ک

کتابخانه امام شافعی توریان

۱۴عضو
thumnail

۷:۰۷

thumnail
کتاب‌هایی که توسط chatgpt تألیف شده ، در دبی مال به فروش گذاشته شده است. کمتر کسی تا یکسال پیش فکر می‌کرد که روزی می‌رسد که یک برنامه رایانه‌ای ، کتاب تألیف کند. این یعنی اینکه عملاً شغل نویسندگی نیز تحت‌الشعاع این نوآوری مدرن دنیای فناوری قرار گرفته است.

۱۰:۱۱

‍ پانزدهم فروردین‌ماه سالروز درگذشت پروین اعتصامی
مست و هشیار
محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفتمست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست
گفت مستی زان سبب افتان و خیزان می‌رویگفت جرمِ راه رفتن نیست ره هموار نیست
گفت می‌باید تو را تا خانۀ قاضی برمگفت رو صبح آی قاضی نیمه‌شب بیدار نیست
گفت نزدیک است والی را سرای آنجا شویمگفت والی از کجا در خانۀ خمّار نیست؟
گفت تا داروغه را گوییم در مسجد بخوابگفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست
گفت دیناری بده پنهان و خود را وارهانگفت کار شرع کار درهم و دینار نیست
گفت ازبهر غرامت جامه‌ات بیرون کنمگفت پوسیده‌ست جز نقشی ز پود و تار نیست
گفت آگه نیستی کز سر درافتادت کلاهگفت در سر عقل باید بی‌کلاهی عار نیست
گفت می بسیار خوردی زان چنین بیخود شدیگفت ای بیهوده‌گو حرف کم و بسیار نیست
گفت باید حد زند هشیارمردم مست راگفت هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست
پروین اعتصامی (متولد ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ در تبریز - درگذشتۀ ۱۵ فروردین ۱۳۲۰ در تهران و مدفون در قم)، فرزند میرزا یوسف‌خان آشتیانی (اعتصام‌الملک)، در کالج آمریکایی تدریس می‌کرد و کتابدار کتابخانۀ دانشسرای عالی بود.او یکی از دو بانوی بزرگ شعر فارسی و احیاکنندۀ نوع ادبی مناظره است. اشعار پروین آمیزه‌ای است از حکمت و اندرز در حدود سنّت و متمایل به اصلاحات اخلاقی با گام‌هایی در راه تجدّد به لحاظ فرم، همراه با طرحی تازه‌ از مسائل اجتماعی و انسانی. دیوان اشعار او با دیباچۀ ملک‌الشعراء بهار نخستین بار در سال ۱۳۱۴ در تهران به چاپ رسید.

۱۲:۲۶

برای برنامه‌ریزی روزانه داستان نویسی، می‌توانید از قواعد و استانداردهای زیر استفاده کنید:
۱- تعیین هدف: در ابتدای هر روز، هدف خود را برای نوشتن داستان تعیین کنید.
۲- برنامه‌ریزی زمان: زمانی را که برای نوشتن داستان در اختیار دارید، برنامه‌ریزی کنید. به عنوان مثال، می‌توانید یک ساعت در صبح یا بعد از ظهر را برای نوشتن داستان اختصاص دهید.
۳- ایجاد برنامه‌ی نویسندگی: برای برنامه‌ریزی روزانه داستان نویسی، برنامه‌ی نویسندگی خود را ایجاد کنید. این شامل انتخاب موضوعات، ایجاد پرسش‌ها و رویدادها و تصمیم‌گیری در مورد روند داستان است.
۴- ایجاد نقشه‌ی ذهنی: برای کمک به خود در نوشتن داستان، می‌توانید یک نقشه‌ی ذهنی از داستان خود ایجاد کنید. این شامل ایجاد ایده‌ها و تصویرسازی شخصیت‌ها و رویدادها است.
۵- نوشتن به صورت مداوم: برای بهبود مهارت خود در داستان نویسی، بهتر است به صورت مداوم بنویسید. سعی کنید هر روز حداقل چند پاراگراف بنویسید و آنها را بهبود دهید.
۶- بازبینی و ویرایش: پس از نوشتن داستان، آن را با دقت مطالعه کنید و بازبینی و ویرایش کنید. این برای بهبود کیفیت داستان و بهبود مهارت‌های نویسندگی شما بسیار مفید است.
۷- مطالعه: برای بهبود مهارت‌های خود در داستان نویسی، بهتر است کتاب‌ها و داستان‌های دیگر را بخوانید. این به شما کمک می‌کند تا با سبک نوشتاری دیگران آشنا شوید و از آنها یاد بگیرید.

