عکس پروفایل کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتیک

کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

۷عضو
عکس پروفایل کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتیک
۷ عضو

کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

|•کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی•|
Admin: @SMahdiHModarres

۱۷ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefined کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، در سال 1345 راه‌اندازی شده و قدمتی بیش از نیم قرن دارد. مجموعه ارزشمند کتابخانه، با جمع‌آوری بیش از 17123 نسخه کتاب فارسی و عربی و 7300 نسخه کتاب به سایر زبان ها، منبعی ارزشمند برای پژوهشگران است. کتابخانه علاوه بر این، خدمات دسترسی برخط به پایگاه های داده حقوقی ایرانی و غیرایرانی را فراهم کرده است.افتخارما نه در گستردگی منابع، بلکه در تعهدمان به خدمت به حقوقدانان برجسته است که زمانی برای آموزش و پژوهش، از این کتابخانه استفاده کردند. این راه همچنان ادامه دارد و این افتخار برای ما باقی‌ست که به بهترین دانشجویان حقوق در ایران، خدمات آموزشی و پژوهشی ارائه دهیم زیرا باور داریم که از میان آنان حقوقدانان بزرگی برخواهند خاست و خدمات ارزشمندی به مردم ایران ارائه خواهند داد.
undefined

۲۰:۳۶

۱۸ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
#معرفی_پایگاه_اطلاعاتی undefinedundefined
هین آنلاین (HeinOnline) یک پلتفرم پژوهشی_حقوقی است که پایگاه های داده متعددی را میزبانی می کند. معروف و پرکاربردترین پایگاه داده آن ، پایگاه مجلات حقوقی است که دسترسی به هزاران مجله حقوقی را فراهم می کند.  همچنین در سایر پایگاه های آن می توانید اسناد حقوقی تاریخی، رویه‌های قضایی و قوانین و مقررات مختلف در سراسر جهان دسترسی داشته باشید. از این پایگاه داده می‌توان برای تحلیل و تفسیر قوانین در زمینه‌های مختلف حقوقی استفاده کرد. از دیگر منابع موجود در این سایت، سوابق تاریخی همچون: تاریخچه قانونگذاری، اطلاعات قوانین و مقررات فدرال و ایالتی ایالات متحده و دیگر کشورها، می‌باشد. این پایگاه به تازگی ابزار هوش مصنوعی خود را ارتقا داده که کمک شایانی به محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می کند.undefined لینک سایت: https://home.heinonline.org/
undefined دسترسی به محتواهای موجود در این سامانه اطلاعاتی، رایگان نیست. با توجه به اهمیت و ارزش بالای این سامانه، کتابخانه دانشکده حقوق برای سهولت دانشجویان و اساتید، امکان دسترسی به تعدادی از پایگاه های این پلتفرم -از جمله پایگاه مجلات و نمایه های آنها- را فراهم کرده است. در صورت درخواست دانشجویان برگزاری کارگاه آموزشی دسترسی و نحوه استفاده از این پلتفرم در کتابخانه امکان پذیر است.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۳:۲۴

