بیان کند، و سپس با همدیگر راه حل را پیدا کنید.
undefinedبه هر کودک توجه جداگانه داشته باشید:ممکن است دشوار باشد که زمانی را با هر بچه ای به تنهایی بگذرانید، مخصوصا هنگامی که خانواده بزرگی دارید.اما یکی از دلایلی که خواهر-برادرها از هم می‌رنجند، این است که آنها احساس کنند که توجه کافی از شما دریافت نمی‌کنند. برای اینکه فرزندانتان بفهمند که شما برای هرکدام از آنها ارزش قائل هستید برای هر بچه ای یکی یکی، وقت بگذارید.
undefinedروزهای خاصی را برای بردن دخترتان به خرید یا پسرتان به سینما دست و پا کنید. حتی توجه 10تا 15 دقیقه ای روزانه‌ی شما، باعث می شود بچه ها احساس خاصی داشته باشند.
undefinedزمانی که دعوای خواهر- برادرها غیرقابل کنترل می‌شود: کاملا طبیعی است، که خواهر برادرها لحظه به لحظه با یکدیگر دعوا کنند. اما هنگامی که دعوا افزایش پیدا می‌کند، تا جایی که بچه‌ای از نظر احساسی یا فیزیکی قربانی می‌شود، لازم است که دعوا متوقف شود.
ضربه پی در پی، گاز گرفتن یا رفتارهای زجرآور (مثل غلغلک دادن پی در پی، سر به سر گذاشتن، تحقیر کردن) انواع رفتارهای بد دخترهاست و توجیهی برای شما برای پادرمیانی است. ولی فقط پادرمیانی کنید و در آن لحظه از قضاوت یا محرومیت یا هر نوع عمل دیگر پرهیز کنید.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۹:۳۸

#مهارت_فرزندپروری
#بازی
گِل بازی undefinedundefinedundefinedدر میان اسباب بازی های کودکان هیچ وسیله ای به اندازه گِل و هیچ کاری به اندازه گِل بازی برای کودکان سرگرم کننده و لذت بخش نیست.undefined
گِل بازی یکی از نیازهای بنیادی و اساسی کودک است. به رغم اینکه والدین به دلیل کثیف شدن لباس ها، محدودیت هایی برای این بازی ایجاد می کنند ولی کودکان به محض اینکه به خاک و گِل برسند همانند ماهی که بیرون از آب بوده به محض رسیدن به آن زنده شده و شروع به تحرک و فعالیت می کند.undefined
کودکان از گِل بازی لذت فراوانی می برند و از نظر روحی و روانی ارضا می شوند و با قوه ابتکار و خلاقیت خویش چیزهای نو می سازند و می توانند به تصورات و تخیلات خویش جامه عمل پوشیده و آن را به شکل مجسم در آورند.undefined
کودکان به هنگام این بازی نتیجه اعمال خود را که باعث بالا بردن اعتماد به نفس می گردد، مشاهده می کنند، فکر می کنند، تصمیم می گیرند و با به کارگیری قوه تخیل و تصور چیزی خلق می کنند و با رضایت خاطر در باره آنچه که ساخته اند سخن می گویند و بر روی آن اسم می گذارند.undefined
به همین دلیل امروزه بازی با گِل رُس در آموزش خردسالان از اهمیت خاصی برخوردار است. گِل رس نرم و قابل انعطاف است، با دست های کودک به راحتی شکل می گیرد، شکل دادن به آن کاملاً در اختیار کودک قرار دارد و هر طوری که خواسته باشد می تواند به آن شکل بدهد.undefinedکودکان آن را ورز (مالش) می دهند، با مشت بر آن می کوبند، آن را می غلطانند، پهنش می کنند، به شکل نان، کیک، تافتون، توپ و مار در آورده، چنگ می زنند، در آن حفره ایجاد می کنند، قطعه قطعه می کنند و بازمی توانند همه آنها را روی همدیگر جمع کنند.undefinedگِل به دست ها می چسبد، کودکان آنها را بر روی بدن شان می مالند، تماس و مالیدن این مواد به بدن لذت و شادی زیادی را برای کودکان ایجاد می کند.undefined
کودکان خردسالی که برای اولین بار گِل رس را با انگشتان چنگ می زنند و می فشارند، همانند اولین قدم هایی است که کودک هنگام راه رفتن برمی دارد. در این مرحله برای او گِل مالی و چنگ زدن لذت بخش تر است تا ساختن چیزی. آنها معمولاً گِل را می فشارند، می کشند، پهن می کنند و کارهای مشابه دیگر.undefinedاما در مرحله بعدی که کودکان مهارت بیشتری کسب می کنند، هنگام بازی با گِل رس می توانند گلوله، قطعات دراز به شکل مار و یا نان درست کنند. ساختن این شکل ها باعث می شود که کودکان به تدریج صورت های پیچیده تری درست کنند، مثلاً کاسه، بشقاب، لیوان، قابلمه، کوزه و می سازند و به آن شکل می دهند، یا اینکه چند تکه می کنند و آن را به شکل آدم یا حیوان در می آورند و برای آن سر، دست و پا می سازند، سپس به سمت کارهای سفالگری و کوزه گری خواهند رفت.─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۰:۰۰

thumnail
از روش های مرسوم غذا دادن به بچه undefinedundefinedundefined─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۵:۲۵

#کودک
undefined مصادیق کودک آزاریundefined
undefinedقرار دادن کودک در مکانهای ترسناک undefinedمحروم کردن کودکان از بازی و تفریح undefinedتنها گذاشتن کودک در منزلundefinedاخراج از منزل و طرد کودکundefinedاجازه گریه نداشتن و کنترل احساسات کودکundefinedعدم ارتباط چشمی و گوش ندادن به کودکundefinedمسخره کردن و ایجاد حس حقارت در کودکundefinedطرد و آزار کودک با جنسیت غیر دلخواهundefinedسرزنش و ملامت کودک در حضور دیگرانundefinedبه توجهی به بهداشت ، تغذیه و پوشاک کودکundefinedundefinedبهره کشی و توقعات نامعقول از کودک undefinedundefinedاستفاده از کودک برای تحریک جنسی بزرگسالانundefinedundefinedمحروم نمودن کودک از محبت و آغوش گرمundefinedundefinedاستفاده نادرست از داروهای خواب آور برای کودکundefinedundefinedمشاجرات خانوادگی در حضور کودکundefinedundefinedاستفاده از الکل و مواد مخدر در حضور کودکundefinedundefinedکتک زدن و تنبیه جسمی کودک─┅─═ঊঈundefinedঊঈ═─┅─ undefined

۱۰:۲۳

بازارسال شده از گسترده
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۱۶:۱۰

بازارسال شده از تبلیغات تـ🔝ـاپ✵( گسترده و...)
thumnail
ی فروشگاه لوازم آرایشی پیدا کردم توپundefinedundefinedundefined️پر از لوازمای پینترستundefinedundefinedundefined
اینقدر #خوشگل و #باکیفیتن که نگم براتundefinedundefined
undefined شرایط عالی برای #ارسال‌رایگان undefinedundefinedundefined کیفیت محصولات تضمینی undefinedundefinedundefined قرعه کشی و هدیه و تخفیف هم که هست undefined ∴━━━✿━━━∴ ble.ir/join/4TNXJFMXMy ble.ir/join/4TNXJFMXMy ble.ir/join/4TNXJFMXMy ∴━━━✿━━━∴زیباییتو با حریر چندین برابر کن 🪄undefined
یه دور تو فروشگاه بزن مطمئنم موندگار میشی🥹

۱۶:۱۰