دستور ترشی خونگی
-مواد لازم:۱۰۰ گرم نعناع۳۰۰ گرم کرفس۳ کیلوگرم گل کلم۳۰۰ گرم هویج۲۰۰ گرم خیار۲۰۰ گرم فلفل دلمهای سبز۳ دسته سیر۶ عدد فلفل چیلی۴ لیتر سرکه۲ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه۴ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک
نکته ۱: بعد از شستن و خرد کردن، تمام مواد ترشی را روی پارچه پهن کنید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.
نکته ۲: برای جلوگیری از کپک زدن، ظرف ترشی شما باید کاملاً خشک باشد.
نکته ۳: من برای این ترشی از سرکه سفید استفاده میکنم چون باعث میشود ترشی شفافتر به نظر برسد و ظاهر بهتری داشته باشد، اما میتوانید از سرکه قرمز هم استفاده کنید.
نکته ۴: این ترشی بعد از یک هفته آماده سرو کنید
نکته مهم*: اگر به سلامت و کیفیت غذای خود اهمیت میدهید، به یاد داشته باشید که مواد اولیه ارگانیک و طبیعی میتواند طعم و کیفیت غذاهای شما را به مراتب افزایش دهد!
*ما را در کانال سلامتکده ماهلین بانو دنبال کنید تا از تخفیفهای ویژه و تجربیات جدید بهرهمند شوید!
بیایید با هم به سمت یک زندگی سالمتر حرکت کنیم و طعمهای خوشمزه را تجربه کنیم!
نکته ۱: بعد از شستن و خرد کردن، تمام مواد ترشی را روی پارچه پهن کنید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.
نکته ۲: برای جلوگیری از کپک زدن، ظرف ترشی شما باید کاملاً خشک باشد.
نکته ۳: من برای این ترشی از سرکه سفید استفاده میکنم چون باعث میشود ترشی شفافتر به نظر برسد و ظاهر بهتری داشته باشد، اما میتوانید از سرکه قرمز هم استفاده کنید.
نکته ۴: این ترشی بعد از یک هفته آماده سرو کنید
نکته مهم*: اگر به سلامت و کیفیت غذای خود اهمیت میدهید، به یاد داشته باشید که مواد اولیه ارگانیک و طبیعی میتواند طعم و کیفیت غذاهای شما را به مراتب افزایش دهد!
۷:۴۰