۱۹:۳۹

thumnail

۲۰:۰۲

📢نهاد کتابخانه های عمومی کشور دومین دوسالانه جشنواره نشان هدهد سفید را برگزار می نماید:
💢دوستان کتابخوان!💥کودکان و نوجوانان عزیز!
🏅🏅🏅برای شرکت در جشنواره کافیه به سایتش بری و در جمع کتابخونان حرفه‌ای به کتاب‌های مورد علاقه‌ت امتیاز بدی. هر قدر کتاب‌های بیشتری بخونی و با دقت بیشتری به آن‌ها امتیاز بدی، یعنی کتابخون حرفه‌ای‌تری هستی و در نتیجه به عنوان داور برگزیده‌ی جشنواره انتخاب می‌شی و جایزه نشان هدهد می‌گیری...
🏅کودک Samanpl.ir/s/4🏅نوجوان Samanpl.ir/s/5🏅کتابداران Samanpl.ir/s/6
دوستان و همکلاسی هات رو از این جشنواره با خبر کن.👆
⏳مهلت شرکت: ۲۰ شهریور 1402
hodhodsefid.samakpl.ir

۸:۰۹

thumnail

۱۹:۲۶

thumnail

۱۹:۲۶

دنیای فانتزی داستان‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟
در دنیای فانتزی خبری از روزمره‌های دنیای واقعی نیست. در این دنیا می توانیم قوانین هرچیزی را با قدرت تخیل و خلاقیت‌مان تعیین کنیم. انسان قادر است سوار بر اژدها شود و در آسمان‌ها سیر کند! یا تبدیل به پسری عینکی شود که سوار بر عصای جادوگری به مدرسه هاگوارت‌جی‌کی رولینگ وارد می‌شود و قدرت خود را برای مبارزه با لردهای سرزمینش به ظهور برساند.
دنیای فانتزی یعنی هر نا ممکنی که توسط خیال انسان خلق می‌شود و در پیش‌برد داستان استفاده می‌شود. البته نویسنده باید بتواند خیالات را به‌طور واقعی روایت کند تا مورد توجه و باور مخاطب قرار بگیرد. بهتر است از قوانین خاصی  پیروی کند و حتی محدودیت‌هایی برای قهرمانان و تبهکاران در نظر بگیرد تا خواننده راحت‌تر بتواند با آن کنار بیاید.

۱۹:۲۶

از داستان‌سرایی نترسیدن به روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. در ادامه، چند راهکار برای شروع داستان‌سرایی و کاهش ترس شما ارائه خواهیم داد:
آغاز با داستان‌های کوتاه: به جای سعی در نوشتن یک داستان بلند و پیچیده، شروع کنید با داستان‌های کوتاه و ساده. این کار به شما کمک می‌کند تا برای فرایند داستان‌سرایی وقت کمتری صرف کنید و به تدریج اعتماد به نفس بیشتری درباره قابلیت‌های خلاقانه‌تان پیدا کنید.
تمرین مداوم: مثل هر مهارت دیگری، داستان‌سرایی نیز نیازمند تمرین است. بنابراین، بهتر است به منظور کسب مهارت در این حوزه، منظماً به داستان‌سرایی بپردازید. شروع به نوشتن داستان‌های کوتاه روزانه یا حداقل هفتگی کنید. با تمرین مداوم، می‌توانید بهبود خود را مشاهده کنید و از ترس خارج شوید.
خلاقیت خود را آزاد کنید: برای شروع داستان‌سرایی، نیازی به قید و بند نیست. فراموش کنید درباره قوانین و قواعد داستان‌سرایی فکر کنید و به خلاقیت خود اجازه بروز دهید. به داستان‌های دیگران نگاه کنید، پرسش‌هایی از خود بپرسید و به طور منظم ایده‌هایتان را بنویسید. با آزاد شدن از محدودیت‌ها، می‌توانید از داستان‌سرایی لذت ببرید و از زمینه‌های مختلف الهام بگیرید.
دربارهٔ تجربه‌ها و احساسات خود بنویسید: یکی از موثرترین راهکارها برای شروع داستان‌سرایی، استفاده از تجربه‌ها و احساسات شخصی خود است. نگاه کنید به زندگیتان و داستان‌ها و حوادثی را که تجربه کرده‌اید. با معنا‌بخشیدن به این تجربه‌ها، می‌توانید داستان‌های منحصر به فرد و قابل تأملی بسازید.
با دیگران همکاری کنید: یکی از راه‌های جذاب برای شروع داستان‌سرایی، همکاری با دیگران است. تشکیل گروهی از دوستان یا همکاران که در آن علاقه بسیار موثر است.
کتابخانه امام شافعی توریان

