عکس پروفایل انجمن تخصصی کودک و رسانها

انجمن تخصصی کودک و رسانه

۸۹۰عضو
عکس پروفایل انجمن تخصصی کودک و رسانها
۸۹۰ عضو

انجمن تخصصی کودک و رسانه

کانال اخبار و فراخوان های انجمن

۲۴ آبان

بازارسال شده از رادیوپادکست کودک و رسانه
thumnail
undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

undefinedعنوان پادکست: درباره ادبیات کودکان و نوجوانان(معرفی نویسندگان، هنرمندان و آثار فرهنگی-هنری کودکان و نوجوانان)
undefinedموضوع این پادکست: در باره انواع کتاب برای کودکان
undefinedundefinedنویسنده و اجرا: دکتر معصومه مرادی
undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane

۸:۲۱

بازارسال شده از رادیوپادکست کودک و رسانه

پادکست انواع کتابهای کودکان.mp3

۱۹:۴۸-۱۵.۸۸ مگابایت
undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

undefinedعنوان پادکست: درباره ادبیات کودکان و نوجوانان(معرفی نویسندگان، هنرمندان و آثار فرهنگی-هنری کودکان و نوجوانان)
undefinedموضوع این پادکست: در باره انواع کتاب برای کودکان
undefinedundefinedنویسنده و اجرا: دکتر معصومه مرادی
undefinedفایل شنیداری
undefined توسط فایل pdf زیر، نمونه کتابها را ملاحظه بفرمایید.

undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane

۸:۲۱

بازارسال شده از رادیوپادکست کودک و رسانه

نمونه‌هایی از کتاب‌های تصویری کودکان.pdf

۱۳.۲۸ مگابایت

undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه


undefined فایل pdf، نمونه عکس های کتابها

https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane

۸:۲۱

به نام هستی بخش
مجمع ۲۷
undefined فراخوان بیست و هفتمين نشست مجمع تاخیری انجمن تخصصی رسانه و کودک_ ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳
با سلام، عضو محترم انجمن!
بدین وسیله از شما دعوت می شود، در جلسه مجازی بیست و هفتمین مجمع فوق العاده انجمن تخصصی کودک و رسانه، در روز پنجشنبه ساعت ۲۰ تا ۲۲ مورخه ۱۴۰۳/۸/۲۴ شرکت نمائید.
محل برگزاری:https://meet.google.com/fgi-craz-npc
undefinedدستور جلسه مجمع ۲۷
undefined_قرائت صورتجلسه نشست قبلیundefined_گزارش مقامات:رئيس، نایب رئیس، دبیر و خزانه دارundefined_ گزارش روسای کمیسیون هاundefined_ گزارش برنامه های ۶ ماهه کمیسیونهاundefined_گزارش وبینار هفته کودک و نوجوانundefinedاخطار دستور اصلاحیه اساسنامه:بررسی پیشنهادهای مربوط به بازآفرینی انجمن
undefined بررسی پيشنهادات جدید
undefinedبا احترام، میلانی صدرundefinedدبیر انجمن تخصصی کودک و رسانه۱۴۰۳/۸/۱۷