۲۲ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
‍ همکار گرامی؛سرکار خانم ثابتدر میان روزهای گذشته، یک روز متفاوت و منحصر به فرد را تجربه کردیم. امروز، به کسی که بهترین سالهای عمرش را به خدمت دانش و علم اختصاص داده، سلام می‌کنیم. در روزی که پس از سال‌ها زحمت و تلاش با نایل شدن به افتخار بازنشستگی فصلی ارزشمند و ماندگار را در دانشکده حقوق به پایان می رسانید و به فرازهای جدیدی از زندگی وجود خواهید داد، بی‌اندازه خوشحالیم که در کنار شما بودیم. تداوم حضور شما در این دانشگاه و به طور خاص دانشکده حقوق نه تنها نشان‌دهنده‌ی اخلاص و علاقه شما به علم و دانش بوده است، بلکه نمادی از ایستادگی، استحکام و پایبندی به ارزش‌های انسانی و فرهنگی جامعه مان نیز محسوب می‌شود. با پایان دوره‌ی فعالیت حرفه‌ایتان، این مسیر پرفراز و نشیب پشت سر خواهد ماند، اما آثار خدمات جناب عالی در این فضا ، همواره در یادها خواهد ماند. برای شما دعا می‌کنیم تا این سفر، پر از خاطراتی خوش، لحظاتی خندان و عمری مملو از سعادت و رضایت باشد.در انتها به نیابت از تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی از جناب عالی برای خدمات بی دریغتان و  تعهدی که همواره به خدمت دانش و علم در این سال های داشتید تشکر می کنم و برایتان سلامتی، شادمانی و پایداری ارزومندم.undefined در‌قلب‌های‌ِماهمواره‌جای‌ِثابتی‌خواهیدداشت undefined
پاسخ خانم ثابتی نسبت به لطف و عنایت شما بزرگواران:باعرض سلام و احترام ؛خدمت اساتید محترم و همکاران گرامی و دانشجویان عزیز باور کنید دراین چندسال کوتاهی که در کنارتان انجام وظیفه میکردم، بهترین سال‌های عمر من بود. همواره تلاش کردم صادقانه خدمت کنم و خدای بزرگ را ناظر بر اعمال خود قرار دهم و طبیعی است که انسان جایز الخطا است و اگر ناخواسته خطایی از بنده سرزده و یا کسی دلگیر شده است مرا به بزرگواری مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.برایتان آرزوی سلامتی،تندرستی و موفقیت و شادکامی در همه امورر زندگانی را دارم.
ارادتمند شما، الهه محمدی ثابت
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۷:۴۵

۲۴ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
#یک_کتاب_یک_استادتوصیه به خواندن از جانب: دکتر محمد روشنعنوان کتاب: داستان‌هایی از عصر رضا شاهنویسنده: محمود حکیمی
روایت استاد: این کتاب حاوی داستان های کوتاه، واقعی، جذاب و آموزنده است که همچنین در آن، گریزی  به مصوبات هیأت دولت زده شده است.
undefined بخشی از کتاب:در زندان ،عمومی مجرمین بزرگسال میانه سال و خردسال همه دریک جا جمع بودند محبس نمرۀ یک حبس تاریک بود. در این محبس از هوای تازه و نور آفتاب اثری نبود و مانند انبارهای قدیمی و زیر زمین‌های سابق تهران تاریک نمور و متعفن بود و به جنایتکاران اختصاص داشت، گرچه بعضی از اوقات افرادی را برای اخذ اقرار به محبس تاریک می انداختند.
پ‌ن: در مجموعه #یک_کتاب_یک_استاد، از اساتید حقوق دانشکده درخواست شده تا از نظر ایشان، کتابی را که خواندن آن برای هر دانشجو حقوق لازم است را، معرفی نمایند.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۰:۵۹

۲۵ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
#اطلاعیه_زمان_بازگشایی_کتابخانه
به اطلاع دانشجویان و دانش پژوهان گرامی می‌رسانیم، کتابخانه دانشکده حقوق، در هفته آینده تعطیل می‌باشد و از ۱۴ فروردین ماه سال آینده دوباره این فرصت برای ما فراهم می شود که به شما خدمات ارائه کنیم.
undefined️ کاربران محترمی که مهلت تمدید کتب امانتی آنها در مدت ایام عید و تعطیلات به پایان می‌رسد، می توانند درخواست تمدید برای کتابدار واحد ارسال نمایند. بعد از تعطیلات درخواست ها را تمدید می شود. ولی اگر دانشجویان به هردلیلی به سامانه دسترسی نداشته باشند، هفته بعد از تعطیلات، درخواست تمدید و یا بازگشت آنها حضورا توسط خانم اره کشان بررسی می‌شود.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۳:۲۰