۷:۵۴

thumnail

۱۰:۲۶

thumnail

۱۹:۳۵

آن دوره‌ها که مردم به‌ شراباً طهور دسترسی پیدا می‌کردند و می‌خوردند و حافظ می‌شدند گذشت. حالا باید شراباً باروت قورت بدهند.
آن وقت‌ها که مردم لب جوی آب می‌نشستند و گذر عمر را می‌دیدند و دلی‌دلی می‌کردند و از تمام نعمت‌های دنیا، یک گلعذار بسشان بود گذشت. حالا باید کناره سیل‌گیر بایستند و عمر همچین از‌ روبه‌رو بیاید سیلی به صورتشان بزند که رَبّ و رُبشان را یاد کنند.
سووشونسیمین_دانشور

۸:۳۶

بازارسال شده از خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) - هرمزگان
روزهای هفته کتاب نام‌های خود را گرفتند/ بسته‌ای برای خواندن آینده
عناوین روزهای «سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان‌ماه اعلام شد.به‌ گزارش ستاد خبری سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، دوره سی‌ویکم این رویداد فرهنگی همزمان با هفته آخر هشتمین ماه سال جاری، از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان‌ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.در این دوره نیز همچون دوره‌های قبلی، روزهای هفته کتاب نام‌گذاری شده که به شرح زیر است:سه‌شنبه؛ بیست‌وسوم آبان ماه:  کتاب؛ کودک، نوجوان و دانش آموزانچهارشنبه؛  بیست‌وچهارم آبان ماه: کتاب؛ کتابخوانی و کتابدارپنج‌شنبه؛ بیست‌وپنجم آبان ماه: کتاب؛ ترویج و کانون‌های مردمیجمعه؛ بیست‌و‌ششم آبان ماه: کتاب؛ خانواده و نشاط اجتماعیشنبه؛ بیست‌و‌هفتم آبان ماه: کتاب؛ مسجد و فلسطین یک‌شنبه؛ بیست‌وهشتم آبان ماه: کتاب؛ هنر و رسانهدوشنبه؛ بیست‌ونهم آبان ماه: کتاب؛ ناشران و ارکان صنعت نشرسه‌شنبه؛ سی‌ام آبان ماه: کتاب؛ ایران و آینده سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «آینده خواندنی است» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان‌ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

۶:۰۹

با کتاب دوست شوید!کتاب دوست نوشتاری شماست و تمامی مطلب های مهم در زندگی را به شما میدهد!کتاب دانشمند بزرگیست و در تمامی جهان معروف هست. او شمارا اگاه میکند تا بهتر زندگی کنیم!
کتاب خوب را خوب بخوانیم!

۶:۳۸

محفل ادبی کودک و نوجوان آفتاب کتابخانه های عمومی هرمزگان با همکاری حوزه هنری برگزار می نماید.

💠کودک،کتاب،کتابخانه💠
📝با حضور نویسنده حوزه کودک افسانه شعبان نژاد
همراه با 📚 نقد و بررسی کتاب خاطرات یک کلاه📚

📆زمان: پنجشنبه ۳ اسفند ماه

🕘ساعت ۹ صبح

🔺مکان برگزاری :سالن همایش اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان
🔊@hormozganplib

۸:۵۶