۱۳:۳۹

۲۵ آبان

thumnail
undefined مى‏توانيم صداى حزن آلود على (ع) را از مدينه‏ى رسول بشنويم كه با چشم اشك و نواى غربت مى‏گويد: «اما حزنى فسرمد و اما ليلى فمسهد»؛" اندوه من همیشگی شد و شب من به بیداری می گذرد." راستى اين فاطمه (س) در كجا ايستاده كه على (ع) اين گونه از او مى‏گويد؟
undefined اين چه انس عميقى است كه اين گونه حزن سرمد مى‏آورد؟ اين چه خورشيد در خاك نشسته‏اى است كه اين گونه شام ديجور به دنبال مى‏كشد؟
undefined من از فرزندان فاطمه (س)، از آن كهكشان‏هاى حلم و حماسه و فرياد و از آن خانه‏ى مبارك، حرفى نمى‏زنم. من فقط از فاطمه (س) مى‏پرسم!
undefined راستى در او چه درخششى است كه تا امروز در چشم‏ها و دل‏هاى ما نشسته است و راه‏ها را نشانه مى‏زند؟
undefined اين همه ارزش آيا از معرفت و شناخت و يا عشق و ايمان و يا عمل و تقوا، از كدامين ريشه، سر برگرفته است؟ undefined برشی از کتاب undefinedروزهای فاطمه سلام‌الله‌علیها
شهادت بانو فاطمه زهرا تسلیت بادانجمن تخصصی کودک و رسانه

۵:۰۱

thumnail
کتابهای تعاملی، کتابهایی هستند که در آن خواننده در حین خواندن یا شنیدن کتاب لازم است کاری انجام دهد. این کار می‌تواند کنار زدن یک تکه کاغذ و دیدن تصو‌یر زیر آن باشد، یا شمردن یک عنصر در تصویر یا پیدا کردن چیزی در کتاب و یا شکل‌های دیگری از تعامل.کتابهای تعاملی کودکان طوری طراحی می شوند که برای کودک جذاب باشد و بتواند راحت تر مطالب را درک کند. به همین دلیل، بیشترین فروش کتاب‌های کودکان به این حوزه اختصاص دارد. این کتاب‌ها فقط به کلمات و چاپ محدود نمی شوند، بلکه شامل موارد دیگری نظیر رنگ، بو،صوت و بُعد نیز هستند. این کتاب‌ها به قدری جذاب اند که نه تنها کودک با استفاده از آن سرگرم می شود، بلکه در طول خواندن کتاب مطالب جدیدی نیز یاد می گیرد. این در حالی است که کودک حتی متوجه نمی شود که در حال یادگیری است.استفاده از کتاب‌های تعاملی مزایای زیادی دارد که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره شده است.
مدیریت هیجان: به طور معمول کودکان از کتاب به عنوان اسباب‌بازی استفاده می‌کنند و دوست دارند آن را در دهان خود بگذراند و یا پاره کنند. کودکان می‌توانند از طریق بازی کردن با نحوه مدیریت کتاب‌ها آشنا شوند. یعنی در قالب بازی قادر هستند هیجان خود را کنترل کنند.مهارت خواندن:جذابیت‌های موجود در کتاب تعاملی باعث می‌شود کودکان بیشتر از آن لذت ببرند. لذت بیشتر از ویژگی‌های این نوع کتاب به افزایش مهارت خواندن کمک می‌کند.مهارت نوشتن:از آنجا که کودکان کتاب تعاملی را به راحتی لمس می‌کنند و از این طریق می‌توانند تصاویر را به حرکت درآورند، چشم و دست آن‌ها بیشتر با هم هماهنگ می‌شود. بنابراین همین مساله مقدمه‌ای برای افزایش مهارت نوشتن مخاطب خواهد شد.افزایش آگاهی واجی: با توجه به اینکه متن کتاب‌های تعاملی برای کودکان کوتاه است، می‌توانید به صدای خود ریتم اضافه کرده و داستان را به آهنگ تبدیل کنید تا توجه کودکان به داستان بیشتر جلب شود. خواندن ترانه، کلمات را به صداهای کوچکتر تقسیم می‌کند و آگاهی واجی مخاطبان را افزایش می‌دهد.یادگیری واژگان: نحوه صحبت کردن شما هنگام خواندن کتاب باعث آشنایی هر چه بیشتر کودکان با واژه‌ها می‌شود.افزایش خلاقیت:با مطالعه کتاب‌های تعاملی نگاه خلاق در کودک افزایش می‌یابد و او متوجه می‌شود که هر تغییر کوچک می‌تواند اتفاقی بزرگ را به دنبال داشته باشد.
به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانیانجمن تخصصی کودک و رسانه