۲۶ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
#معرفی_پایگاه_اطلاعاتی💻📚
undefined سیویلیکا (CIVILICA)سیویلیکا یا مرجع دانش یک پایگاه اینترنتی وب سایت خصوصی است که به نمایه سازی و نشر مجموعه مقالات همایش و کنفرانسهای داخل کشور ایران می پردازد. سیویلیکا در سال ۱۳۸۴ آغاز به فعالیت نموده و در حال حاضر مقالات کلیه رشته های علمی در چهار طبقه بندی اصلی علوم فیزیکی و مهندسی، علوم زیستی علوم اجتماعی و علوم سلا مت را ارائه مینماید• پایگاه سیویلیکا، عضو کنسرسیوم محتوای ملی است و در این کنسرسیوم ملی تنها تأمین کننده دادههای کنفرانسها و همایشهای تخصصی کشور ایران است.
undefined محتوای سیویلیکاقدیمیترین مقاله موجود در این پایگاه مربوط به سال ۱۳۶۵ است و مقالات کنفرانسهای جدید به فاصله اندکی در این مجموعه نمایه و به صورت عمومی منتشر میشوند. در بخش اطلاعات کتاب شناختی مقالات اطلاعات نحوه استناد به مقاله نیز ارائه میشود سیویلیکا به نمایه سازی و انتشار مقالاتی میپردازد که تأییدیه داوران کنفرانس را داشته باشند و به عنوان پذیرفته شده در همایش از سوی دبیرخانه کنفرانس جهت نمایه سازی ارسال شوند.
undefined بخش علم سنجی و رتبه بندی دانشگاههای ایراناز دی ماه ۱۳۹۴ بخش علم سنجی و رتبه بندی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور بر اساس آمار تولید مقالات در پایگاه سیویلیکا رونمایی .گردید. در این بخش بیش از ۴۳۰ مرکز علمی ایران بر مبنای تعداد مقالات نمایه شده آنها در سیویلیکا رتبه بندی شده اند و این رتبه بندی در تقسیم بندی دانشگاههای دولتی آزاد و پژوهشگاهها قابل مشاهده و بررسی است.
undefinedدسترسی به محتواهای موجود در این سامانه اطلاعاتی رایگان نیست. با توجه به اهمیت و ارزش بالای این سامانه کتابخانه دانشکده حقوق برای سهولت دانشجویان و اساتید امکان دسترسی به این پایگاه را فراهم کرده است. در صورت درخواست دانشجویان برگزاری کارگاه آموزشی دسترسی و نحوه استفاده از این پلتفرم در کتابخانه امکان پذیر است.
undefined شیوه دسترسیundefined اتصال از طریق داخل دانشگاه بدون محدودیتundefined اتصال از راه دور

undefinedراهنمای اتصال به بانک‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین خارج از محیط دانشگاه از طريق VPN:
۱. دانلود و نصب VPN از طریق لینک زیر https://ictc.sbu.ac.ir/fa/vpn
۲. پس از کلیک و اتصال از طریق، VPN با نام کاربری و رمز عبور شناسه بهشتی امکان اتصال به بانکها فراهم است دسترسی از طریق همه مرورگرهای موجود امکانپذیرمی باشد.
undefinedراهنمای اتصال به بانک اطلاعاتی Civilica بدون اتصال به VPN :
۱. ثبت نام در سایت مربوطه با ایمیل دانشگاهی ثبت نام) با ایمیل دانشگاهی الزامی می‌باشد.
۲. تایید لینک ارسال شده به ایمیل
۳. بازگشت به سایت مربوطه و ورود به سایت با ایمیل تایید شده و دریافت مقالات.
undefined لینک سایت: https://civilica.com/

تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱:۵۴

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
#یک_کتاب_قدیمی
اواخر اسفند بودهمه در تکاپوی عید بودند به دیدار استادم رفتموسایل قدیمی اش را مرتب میکرداجازه کمک کردن گرفتمبا احتیاط کتابهای قدیمی را جابه جا کردمصفحات جدا شده و جلدهای نامفهوم با خطی نستعلیق حکایتی قدیمی را روایت میکردنددر یک گوشه تاریخ، چشمم به یک کتاب سپید با صفحاتی زرد و برگه‌هایی که پیری زمان را روایت میکردند خیره شددروازه ای به تاریخ بودداستانی تازه از تاریخ دانشکده را بازگو می‌کردهر صفحه از این کتاب خاطره ای را زنده می‌کردگذر زمان برایم بی معنا شده بودمشتاقانه در صفحات کتاب می‌جَستم در هر صفحه غرق می‌شدمدر لحظه‌های دیگری از تاریخ قرار داشتمکتاب از آنِ ما نبود اما حکایتی آشنا را روایت می‌کرد غرق شده بودم در بوی کاغذهای کاهیبا صدای استادم به خود آمدمکنارم ایستاده بودانگار چند سالی بود که کتابش را گم کرده بود نجوا کنان گفت: پس اینجا بود...با دستانی لرزان کتاب را از من گرفتچشم از او بر نمی‌داشتحضورم برایش سخت بودانگار به خلوتی احتیاج داشت تا خاطرات گذشته را زندگی کندروی صندلی اش نشستپشت پنجرهسپیدی موهای استادم بیشتر بود یا برف آسمان نمی دانمولی هر دو داستان گذر از سختی‌ها را حکایت می‌کنند.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۴:۵۸

۸ فروردین

4_5773884154177393199.pdf

۵۴۸.۴۶ کیلوبایت

undefined️ نحوه دسترسی به خدمات سایت #روزنامه_رسمی
undefinedروزنامه رسمی از جمله منابعی است که به دلیل جایگاه قانونی آن دسترسی به آن برای هر حقوقدانی ضرورت دارد.  این روزنامه بیش از ۱۰ سال است که به صورت الکترونیک نیز منتشر می شود و خدمات خود را به صورت برخط عرضه می کند. undefinedبا توجه به ممنوعیت اشتراک کاغذی مجلات و روزنامه های دارای نسخه الکترونیک، و نیز محدودیت فضای فیزیکی کتابخانه، کتابخانه دانشکده حقوق امکان تهیه اشتراک کاغذی روزنامه را ندارد. از این رو برای تسهیل دسترسی دانشجویان، پژوهشگران و اساتید، نحوه دسترسی الکترونیک به این روزنامه در قالب یک فایل آموزشی ارایه می گردد. undefinedروزنامه رسمی کشور به عنوان یک نهاد حاکمیتی به موجب «قانون تأسیس روزنامه رسمی مصوب سال ۱۲۸۹» تاسیس شد و به استناد مواد ۱ تا۳ قانون مدنی، مرجع رسمی انتشار قوانین و مقررات است. مطابق اصل شصت و نهم قانون اساسی، گزارش کامل مذاکرات مجلس شورای اسلامی باید از طریق روزنامه رسمی برای اطلاع عموم منتشر شود. این روزنامه علاوه بر موارد فوق، مصوبات مراجعی مانند مجمع ‎تشخیص‎ مصلحت‎ نظام و شوراهای عالی و ریاست قوه قضاییه را نیز منتشر می کند.آگهی های قانونی مربوط به اشخاص حقوقی (شرکت ها، موسسات و ...) و نیز آگهی های قانونی مرتبط با حوزه مالکیت های فکری نیز در این روزنامه به چاپ می رسد.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۹:۴۲

۱۵ فروردین

thumnail
undefinedتوجه
دانشجویان و پژوهشگران دانشکده حقوق،بدون شک هر کسی که دستی بر قلم دارد و در پژوهش قدمی بر داشته، اهمیت منابع پژوهشی همچون، پایانامه‌ها و رساله های دکتری را می داند. این منابع در برگیرنده مهم‌ترین و به روزترین موضوعات پژوهشی در حیطه موضوعی خود می‌باشد. دسترسی باز به متن پایان نامه‌ها و رساله‌ها علاوه بر افزایش سطح علمی دانشجو، میتواند خط فکری متفاوتی را به پژوهشگر بدهد و از انجام پژوهش‌های تکراری و همپوشانی جلوگیری کرده و موجب صرفه جویی در وقت و سهولت در دسترسی به منابع پژوهشی گردد . این دسترسی در گذشته به صورت الکترونیک فراهم بوده و اخیرا محدود شده است.
undefinedاکنون، فرصتی فراهم شده تا بتوانیم درخواست خود را به صورت رسمی اعلام کنیم. undefinedفقط کافیست تا آخر فروردین‌ماه، به کتابخانه مراجعه کنید و فرم فوق را تکمیل نمایید.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۰:۴۰