۷:۴۹

undefined/koodak.tv
فراخوان نشست تعویقی بیست و هفتمین اجلاس مجمع عمومی عادی انجمن تخصصی کودک و رسانه
با سلام، عضو محترم انجمن!
undefinedاز آنجا که بیست و هفتمین مجمع عمومی عادی انجمن تخصصی کودک و رسانه که ساعت ۲۰ روز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی دعوت به دستور شد و به حدنصاب نرسید، حاضران در نشست تصویب کردند:undefinedنشست تعویقی ساعت ۱۹ روز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳، به صورت الکترونیکی و در پیوند زیر دعوت به دستور شود:
https://meet.google.com/fgi-craz-npc
undefinedخاطر نشان می‌شود، لینک فوق از دقایقی قبل از ساعت مقرر فعال می‌شود و از اعضای محترم انتظار می‌رود رأس ساعت مقرر، در این نشست الکترونیکی حضور یافته باشند.
undefinedدستور جلسه:۱_ قرائت و تصویب صورتجلسه نشست قبل۲_ گزارش مسئولان۳_ استماع گزارش روسای کمیسیون‌ها۴_ بررسی اصلاح ساختار و بازآفرینی انجمن۵_ کار ناتمام۶_ کار جدید۷_ ختم جلسه
با احترام، میلانی صدردبیر انجمن تخصصی کودک و رسانه۲۴ آبان ۱۴۰۳

۹:۴۳

thumnail
بیانیه انجمن تخصصی کودک و رسانه
در پی بمباران ساختمان کانال تلویزیونی کودکان طه

با کمال تأسف و اندوه عمیق، انجمن تخصصی کودک و رسانه حمله وحشیانه و غیرانسانی دشمن صهیونیستی به ساختمان کانال تلویزیونی کودکان طه را که با هدف خاموش کردن صدای شادی و امید کودکان صورت گرفته است، قویاً محکوم می‌کند.این اقدام جنایتکارانه که پس از هدف قرار دادن عمدی کودکان، نوزادان، مدارس و مهدکودک‌ها صورت گرفته است، نشان از ماهیت پلید و بی‌رحم این رژیم کودک کش دارد. حمله به یک شبکه تخصصی برنامه‌های کودک که وظیفه خطیر شاد کردن دل کودکان و تزریق امید به آینده آن‌ها را بر عهده دارد، نقض آشکار تمام کنوانسیون‌های بین‌المللی و قوانین انسانی است که حق زندگی، تحصیل و امنیت کودکان را تضمین می‌کند.این اقدام وحشیانه نه تنها کودکان بی‌گناه را هدف قرار داده است، بلکه به صورت مستقیم به روحیه و روان جامعه آسیب وارد کرده و تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای ایجاد یک محیط امن و شاد برای کودکان را ناکام گذاشته است. انجمن تخصصی کودک و رسانه از همه موسسات رسانه‌ای، اتحادیه‌های حرفه‌ای و انجمن‌های بین‌المللی حقوق کودک می‌خواهد که این تجاوز آشکار را محکوم کرده و اقدامات جنایتکارانه دشمن علیه کودکان و دوران کودکی را افشا کنند. ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که در برابر این جنایت سکوت نکند و با اقدامات عملی، از کودکان بی‌پناه دفاع کند. همچنین از همه رسانه‌ها می‌خواهیم که با پوشش گسترده این جنایت، آگاهی جهانی را نسبت به این فاجعه انسانی افزایش دهند.ما بر این باوریم که کودکان آینده سازان هر جامعه‌ای هستند و باید از تمامی حقوق خود برخوردار باشند. حمله به کودکان، حمله به آینده بشریت است.با هم صدای اعتراض خود را بلند کنیم تا این جنایات هرگز تکرار نشود.
انجمن تخصصی کودک و رسانه ۱۵ نوامبر ۲۰۲۴

۱۷:۴۹

thumnail

۱۷:۴۹

۲۶ آبان

کتاب ⚘️باغ‌های امید⚘️ اثر غلامرضا امامی مجموعه‌ای شامل دلنوشته‌ها و نقاشی‌های بچه‌های غزه است. بیشتر این نوشته‌ها از دو کتابخانه دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل نوجوان، شعبه فلسطین در بيت حانون و رفح به دست آمده است.
«رویایی زیبا»، «گفت‌وگو در سردخانه»، «آیا یک زندگی شاد حق من نیست؟»، «نمایشگاه خواهر کوچولوی من»، «من کیستم؟» و «آرزوهای بچه‌های غزه» بخشی از داستان‌ها و شعرهای منتشر شده در این کتاب است. به علاوه تعدادی از نقاشی های کودکان فلسطینی نیز در این کتاب چاپ شده است.
در سرآغاز کتاب باغ‌های امید آمده است هنگامی که صدای انفجارهای پیاپی گوش‌ها را کر کرد و یأس و ترس جای شادی را گرفت، این کودکان قلم به دست گرفتند و با انگشت‌های کوچکشان نوشتند... از آرزوها و رؤیاهایشان با قلم موی خود نقاشی کردند و هر کدام باغی از امید را به تصویر درآوردند. از میان انبوه داستان‌ها و تصویرهایی که به دستمان رسید باغ‌های امید رویید که به شما تقدیم می‌کنیم.این کتاب برای کودکان گروه سنی «ج» مناسب است.undefinedبخشی از کتاب:
خواهر کوچولوی من دالیا دختر لجباز مهربان و شیرینی است. خیره‌سر است اما مدرسه و کتاب‌ها و وسایلش را دوست دارد. درست برخلاف کودکی‌های من شعر می‌گوید و نقاشی می‌کند. ماه،خورشید، درخت و بچه‌هایی را نقاشی می‌کند که توپ بازی می‌کنند، یا در دریا شنا می‌کنند. دالیا تا حالا دریا را ندیده است ولی دریا را نقاشی می‌کند. بیشتر وقت‌ها با کاغذهایی که کلمات درهم، خط‌ها و شکل‌های کج و کوله‌ای روی آن‌ها کشیده است پیشم می‌آید و من هم مجبورم مهربان باشم و بگویم: «نقاشی‌هایت عالیه! عالیه! ادامه بده! چند روز پیش باتکه کاغذی که گلی روی آن نقاشی شده بود پیش من آمد. گلش سه گلبرگ داشت که روی هر کدام از آن‌ها یک پرچم فسطین بود. همه‌ی گل‌ها را رنگ کرده بود. دالیا گفت این نقاشی را برای بچه‌های غزه کشیده‌ام، باز هم برایشان نقاشی می‌کشم و در اتاقم یک نمایشگاه برپا میکنم.» تشویقش کردم و به او قول دادم که اولین بازدید کننده‌ی نمایشگاهشباشم. دالیا گفت که اسم نمایشگاهش را می‌گذارد تقدیم به دوستانم بچه‌های عزیز غزه. او قصد دارد تصویر بچه‌ها، گل‌ها، ماه و ستاره‌ها و دریای کوچکی نقاشی کند، دریایی با آب‌های قرمز قرمز قرمز. امروز سراغ نمایشگاهش را گرفتم و او در جواب برای من شعریتازه خواندبچه‌های غزه:به خورشید کمی شیر بدهیددریا زیاد دور نیستای بچه‌ها!نرگس‌های صبحگاهی هم همین طور!