۲۷ فروردین

4_5830345944574463830.pdf

۳۲۹.۵۱ کیلوبایت

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی در ایران است. در این نمایشگاه صدها ناشر داخلی و بین المللی شرکت می‌کنند و شما می‌توانید هر کتابی را که مایل باشید، پیدا کنید. سال گذشته طبق درخواست و پیشنهاد اساتید دانشکده و شما  دانشجویان عزیز، 46 عنوان کتاب حقوقی از نمایشگاه خریداری شد و الان هم در کتابخانه منتظر شما هستندundefined🥰
امسال هم تصمیم گرفتیم ، همه با هم به نمایشگاه کتاب بریم. انتخاب از اولویت نخست ما، برای تهیه کتاب است.undefined
undefined️فقط ی نکته‌ای: این فایلی که براتون ارسال شد، عناوین کتب خریداری شده پارسال هستند. نگاهی بندازید، شاید اون کتابی که منتظرش هستید قبلا خریداری شدهundefined
undefined میتوانید عنوان دقیق کتاب + نام ناشر + نام نویسنده را برای ادمین یا حضورا به خانم اره کشان اعلام بفرمایید.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۵:۰۱

۴ اردیبهشت

thumnail
undefinedروز جهانی کتاب undefined
۲۳ آپریل، در کنفرانس عمومی سازمان یونسکو در سال ۱۹۹۵ در شهر پاریس به عنوان روز جهانی کتاب و حق مولف انتخاب شده‌است.
undefined در این روز، یونسکو همراه با کمیته مشورتی بخش های مختلف صنعت کتاب، پایتخت جهانی کتاب را معرفی می کند به طوری که امسال استراسبورگ در فرانسه  انتخاب شد.undefined
undefined شهرهایی که به عنوان پایتخت جهانی کتاب یونسکو تعیین شده‌اند، متعهد می شوند که کتاب و کتابخوانی را برای همه سنین و گروه ها، در داخل و خارج از مرزهای ملی ترویج کنند و برنامه ای از فعالیت ها را برای سال سازماندهی کنند.
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۰:۵۳

۷ اردیبهشت

New Microsoft Word Document.pdf

۱۷۸.۶۱ کیلوبایت

#پیام_رئیس_کتابخانه
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان عزیزمهمانطور که مطلع هستید، قبلا امکان دسترسی آزاد به پایان نامه‌ها و رساله های دکتری دانشکده فراهم بود، اما مدتی است که این دسترسی محدود شده است. علاوه بر درخواست مکرر شما دانشجویان، تعدادی از اساتید دانشکده نیز درخواست تجدیدنظر در این سیاست را دارند. من به عنوان رئیس کتابخانه، چه موافق این سیاست باشم و چه نباشم، وظیفه داشتم که این درخواست کاربران کتابخانه را به تصمیم گیران چنین سیاستی منتقل کنم و نتیجه آن را به اطلاع شما برسانم.من به عنوان یک عضو هیئت علمی با سیاست دسترسی آزاد به پایانامه‌ها و رسالات کاملا موافقم. لذا لازم دانستم که دلایل خود (فایل PDf پیوستundefined) را به عنوان یک کاربر کتابخانه با شما اشتراک بگذارم تا اهمیت این مسئله را در حدی که افق دیدم اجازه می دهد روشن نمایم. چنانچه شما نیز نقدی بر این دلایل دارید یا دلایلی دیگری در تایید یا رد سیاست دسترسی آزاد به پایانامه‌ها و رسالات دارید خوشحال می شوم با ما از طریق رایانامه های ذیل به اشتراک بگذارید.  موفقیت روزافزون و درخشش تک تک شما دانشجویان، آرزو و سر منزل اهداف ماست.
سید مهدی مدرس4/اردیبهشت ماه/1403
پ‌ن: متن کامل نامه همراه با دلایل مطرح شده، در فایل پیوستundefined قرار دارد.

تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۱۰:۳۵

۹ اردیبهشت

thumnail
undefinedنسبت حقوق و سیاستundefined«با معرفی و رونمایی کتاب مفهوم سیاسی قانون»

undefinedدکتر محمد راسخعضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و حقوق اقتصادی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
undefinedدکتر مهناز بیات کمیتکیعضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و حقوق اقتصادی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۸:۱۸

۱۳ اردیبهشت

thumnail
#یک_کتاب_یک_استاد#پادکستتوصیه به شنیدن از جانب: دکتر سعید حقانی
undefinedاهمیت مشروطه برای اندیشه ورز ایرانی به طور کلی و برای حقوق خوان ایرانی به صورت ویژه دارای اهمیت است. برای درک اهمیت مشروطه یادآوری همین نکته کافی است که عمده‌ی مسائل امروزین ما همچنان مسائل پیش و همزمان با مشروطه‌اند: جدال میان «سنت» و «نوخواهی»؛ مساله‌ی «حاکمیت قانون» و «دانش محوری» برخی از این مسائل هستند که نواندیشان پیش از مشروطه به آن‌ها مشغول بودند و اکنون نیز همچنان دل‌مشغول آن‌ها هستیم. درمورد مشروطه نوشته‌های بسیاری وجود دارد. در این میان«ماجرای مشروطه» پادکستی است که نگاهی دوباره به زمینه‌های  مشروطه انداخته است (و احتمالاً در ادامه، به رخدادها خواهد پرداخت).
undefinedپادکست ماجرای مشروطه _ که امیر خادم به صورت ماهانه منتشر می‌کند – از چند جهت متفاوت و قابل توصیه است:نخست، برخلاف بسیاری از منابع دست اول مشروطه، گفتاری ساده و روان دارد.دوم، برخلاف دیگران که بیشتر به «رخدادها» توجه داشته‌اند، خادم تمرکز قابل تحسینی بر «زمینه‌ها»ی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مشروطه دارد.سوم، خادم در تهیه‌ی مطالب از منابع مناسبی (چه انگلیسی و چه فارسی) استفاده کرده و به همین ترتیب منابع مناسبی برای مطالعه‌ی مخاطبین هم پیشنهاد می‌کند.
undefinedماجرای مشروطه در قالب اپیزودهای تقریباً دو ساعته (و هر ماه یک اپیزود) منتشر می‌شود. امیر خادم این اپیزودها را هم در کانال تلگرام خود (با نام: ماجرای مشروطه با امیر خادم) و هم در پادگیرهای مختلف (ازجمله: Castbox) در دسترس گذارده است. دنبال کردن روایت او از مشروطه را به دانشجویان دانشکده‌ی حقوق پیشنهاد می‌کنم.
پ‌ن: در مجموعه #یک_کتاب_یک_استاد، از اساتید حقوق دانشکده درخواست شده تا از نظر ایشان، کتابی را که خواندن آن برای هر دانشجو حقوق لازم است را، معرفی نمایند.
کانال تلگرام ماجرای مشروطه:https://t.me/mashrutehwithAmirKhadem

تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۶:۳۳

۱۵ اردیبهشت

thumnail
undefined«معرفی و نقد کتاب اسلام و مبانی حقوق بشر undefined»

undefined دکتر محمد نوبهارعضو هیئت علمی گروه حقوق اسلامی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی


تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۹:۲۴

۱۶ اردیبهشت

thumnail
#نمایشگاه_کتاب
چگونگی اخذ بن نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران
undefined نحوه دریافت بُن کتاب: _ مراجعه به سایت www.ketab.ir و انتخاب لینک ثبت نام یا مراجعه مستقیم به سامانه https://bon-org.tibf.ir جهت انجام فرآیند ثبت نام اولیه.
* توجه فرمایید، شماره تلفن ثبت‌نام، باید به نام خود متقاضی باشد.

undefined متقاضیان پس از دریافت اعتبار می‌توانند کتاب‌های مورد نیاز خود را از بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳ در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب ( ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) تهیه کنند؛
undefined توجه داشته باشید، امکان هزینه‌کرد بُن یارانه‌ای فقط در نمایشگاه مجازی میسر است.
undefinedسقف یارانه اعتباری خرید کتابسقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای:
1) دانشجویان: ۷۰۰ هزار تومان(از این مقدار۴۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۲۸۰هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است).
2) اعضای هیئت علمی: ۸۰۰هزار تومان(از این مقدار  معادل ۴۰۰هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود).
تلگرام| https://t.me/SBULawLibلینکدین| https://www.linkedin.com/company/library-law-faculty-sbu/

۸:۰۸