انجمن تخصصی کودک و رسانهبه مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی و به یاد کودکان بی‌پناه فلسطین و لبنان

۷:۵۲

thumnail
ششمین نشست همایش بین‌المللی تحقیقات بازی‌های دیجیتال: گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها - DGRC 2024انجمن تخصصی کودک و رسانه با همکاری بنیاد ملی بازی های دیجیتال و ساترا برگزار می‌شود:
موضوع: مصرف بازی‌های دیجیتال در کودکان و نوجوانان و چالش‌های تنظیم‌گری
undefined زمان: دوشنبه، 28 آبان ماه 1403 undefined ساعت: 14 تا 16 undefined مکان: سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی
undefinedسخنرانان:undefined مهندس رضا احمدیundefinedمدیر اسبق نظام رده‌بندی سنی بنیاد ملی باز‌ی‌های رایانه‌ای و مدرس سواد رسانه
undefined جناب آقای امیرمحمد بهامیرundefinedمدیر واحد ارزیابی کدومو‎
undefined دکتر مهشید شهیدیundefinedدبیر علمی هفتمین همایش بین‌المللی بازی‌های دیجیتال
undefinedدبیر نشست:undefined دکتر محمدحسین ترکمان
undefined علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند تا آخر امشب به بنده جهت هماهنگی حضور اطلاع دهند.
با تشکرزینب نادریمسئول کمیسیون پژوهش

۱۰:۳۰

۲۷ آبان

thumnail
چرا کتاب‌خوانی برای کودکان مهم است؟
1. به پیشرفت مهارت واژگانی و زبانی کمک می‌کند.پیش از آن که کودکان بتوانند بخوانند، مهم است که در همان آغاز، عشق به کتاب را در آن‌ها پرورش دهیم. بلندخوانی برای کودکان در سن پایین، راهی عالی برای افزایش مهارت‌های ارتباط کلامی میان والد و کودک است.با بزرگ‌تر شدن بچه‌ها، روزانه با آن‌ها گفت‌وگو می‌کنیم، اما واژگان و موضوع‌هایی که در برابر آن‌ها قرار می‌گیرند، بیش‌تر محدود و تکراری هستند. خواندن کتاب به بهبود واژگان در فرزندتان کمک می‌کند و او را در برابر انواع گوناگون ساختار جمله‌ها، سبک‌های نوشتاری و روش‌های بیان قرار می‌دهد.
نه‌تنها درک مطلب فرزندان شما کم‌کم بهبود می‌یابد، بلکه تأثیر مثبتی در مهارت نوشتاری و ارتباطی آن‌ها خواهد داشت.
2. اشتیاق به دانایی را تقویت می‌کندکتاب‌ها‌ در سطح‌های مختلف و درباره‌ی هر موضوع ‌تصورشدنی وجود دارند.
هنگام مطالعه‌ی کتاب، کودکان شما با موضوع‌ها، فرهنگ‌ها و ایده‌های بسیار گوناگونی آشنا می‌شوند و درباره‌ی موضوع‌هایی که به آن‌ها علاقه دارند، بیش‌تر کاوش می‌کنند.در بسیاری از موارد، آن‌ها چنان از محتوای کتاب لذت می‌برند که حتی متوجه نخواهند شد در حال کسب دانش زیادی درباره‌ی یک موضوع خاص هستند.
3. همدلی را افزایش می‌دهددرک کودکان از جهان پیرامون‌شان بسیار اندک است، زیرا باتوجه به شرایطی که در آن رشد کرده‌اند، تجربه‌های‌شان محدود است.
خواندن کتاب درباره‌ی افراد مختلف که تجربه‌های گوناگونی دارند، این توانایی را به بچه‌ها می‌دهد تا تفاوت‌ها را بشناسند و دریابند که به جای کسی دیگر بودن چه حسی دارد.این شناخت به آن‌ها کمک می‌کند تا از کسانی که اشتراک‌های بسیار اندکی با آنان دارند، قدردانی کنند و با آن‌ها همدلی داشته باشند و به انسان بهتری تبدیل شوند.
4. بهترین شکل سرگرمیدر دوران کنونی، فناوری به یکی از افزارهای مهم سرگرمی بزرگ‌سالان و کودکان تبدیل شده است. اگرچه برنامه‌های تلویزیونی و اپلیکیشن‌های کودکانه منبع خوبی برای یادگیری می‌توانند باشند، اما کتاب‌ها همیشه انتخاب بهتری هستند.
5. دلبستگی پدید می‌آوردخواندن روش‌های مختلفی دارد که به پیوند میان والدین و فرزند می‌انجامد. بلندخوانی از هنگام نوزادی، نزدیکی و صمیمیت را از طریق گذراندن وقت با یک‌دیگر و نزدیک بودن فیزیکی تقویت می‌کند.
از خواندن همچون فرصتی برای تعامل با کودک خود بهره ببرید و از آن‌ها درباره‌ی موضوع‌های مطرح شده در کتاب یا ارتباط آن با زندگی روزمره، بپرسید.
6. مغز بچه‌ها را به‌کار ‌می‌اندازدمطالعه بیش‌تر از دیدن برنامه‌های تلویزیونی به توانمندی مغز نیاز دارد. هنگامی که بچه‌های‌مان کتاب می‌خوانند، از بخشی از مغز خود که با ترکیب‌های چند حسی سروکار دارد، بهره می‌برند و میان واژگان و تفکر بصری ارتباط برقرار می‌کنند.
برای خوانندگان تازه‌کار تصویرها ابزاری سودمند برای کمک به آن‌ها در درک داستان می‌تواند باشد. خوانندگان پیشرفته هنگام گردآوری سرنخ‌های موجود در متن برای شناسایی واژگان و عبارت‌های ناآشنا، از مغزشان بهره می‌برند.
خواندن همچنین تفکر انتقادی را تحریک می‌کند، بچه‌ها را وادار می‌کند تا میان کتاب و زندگی واقعی ارتباط برقرار کنند و نظرات خود را درباره‌ی داستان شکل دهند.
7. تمرکز را بهبود می‌بخشداز مهارت‌های بنادی برای خواندن یک کتاب، تمرکز و حواسی‌ جمع است، حتی برای کودکان نوپا که یک جا نمی‌نشینند.
کتاب‌خوانی مداوم، به بچه‌های‌تان کمک می‌کند تا ذهن و بدن‌شان را آرام کنند و برای یک دوره‌ زمانی مشخص، روی یک کار تمرکز داشته باشند.
با از میان بردن حواس‌پرتی‌ها و پدید آوردن فضای کافی برای خواندن و فهمیدن، توجه و توانایی تمرکز آن‌ها به‌تدریج بهبود می‌یابد.. آن‌ها را برای موفقیت در مدرسه و زندگی آماده می‌کند
۸. خلاقیت و تخیل را ارتقا می‌بخشدکودکان ما هنگام خواندن یک داستان، با به‌کارگیری از خلاقیت و تخیل، تصویری از درک‌شان را درباره‌ی داستان در ذهن ترسیم می‌کنند. هر فرد تصویری متفاوت را در ذهن خود می‌بیند و شاید هر بار با خواندن همان کتاب، تغییر کند.
انجمن تخصصی کودک و رسانهبه مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی

۶:۱۵

۲۸ آبان

thumnail
undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

undefinedسلسله وبینارهای تخصصی به مناسبت هفته کودک و هفته نوجوان
موضوع این وبینار: نقش تکنولوژی های نوظهور در ارتقا تولیدات رسانه
undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه

*https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane

*undefined از هم اکنون در رادیوپادکست کودک و رسانه

۱۱:۱۳

۲۹ آبان

به نام هستی بخش
undefinedفراخوان نشست تعویقی بیست و هفتمین اجلاس مجمع عمومی عادی انجمن تخصصی کودک و رسانه
با سلام، عضو محترم انجمن!
از آنجا که بیست و هفتمین مجمع عمومی عادی انجمن تخصصی کودک و رسانه که ساعت ۲۰ روز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی دعوت به دستور شد و به حدنصاب نرسید، حاضران در نشست تصویب کردند:undefined نشست تعویقی ساعت ۱۹ روز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

undefined به صورت الکترونیکی و در پیوند زیر دعوت به دستور شود:

*https://meet.google.com/fgi-craz-npc

undefinedخاطر نشان می‌شود، لینک فوق از دقایقی قبل از ساعت مقرر فعال می‌شود و از اعضای محترم انتظار می‌رود رأس ساعت مقرر، در این نشست الکترونیکی حضور یافته باشند.

*undefined دستور جلسه:
۱_ قرائت و تصویب صورتجلسه نشست قبل۲_ گزارش مسئولان۳_ استماع گزارش روسای کمیسیون‌ها۴_ بررسی اصلاح ساختار و بازآفرینی انجمن۵_ کار ناتمام۶_ کار جدید۷_ ختم جلسه
با احترام، میلانی صدردبیر انجمن تخصصی کودک و رسانه۲۴ آبان ۱۴۰۳
انجمن تخصص کودک و رسانه www.koodak.tv

۱۰:۰۶

thumnail
undefined
می تونید اینجا رشد کنید ؟؟؟تا حالا بهش فکر کردی ، تو دنیایی که با سرعت داره پیش می ره و تو آینده ی نه چندان دور خیلی از ماها به خاطر ورود هوش مصنوعی احتمالا شغل ‌و موقعیتمون رو از دست خواهیم داد ، تکلیف چیه و چاره کجاست؟!!!
کلید جا نموندن از این موج و درست سوار شدن به اون فقط تو یه کلمه است «خلاقیت»آره تو دنیایی که همه چی رقابتی هست اونی برنده است که فکر نو و ایده ی جدیدی عرضه کنه .
undefinedحالا ببینیم چطور میشه خلاقیت رو با یک فرمول کم هزینه و آسان برای اجرا فعال کرد:
۱-بر ذهنیت "خلاقیت برای من خیلی بزرگه" غلبه کن
۲-خرده خلاقیت هات رو جشن بگیر
۳- از دارایی های موجودت خلاقانه استفاده کن
۴- حل مسئله رو جزو برنامه های فکری روزانه ات قرار بده

undefinedخلاقیت فقط برای اوقات خوش نیست؛ مثل یه جوونه ی ارتجاعی هست که از شکاف ها عبور می کند و در برابر همه شانس ها زندگی می کنه.
undefined«وقتی زمین بی‌ثمر به نظر می‌رسد، اغلب دگرگون‌کننده‌ترین رشد از آنجا شروع می‌شود.»
تو کارگاه تار عنکبوت قراره روی ذهن خلاقمون کار کنیم ، دوست داشتی به ما اضافه شو undefined
لینک ثبت نام :undefined
https://m0h.ir/iya0uz
با این کد تخفیف مخصوص انجمن تخصصی کودک و رسانه می توانید با ۴۵ درصد تخفیف ثبت نام کنید کد تخفیف: anjoman

۱۹:۰۸

۳۰ آبان

۱ آذر

thumnail
undefined️️ رادیوپادکست کودک و رسانه undefined
️کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه
undefinedسلسله پادکست های: دانش و فناوری
(فناوری های نوظهور)

undefinedموضوع این پادکست: کاربردهای هوش مصنوعی
undefinedمیزبان:آقای امیرحسین صارمینویسنده ،کارگردان و برنامه سازو عضو انجمن تخصصی کودک و رسانه
undefinedمهمان:آقای سعید ولی خانیکارشناس توسعه فناوری های نوینو عضو انجمن تخصصی کودک و رسانه
از هم اکنون در:undefinedرادیوپادکست کودک و رسانهundefined
لینک عضویت:
https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane

۱۸:۲۷

۳ آذر